Ethereum-grundlægger Vitalik Buterin deler sin indsigt i kryptoøkonomi

reklame Phemex

Ethereum grundlægger Vitalik Buterin, da han blev interviewet af Tyler Cowen over en podcast af Mercatus Center, spildte bønnerne på det, han kalder som ”Kryptoøkonomi”Og hvordan markedets dynamik ændrer verden af ​​kryptokurver.

Han berørte også punkter som at forstå blockchain, hans stil med at samle sprog, centraliseringer og måder en krypto kunne værdsættes på.

Kryptoøkonomi er begyndende, men har nøglen til fremtiden

Vitalik, grundlæggeren af Ethereum-protokol forklarede, at kryptoøkonomi er økonomi specialiseret til et bestemt sæt omstændigheder, der skal specificeres fuldstændigt nøjagtigt for, at dens mekanik kan fungere. Ifølge ham følger kryptoøkonomi standarderne for en computerprogrammerer og ikke en højesteretsdommer, hvilket betyder, at den ikke følger etik, der ikke er programmeret til at følge.

Ifølge ham

“Uanset hvad dine regler er til at belønne, straffe inde i mekanismen, skal de specificeres som et stykke soliditetskode, hugormskode, uanset hvilket programmeringssprog du bruger i det sæt. Det er en meget strammere begrænsning, end politikere, der skriver love, har. ”

Kryptoøkonomi tager økonomi med disse begrænsninger og tilføjer indsigt fra felter, at de er ret tætte, hvilket kan være som kryptografi, informationsteori, matematik og distribuerede systemer, herunder al forskning omkring konsensusalgoritmer, hashfunktioner, signaturer, nul -kend bevis, og hvad vi ved om alle disse primitiver.

Ifølge Buterin, den ene ting, som økonomi kunne have givet, men endnu ikke har givet, er, hvordan man tilskynder ens adfærd – hvad der motiverer eller demotiverer en person til at tage visse handlinger.

Vitalik føler også, at blockchains og kryptokurver har købt en kulturel udvikling, at teknologien i sig selv integrerer mange aspekter af decentralisering med hensyn til hvordan de produceres og med hensyn til en måde at leve på og samarbejde og opbygge ting.

Kryptovaluta i en del af et storslået eksperiment

Ifølge Vitalik, Kryptovalutaer er en del af et stort eksperiment med, hvad der sker, hvis du opretter et finansielt system, der virkelig er fuldt friktionsfrit, hvor du bevæger dig bitcoin eller ethereum fra din tegnebog til en applikation, til en smart kontrakt eller hvad som helst, er virkelig så simpelt som at logge ind på et websted eller klikke på en e-mail. Ifølge ham er det kryptokurrency-økosystemet, der fik folk til at acceptere mikrobetalinger, som af mange antages at være umulige.

Med hensyn til fremtidige tekniske eller tekniske gennembrud med hensyn til blockchain mener Vitalik, at enhver teknologi, der giver skalerbarhed til blockchain-transaktioner, der er til at behandle flere transaktioner pr. Sekund, eller den, der forbedrer brugeroplevelsen med hensyn til brugervenlighed og sikkerhed, kunne gøre det.

Da han blev spurgt om det juridiske eller lovgivningsmæssige miljø, der kan hjælpe ham med at nå sin vision for ethereum, sagde Vitalik, at ikke mange reguleringsændringer kan hjælpe, hvad angår den tekniske udvikling af ethereum. Ifølge ham er de steder, hvor regulering rent faktisk kan hjælpe, at udvikle kryptovaluta-miljøet ved at arbejde på ting som finansiel læsefærdighed.

Han mener også, at regulering stadig er meget applikationsspecifik og bør være åben for eksperimentering.

Vitalik om værdiansættelsesmetode for kryptokurrency

Ved vurdering af kryptoer nævnte Vitalik, at det afhænger meget af, hvordan kryptovalutaen går. En måde at måle værdien på, ifølge Vitalik, er at behandle en kryptokurrency som et selskab, der opkræver indtægter gennem transaktionsgebyrer, især i tilfælde af at transaktionsgebyrene enten brændes eller omdistribueres til kryptokurrencyens egen bevis for indsatsvalidatorer . I dette tilfælde er kryptokurrencyens værdiansættelse den aktuelle nutidsværdi af de transaktionsgebyrer, den får. Dette giver i sig selv overraskende ret anstændige værdiansættelser.

Den anden måde at værdiansætte kryptokurver i deres egenskab af udvekslingsmedier. Derefter har du MV = PT (Fisher Equation) og alle disse andre modeller Hver variabel betegner følgende:

M = pengemængde, V = cirkulationshastighed (det antal gange penge skifter hænder), P = gennemsnitligt prisniveau, T = mængde transaktioner med varer og tjenester.

Der er også denne model af værdibutikken, hvor folk holder det, fordi de forventer, at flere mennesker holder det i fremtiden, og fordi folk bliver rigere, og befolkningen fortsætter med at vokse.

Ifølge Vitalik mere end metoden var det vigtigt at have en historie om, hvorfor det ville opretholde sin værdi under en række forskellige økonomiske modeller.

Vitalik var meget oprigtig i sin tilgang til at besvare Tyler Cowens forskellige spørgsmål, fra kryptoøkonomi til værdiansættelse af kryptokurver. Der er stadig nogle punkter, som han også var meget vag på, men stadig havde nok til at give indsigt.

Er Vitalik indsigt god nok til at se kryptos fremtid? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me