På trods af nedbrud holder Positive News Flow Bitcoin Hope levende på kort og lang sigt

reklame Phemex

Kryptogaden har været under blodbadet i de sidste 2 uger. Bjørnene syntes at være ansvarlige og brydede enhver mulig støtte, der kom i deres vej. Men ligesom hvert nedbrud syntes dette også kortvarigt at være drevet af frygt, og paniske sælgere har bevæget sig i det, der virker som et attraktivt indgangspunkt, da de fleste mønter sidder i et oversolgt område. Mens kortsigtet er attraktivt, er langsigtet grundlæggende en bane vej for en stabil og moden fremtid.

Kortsigtet positivitet – Tekniske faktorer viser attraktive indgangspunkter

I løbet af de sidste 30 dage, ETH er faldet over 40%, XRP er faldet næsten 15% og BCH 25%. Der har været en kontinuerlig nedsmeltning, og ingen slags nyheder har haft en positiv effekt på denne faldende pris. Dette fald skyldes også, at der er frygt på markedet for, at disse priser går ned yderligere. Det Bitcoin ETF hænger stadig i dilemma, og folk er stadig bange for, om institutionelle penge ville komme ind eller ej. Når folk dumper mønter, hvad sker der, at dette udelukker attraktive købszoner for folk, der havde gået glip af det forrige rally. Næsten alle topmønter, dem der anses for at forblive i live på lang sigt, er alle tilgængelige ret billige. Mange analytikere på gaden føler, at det er det rigtige tidspunkt at købe, da bunden er ankommet. Mati Greenspan har tweetet den lille bump i løbet af de sidste par dage, da bunden blev købt ind. Han lykønskede også de mennesker, der kom ind i bunden af ​​priserne.

Mindre hoppe indtil videre, lad os håbe, at det udvikler sig herfra.

Kudos til dem, der købte bunden. pic.twitter.com/OMWvV9GMnf

– Mati Greenspan (@MatiGreenspan) 13. september 2018

Cryptomanran Ran Nuener tweetede også, at vi på kort sigt kunne se et afkast tilbage, der projicerer, at Bitcoin ETF kun er 5 måneder væk. Ifølge ham har udnævnelsen af ​​pro crypto-kommissær, Elad Roisman netop gjort SEC-loop til fordel for Bitcoin ETF. Da Hester Peirce allerede er pro BTC, kan SEC-afstemningen muligvis være 2/3 for Ja.

Vi ved, at HesterPeirce er pro BTC, nu har vi også en anden kommissær.

Hvis personalet eskalerer beslutningen til Kommissionen, går den til afstemning. Vi har 2/3 krævede JA-stemmer.

Jeg taler med SEC ugentligt – min opfattelse, ETF i de næste 5 måneder.https://t.co/0UdaMUg7kx

– Ran NeuNer (@cryptomanran) 13. september 2018

Læs også: Bitcoin til at målrette billioner dollars ved at blive internetvaluta, mens lande udskriver penge for at bekæmpe truende krise

Langsigtet positivt-Citi, Gemini, EU og Nasdaq skaber en perfekt opskrift

Mens den kortsigtede stemning muligvis tager fart teknisk, har de sidste par uger købt nok positive nyheder til langsigtet for kryptoerne. En anden stor bank, Citigroup, er den seneste bank, der tilbyder Crypto Custody. Ikke kun forældremyndighed, det har også købt et værktøj, der kan dirigere institutionelle penge til kryptokurver. Banken planlægger at lancere et produkt kaldet Digital Asset Receipt (DAR), der gør det muligt for institutionelle investorer at investere i kryptokurver på en fuldt forsikret og reguleret måde.  

For det andet er en registreret Stablecoin, som fjerner prismanipulation. tvilling, kryptovirksomheden, der fremmes af Winklevoss Brothers, har lanceret en stabil mønt kaldet Gemini Dollar, som vil være under synet af amerikanske regulatorer, nemlig New York State Department of Financial Services (NYDFS).

Nasdaq, en teknisk overlegen børs, er kommet ind i kryptoer og udvikler nu værktøjer, der kan hjælpe institutionelle handlende med at handle kryptokurver med mere indsigt.

Mens virksomhederne gør deres del, øges tilliden fra lande og regulatorer også Europa-Kommissionen, det udøvende organ, der foreslår lovgivning for EU, har meddelt, at det i år vil afslutte en lovgivningsmæssig vurdering for styring af kryptoaktiver, fordi de er “kommet for at blive”, har et højt niveau officielt sagt.

Disse fire punkter blev også fremsat af Joseph Young og troede, at dette kunne være signalerne om mellemlang til langvarig kryptopositivitet, idet prisen blev højere.

Med både korte og langsigtede scenarier til fordel kan man være komfortabel med at få deres penge i kryptoer. Med den nuværende krypto falder værst end dot-com-boblen, kan man forudsige, hvis investeringer foretages i rigtige mønter, kan gøre formuer i de kommende år. Man skal bare vælge, hvad der er en ”Amazon”Ækvivalent mønt, og som er en pets.com ækvivalent mønt.

Hvilke mønter tror du vil give fantastiske afkast i de kommende år? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me