Binance CEO & Crypto Community slår ud mod Blokens FUD-oprettende artikel om Binance

reklame Phemex

Den 21. november offentliggjorde The Block en artikel hævder, at Binances Shanghai lukker sit kontor i Shanghai efter et politirazzia. Forlaget afslørede ikke sin kilde i artiklen. Binance CEO, Changpeng Zhao alias CZ, afviste dog nyheden som et forsøg på at skabe FUD. Mange andre kryptopersonligheder og brugere kaldte også FUD og kritiserede The Block for fejlagtig rapportering. 

Blokens krav

Blokens artikel siger, at Binances kontor i Shanghai blev ransaget af politiet, hvor Binance-ledere og næsten 100 ansatte arbejdede. Blokken nåede ud til Binance for en kommentar, men en talsmand for Binance fortalte dem, at virksomheden ikke har “et fast kontor i Shanghai”.

”Vi har ikke enheder i Kina, de fleste af os arbejder eksternt i Kina,” sagde talsmanden.

Imidlertid syntes artiklen at se på legitimiteten af ​​Binance-talsmandens svar spørgende. Den sagde –

Binances benægtelse af den blotte eksistens af et kinesisk kontor kommer til trods for at The Block har set fotografier af kontoret som en del af samtaler med Binance-repræsentanter om det pågældende sted.

Artiklen fortsatte med at tale om Binances uklare planer om et kontor i Beijing. Artiklen siger, at Binance planlagde at åbne et kontor i Beijing “ud over dets placering i Shanghai”. Men planerne for det nye kontor er tilsyneladende skrottet i henhold til artiklen.

CZ kritiserer Block’s Alleged Misreporting

Artiklen har synligt forstyrret ikke kun Binance CEO, men også kryptosamfundet, og de har kritiseret udgiveren for at offentliggøre falske oplysninger..

Kort efter, at artiklen blev offentliggjort, tog CZ til Twitter og postede, at der ikke var nogen angreb fra politiet, og artiklen skabte simpelthen FUD.

Intet politi, ingen razzia, intet kontor. Håber du ikke har betalt for at læse den FUD-blok. pic.twitter.com/W2msvY2hSA

– CZ Binance (@cz_binance) 22. november 2019

Retweeting af et indlæg af kryptoinfluencer Dovey Wan sagde CZ også, at et par børser, der stadig opererede ud af Kina, betalte nyhedsforretninger og Key Opinion Leaders (KOLs) for at sprede FUD omkring Binance. De udvekslinger, der er nævnt i Wan’s tweet, var KuCoin, Ok, Gate og Huobi.

Interessant nok ved jeg faktisk, at to af disse fire børser, der faktisk har kontorer i Kina, betaler nyhedsforretninger og KOL’er for at sprede FUD om Binance. Og ikke tænke igennem, hvis Kina skal lukke kontorer, ville det være dem selv. https://t.co/4pjlljyNR5

– CZ Binance (@cz_binance) 22. november 2019

Han delte også et skærmbillede af en samtale, han havde haft for et par dage siden, hvori han fortalte nogen, at han kender til udvekslinger i Kina, der har 7+ og 12+ team, der er indsat til at skrive negativt indhold om Binance.

pic.twitter.com/oU6Pcry63k

– CZ Binance (@cz_binance) 22. november 2019

Han selv sendte en besked for kryptoprenuere, at når de skaffede midler til deres projekt, skulle de afsætte nogle til bekæmpelse af FUD.

Crypto Community Supporting Binance

Mange kryptopersonligheder og brugere kom også sammen for at støtte Binance. Crypto-advokat Brad Laurie stillede spørgsmålstegn ved lyden af ​​The Blocks kilder –

Forvirret af Celia Wans titel i @DenBlock__ artikel:

"Binances kontor i Shanghai lukkede ned efter politiets razzia, siger kilder"

Hvorfor? fordi lydjournalistik SKAL være SIKKER på KILDEN & at ‘kilder siger’ er underligt.

+ det koster $ 18 / mo bare for at læse det!@NuggetsNewsAU svarer pic.twitter.com/QFecXP1kNy

– Brad Laurie (@Brad_Laurie) 21. november 2019

Crypto-influencer Tommy Mustache sagde, at The Block ikke er til at stole på og sammenlignede den med Craig Wright, der hævdede at være Satoshi Nakamoto.

Dette krypto-nyhedsudløb The Block bør ikke have tillid til. De er lige så troværdige som Craig Wright, der hævder at være Satoshi.

At lave historier og derefter hævde, at de har "kilder" for at bekræfte det. CZ havde netop udtalt, at Binance ikke har et kontor i Shanghai.@DenBlock__ https://t.co/BDyYext38V

– Tommy Mustache (@MustacheTommy) 22. november 2019

Fra at kalde artiklen click agn til at sammenligne The Block med en tabloid, kom flere medlemmer af kryptosamfundet også for at vise deres støtte til Binance.

Kilde: Twitter

Gjorde markedet nedbrud på grund af Binance FUD?

Kontor eller intet kontor, kryptomarkedsnedbruddet falder sammen med fødslen af ​​Binance FUD. Bitcoin er styrtet ned over 10% til $ 7.000-niveau, og Ethereum er nede med 14% til $ 145. Resten af ​​de top 10 mønter har også oplevet betydelige tab. Det er sandsynligt, at kryptoindehaverne er begyndt at sælge panik. Crypto-analytiker Ran NeuNer postede på Twitter angående springet på kryptomarkedet, og hans tweet fik en strøm af forskellige svar fra samfundet.

Undskyld min uvidenhed, men hvorfor påvirker et politirazzia på Binances kontor i Shanghai (hvis det faktisk skete) faktisk prisen på Bitcoin?

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 22. november 2019

Ifølge en Twitter-bruger er hele situationen et “spil”, hvalen spiller.

Kilde: Twitter

En anden bruger føler, at nedbruddet kan tilskrives usikkerhed forårsaget af begivenheden blandt mennesker.

Kilde: Twitter

Nu er det stadig at se, når FUD fjernes, og kryptomarkedet begynder at genoprette.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me