YPTOSPACE ICO -katsaus, luokitus ja täydellinen analyysi

Viime vuosina huomattava määrä ICO: ita keksi ideoita vallankumouksellisten ekosysteemien rakentamisesta kryptovaluutoille ja epäonnistui. Onko YPTOSPACE erilainen? Seychelleille sijoittautunut YPTOSPACE aikoo käynnistää digitaalisen valuutan markkinapaikan, verkkokaupan, salakortin, pankkijärjestelmän, vedonlyöntisivuston, kaupankäynnin botin ja monia muita palveluita.

YPTOSPACE: Taloudellinen ekosysteemi, jota tukee salaus

YPTOSPACE on kunnianhimoinen blockchain-pohjainen projekti, joka suunnittelee rakentavansa ekosysteemin salauksen kaikkiin pääkäyttöihin. Käyttämällä yrityksen tunnusta (YPTO) salaussijoittajat voivat käydä kauppaa altcoineilla ja bitcoineilla pian käynnistettävällä kaupankäyntialustalla. Heillä on myös pääsy erityiseen kaupankäynnin bottiin, joka automatisoi kaikki heidän toimintansa.

He voivat lukea salausuutisia ja olla vuorovaikutuksessa muiden sijoittajien kanssa ekosysteemin uutissivustolla ja chat-foorumeilla. Ne, jotka rakastavat suoratoistettavaa sisältöä, hankkivat uutisia alustan YPTO TV: stä, kun taas sijoittajamielinen saa erityisen alustan ideoiden kaupankäynnille.

Ainutlaatuinen pankkialusta, joka tunnetaan nimellä BankYPTO, auttaa projektin sijoittajia pitämään rahansa tilillä, joka on integroitu useisiin lompakkoihin. He voivat myös lähettää ja vastaanottaa rahaa fiatilla ja useimmilla kryptovaluutoilla.

Kuten kaikilla nykyaikaisilla pankeilla, BankYPTO-käyttäjillä ja muilla kuin käyttäjillä on pääsy maksukortille, jonka avulla voit tehdä ostoksia ja nostaa rahaa millä tahansa pankkiautomaatilla ympäri maailmaa. Kortin omistajat täydentävät sen salauksella, euroilla tai Yhdysvaltain dollareilla. Edelleen pankkitoiminnassa sijoittajilla on pääsy PayYPTO-verkkolompakko-sovellukseen, jonka avulla voit lähettää ja vastaanottaa varoja joko salauksella tai FIAT: lla välittömästi.

YPTOSPACEn viimeinen komponentti on ostosivusto, jolla ihmiset ostavat ja myyvät erilaisia ​​tuotteita. Ajattele sitä eBay-tyyppisenä alustana – vain se, että se toimii lohkoketjulla ja salaus on tavallinen maksutapa.

  • Yksityiskohtainen valkopaperi

YPTOSPACE kertoo projektin kaikki näkökohdat selkeässä 31-sivuisessa valkoisessa paperissa. Se alkaa kohokohdista kaikilla aloilla, joita salaus on häirinnyt, ennen kuin syövät YPTOSPACE-ekosysteemiä ja miten sitä rakennetaan.

Kaikki, mitä YPTOSPACE haluaa sijoittajien tietävän, on dokumentoitu älykkäästi. ICO: n päätavoite rakentaa foorumi, joka yhdistää reaalimaailman palvelut blockchainiin, selitetään perusteellisesti. ICO: n tunnuksen käyttötarkoitukset ja sijoittajien saama arvo on lueteltu asianmukaisesti. Tekniset näkökohdat selitetään selkeästi ja ytimekkäästi. Lisäksi asiakirja selittää YPTOSPACEn palvelut ja niiden edut ammattimaisesti. Ei ole liioittelua ja epärealistisia lupauksia.

Valitettavasti valkopaperi jättää pois tärkeät yksityiskohdat, joita monet sijoittajat haluaisivat tietää. Esimerkiksi asiakirjassa väitetään, että YPTOSPACE koostuu pätevistä tiimin jäsenistä, mutta siinä ei luetella kenenkään tiimin jäsenen nimeä.

