Suosituimmat salauskauppiaat, joita seurataan vuonna 2020

Yksi helpoimmista tavoista oppia ja hyötyä nykyisessä nopeatempoisessa tilassa kryptovaluuttamarkkinat on hyödyntää kokeneiden kauppiaiden tietoja ja taitoja. Kryptovaluuttamarkkinat tunnetaan äärimmäisestä volatiliteetistaan, ja ne ovat hyvä paikka kokeneille kauppiaille hyödyntää markkinoiden liikkeitä. Jos etsit “käytännöllisiä oivalluksia”, jotka auttavat sinua tekemään parempia päätöksiä, suosituimpien kryptovaluutta-kauppiaiden seuraaminen on hyvä menetelmä saada pallo liikkumaan.

Salausvaluuttoihin liittyvien oivallusten ja analyysien syvyyden ja tarkkuuden perusteella olemme koonneet luettelon parhaista salauskauppiaista, joita seurataan vuonna 2020.

  1. Tasapainoinen mielentila krypto munkin kanssa

Aloituslistalta on ”The Crypto Monk”, elinkeinonharjoittaja, joka huokuu zen ja kurinalaisuutta. Tasapainoisen mielentilan ja korkean intensiteetin kryptovaluuttamarkkinoiden rinnakkaisuus on elintärkeää. Crypto Monk tekee tämän vaivattomasti säännöllisten näkemyksiään kryptovaluuttamarkkinoista keskittyen yleisesti Bitcoiniin ja kunnioitettavaan seurantaan lähes 70 000 ihmisellä. Crypto Monk on joukko hyödyllisiä resursseja, jotka keskittyvät teknisen analyysin ja yleisten markkinanäkymien ympärille, suosittu seurattava resurssi, varsinkin jos olet uusi alalla. Paitsi, että jalometalli- ja hyödykemarkkinoiden näkemykset näkyvät myös näkyvästi hänen virrassaan, mikä osoittaa hänen kykynsä monenlaisiin aloihin. Lisäksi Crypto Monk isännöi hyödyllistä teknisen analyysin blogia aloittelijoille ja edistyneille kauppiaille.

  1. Varjokaupat salauksella 101

Suurimman kryptovaluutan sosiaalisen verkoston, eToron, nouseva tähti on yhdysvaltalainen kauppias, Crypto101_Kevin. Kevin on osoittautunut älykkääksi elinkeinonharjoittajaksi, jolla on paljon voittavia kauppoja, jotka kuka tahansa uusi kauppias voi helposti kopioida eTorossa. eToro antaa sinulle mahdollisuuden varjostaa ja automaattisesti kopioi parhaiten menestyviä kryptovaluutta-kauppiaita eToron ainutlaatuisen CopyTrader-alustan kanssa. Kevin on ollut aktiivinen vuoden 2020 alusta lähtien ja on onnistunut saamaan kiitettävän 55 prosentin voittoprosentin kannattavista viikoista. Pikemminkin vaikuttava on Kevinin kannattavuusaste Bitcoinissa, jossa hän on onnistunut saavuttamaan täydellisen 100%: n menestysprosentin kaikissa Bitcoiniin liittyvissä kaupoissa. On tärkeää huomata, että vain Yhdysvaltojen kansalaiset voivat kopioida Kevinin kauppaa, koska hän on Yhdysvaltain kansalainen.

  1. NicTradesin supernainen oivalluksia

Miesten hallitsemassa maailmassa on virkistävää kuulla ajatuksia naisesta, joka lasketaan yhdeksi parhaimmista kauppiaista seurata kryptovaluutta-tilassa. NicTradesilla on yli vuosikymmenen kokemus turvavyönsä alla – hioa teknisen analyysin taitojaan, ja hänen seuraajaansa on lähes 120 000 ihmistä sosiaalisen median kanavillaan. Yksi ainutlaatuinen tarjous NicTradesista on, että hän isännöi usein suoraa kaupankäyntiä, joka voidaan suoratoistaa hänen Youtube-kanavallaan. Livestreamissa Nictrades antaa analyysinsa avaruusalueen kriittisistä valuutoista järkevästi ja objektiivisesti.

