BlackRock bekræfter investering i Bitcoin Futures, hvad betyder det for BTC-prisen?

reklame Phemex

I løbet af den sidste uge har kryptosamfundet været i vanvid over Blackrock, en $ 7 billioner fond, der skitserer sit potentielle flytning til Bitcoin futures trading. Signaleret som et vendepunkt for institutionelle investorer, der slutter sig til vognen, kan Blackrocks seneste beslutning muligvis skubbe Bitcoin forbi sine $ 42.000 højder, der blev sat i begyndelsen af ​​februar 2020.

I dets arkivering til SEC, Blackrock, verdens største investeringsselskab, sagde, at det kan investere i Bitcoin futures i nogle af sine fonde. Arkiveringen siger, at virksomheden kun vil investere i kontantafviklet futures på CTFC-regulerede børser i stedet for at foretage direkte køb på Bitcoin. Blackrock er en pacesetter i den finansielle verden, og kryptosamfundet har ivrigt ventet på, at de skulle begynde at investere i Bitcoin. 

“De eneste bitcoin-futures, som fondene kan investere i, er kontantafviklede bitcoin-futures, der handles på råvarebørser registreret hos CFTC,” bekræfter arkivering til SEC.

Arkiveringen nævnte yderligere to mulige fonde, der kan optage Bitcoin-investeringer – BlackRock Global Allocation Fund og BlackRock Funds V.

Så hvad betyder Blackrocks indtræden i krypto for Bitcoins pris og det samlede kryptomarked? 

Hvorfor Blackrock’s futures kunne øge BTC-prisen

Hvis det lykkes, repræsenterer Blackrock’s seneste arkivering en omskiftning af virksomhedens investeringsstilling på Bitcoin. Virksomheden har tidligere afskediget Bitcoin i betragtning af de høje volatilitets- og reguleringsudfordringer, men det ser ud til, at virksomheden vender et nyt blad. Blackrock bygger i øjeblikket juridiske og operationelle fonde til handel med Bitcoin.

Bitcoin futures efterspørgsel stiger

Arkiveringen signalerer en ny daggry for Bitcoin-samfundet, da nye institutionelle og detailinvestorer slutter sig til samfundet gennem Blackrock. Kunne en stigning i efterspørgslen efter Bitcoin-produkter fra Blackrock’s kunder være årsagen til, at den største investeringsfond skiftede sine forskellige kommentarer til Bitcoin?

Lanceringen af ​​Bitcoin-futures på Blackrock’s fonde viser, at kunderne er mere modtagelige for Bitcoin på trods af volatiliteten, da verden omfavner BTC som en globalt investerbar aktivklasse. Dette kan øge kundeadoptagelsesgraden på Bitcoin – især institutionelle og akkrediterede investorer. 

”Efterhånden som industrien modnes, begynder traditionelle institutioner at lægge mærke til potentialet i Bitcoin og krypto som helhed. Vi glæder os over indgangen til alle nye deltagere, når vi baner vejen mod almindelig adoption. Blackrock’s initiativ er kun et af mange flere, der kommer, ”sagde Jack Tao, administrerende direktør for Phemex.

Udskiftning af guld?

Blackrock’s adgang til Bitcoin baner vejen for aktivet til endelig at erstatte guld som den førende værdibutik over hele kloden. Efter at have konkurreret voldsomt de sidste par år om titlen “safe haven king”, kan Bitcoins tilføjelse til Blackrock’s aktiver muligvis se, at investorer foretrækker det digitale aktiv frem for den skinnende sten. 

I november, en måned før SEC-arkivering, Blackrock’s CIO, talte Rick Rieder til CNBC og hævdede, at det digitale aktiv har potentialet til at erstatte guld i fremtiden. Han sagde, 

”Tror jeg, det er en holdbar mekanisme, tror jeg, det i vid udstrækning vil komme i stedet for guld? Ja, det gør jeg, fordi det er så meget mere funktionelt end at lade en guldbarre komme rundt. ”

Efterhånden som efterspørgslen efter Bitcoin-futuresprodukter øges, og propositionen om Bitcoin som erstatning for guld også stiger, forventes volumener på tværs af kryptobørser at stige, da detailinvesteringspenge følger institutionelle investeringer. 

Bitcoin Bull Market giver stigning til nye markedsledere

Crypto-udvekslinger vil uden tvivl være de største modtagere af Blackrock’s beslutning om at købe BTC-futures. Da detailkunder strømmer ind og FOMO til Bitcoin-futures, er det afgørende at vælge den bedste børs til at udføre dine handler. 

Blackrock er dog det seneste, men ikke det eneste firma, der kommer ind på krypto. Microstrategy har akkumuleret Bitcoin til en værdi af over $ 1,5 mia. Dollar siden oktober, og flere virksomheder, der øger deres eksponering for Bitcoin gennem gråtoner, har forårsaget en samlet omvæltning på kryptomarkedet – desuden har kryptoderivatmarkedet. 

Phemex, en af ​​de hurtigste kryptobørs- og futuresplatforme er opstået som en af ​​de øverste stigende kryptofutureshandelsbørs ved at tilbyde de hurtigste og billigste måder for detailhandel at handle futures og spot Bitcoin-priser. Med et tilbud på op til 100X gearing på sine futures kan klienter på børsen forstærke deres potentielle overskud gennem sine marginerede produkter. Børsen tilbyder også en brugervenlig platform til handel med spotkontrakter. 

Derudover vokser DeFi-rummet massivt, da nye blockchain-baserede produkter sigter mod at minimere de ineffektive processer i den traditionelle finansielle verden. Phemex tilbyder sin ‘Earn Crypto’ aktivforvaltning, der giver brugere op til 10% APY gennem ‘Fixed and Flexible Saving’ muligheder. Fleksible konti giver mulighed for øjeblikkelige udbetalinger og indskud.

Den Singapore-hovedkvarterbørs tilbyder møntafviklede og kontantafviklede futures, svarende til Blackrock’s arkivering, på en højtydende platform med over 300.000 transaktioner gennemført hvert sekund og en handelsudførelse på 1 millisekund. 

Afsked skudt

Blackrock’s indtræden i kryptorenaen puster en ny bølge af frisk luft ind på markedet, måske startende med den største institutionelle investering, der løber ind i krypto. Efterhånden som nye brugere kommer ind i feltet, vil det være afgørende at finde effektive krypto-udvekslinger som Phemex for at gøre deres rejse ind handel med kryptofutures problemfri og behagelig. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me