Se jättää myös tiedot kerättyjen varojen käytöstä. Valkoisessa paperissa mainitaan, että ICO pyrkii louhimaan 150 miljardia YPTO-kolikkoa. Niistä 60% on jo valmiiksi kaivettu. 30% myydään ICO: n aikana, kun taas loput 30% pidetään YTPOSPACE: lla. Mutta sitä paitsi siinä ei mainita mihin tarkoituksiin ICO-vaiheessa kerätyt rahat käytetään.

YPTOSPACE ICO Video

Maailmanlaajuinen tiimiprofiili

Monet ICO: t jakavat tietoja tiiminsä jäsenistä ja valtakirjoistaan. Paljastamattomista syistä YPTOSPACE paljastaa vain tietoja perustajistaan.

  • Gregory STOOS– Perustaja ja toimitusjohtaja. Gregory on taustalla ohjelmistokehityksessä. Hän on perustanut useita yrityksiä aiemmin ja työskennellyt freelance-verkkokehittäjänä ennen YPTOSPACEn aloittamista. Hänen koulutustaustansa liittyy myös tietojenkäsittelytieteisiin, taitoihin, jotka hän toivoo auttavansa salauksen käynnistämisessä maailmanlaajuisesti.

YPTOSPACE-vahvuudet

  • Kohdepalvelut Todistettu toimimaan Blockchain-tilassa

Vaikka estoketju mainitaan kyvyksi ratkaista monenlaisia ​​reaalimaailman ongelmia, se on onnistunut enemmän joillakin aloilla kuin muilla. YPTOSPACE kohdistuu kaikkiin avainalueisiin, jotka ovat onnistuneet: pankkitoimintaan, kaupankäyntiin, uhkapeleihin ja verkkokauppoihin.

Jos ICO pystyy rakentamaan toimivan blockchain-pohjaisen ekosysteemin, on suuri mahdollisuus, että projekti onnistuu kaikilla sektoreilla, joihin se kohdistaa.

  • Hyödyntää Blockchainia

Koko YPTOSPACE-ekosysteemi perustuu lohkoketjuun. Se on tärkeä bonus ICO: n menestymiselle. Turvallisuudesta maksujärjestelmiin projekti integroidaan ja suojataan suojatulla ja muuttumattomalla blockchain-projektilla.

  • Valtava markkinapotentiaali

Kaikki YPTOSPACEn kohteena olevat teollisuudenalat ovat miljardin dollarin teollisuutta. Verkkopankki- ja uhkapelimarkkinat ovat kasvaneet niiden perustamisesta lähtien. Salauskauppaa on täynnä miljoonia, kun taas ostokset ovat olleet globaalia teollisuutta vuosikymmenien ajan.

Pohjimmiltaan ekosysteemillä on valtavat, valmiit markkinat. Ainoa mitä hänen on tehtävä on täyttää lupauksensa ja markkinoida palveluitaan asianmukaisesti, ja YPTO-kolikon arvo voi nousta.

Liiketoimintamalli: YPTO Token

YPTOSPACE aikoo hyötyä ekosysteemistään pitämällä murto-osan YPTO-rahakkeista ja perimällä alhaisia ​​kauppamaksuja joistakin palveluistaan. Tarkemmin sanottuna yrityksen perustajat omistavat 30% 150 miljardista YPTO-rahakkeesta. ICO-vaiheen aikana myydään 45 miljardia rahaketta, kun taas loput 40% louhitaan myöhemmin.

Yrityksen ekosysteemi riippuu YPTO-tunnuksista lähes jokaisessa ostoksessa. Olipa kyse kaupankäynnistä markkinoilla tai rahan muuntamisesta pankissaan, rahakkeita käytetään jonnekin. Jos YPTOSPACE onnistuu, menestyy myös yritys. Jos se romahtaa, yritys ja kaikki rahakkeen sijoittajat kärsivät.

