WTI Bullish Bias jatkuu API-raportin keskellä – keskity YVA-raporttiin!

Keskiviikkona pidetyn Aasian kaupankäynnin aikana, WTI Raakaöljy nousi jälleen, pidentäen yli viikon nousua, viikoittaisen API: n yksityisen inventaarioraportin jälkeen, joka osoitti 3,5 miljoonan tynnyrin arvonnan. Samaan aikaan COVID-19: n aiheuttamilla riskialttiilla markkinaolosuhteilla ja toiveilla maailmantalouden elpymisestä oli myös tärkeä rooli raakaöljyn hinnan tukemisessa. Raakaöljyn hintoihin liittyvä nouseva poikkeama voi johtua myös odotuksista Yhdysvaltain kauan odotettuun COVID-avustustoimintapakettiin ja optimiin koronavirusrokotteista (COVID-19), mikä myös vaikutti myönteisesti raakaöljyn hintoihin. Jotkut muut, jotka voisivat myös tukea öljyn tunnetta, ovat viimeisimmät raportit, jotka viittaavat siihen, että maailman suurin viejä, Saudi-Arabia, vähentää öljyhuoltoa helmikuussa ja maaliskuussa.

 

Samaan aikaan öljynviejäjärjestöjen (OPEC) muiden jäsenten ja heidän liittolaistensa hiljattain sovitut tuotannon leikkaukset tukevat myös raakaöljyn hintaa. Valtameren toisella puolella Yhdysvaltain dollaripohjan heikkous, joka johtui vähäisestä turvapaikan kysynnästä, vaikutti myönteisesti myös raakaöljyn hintoihin, koska öljyn hinta on käänteisesti sidottu dollarin hintaan. Päinvastoin kasvava määrä COVID-19-tapauksia globaalisti ajaa yhä useampia maita syvempiin lukitustoimiin, mikä voi rajoittaa raakaöljyn hintojen nousua edelleen.

 

WTI Raakaöljy on tällä hetkellä kaupankäynnin kohteena 58,20 ja konsolidoitumassa välillä 58,11 ja 58,45. Eteenpäin kauppiaat näyttävät olevan varovaisia ​​asettamaan kaikki vahvat kannat ennen Yhdysvaltain energiatietohallinnon tietoja, jotka erääntyvät myöhemmin päivällä. Raakaöljyn hintojen nouseva noususuhde johtui viimeisimmistä optimistisista API-tiedoista, jotka osoittivat yllätyspiirin Yhdysvaltain raakaöljyn toimituksissa. Tietorintamalla Yhdysvaltain toimittajatiedot American Petroleum Institute -raportista ilmoittivat 3,5 miljoonan tynnyrin arvonnousun verrattuna viime viikolla kirjattuun ennusteeseen 1,340 miljoonan tynnyrin rakenteesta ja 4,261 miljoonan tynnyrin vedosta..

 

Markkinakaupan ilmapiiri on kasvattanut viimeisten viikkojen positiivista kehitystään, joka vilkkuu edelleen vihreänä päivänä, mikä johtuu mahdollisesti edistymisestä kohti Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin 1,9 biljoonan dollarin kannustepakettia. Samaan aikaan koronavirusrokotteita (COVID-19) koskeva optimismi vahvisti edelleen kohoumia. Viimeisimmän raportin mukaan Yhdysvaltain kongressi keskustelee kauan odotetusta ärsykkeestä 1,9 biljoonan dollarin virralla, ja käyttöönoton odotetaan olevan pian. Samanaikaisesti koronavirusrokotteiden (COVID-19) valmistajat ovat aloittaneet tutkimuksen muunnosten torjumiseksi.

 

Toinen tekijä, joka voi myös tukea markkinatunnetta, on Kiinan edullisin kuluttajahintaindeksi (CPI) ja tuottajahintaindeksi (PPI) tammikuussa, jotka viittaavat maailmanlaajuisen hyödykejohtajan viimeaikaiseen heikkouteen ja tarpeeseen lisätä verotuksellista ja rahallista tukea. Niinpä markkinoiden optimistista markkinatilannetta pidettiin yhtenä kriittisistä tekijöistä raakaöljyn hintojen taustalla.

 

Lammen toisella puolella maailman suurin öljynviejä, Saudi-Arabia, vähentää tarjontaa helmi- ja maaliskuussa. Tätä pidetään yhtenä avaintekijöistä, joka auttaa raakaöljyn hintoja pysymään hintatarjouksessa. Samaan aikaan öljynviejämaiden järjestön (OPEC) muiden jäsenten ja heidän liittolaistensa hiljattain sovitut tuotannon leikkaukset tukevat myös raakaöljyn hintoja.

 

Yhdysvaltain dollarin tasolla laajapohjainen Yhdysvaltain dollari ei pystynyt pysäyttämään edellisen päivän tappioputettiaan, mutta pysyi masentuneena, koska turvapaikan kysyntä on vähäistä, toivoen odotettua Yhdysvaltain kauan odotettua COVID-kannustinpakettia ja optimismia. koronavirusrokotteista (COVID-19). Yhdysvaltain dollarin tappiot auttoivat raakaöljyä kuitenkin pysymään hintatarjouksessa, koska öljyn hinta on kääntäen suhteessa Yhdysvaltain dollarin hintaan. Samaan aikaan kello 22.54 ET (3:54 GMT) Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka seuraa dollarin palautusta muiden valuuttojen joukosta, oli pudonnut 0,05% 90,370: een.

 

Karhun puolella Maailman terveysjärjestön (WHO) tiimi tutkii COVID-19: n mahdollista alkuperää Kiinassa. Lohikäärmeiden katkerien suhteiden vuoksi länteen ja joihinkin muihin Aasian maihin globaalit päättäjät odottavat innokkaasti vihjeitä, joiden avulla he voivat pitää Kiinaa vastuussa viruksen aiheuttamasta maailmanlaajuisesta kaaoksesta. Negatiiviset tulokset voivat kuitenkin jarruttaa markkinoiden piristävää tunnelmaa. Toinen tekijä, joka voi myös kyseenalaistaa markkinoiden piristävän mielialan, on COVID-19-tapausten uudelleen ilmaantuminen monissa maissa, mikä on kehottanut viranomaisia ​​ottamaan käyttöön muita rajoittavia toimenpiteitä, kuten sulkemisia, mikä herättää epäilyksiä toiveiden palautumisesta. polttoaineen kysyntä. Tämä nähdään avaintekijänä, joka on pitänyt kannen raakaöljyn hintojen ylimääräisillä nousuilla.

 

Markkinakauppiaat seuraavat eteenpäin Yhdysvaltain energiatietohallinnon toimitustietoja, jotka erääntyvät myöhemmin tänään. Samaan aikaan kauppiaat seuraavat myös Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksin tietoja vahvistaakseen heijastuksen. Myös keskuspankin pääjohtajan Jerome Powellin puhetta, joka pidetään klo 19.00 GMT, tarkkaillaan tarkasti. Tämän lisäksi koronavirusrokotteita ja Yhdysvaltain taloudellisen avun pakettia koskevat päivitykset voisivat tarjota uutta suuntaa hyödykkeelle. Onnea!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me