Taloudellisen koulutuksen säätiö julkistaa kaksi suurta lahjaa Bitcoin.comin perustajalta Roger Veriltä

19. tammikuuta 2020, St Kitts & Nevis & Atlanta – Taloudellisen koulutuksen säätiö (FEE.org) ilmoitti tänään Bitcoin.com perustaja ja varhainen kryptovaluuttainvestoija Roger Ver on tehnyt kaksi lahjaa, yhteensä 2 000 000 dollaria Bitcoin Cashissa (BCH), tukeakseen FEE: n työtä yksilön vapauden edistämisessä ja opiskelijoiden kouluttamisessa ympäri maailmaa vapaan yhteiskunnan moraalisista ja taloudellisista perusteista. 

Ensimmäinen miljoonan dollarin lahja tukee FEE: n juhlatilaisuuksia vuonna 2021 – FEE: n 75-vuotisjuhlavuotta – sekä muita opiskelijaohjelmia, mukaan lukien verkkokoulutussisältö ja kirjat. Toinen miljoonan dollarin lahja annetaan lahjoituksena, joka on jatkuva tukilähde FEE: n koulutustoiminnalle. 

Ver, joka lahjoitti aiemmin 1 000 000 dollaria Bitcoinissa FEE: lle vuonna 2013, sanoi olevansa velkaa älylliselle velalle FEE: lle ja tekee tämän uuden lahjoituksen aikana, jonka aikana hänen mielestään FEE: n työtä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

“Olin FEE: n pitkäaikaisen lehden” The Freeman “tilaaja lukiollani, ja olen paljon menestyksestäni Bitcoinissa velkaa sen, mitä opin lukemaan moraalisesta kiireellisyydestä saada valtiosta erillinen rahajärjestelmä pakottaa,” 

sanoi Roger Ver. Hän jatkoi: 

“Etsin tänään maailmaa ja näin maailmanlaajuiset lukkiutumiset, inflaation, hyökkäykset yksilönvapauteen ja ajattelin:” Ketkä ovat nykyään tärkeimmät vapauden äänet? “FEE on luetteloni kärjessä. Haluan auttaa FEE: tä vaikuttamaan miljoonien nuorten elämään samalla tavalla kuin minulla. “

MAKSU – kaikki rauhallinen

Perustettu vuonna 1946, FEE on Yhdysvaltojen vanhin libertaristinen ajatushautomo. FEE juhlii virstanpylväänsä 75. vuosipäivää tapahtumilla koko vuoden 2021, mukaan lukien FEEcon (Atlantassa 17. – 19. kesäkuuta) ja MAKSU 75-vuotisjuhla 19. kesäkuuta. Joka vuosi FEE tavoittaa satojen miljoonien online-yleisön ja lähes 20 000 opiskelijaa luokkaohjelmien kautta sekä Yhdysvaltojen että Latinalaisen Amerikan korkeakouluissa ja lukioissa..

“Roger veloitti verkkokasvumme vuonna 2013, kun hän antoi ennennäkemättömän miljoonan dollarin Bitcoinissa FEE: lle” 

sanoi FEE: n varatoimitusjohtaja Richard N. Lorenc, joka jatkoi:

“Tuolloin tämä oli kaikkien aikojen suurin kryptovaluutan lahjoitus ja auttoi meitä merkittävästi kasvavan koulutusvaikutuksen polulla siitä lähtien. Näillä Bitcoin Cashin uusilla suurilla lahjoilla Roger jatkaa muutoslahjoituksiaan samalla kun alamme juhlia FEE: n 75-vuotisjuhlaa ja paljastaa kampanjamme paljastaa yhä suurempi määrä opiskelijoita vapauden ideoille sekä luokkahuoneissaan että verkossa. “

Kysyttiin, miksi hän päätti tehdä lahjansa Bitcoin Cashissa, Ver huomautti: 

“Kaikkien kryptovaluuttojen Bitcoin Cashilla on parhaat mahdollisuudet luoda enemmän taloudellista vapautta ympäri maailmaa. Toisin kuin perinteinen Bitcoin-ketju, Bitcoin Cash voidaan lähettää hetkessä ympäri maailmaa kenellekään murto-osasta senttiä ilman mielivaltaisia ​​hallituksen rajoituksia. Sillä on sellainen potentiaali, joka sai minut innostumaan ensimmäisestä sijoittamisesta Bitcoin- ja Bitcoin-yrityksiin takaisin vuonna 2011, ja että potentiaalinen linja sopii täydellisesti työhön, jota FEE tekee tehdäkseen vapaamman, rauhallisemman maailman. “

Verin uusien lahjojen myötä FEE aikoo kasvattaa nopeasti kykyään jatkaa voimakkaiden videoiden tuottamista, pakottavien artikkeleiden kirjoittamista ja luokkahuoneiden materiaalien kehittämistä, jotka keskittyvät yksilönvapauden, vapaan yrittäjyyden ja rajoitetun hallinnon edistämiseen talouden, taiteen ja uran aloilla. , kulttuuri ja paljon muuta. 

“Rogerin uraauurtava työ kryptovaluuttatilassa osoittaa, kuinka ideat voivat ja voivat muuttaa maailmaa” 

sanoi FEE: n presidentti Zilvinas Silenas

“Samoin Rogerin jatkuva sijoitus FEE: hen korostaa FEE: n elintärkeää roolia taloudellisen koulutuksen alalla. FEE on johtava toimija vapauden ja yksilöllisen voimaannuttamisen ideoiden esittelyssä nuorille yleisöille, ja meille on kunnia, että Roger tunnistaa uraauurtavaa työtä verkossa ja luokkahuoneissa. Roger Verin kaltaisten kaukonäköisten filantropistien tuella FEE onnistuu tekemään ihmisen vapaudesta uskottavimman taloudellisen ja poliittisen filosofian nousevan sukupolven keskuudessa. “

Lisätietoja FEE: n verkko- ja luokkahuoneohjelmista sekä verkkomediasta, käy osoitteessa FEE.org. Jos haluat oppia, miten voit osallistua FEEcon 2021: een, Käy osoitteessa FEEcon.org. Liity FEE: n tehtävään edistää vapaan yhteiskunnan perusajatuksia ja periaatteita – yksilönvapaus, vapaa yritys, rajoitettu hallitus, yrittäjyyden arvon luominen ja korkea moraali – kasvavalle sukupolvelle vierailemalla osoitteessa: FEE.org/donate 

Lisätietoja siitä, miten voit aloittaa Bitcoin Cashin käytön tänään, käy osoitteessa bitcoin.com ladata lompakko ja ostaa ensimmäinen Bitcoin Cash.

Mediayhteystietojen tiedot

Yhteyshenkilön nimi: Bitcoin PR Buzz Press Monitoring

Ota yhteyttä: [sähköposti suojattu]

Bitcoin.com on tämän sisällön lähde. Tämä lehdistötiedote on tarkoitettu vain tiedoksi. Tiedot eivät ole sijoitusneuvontaa tai tarjousta sijoittaa. Virtuaalivaluutta ei ole laillinen maksuväline, hallitus ei tue sitä, eikä tilejä ja arvotaseita koske kuluttajansuoja. Kryptovaluutat ja rahakkeet ovat erittäin epävakaita. Vakaa arvo tai mitään arvoa ei voida taata.

Tietoja Bitcoin PR Buzzista: Bitcoin PR Buzz on palvellut ylpeänä blockchain-start-up-yritysten salaustiedotteen jakelutarpeita yli 8 vuoden ajan. Hanki oma Bitcoin-lehdistötiedotteiden jakelu tänään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me