I dag i krypto: Bitcoin stiger over $ 20 K | CME annoncerer Ether Futures | Ruffer-investering Sælg guld for at købe Bitcoin | FCA annoncerer midlertidig lettelse for kryptovirksomheder

reklame Phemex

I dag var en ganske historisk såvel som en begivenhedsrig dag i kryptorummet med flere hausse og positive nyheder, der dukker op over hele verden. Vi vil se på nogle af dagens tophistorier, der fik overskrifter.

  • Bitcoin krydser $ 20.000 for første gang, $ 21.000 af EOD synes meget muligt.
  • CME annoncerer lanceringen af ​​Ether Futures i februar 2021, ETH-prisen stiger over $ 620
  • Ruffer Investment Company Limited bliver den seneste institution til at satse mod guld og har nu 2,5% af sin portefølje i bitcoin.
  • UK Financial Watchdog FCA annoncerer midlertidig lettelse for kryptovirksomheder.

Bitcoin stiger over $ 20.000, Bulls tager prisen til nye ATH $ 20.900

I dag var en historisk dag for Bitcoin, da det lykkedes at bevæge sig forbi nøglemodstanden på $ 20.000 for at registrere en ny heltidshøjde på $ 20.900. Faktisk optager bitcoin en ny all-time-high hver anden time efter krydsning af $ 20K-mærket.

Den øverste kryptokurrency, der konsoliderede over $ 19.000 de sidste par dage, steg endelig forbi $ 20 k-mærket for første gang i historien. Uden modstand i syne forventes bitcoin-tyre at bevæge sig forbi $ 21.000 ved udgangen af ​​dagen. Dagens Bitcoin-prisrally gjorde det også til det mest rentable aktiv, da nu er ingen, der nogensinde har investeret i bitcoin, tabt.

Alle, der nogensinde har købt #Bitcoin er i fortjeneste!

Tillykke til ALLE &# 129395;

– Månen &# 127769; (@TheMoonCarl) 16. december 2020

En anden faktor, der gør den igangværende bullish burst-poetisk, er det faktum, at for 3 år siden på samme dato begyndte tyrrallyet 2017 at tage BTC til 2017-højden på næsten $ 20 k.

På denne dag for tre år siden kostede prisen på #Bitcoin toppede bare genert på $ 20.000. Tyrerne syntes at have sendt en besked, idet de valgte i dag.

– Blockfolio (@blockfolio) 16. december 2020

CME lancerer Ether Futures-kontrakt i februar 2021

Chicago Mercantile Exchange (CME), det første selskab, der lancerede Bitcoin Futures-kontrakten tilbage i december 2017, annoncerede lanceringen af ​​Ether Futures-kontrakten i februar 2021. Den kommende Ether Futures vil også være kontantafviklet, svarende til BTC Futures baseret på det CME CF Ether-Dollar Reference Rate.

Ethererum er ikke kun den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, efter bitcoin Ethereum er det mest efterspurgte digitale aktiv af institutionelle investorer. Meddelelsen om Ether Futures er en nøgleindikator for stigende institutionel efterspørgsel efter Ethereum i kølvandet på lanceringen af ​​ETH 2.0 Beacon-kæden..

Ethereum-prisen steg med over 6% i kølvandet på CME-meddelelsen og handles i øjeblikket over $ 620. Hype omkring Bitcoins prisrally har overskygget Etheruems fænomenale ydeevne. Hvis vi sammenligner år-til-dato afkast, overskygges den næststørste kryptokurrency let bitcoin med et 372% afkast.

BTC år til dato: 185%

ETH år til dato: 372%

Det er tweeten.

– Ryan Sean Adams – rsa.eth &# 127988; (@RyanSAdams) 16. december 2020

En anden institution vælger Bitcoin frem for guld

For ikke så længe siden er Peter Schiff kommet hårdt på bitcoin-fortalere for at hævde, at institutioner sælger deres guld til bitcoin. Det britiske Ruffer Investment Company Limited viste imidlertid i dag, at Schiff tog fejl, da det blev den seneste institution, der tilføjede Bitcoin til sin portefølje.

Det seneste #Bitcoin marketing gimmick er, at mange private og offentlige virksomheder handler med deres #guld og akkumulering af Bitcoin som deres foretrukne butik af værdi. De få virksomheder, der køber Bitcoin, gjorde det ikke ved at sælge deres guld. Bitcoin er ikke det nye guld.

– Peter Schiff (@PeterSchiff) 11. december 2020

Ruffer Investment har nu omkring $ 770 millioner dollars i Bitcoin på 2,7% af sin portefølje. Hvad der gør denne investering endnu mere afgørende, er det faktum, at Ruffer solgte en del af sin guldportefølje for at købe bitcoin. Institutionernes voksende indflydelse og tro på Bitcoin har gjort det til den moderne verdens inflationshæk.

Ruffer Investment Company solgte noget af deres guldposition for at købe Bitcoin.

De kaldte det et defensivt træk.

Bitcoin er ikke risikabelt. Ikke at eje Bitcoin er risikabelt. pic.twitter.com/SglPfutgQ4

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 16. december 2020

FCA annoncerer midlertidigt reguleringsregime

UK Financial Watchdog FCA annoncerede i dag en midlertidig lettelse for kryptovirksomheder, der opererer i landet. Tilsynsorganet meddelte, at ethvert kryptofirma, der opererer inden 10. januar 2020, og som har ansøgt om registrering hos FCA inden 16. december 2020, kan drive deres forretning indtil 9. juli 2021.

Den midlertidige lovgivningsmæssige løsning kom på grund af kompleksiteten i behandlingen af ​​registreringsansøgninger fra FCA. Indtil nu har tilsynsorganet kun godkendt 3 ansøgninger om registrering, mens 90 ansøgninger stadig er i køen. I starten af ​​måneden var der 150 ansøgninger om godkendelse, hvilket antyder, at næsten 60 ansøgere blev afvist eller trukket deres ansøgning tilbage.

FCA advarede også offentligheden om at fjerne deres kryptoaktiver, der er investeret gennem kryptofirmaer, der ikke har ansøgt om licens som den 10. januar 2021, de vil være ansvarlige for straffesager, hvis de ikke griber ind i deres operationer.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me