PR: Liity vuoden odotetuimpaan ICO: han ja hanki lippusi salausmaailmaan

12 vuoden olemassaolon jälkeen on ollut aika, että salaus tunnistetaan ansaitsemallaan tavalla. Blockchain-tekniikka pääsi askel askeleelta tielle julkisiin laitoksiin sen jälkeen, kun se oli valloittanut myyjät ja liike-elämän harrastajat. 

Kaikkien pankkipalveluiden mukana tulleiden ongelmien vuoksi ei ole ihme, että ihmiset ovat niin innoissaan salausmaksuista, jotka tarjoavat käyttäjille tietoja ja taloudellista turvallisuutta.

Erityisesti tokenisaatio sai huomionsa kaikkien tarjoamiensa ratkaisujen, kuten oikeudenmukaisten maksujen, lainojen ja äänten, perusteella. 

Ja tuodakseen salausalueen askeleen eteenpäin, omistautunut tiimi kehitti yhden mielenkiintoisimmista apuohjelmakoodeista, jotka muuttavat ikuisesti tapaa, jolla näemme salauksen – STC-tunnuksen, joka on saatavana sen omistamalle ICO: lle 1. helmikuuta lähtien..  

Mikä on STC-tunnus?

STC on Opiskelijakolikko blockchain-projekti – joka mahdollistaa henkilökohtaisten tunnusten luomisen ilman vahvaa teknistä tietoa.

Jos sinulla on tili alustalla, voit luoda:

  • Henkilökohtaiset rahakkeet – yksittäiseen tiliin sidotut omaisuuserät;
  • Startup-rahakkeet – varat, jotka auttavat sinua ottamaan askeleen eteenpäin unelmiesi eteen;
  • Yritystunnukset – ainutlaatuiset varat, jotka on omistettu yhdelle yritykselle;
  • DeFi-rahakkeet – varat, joiden avulla voit suorittaa erilaisia ​​pankkitapahtumia ilman kolmansien osapuolten väliintuloa;
  • NFT Tokens – siirrettävät rahakkeet, jotka mahdollistavat vaihdon alustojen välillä. 

Kaikki nämä rahakkeet arvostetaan STC-tunnuksen perusteella, ja niitä voidaan käyttää vaihtoon, kauppaan, jopa joukkorahastoihin. 

Miksi STC-tunnus on erityinen?

Asia, joka tekee STC-tunnuksesta paremman kuin muut tunnukset, on keskittyminen maailman talouden tärkeimpiin ihmisiin – opiskelijoihin. 

He ovat seuraavan sukupolven työntekijöitä, mikä merkitsee nykyisten ja tulevien yritysten menestystä. Jotta ihmisillä olisi mahdollisuus saada parempaa koulutusta, on tehtävä yliopistojen ohjelmista helpommin saataville. 

Mutta se ei ole niin helppoa. Lukukausimaksujen alentaminen johtaa pienempään budjettiin, jolla on varaa laadukkaille tutkijoille, opettajille, ohjelmille, kansainväliselle yhteistyölle ja niin edelleen. 

Tähän asti ratkaisu oli pankkilainat. Arvaamattoman taloudemme ansiosta ihmiset menettivät luottamuksen pankkipalveluihin. Ja kuka voi syyttää heitä?

Siksi Student Coin -tiimi tarjosi ratkaisun, joka hajauttaa opiskelulainat – joukkorahoitus henkilökohtaisilla rahakkeilla.

Kuinka se toimii?

Tuleva opiskelija luo henkilökohtaisen tunnuksensa. Tämä tunnus asetetaan Opiskelijakolikkomarkkinoille. STC: n haltijat ostavat rahakkeet, kunnes opiskelija saa opetukseen tarvittavat rahat. Kun opiskelija on valmistunut ja löytänyt työpaikan, osa hänen palkastaan ​​lukitaan maksamaan laina. STC-haltijat saavat syklisen voitonmaksun osallistumisestaan. 

Tätä hanketta ylläpitää yli 500 huippuyliopistoa mukaan lukien Harvardin yliopisto, Manchesterin yliopisto ja Kööpenhaminan yliopisto.

Yksinkertainen tapa opiskelijoille saada tarvitsemansa varat unelmiensa saavuttamiseksi. Ainakin tämä on pääpaino, mutta tämä prosessi voidaan tehdä myös visionäärisille yrittäjille. 

Ja se ei ole ainoa syy, miksi Opiskelijakolikko ryöstää. STC-tunnusten pitäminen antaa käyttäjille mahdollisuuden äänestää projektin kehityksessä ja jopa allekirjoittaa vetoomuksia tarvittaessa. Se on koko ekosysteemi, joka on luotu antamaan ihmisille mitä he tarvitsevat ja lisäämään kryptovaluuttojen hyödyllisyyttä.

Kuinka voit ostaa STC-rahakkeita?

Saadaksesi STC-tunnuksesi mahdollisimman pian, varmista, että et missaa niitä Opiskelijoiden kolikoiden laukaisupöytä, saatavilla 30. huhtikuuta asti. 

Vaikka se alkoi vasta 23 päivää sitten, joukkue keräsi jo 2 miljoonan dollarin arvosta STC-merkkejä ja suoritti 35 vaihetta.

Jokaisessa tähän mennessä valmistuneessa vaiheessa oli kova korkki 100K USD, ja hinta nousi 0,0002 USD jokaisella latauksella. 

Liittyminen ICO: hon ei vain anna sinulle pääsyn näihin rahakkeisiin etukäteen, mutta se antaa sinulle myös muita resursseja. 

Jos suosittelet ICO: ta ystävillesi ja lähetät heille ainutlaatuisen viittauslinkin, voit ansaita 20% jokaisen ystäväsi sijoittamasta ETH: sta yhdessä 30%: n heidän STC-ostoistaan.. 

Ystäväsi saavat myös 5% lisäostosta STC: stä.

Ja sitä me kutsumme hauskaksi toiminnaksi!

Kuka on Opiskelijakolikon takana?

Opiskelijakolikon takana on oma joukko 44 ihmistä 12 eri maasta, joka on valmis laajentamaan salauksen käytettävyyttä ja luomaan ratkaisuja maailman tarpeisiin. Niistä löydät esimerkiksi IBM: n entisen CTO: n Euroopalle tai Puolan Harvardin yliopistoklubin presidentin.

Vuoden 2021 loppuun mennessä tiimi aikoo kehittää ja toteuttaa STC Exchangen, STC-terminaalin ja jopa STC-sovelluksen sekä tunnuksen luetteloimisen suuriin salausvaihtoihin. 

Joten, jos heidän innovatiiviset ideansa kiinnittivät huomiosi, liity ICO: han ja muista seurata niitä sosiaalisessa mediassa, jotta pysyt ajan tasalla heidän ominaisuuksistaan.  

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/ 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/ 

Viserrys: https://twitter.com/studentcoinorg 

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org 

Sähke: https://t.me/studentcoin 

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/ 

Ristiriita: https://discord.gg/Nx65dMZcMt 

Vastuuvapauslauseke: Tämä on maksettu virka. Tee oma tutkimuksesi, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai mihin tahansa sen tytäryhtiöön tai artikkelissa mainittuun palveluun. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me