Projektin onnistumisen varmistamiseksi startupin markkinointiosastolla on tällä hetkellä viiteohjelma, joka palkitsee kaikki YPTO-tunnuksen suosijat. Tiimi on aktiivinen myös sosiaalisen median kanavilla, pitäen säännöllisiä kampanjoita ja muita myynninedistämistapoja.

Taustatekniikka: Testnet käynnistetty

YPTO työskentelee blockchain-ekosysteemissä, joka on rakennettu alusta alkaen ja integroitu perinteisiin ohjelmistoihin. Käynnistys käyttää lohkoketjua varmistaakseen ekosysteemin ja tukemalla nopeita, pieniä maksuja.

Yhtiön mainnet käynnistetään myöhemmin. Se on suunniteltu käsittelemään yrityksen laajentumista helposti, integroimaan useita valuuttoja ja lohkoketjujen välistä vaihtoa. Tämä antaa YPTO-ekosysteemin käyttäjille mahdollisuuden käydä kauppaa fiatilla ja salauksella tehokkaasti.

Salausresilienssi

KYC-todentaminen on pakollista, jotta sijoittajat voivat osallistua YPTOSPACE-projektiin. Varhaissijoittajana olemisesta on kuitenkin myös etuja. Ne, jotka ostavat YPTO-rahakkeita ennen 25. maaliskuuta, maksavat vain 0,01 dollaria tunnusta kohti. Muut sijoittajat maksavat enemmän. Sijoittajat voivat myös ansaita enemmän rahakkeita osallistumalla viiteohjelmaan.

Tunnuksen jakelu

YPTO on louhinut tällä hetkellä vain 60% arviolta 150 miljardista rahakkeestaan. Vaikka se ei näytä yksityiskohtaisesti, kuinka tunnuksia jaetaan, se antaa vihjeen siitä, miten ne jaetaan. Yritys pidättää 30% valmiiksi kaivetuista rahakkeista, jotka oletettavasti jaetaan henkilöstön kesken. Loput 30% myydään ICO-vaiheiden aikana.

ICO ei kerro, mikä prosenttiosuus merkkeistä sen neuvonantajat saavat ja onko joukkueen jäsenten osakkeet lukittu turvallisuussyistä. Monet ICO: t jakavat tällaista tietoa avoimuuden vuoksi ja vakuuttamaan sijoittajille, että toimitusjohtaja ei karkaa ICO: n ohi.

Yhteisön hyväksyminen

YPTOSPACE-projekti on vasta käynnistämässä, ja se mainostaa parhaillaan palvelujaan sosiaalisen median alustoilla. Yhtiön Facebook-, Twitter-, Instagram- ja Telegram-johtajat ovat aktiivisia.

Tiekartta

  • Projektivaihe

 Heillä on ammattimainen verkkosivusto ja valkolehti, joka jakaa näkemyksensä, palvelujen suorittamisesta on muutama neljäsosa. Tällä hetkellä yritys on ICO-vaiheessa ja aikoo nostaa kovan koron, 1,05 miljardia dollaria neljässä viikossa.

Pääoman myötä yhtiö käynnistää mainnet-alustansa 2. vuosineljänneksellä 2019. Alustaan ​​kuuluvat PayPTO, BetPTO, TradePTO ja CardPTO. Se käynnistää chat- ja ideaalustansa kolmannella neljänneksellä ja lisää palveluja vuoden 2019 lopussa ja ensimmäisellä neljänneksellä vuonna 2020.

Huomautus sijoittajille

YPTOSPACE on kunnianhimoinen projekti, joka kokoaa yhteen monista palveluista, joita salauksen fanit ovat nauttineet muualla. ICO: lla on lupa alhaisemmista palkkioista ja nollasta listausmaksuista kauppiailleen ja kumppanin altcoineille.

Lisäämällä mediakanavia, vedonlyöntipalveluja ja pankkijärjestelmiä, monikielinen tuki YPTOSPACE näyttää liian hyvältä ajatukselta tapahtua. Ajan myötä käy selväksi, toteutuvatko heidän aggressiiviset tavoitteensa vai ei.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me