EtherInc ICO -katsaus ja täydellinen analyysi

EtherInc ICO -katsaus & Luokitus

Yleiskatsaus

Tänään olet tarkastelemassa hanketta, joka lupaa suuria vaatimuksia suurilla neuvotteluilla, mutta alkuperäinen ei ole mitään muuta kuin täysin pinnallinen. Maailman toiseksi suurin kryptovaluutta Ethereum on foorumi, jolle voidaan rakentaa hajautettuja sovelluksia. Tämä uusi ICO haastaa Ethereumin, on tullut kuvaan lupauksella esitellä paljon parempi ja nopeampi versio.

Todella? Katsotaanpa, miten se saavutetaan? Sukelletaan meidän EtherInc ICO -katsaus ymmärtää kuinka hyvä se todella on!

EtherInc: Onko alkuperäistä koodia?

EtherInc on Ethereumin haarukka, joka on luotu toistosuojauksella, jolla on kaikki Ethereum-lohkoketjun ominaisuudet ja parantaa sitä monin tavoin.

Mitä nämä parannukset ovat?

Katsotaanpa:

Yritys väittää lyhentävän estoaikaa 15 sekunnista 6 sekuntiin, ja eikö luulet, että jos se on ollut niin helppo saavuttaa, Ethereum olisi tehnyt sen itse. Ilmeisesti he eivät voineet!

Toiseksi väitetyillä 6-luvuilla ei ole todisteita. Itse asiassa ei ole mitään siitä, miten joukkue aikoo saavuttaa tämän.

Haluamme todella tietää vastauksen “Kuinka”!

Lisäksi parannukset olisivat verkkotapahtumassa sekunnissa 2,5x ja tapahtuman vahvistusnopeudella 2,5x, jotka ovat tavallaan sama asia.

Kaivosmiehen palkkion korottaminen 2,5x: llä ei pidä mitään arvoa verkolle. Setäpalkinnon poistaminen ei kannusta pieniä altaita kaivokseen, mikä lisää keskitettyä kaivostoimintaa ja vähentää samalla turvallisuutta.

Kaivattavien kolikoiden rajallisen toimituksen toteuttaminen on mukava kosketus, mutta se ei jälleen kerran ole parannus.

Viitaten kaistanleveyden puuttumiseen, korkeampaan kaasun hintaan ja skaalautuvuuskysymyksiin Ethereum-lohkoketjussa syynä EtherInc-lohkoketjuun, joukkue ei edes puhu näiden ongelmien ratkaisemisesta.

Nyt arvioinnin aika!!

 • Valkolehtinen täyteaineita

EtherInc ICO: n valkopaperi koostuu täyteaineista. Sen sijaan, että puhuisimme todellisesta kaupasta, kaikki on pinnalla.

Kun katsoimme projektin GitHub-arkistoa, 12 lisäyksestä 11 niistä on Ethereumin lohkoketjun, tutkijan, laajennuksen ja lompakon haarukka.

Merkkikaupan varojen budjetoinnista ei ole tietoa, mikä on toinen kohta heitä vastaan.

 • Joukkue: Teknisen asiantuntemuksen puute

EtherInc-tiimiin kuuluu 8 henkilöä, joihin osallistuu kehittäjä, graafinen suunnittelija, markkinointipäällikkö ja vaatimustenmukaisuuden valvoja. Puolella tiimistä on kokemusta työskentelystä markkinoiden suurten toimijoiden kanssa, vaikka missä ominaisuudessa, ei aavistustakaan, kun taas toisella puoliskolla ei ole paljon kerskailua.

Etherinc ICO Review - EincEINC ICO – Joukkue

Tarun Malik – toimitusjohtaja, Hän on valmistunut Melbournen kauppakorkeakoulusta ja työskennellyt aiemmin PwC: n, SwissRe: n, Johnsonin kanssa & Johnson ja Biogen.

Suryansh Kumar – teknologiajohtaja, Suryansh on korkeakoulujen keskeyttäjä, joka on perustanut useita tuotteita, kuten Piplity, OBTrack ja Codepanel.

Cernat Constantin – Blockchain-kehittäjä, Cernat on ohjelmistokehittäjä, joka on aiemmin työskennellyt Bitronissa, Biesse Solutionissa ja Continental AG: ssä.

Tiimi keskittyy voimakkaasti markkinointiin. Voit kertoa tämän siitä, että sen GitHub-sivulla ei ole avustajia, mutta sen Telegram-ryhmällä on yli 14 000 jäsentä. Puhumattakaan siitä, että tiimin jäsenillä ei ole paljon kokemusta tekniikan alalta.

EtherInc ICO Review - Eincin tiedotEINC ICO – Yksityiskohdat

 • Bisnesmalli

ETI (EtherInc) -kolikot ovat salauksen polttoaine ja ajon helpottimet EtherInc-lohkoketju. Näitä kolikoita käytetään monista syistä. Ensinnäkin tarvitset niitä maksamaan transaktiomaksuja. Lisäksi ETI-kolikoita käytetään elnc-organisaatioiden käyttöönottoon, elnc-ehdotusten luomiseen, palkkojen maksamiseen, maksujen suorittamiseen, äänestämiseen ehdotuksista, Dappien suorittamiseen ja ICO: n (DAICO) suorittamiseen lohkoketjussaan.

