McAfee aikoo olla sekä Yhdysvaltain presidentti että Ison-Britannian pääministeri, Greenlights toisille härkämarkkinoille?

mainos Phemex

  • McAfee vangitaan kahdesti viikossa ja paljastaa aikomuksensa tulla Britannian pääministeriksi ja Yhdysvaltain presidentiksi samanaikaisesti
  • 90% McAfeen presidentin kunnianhimoisiin kyselyihin vastanneista äänesti “kyllä” Twitterissä
  • McAfee neuvottelee Kuuban hallitusten kanssa auttaakseen kansaa rakentamaan kansallista kryptovaluutta
  • Kun McAfee tulee Yhdysvaltojen presidentiksi vuonna 2020 ja saa myös pääministerin paikan, mitä muuta salausyhteiskunta voi pyytää?

John McAfee on edelleen yksi salausalueen liikkeellepanevasta voimasta, ja hänen vaikutuksensa tuskin jää huomaamatta, etenkään hallituksilta, jotka näyttävät haluavan joko salauksen Messiaan asiantuntijalausuntoja tai joillakin muilla, joilla on suuri ongelma hänen merkityksellisyydessään.

Viime viikot ovat olleet erityisen dramaattisia suositulle kryptovaluutta-harrastajalle John McAfeelle. Pari viikkoa sitten John nähtiin Kuuban rannalla, missä raportin mukaan hän auttoi Kuuban hallitusta kansallisen kryptovaluutan rakentamisessa.

Tämä tapahtui sen jälkeen, kun joukko tapahtumia, jotka liittyivät joko veropetoksiin tai hänen pitkäaikaiseen murhatapaukseensa Yhdysvalloissa, johtivat siihen, että virastot etsivät kovaa kryptovaluutta-fania, ja McAfee joutui pakenemaan mahdollista pelkoa.

CIA on yrittänyt kerätä meitä. Olemme nyt merellä ja ilmoitamme lisää pian. Olen edelleen pimeä seuraavina päivinä. pic.twitter.com/o79zsbxISl

– John McAfee (@officialmcafee) 19. heinäkuuta 2019

Vapausvene paljastettu

Kuuban hallituksen kanssa pidettyä tapaamista koskevia yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu. Kaupatessaan paikkoja Yachtin (Freedom boat) kanssa vaimonsa Janicen ja muutaman muun miehistön jäsenen ja raskasaseiden kanssa John julkaistut kuvat merestä, jossa hän väitti, että kaikki Freedom boat -aluksen jäsenet olivat tuolloin muutaman metrin päässä toisistaan ​​välttääkseen haisun siitä, ettei käy kylvyssä 5 päivässä.

Axel. Hän tuskin voi odottaa, kunnes pääsemme satamaan, ja hän voi nousta Jumalan hylkäämästä veneestä, joka kadotti ilmastointia ja vettä 18 tuntia matkalle. Kukaan meistä ei ole uinut 5 päivän ajan. Pysymme kukin kymmenen metrin päässä toisistaan, kun puhumme. pic.twitter.com/IX8UbylS9P

– John McAfee (@officialmcafee) 22. heinäkuuta 2019

McAfee pidätettiin ilman pidätystä

Uutiset pidätyksestä tulivat myöhemmin McAfeen virkamiehen välityksellä Viserrys tili, jolla julkaistiin valokuvia, joissa McAfee näytettiin suljetussa tilassa (oletettu poliissolu), jossa hän väitti salakuljettaneensa puhelimia. Pidätyksen syyt, kuten McAfee myöhemmin totesi, perustuivat sellaisten aseiden hallussapitoon, jotka eivät olleet suoraan loukkaavia. Yksi saapuneista tweeteistä vahvisti myöhemmin, että McAfee, hänen vaimonsa Jenice ja miehistönsä pidätettiin ilman pidätystä. Hänen koiransa pidätettiin myös erikseen.

Toinen pidätykseni viikon aikana – mielestäni ennätys. pic.twitter.com/wOQ99nWGYC

– John McAfee (@officialmcafee) 25. heinäkuuta 2019

McAfee vapautettiin pidätyksestä

Yli 24 tuntia sitten McAfee ilmoitti itsensä vapautettu pidätyksestä Dominikaanisessa tasavallassa, jossa hän väitti, että hänen koiriaan pidätettiin edelleen, koska John, hänen vaimonsa ja miehistö karkotettiin.

Vankilasta poistuminen (älä tuomitse ulkonäköäni – neljä päivää synnytyksen aikaa). Minua hoidettiin hyvin. Esimiesteni olivat ystävällisiä ja avuliaita. Hyödyllisistä olosuhteista huolimatta olemme päättäneet siirtyä eteenpäin. Lisää myöhemmin. pic.twitter.com/V4539uYCHR

– John McAfee (@officialmcafee) 24. heinäkuuta 2019

Johnin ”Dinkle” vaakalaudalla!

Sillä välin John on ollut kovaa bitcoin-fania ja uskoo, että digitaalinen valuutta koskisi miljoonan dollarin hintaa vuoden 2020 loppuun mennessä ja lupasi syödä oman pisaransa jos tapahtumat käyvät eri tavalla. Laskennan mukaan Johanneksen miehuus ei saa jäädä rankaisematta, jos bitcoin epäonnistuu jokapäiväisessä hinnassa noin 2000 dollaria päivittäin vuoden 2020 loppuun saakka.

Tie kahteen johtamiseen

Kun kaikki asiat alkoivat muotoutua, John sekoitti Twitteriä uudestaan ilmoitti aikomuksestaan ​​tulla Yhdysvaltain presidentiksi. Kuten tämä on ei enää uutisia, mielenkiintoinen osa paljastaa myös hänen tavoitteensa tulla samanaikaisesti Britannian pääministeriksi. Johanneksen mukaan hän on molempien alueiden kansalainen ja täytti myös vaatimukset molempien kansojen johtamiseksi.

Tätä varten McAfee järjesti mini verkossa kysely Twitterissä ja ottaakseen yleisön mielipiteen. On uskomatonta, että noin 90% vastaajista on äänesti “Kyllä” Johnin kaksoisjohtajuudelle.

Ottaen huomioon, että kummassakaan maassa ei ole lakeja, joissa nimenomaisesti sanotaan, että maan johtaja ei voi olla myös toisen maan johtaja, ja koska tämä käsite ei ole järjetön kuin nykyinen kahden puolueen järjestelmä, joka jakaa molemmat maat keskelle, pitäisikö minun mennä se?

– John McAfee (@officialmcafee) 26. heinäkuuta 2019

Molemmilla paikoilla, mitä tapahtuu seuraavaksi?

No, uskoa, että Johnista tulee koskaan samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen presidentti että Ison-Britannian pääministeri, on naurettavaa, mutta ainakin yksi asema kerrallaan on mahdollinen tilanne.

Jonh McAfee Yhdysvaltain presidenttinä sanoo aina “Bull” salaustuotemarkkinoille. Ainakin monet amerikkalaiset ymmärtäisivät tämän ja minkä vuoksi he mielellään kokoontuisivat.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me