Mikä on Bitcoin-vipuvaikutus ja miten voittaa voittoa?

Ennen kuin ymmärrät mitä bitcoin-vipuvaikutus on, on syytä tietää, mitä bitcoin-futuurikauppa on. Futuurit, joita kutsutaan myös futuurisopimuksiksi, ovat sopimus fyysisen omaisuuden, kuten valuutan, hyödykkeen jne., Tai rahoitusvarojen, kuten kryptovaluutan (bitcoin), ostamisesta tai myymisestä ennalta määritettyyn hintaan tietyn tulevan ajan. 

Bitcoin-futuurien osalta sopimus perustuu Bitcoinin hintaan, ja kauppiaat voivat spekuloida bitcoinin hintaa tulevaisuudessa kaipaamalla tai oikosulkemalla positioita. Bitcoin-futuurikaupan avulla kauppiaat voivat ansaita voittonsa riippumatta siitä, spekuloidaanko bitcoin-hinta nousee tai laskee. Ja kauppiaat voivat saada suuria voittoja jopa myrskyisillä markkinoilla. Perinteinen futuurisopimus päinvastoin ikuinen sopimus on innovatiivinen johdannaistuote, jolla ei ole voimassaoloaikaa. Toisin sanoen kauppiaat voivat olla asemassa niin kauan kuin haluavat, ellei heitä pakoteta selvitystilaan. 

Yleensä bitcoin-futuurikauppaa käytetään vipuvaikutuksella, mikä voi kasvattaa elinkeinonharjoittajan ostovoimaa ja moninkertaistaa hänen voitonsa ottamalla lainaa 10x, 25x tai jopa 100x vipuvaikutusta pörsseistä. Sitä kutsutaan vipuvaikutteiseksi kaupaksi, jotta voidaan sijoittaa pieniä mutta saada enemmän voittoja.

Esimerkiksi käytät 1 BTC: tä sopimuksen avaamiseen, kun bitcoinin hinta on 10000 dollaria. 100x vipuvaikutuksen avulla sopimuksesi arvo on 100 BTC.  

Härkämarkkinoilla, kun hinta nousee 11 000 dollariin ja kaipaat BTC: tä futuurikaupassa, saat:

100 BTC * (11 000 dollaria – 10 000 dollaria) / 11 000 dollaria = 9,1 BTC

Karhumarkkinoilla, kun hinta putoaa 9000 dollariin ja lyhennät BTC: tä futuurikaupassa, saat:

100 BTC * (10000 – 9000 dollaria) / 9000 dollaria = 11 BTC

Vivutekauppa lisää kuitenkin voittopotentiaalia ja riskiä. On tärkeää seurata avattuja positioita suurten menetysten estämiseksi. Voit asettaa voittoa, stop-lossia tai käyttää muita riskinhallintatyökaluja takaamaan saamasi voitot ja pienentämään tappioiden riskiä. 

Kuinka voittaa voittojasi pienemmällä riskillä?

  • Suunnittele kauppa ja vaihda suunnitelma

Kaupankäynnin suunnittelussa on kaksi keskeistä riskinhallintatyökalua, Stop-loss (S / L) ja take-profit (T / P). Menestyneet kauppiaat tietävät suunnittelun tärkeyden, kun taas epäonnistuneet kauppiaat tulevat usein markkinoille ilman, että heillä olisi aavistustakaan siitä, milloin myydä voittoa tai tappiota vastaan. Edistyneet kauppiaat tietävät, mihin hintaan he ovat valmiita ostamaan ja myymään. Ja heillä on taipumus harkita tuloksena olevaa tuottoa verrattuna todennäköisyyteen, että bitcoin-markkinat saavuttavat tavoitteensa. Jos oikaistu tuotto on riittävän korkea, he toteuttavat kaupan.

Päinvastoin, epäkypsä kauppiaille usein käyvät kauppaa ilman, että heillä on aavistustakaan pisteistä, joissa ne myyvät voiton saamiseksi tai tappion pysäyttämiseksi, mutta johtavat tunteilla, jotka ottavat haltuunsa ja ohjaavat kauppaansa. Tappiot houkuttelevat kauppiaita pitämään kiinni ja toivovat ansaitsevansa rahansa takaisin, kun taas voitot voivat houkutella ihmisiä pidättelemättömästi pidemmälle.

  • Käy kauppaa pienellä sijoituksella 

Älä koskaan laita munasi yhteen koriin yksinkertaisesti tarkoittaa, ettet laita kaikkia rahojasi paikkaan. Olet asettamassa itsellesi suuren tappion, jos laitat kaikki rahasi yhteen paikkaan. Muista aina jakaa sijoituksesi. Tämä auttaa paitsi hallitsemaan riskiäsi myös antaa sinulle mahdollisuuden sulkea asema, kun huomaat, että olet spekuloinut väärään markkinoiden suuntaan.

Mistä aloittaa harjoittelu ja kauppa?

Bexplus, johtava salausjohdannaisten kaupankäyntialusta sekä aloittelijoille että veteraaneille, tarjoaa 100-kertaisen vipuvaikutuksen futuurikaupan jatkuvilla sopimuksilla BTC: llä, ETH: lla, LTC: llä, EOS: lla, XRP: llä jne. Intuitiivisen käyttöliittymän ja kaupankäynnin simulaattorin avulla käyttäjät voivat tutustua kryptovaluutan futuurimarkkinoihin ja harjoitella strategioita ennen reaaliaikaisen kaupankäynnin aloittamista. 

  • Käy kauppaa 10 BTC: llä demotililläsi

Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti sähköpostiosoitteellasi ja vahvistuskoodilla, kaupankäyntitilillä ja esittelytili luodaan automaattisesti. 10 BTC on demotilillä ja voit aloittaa harjoituksen milloin tahansa. Kuten vanha sanonta, harjoittelu tekee täydellisestä, kaikille kauppiaille on suositeltavaa käyttää kaupankäynnin simulaattoria ennen aloittamista.

Bexplus on käynnissä toimintaa, jonka avulla käyttäjät voivat saada enemmän voittoa laajentamalla varojaan. Talletuksen jälkeen 1 BTC, 2 BTC hyvitetään tilillesi. Bonus ei ole nostettavissa, mutta sen tuottama voitto voidaan nostaa. 100% talletusbonus, joka on valmis sinulle.

Jos sinulla on bitcoineja, mutta haluat ensin harjoittaa kaupankäynnin simulaattoria, voit silti saada todellisia voittoja sillä välin. Bexplus tarjoaa käyttäjilleen riskittömän lompakon enintään 30% vuotuinen korko. Kaikki lompakkoon tallennetut BTC on erittäin suojattu ja suojattu. Järjestelmämme laskee eilisen tulosi automaattisesti päivittäin, ja eiliset tulot maksetaan seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä..

Seuraa Bexplusta:

Verkkosivusto: Bitcoin Exchange – 100-kertainen vipuvaikutus

Sähke: Ota yhteyttä @bexplusofficial

Apple App Store: Bexplus – Voitto Cryptosista App Storessa

Google Play: Bitcoin-kauppa & Marginaalikauppa – Bexplus-sovellus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me