Tällä viikolla kryptoissa: Neliö lisää Bitcoin-myyntiä, kun taas Walmart nollaa stablecoinissa

mainos Phemex

Tärkeimmät kohokohdat

  • Reddit Bitcoin -keskustelu on positiivista
  • Square myi 125 miljoonaa dollaria BTC Q2: ssa
  • SEC voi ulkoistaa salaussolmut
  • Walmart patentoi vakaan kolikon
  • Harmaasävy Coinbase Custodyn avulla
  • S Korea aloittaa sääntelyvapaan alueen

Reddit Bitcoin -keskustelu on positiivista

Kiinnostus Bitcoinia kohtaan on varmasti kasvamassa ja ylivoimaisesti positiivinen. Ja tässä tulee toinen numero, joka tukee sitä. Comparitechin tekniset tutkijat analysoivat yli 48 000 Reddit-viestiä ja 7500 artikkelia eri myyntipisteistä selvittääkseen, mitkä kryptovaluutat ovat edullisimpia. Tutkimuksessa pääteltiin, että 85,5% kryptovaluuttaan liittyvistä aiheista oli positiivisia. Tutkimus osti myös, että se ei ole vain Bitcoin, mutta jopa altcoineilla, kuten Cardano, Ether, Litecoin ja Tron, oli 85-90% suotuisia mielipiteitä.

Square myi 125 miljoonaa dollaria BTC Q2: ssa

Bitcoinin positiivinen näkemys nyt näkyy selvästi sen kanssa työskentelevien yritysten taloudellisissa tuloksissa. Viimeisimmän ilmoituksen mukaan Payments-yritys Square on tuottanut 125 miljoonaa dollaria Bitcoin (BTC) -tuloja vuoden 2019 toisella neljänneksellä mobiilimaksupalvelunsa Cash App -sovelluksen kautta. Tulosilmoituksen mukaan yrityksen Bitcoin-tuotot hyötyivät osittain kryptovaluutan ykköshinnoista vuosineljänneksen aikana. Tämän hintakasvun seurauksena myös Bitcoinin määrä kasvoi vastaavasti, he sanovat. Tämä johti 2 miljoonan dollarin bruttovoittoon yritykselle.

SEC voi ulkoistaa salaussolmut

Tällä viikolla nähtiin lisää uutisia, jotka koskivat SEC: n päätöstä käyttää johtavia salaussolmuja. Äskettäin julkaistu asiakirja paljasti, että Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) aikoo palkata urakoitsijoita suorittamaan tiettyjä salausvaluutan täysiä solmuja valtion virastolle. SEC-asiakirjojen mukaan sääntelyviranomainen haluaa kolmansien osapuolten urakoitsijoiden suorittavan Bitcoin Core (BTC), Ripple (XRP) ja Ethereum (ETH) -solmuja noudattamisriskien seuraamiseksi.

Walmart patentoi vakaan kolikon

Facebookin Vaakojen jälkeen toinen yhdysvaltalainen yritysjätti on vapauttanut suunnitelmansa päästä salauksiin. Ja tällä kertaa sen Walmart. Yrityksen äskettäisen patenttihakemuksen mukaan vähittäiskaupan jättiläinen Walmart voisi työskennellä USD-sidotun stablecoinin julkaisemiseksi. Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkiviraston (USPTO) tällä viikolla julkaisemassa hakemuksessa hahmotellaan menetelmä “yhden digitaalisen rahayksikön tuottamiseksi sitomalla yksi digitaalinen valuuttayksikkö tavalliseen valuutaan”, mikä tarkoittaa fiat-sidottua kiinteää kolikkoa. Se voisi myös tarjota pienituloisille kotitalouksille, joiden pankkitoiminta on kallista, valita “hoitaa varallisuutta laitoksessa, joka pystyy tyydyttämään suurimman osan päivittäisistä taloudellisista ja tuotetarpeistaan” hakemuksen mukaan..

Harmaasävy Coinbase Custodyn avulla

Coinbasen maine siitä, että se on turvallinen säilytys kryptovaluutoille, on houkutellut aikaisemmin paljon asiakkaita, ja he tekevät niin edelleen. Äskettäinen lisäys tähän luetteloon on Harmaasävyiset investoinnit. Viimeaikaisten raporttien mukaan Harmaasävyiset investoinnit ovat hyödyntäneet Coinbase Custodyä toimiakseen digitaalisten omaisuuksiensa uudena tietoturvan tarjoajana. Harmaasävy väittää pitävänsä hallinnassaan 2,7 miljardia dollaria varallisuuttaan viimeisimmän neljännesvuosittaisen raporttinsa mukaan. Harmaasävyillä on bitcoin, bitcoin-käteinen, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Stellar Lumens, XRP ja Zcash. Coinbase Custody aikoo myös pitää hallussaan Harmaasävyn horisontti (ZEN) -tunnuksen, kunnes viranomaisen hyväksyntä tukee omaisuutta.

Etelä-Korea aloittaa sääntelyvapaan alueen

Etelä-Korea on jälleen osoittanut, että se on kuollut vakavasti salausvaluutoista ja sen tulevaisuudesta maassa. Siksi se on päättänyt hyödyntää maan orastavaa teollisuutta tarjoamalla osittaisen ‘sääntelyvapaan’ vyöhykkeen salausyrityksille. Käytettävissä olevien uutisten mukaan Etelä-Korean hallitus on julistanut Busanin “sääntelyvapaaksi” lohkoketjun kehittämisen alueeksi, joka on kauan odotettu, mutta nyt virallinen osa suurempaa vapauttamisponnistelua. Sveitsin Zugin sanotaan olevan yksi vyöhykkeen malleista. Ilmoituksessa todetaan myös, että BNK Busan Bank, Korean pörssinoteerattu paikallinen laitos, valvoo blockchain-hallintaa, kun se liittyy rahoitukseen ja saattaa kehittää voitettua sidottua stabloinia..

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me