Sådan kører du din egen Exchange!

I flere år har virtuelle valutaer som Bitcoin etableret sig som et vigtigt investeringsmiddel for individuelle investorer. Kryptovalutas volatilitet giver kryptohandlere masser af handelsmuligheder. Således er digitale valutaer blevet mere og mere populære i handelsstrategierne for dem, der ønsker at diversificere deres porteføljer og forbedre deres handelsresultater.

I dag er der to metoder til at tjene penge på kryptokurrencymarkedet:

 • Køb kryptovalutaer på en udvekslingsplatform for at opbevare dem i en online eller offline kryptovaluta-tegnebog
 • Handel med disse finansielle aktiver via CFD’er direkte på en handelsplatform

Et af hovedproblemerne i 2019 var fremkomsten af ​​decentraliseret finansiering (DeFi), en ny type finansiering, der blev udført i protokoller uden tillid (“trustless”) uden behov for finansielle formidlere.

I dag kan kryptovaluta-brugere over hele verden gøre brug af traditionelle finansielle tjenester såsom kredit, udlån, handel og investeringer på en decentral og gennemsigtig måde. Alt hvad du behøver er en internetforbindelse og en kryptotegnebog.

I 2020 forventes dette nye markedssegment at fortsætte med at vokse.

Defi decentraliseret finansiering

DeFi opstod for at revolutionere måden, hvorpå betalinger foretages, hvilket giver mere frihed, styring og sikkerhed til verdensbefolkningen (Billede: Medium / Vladislav Shabanov)

Stigningen af ​​DeFi

Bitcoin var den første DeFi-implementering. Det har gjort det muligt for brugere at gennemføre finansielle transaktioner med andre enkeltpersoner uden behov for finansielle formidlere i den digitale tidsalder. Bitcoin og criptomoedas som var den første bølge af DeFi. Den anden bølge blev drevet af DeFi-blockchain Ethereum og tilføjede endnu et lag til sin programmerbarhed blockchain. Nu, i begyndelsen af ​​2020, kan folk (og virksomheder) indgå kontrakter, tildele, forhandle, investere, afdække og gemme kryptokrypto “uden tillid” takket være det stigende antal DeFi-applikationer på Ethereum-netværket. Ifølge data indsamlet af DeFi Pulse voksede den amerikanske dollar etherækvivalent med DeFi-protokoller fra 293 millioner dollars i januar til mere end 687 millioner dollars i slutningen af ​​december 2019. Brug af denne metric som en reference til at estimere værdien af ​​DeFi-markedet , kan vi se, at denne sektor eksploderede i 2019 og voksede med mere end 130%.

Hvorfor handle kryptovalutaer med CFD’er?

I modsætning til kryptovalutaudvekslingsplatforme, der giver dig mulighed for at veksle dine euro til kryptokurver, som du kan gemme så længe du vil have i din virtuelle tegnebog, er fordelene ved at handle kryptokurrency med CFD’er større, især for dem der ønsker at drage fordel af hurtige prisændringer.

Men hvad er en CFD alligevel?

En CFD, Contract for Difference på engelsk eller Contrat Pour la Difference på fransk, er en type afledt produkt. Det er derfor et finansielt instrument, hvis værdiansættelse afhænger af et andet instrument kaldet ”underliggende”. Ved at bruge en CFD ejer du aldrig den underliggende. Du investerer kun i variationen i prisen mellem åbning og lukning af din kontrakt.

Fordele ved handel med kryptovalutaer via CFD’er

 • Bullish and Bearish Investments – Tjen ved at drage fordel af stigningen, men også faldet i kryptokurrencypriser
 • Udnyttelse – Udnyt margenhandel og gearing, der øger din markedseksponering
 • Høj volatilitet – Få mest muligt ud af kryptokurrencymarkedets volatilitet
 • Bedre likviditet – Få bedre priser og kortere transaktionstider, så du kan øge din præstation gennem bedre likviditet
 • Ingen Cryptocurrency Holding – Undgå risikoen for tab, tyveri og cyberangreb forbundet med opbevaring af dine kryptokurver i en tegnebog, da du ikke har tokens ved hjælp af CFD’er
 • Fleksible åbningstider – Handel på et 24-timers marked
 • Reguleret og sikkert miljø – Drag fordel af et sikkert og reguleret handelsmiljø med beskyttelse som en privat erhvervsdrivende sådan mod negativ balance
 • Lav startkapital krævet – Begynd at handle med CFD’er med kryptokurrency med relativt lav kapital (minimum depositum på 100 EUR på Admiral Markets)
 • Du foretrækker måske at have kryptovalutaer i følgende tilfælde:
 • hvis dit mål er at deltage i denne monetære revolution og at holde tokens for at bruge dem senere
 • hvis du har råd til at betale den fulde værdi af kryptovalutaen
 • hvis du har tid til at undersøge det bedste sted at købe kryptokurrency og den sikreste måde at beholde dine tokens på. At finde den bedste kryptovaluta tegnebog er afgørende for sikkerheden af ​​dine midler, så de ikke udsættes for cyberangreb.
 • hvis du ikke er bange for at glemme dine private nøgler for at få adgang til dine tokens. Faktisk, hvis du mister dem, hvis de bliver stjålet fra dig, eller hvis du glemmer dem, vil du miste dine kryptokurrencyinvesteringer for evigt.
 • hvis du ikke har et problem med at bruge uregulerede kryptobørs, der kan pålægge købs-, salgs- eller tilbagetrækningsgrænser
 • hvis din investeringshorisont er langsigtet og kun opad

Nu kommer Bustex.io med de bedste muligheder for massen. Burstex.io er tilfældigvis den første crowd-ejede kryptobørs i verden, der er bygget over Burst-blockchain. Ikke klart, hvad det betyder? Det viser, at Burstex nu ejes af aktionærerne. De er de samme aktionærer, der modtager overskuddet fra den indsamlede handel, noteringsgebyrer og udtræk. Så er du interesseret i at være aktionær og deltage i handelsprocessen? Det er nemt. Det officielle Burstex-token kaldet BEX lanceres allerede den 15. juni 2020. Hvis du sætter på Burstex, bliver du automatisk til en aktionær nu. Så hvad venter du på? Gå med de bedste! Gå Burstex! Det vil du bogstaveligt talt være kører din egen børs der!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me