  1. EToron sosiaalinen sijoittaja

Kun miljoonia käyttäjiä on yli 140 maassa, eToro on ollut koti useille merkittäville kauppiaille, jotka käyttävät salakirjoitustilaa. Yksi maailman merkittävimmistä kauppiaista johtava sosiaalinen kauppaverkosto on Social-Investor (tai JS Media GmbH). Lähes 3000 henkilöä on kopioinut Social-Investorin kaupankäyntistrategioita, joiden kumulatiivinen arvo on yli 2 miljoonaa dollaria, ja useita tuhansia muita seuraa hänen syötteitään eToroon. 403 osakekohtaisesta ja kryptovaluuttakaupasta hän on onnistunut turvaamaan 71%: n kannattavuuden vuoden aikana. Social-Investor on hyvä lähtökohta kryptovaluutta-kauppiaille, jotka haluavat monipuolistaa toimintaansa, koska hänen allokaationsa keskittyvät kahteen pääomaluokkaan: osakkeisiin ja digitaalisiin omaisuuseriin. Social-Investor luokitellaan globaaliksi kauppiaaksi, ja siksi kuka tahansa maailmassa – lukuun ottamatta Yhdysvaltojen asukkaita – voi kopioida kauppansa eTorossa.

  1. Veteraanikauppiaan Peter Brandtin ammattitaito

Kaupankäynnin perusteita voidaan soveltaa kaikilla julkisilla markkinoilla eri omaisuusluokissa, mukaan lukien kryptovaluuttamarkkinat. Peter Brandt, jolla on yli neljän vuosikymmenen kokemus kaupankäynnistä, on tunnettu kauppias, joka on käynyt kauppaa alkuvuosista lähtien. futuurikauppa Chicagon kauppatavaran pörssissä (CME). Hän julkaisi myös bestseller-puhelun Ammattimaisten hyödykekauppiaiden päiväkirja. Brandt on siis erittäin uskottava resurssi oppia lisää perinteisistä kauppamekanismeista. Bitcoinin uskovainen Brandt on kannattanut pitkän aikavälin potentiaaliaan ja luonut useita kryptovaluuttakohtaisia ​​videoita Bitcoin-kaupasta ja yleisestä markkinaliikkeestä..

Kopioi kaupankäynti salkun automatisoimiseksi

Vielä helpompi vaihtoehto salakirjoittajien suosimiselle on rekisteröityä kopioimaan kauppapaikat, joiden avulla uudet kauppiaat voivat tuottaa voittoa tarvitsematta suorittaa suhteellisen kokemattomuuteen perustuvia kauppoja. Kopiointikaupan avulla käyttäjät voivat tarkastella kokeneiden ja asiantuntevien kauppiaiden toimia reaaliajassa ja toteuttaa kaupankäyntistrategioita automaattisesti seuraamansa henkilön perusteella. Ammattitaitoisten kauppiaiden asiantuntemuksen hyödyntäminen antaa käyttäjille mahdollisuuden altistua erittäin monimutkaisille strategioille, joita heidän olisi tavallisesti käsiteltävä yksin, mikä lisää merkittävästi heidän todennäköisyyttään saada taloudellista hyötyä.

Yksi suosituimmista kryptovaluutta-kopiointialustoista on eToron CopyTrader, jonka avulla käyttäjät voivat kopioida valitsemansa ammattitaitoisen kauppiaan salkun automaattisesti. Ilman hallinnointipalkkioita tai piilokustannuksia, CopyTrader on loistava tapa aloittaa kryptovaluuttamatkasi hyödyntämällä arvovaltaisia ​​kauppiaita, joilla on todistettu rahan ansaintatieto..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me