 • Taustatekniikka: EtherInc Blockchain

“EtherInc Blockchain luotiin Ethereumin haarukana lohkossa 5078585.”

EtherInc ICO kehittää omaa lohkoketjuaan ja on jo käynnistänyt Mainnetin ja Ropstenin (testiverkon) helmikuussa. Tiimin mukaan he ovat käynnistäneet noin 7 solmua Mainnetissä ja 3 Ropstenissa GitHubissa.

EtherInc: n estoketjuverkossa on sisäänrakennettu ohjelmointikieli, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa ekosysteemissä voi luoda älykkäitä sopimuksia ja hajautettuja sovelluksia omilla tapahtumamuotoillaan ja siirtymistoiminnoilla.

Hanke tarjoaa sallittujen luettelon ja noudattaa KYC: n vaatimusta mainitsemalla samalla rajoitetun alueen olevan USA.

 • Salausmyynnin joustavuus

Yritys on perustettu Australiaan, joka on viime aikoina alkanut määritellä kryptovaluuttoja ja ICO: ita koskevia sääntelypuitteita samalla kun se on kiinnittänyt huomiota petosten ICO: iin.

Ryhmässä on 8 neuvonantajaa, jotka ovat eri sektoreilta. Teknologia, markkinointi ja talous sekä työskennellyt myös suurten teollisuuden toimijoiden kanssa.

Tunnuksen jakelu

997 528 142 ETI: n kokonaissaannista 9,78 prosenttia eli 97 528 142 ETI jaetaan ethereumin haltijoille suhteessa 1: 1 haarukan aikaan. Noin 45 prosenttia rahakkeiden kokonaismäärästä tulee kolikoille. 100 miljoonaa ETI-kolikkoa menee strategisiin kumppanuuksiin rakentamaan ja edistämään ETI-ekosysteemiä. Noin 10 prosenttia osakkeista osoitetaan tulevaa kehitystä varten, joka myönnetään viideksi vuodeksi, ja vielä 10 prosenttia startup-rahastolle, joka rekisteröi organisaationsa einc.io-alustalle.

Loput 15 prosenttia menee elnc-yhteisölle, jonka jakelu jatkuu. Näistä 150 000 000 ETI-kolikosta suurin osa 40 prosentin kolikoista on varattu elnc-kehitykseen, kun taas pienin eli 5 prosenttia menee neuvontaan. ELNC-tiimi saisi 25 prosentin osuuden ja projektin markkinointiosuus 10 prosenttia, kun taas loput 20 prosenttia on varat.

 • Yhteisön hyväksyminen

Yhteisön toiminnan osalta projekti on saatavilla Twitterissä, jossa on yli 5 000 seuraajaa, Bitcointalk, Youtube, Medium, Reddit, GitHub ja Mail. Heillä on lähes 14 500 jäsentä sähkeessä.

EINC ICO - luokitukset

Keskimääräinen arvio: 6,6 / 10

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Hankkeen tiekartta alkaa vuoden 2017 kolmannesta vuosineljänneksestä, ja se koostuu eInc Dappista, lohkoketjusta, lompakosta ja kaivostoiminnasta, jotka ovat kaikki Ethereumin haarukoita. Tällä hetkellä se on yhteisön rakentamisen vaihe ja myynnin aloittaminen.

Punaiset liput:

Hanke ei ehdota päteviä ja asiallisia parannuksia haarukkaan, edes projektin perustaja ei voinut antaa vastausta siihen, mitä EtherIc voi tarjota, mitä Ethereum ei voi.

Hänen vastauksensa,

“Suurin ero Ethereumin ja eInc: n välillä on, että eInc ei ole vain sovellusten ja älykkäiden sopimusten suorittamisen estoketju, vaan organisaatioiden ylläpito. eInc on ekosysteemi, jossa hajautetut organisaatiot voivat kukoistaa. “

Vau, se on mielekästä ja selittävää, pahimmillaan! Mikä on erilaista tässä kuin älykkään sopimuksen käyttöönotto ethereum blockchainissa.

Huomautus sijoittajille: tasainen “ei”

Ethereum-haarukka, jolla ei ole mitään uutta. Jokainen projektin kehitys on toistaiseksi ollut Ethereumin haarukka ilman EtherInc: n lisäyksiä. Joukkue, jolla ei ole teknistä tai blockchain-erityistä kiinnostusta, näyttää kaiken kaikkiaan hyvältä markkinoinnilta ja pakkaukselta.

Valkoisessa kirjassa ei ole mitään arvoa, vain täyteaineet. Tiimi näyttää käyttävän hyväksi Ethereumia koskevan tiedon puutetta yhteisössä ja esittelee kaiken, mitä Ethereum tarjoaa uudessa paketissa.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-projektit täysin puolueettomalla tavalla.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me