Forstå begrebet Walton Chain (WTC)

IoT eller Internet of Things skaber et helt nyt økosystem, og Walton Chain er forbundet IoT med Blockchain for at frembringe en ny digital æra. Akronym for Wisdom Alters Label Trade Organization and Network, Walton Chain kombinerer grundlæggende RFID-teknologien med blockchain for at skabe et ledelsessystem for forsyningskæderne.

RFID-teknologi blev opfundet i det 20. århundrede af en videnskabsmand Charlie Walton, der spiller en vigtig rolle i en bred vifte af applikationer, som den kan bruges til identifikation, mobilbetalinger, detailhandel og om hvad som helst.

Hvad er Walton Chain (WTC)?

I 2016 gik udviklerne fra Sydkorea og Kina sammen om at lancere Walton Chain eller WTC. Opkaldt efter opfinderen af ​​RFID, har dette projekt til formål at forbedre effektiviteten i forsyningskæden ved at udvikle innovative styringssystemer.

Logistiksystemet er komplekst og involverer forskellige parter, der gør det svært for virksomhederne at koordinere med hinanden, der hører til den samme lodrette, som systemet vokser. WTC styrer forsyningskæden ved at kombinere RFID-teknologier med blockchain med det formål at skabe et pålideligt og gennemsigtigt forretningsøkosystem.

Walton Chain (WTC) ICO

Da ICO of Walton Chain blev lanceret, er der udstedt ca. 100 millioner mønter til prisen for 1ETH = 680 WTC ~ 0,001471 ETH. Ud af de samlede mønter er der i øjeblikket 70 millioner mønter i levering, og de resterende vil blive udvundet i årenes løb, selvom der ikke oprettes flere mønter nu.

Disse mønter bruges primært til at udstede underkæder, distribuere aktivbytte, udbytteinteresse, decentraliseret udveksling og distribueret afstemnings- og regeringssystem. I øjeblikket er den samlede markedsdækning på WTC $ 442.560.134 USD til en værdi af $ 17.77 USD.

Hvor kan jeg købe / sælge Walton-mønt

Når det kommer til at handle, købe eller sælge WTC, er det ekstremt let, da mønten er noteret på en række kryptokursudvekslinger, herunder nogle store navne, nemlig. Binance, Kucoin, OKEx, Coinnest, HitBTC, Coinlink, COSS, Coinrail og Allcoin.

Underkæderne i Walton Chain

I Walton-økosystemet er Walton Chain moderkæden, der administrerer underkæder, sporer transaktioner og udfører smarte kontrakter. Underkæderne i WTC kan oprettes af alle gennem Walton Chain-teknologi, der har deres egne tokens.  

Hver af disse kæder fokuserer på bestemte brancher og kan endda vælge en konsensusalgoritme, der er forskellig fra den i moderkæden.

Et par fordele ved at have underkæden adskilt fra WTC-netværket er:

  • Tilpasset blockchain, der passer til specifikke forretningsbehov
  • Ingen forbindelse til netværksaktiviteten eller protokollen fra forældrekæden
  • Problemerne i underkæden synker ikke hele netværket, da størstedelen af ​​data findes i underkæden i en virksomhed

Hvordan fungerer Walton Chain?

IoT integrerer grundlæggende de data, der er indsamlet fra de webbaserede enheder i omgivende miljøer for at sende og handle på disse data. IoT-platformene er så kraftige, at det præcist angiver, hvilke oplysninger der er nyttige, og hvilke der kan ignoreres.

At være et centraliseret netværk kræver imidlertid IoT godkendelse for at forbinde enhederne. Her kommer Walton Chain med en tilgang til at sikre en decentral adgang ved at implementere Value Internet of Things (VIot).

Styrker

  • Den har sin egen RFID-chip, scannere og trackere
  • Værdien af ​​dens mønt afhænger af antallet af underkæder, den har
  • Aktiverer sporing af detailartikler fra start til slut
  • Har en reel brug, der hjælper med at øge effektiviteten af ​​virksomheder

Svagheder

  • De tokenejere har ikke nogen andel i virksomheden
  • Dens Masternode tjener tokens enten når tokens flyttes fra underkæder til hovedkæden eller mellem underkæderne, hvilket betyder lavere masternode returnerer

Et stærkt hold

Teamet fra Walton Chain har stor erfaring med forsyningskæden. Xu Fangcheng, dets grundlægger, har også grundlagt et mænds tøjfirma til en værdi af omkring 7 milliarder dollars. Medstifter Do Sanghyuk har tidligere arbejdet som direktør for Korean Standard Products Association.

Chief Scientist, Kim Sukki er også medlem af teamet, der er en tidligere Samsung VP. Et andet medlem af dette 40-personers team, Wei Songjie, der er en blockchain-ingeniør med en erhvervserfaring hos Qualcomm og Google.

Walton Chain er mere end bare en forsyningskædeplatform, det er en teknologi, der gør det muligt for folk at oprette deres egen underkæde. Et populært projekt på markedet lige nu, Walton Chain har potentialet til at transformere forretningsområdet.

Hvad er dit syn på Walton Chain? Fortæl os dine tanker og spørgsmål nedenfor i kommentarer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me