Vitalik tutkii Ethereum-verkoston kasvua vuodesta 2017 lähtien, mitä seuraavaksi vuonna 2020?

mainos Phemex

Viimeiset kolme vuotta ovat lentäneet ohi nopeasti, kun salausteollisuus on nähnyt yhden kaikkien aikojen nopeimmin kasvavista ajanjaksoista. Ethereum on kokenut kiihtynyttä kasvua yhteisössä ja alustan kehitystä sen jälkeen kun hintataso nousi kaikkien aikojen korkeimpiin hintoihin joulukuussa 2017 – tammikuussa 2018, ja Ethereumin perustaja Vitalik Buterin otti Twitteriin katsomaan joitain saavutuksia kuluneen vuoden aikana.

Vitalik tarkastelee Ethereumin menestystä vuodesta 2017

Vitalik listasi useita projekteja, jotka ovat varmistaneet lohkoketjun jatkuvan kasvun vuoden 2017 Bull Runin jälkeen, lyhyessä arvostavassa twiitissä. Maker, Uniswap, zero-know (ZK) -kokoonpanot ja suunnitellun panoksen todistamisverkon (PoS) testiverkot tekivät leikkauksen. Vitalik kuitenkin kehotti hankkeita menettämään kehitystyönsä tai vaarantamaan muiden projektien “kiinniottoa”.

Asiat, joita Ethereumilla on vuonna 2020, joita se ei tehnyt vuonna 2017:

* Poista vaihto

* https://t.co/wwBUgU78ob

* Tila

* MakerDAO

* ZK Rollups (esim. Silmukka), >2k TPS-kapasiteetti

* PoS-testiverkot

* Setä hinnat < 10% 10 metrin kaasulohkoilla

* Gitcoin-apurahat

Siirrä maalipylväitä nopeammin, muuten saamme kiinni!

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 27. maaliskuuta 2020

Vastauksena yllä olevaan twiittiin tarkastelemme tarkemmin suurimman älykkään sopimusalustan nopeutettua kehitystä ja tulevia verkon lanseerauksia.

Ethereum parhaissa vuosissa lanseerauksensa jälkeen

Useat lukijat voivat väittää, että ETH-verkoston huippu saavutettiin vuonna 2017 massiivisen nousun aikana. No, kun otetaan huomioon sen 1400 dollarin piikki tänä aikana, väite voi pitää paikkansa, mutta verkon jatkuva kasvu, koska jopa salaustalven aikana vuonna 2018 se osoittaa, että Ethereumin parhaat vuodet olivat ennen ennennäkemättömän nousutrendin.

A. Eksponentiaalinen kasvu Defi-tilassa

Ethereum-pohjaisten hajautettujen rahoitussovellusten arvo ja määrä ovat nousseet uskomattomiin korkeuksiin vuodesta 2017 lähtien. Huipussaan Defi-tuotteilla, kuten Maker, Synthetix ja Uniswap, oli yli miljardi dollaria varoja, mikä oli suurta kasvua heidän hallussaan olevasta 5 dollarista. Lokakuu 2017. Kyllä, 5 dollaria!

Kuva: Defipulse

Tällä hetkellä Defi-tuotteisiin lukittu kokonaisarvo on 624 miljoonaa dollaria.

B.ZK-Rollupit saavuttavat 2000 tps

Toinen alue, jolla on lisääntynyttä innovaatiota ja kehitystä, on nollatiedon koonnit, toinen kerrosratkaisu Ethereumin lohkoketjun skaalautuvuuden lisäämiseksi. Kolmen viime vuoden aikana ZK-rollupit, kuten Loopring, ovat pystyneet testaamaan yli 2000 tapahtumaa sekunnissa, mikä on valtava askel Ethereumin 7-15 tps: n.

C. ERC-20 -pohjaiset vakaa kolikot

Yksi Ethereumin viimeisten kolmen vuoden suurimmista saavutuksista on oltava vakaat kolikot, kuten ketjuun siirtyvä Tether (USDT). Tällä hetkellä Ethereumin lohkoketjun vakaa kolikko on yli 4,5 miljardia dollaria – USDT johtaa pakkausta 4,1 miljardilla dollarilla. Vakaiden kolikoiden määrä Ethereumissa ennen vuotta 2017 on myös kasvanut noin 10: stä vuoden 2017 alussa yli 50: een kirjoituksen aikana.

Vitalik kuitenkin esti ”keskitetyn luonteen näistä vakavista kolikoista,

Se on myös vaikuttava määrä, vaikka imo jotkut keskitetyt vakiomallit eivät heijasta ethereumin luottamusta / auktoriteettia minimoivia hajauttamisarvoja eivätkä hyvän keskitetyn hallinnon perinteisiä arvoja, joten en halua niitä korostaa

– vitalik.eth (@VitalikButerin) 27. maaliskuuta 2020

Vuodesta 2017 on tapahtunut lukuisia kehityssuuntauksia, kuten oraakkeleita, Gitcoin-apurahojen muodostumista ja siirtymistä todistusverkkoon (ETH 2.0), jonka odotetaan käynnistyvän tänä vuonna.

Mitä seuraavaksi Ethereumille vuonna 2020?

Vuoden alussa Vitalik vakuutti yhteisölle, että verkko on vahvempi kuin koskaan, ETH 2.0: n epäonnistuneen julkaisun keskellä. Ethereumin siirtyminen PoS: ään on tarkoitus valmistua tänä vuonna aikaisempien raporttien mukaan toiseksi suurimmalle salaukselle uudesta aikakaudesta.

Lisäksi useita hankkeita rakennetaan edelleen alustalle, kuten keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) alustalle eThaler, jonka tarkoituksena on tarjota hallituksille keskuspankin ja kuluttajan välinen portti helpompaa ja tehokkaampaa maksua varten.

Jaa kanssamme Ethereumin tulevat kehitykset vuonna 2020 alla.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me