Hvad betyder ‘Hodl’?

‘Hodl’ er den mest ikoniske meme, der findes i Bitcoin i dag. Det er både tidløst, elsket og kræver påskønnelse fra alle kryptoelskere. Det er et ord, der bruges til at beskrive de sande elskere og tilhængere af en mønt. Det er et ord, der bruges til at opmuntre dem, der er voldsramte af et bjørnemarkeds slag. Det er et ord, der bruges til at adskille de stærke fra de svage.

Det er en udførelsesform for alle ting krypto.

Hodl!

Mønt

Hodl opstod først i december 2013, hvilket er omkring toppen af ​​den anden store pumpe af Bitcoin historie, da prisen oversteg 1.000 amerikanske dollars for første gang. På bitcointalk.org startede en frustreret erhvervsdrivende med kaldenavnet “GameKyuubi” en tråd med titlen “I AM HODLING”. Hans stilling er som følger:

Jeg HOLDER et screenshot af indlægget

Det er tydeligt, at han var beruset, da han skrev dette og ikke var i stand til at stave hold korrekt. På grund af hans uansvarlige drikkeopførsel er vi dog begavet med hodl. Herfra har hodl spredt sig til alle facetter af krypto og er det mest ikoniske meme. Dens skaber, GameKyuubi, lever stadig videre og poster på bitcointalk.org den dag i dag.

Definition

Mens “hodl” oprindeligt kun var beregnet til Bitcoin, har udtrykket spredt sig siden dets mønter. GamerKyuubi har brugt ordet “hodl” som en nuværende partisipp i form af “hodling”. Siden starten er det imidlertid nu afledt af “hodlers” og “hodl” og bruges både som substantiv og verb..

Word Hodl

“Hodler” bruges til at beskrive en fast tro på, at mønten efter eget valg vil stige i pris. De holder fast i deres investering og venter på, at prisen stiger, uanset hvor lang tid det tager. Det er også blevet brugt som en pralende ret for at vise, at du har været en af ​​de tidlige troende. “Hodl” er blevet brugt som en kommando, normalt som en opmuntring for andre til at holde i mønterne, selvom prisen falder. Det bruges også som en strategi for dem, der ikke er gode til handel, men som ønsker at deltage i spekulationen.

Forretningskvindehandler, der ser på bærbar computer og tablet,

Hodl i medierne

Hodl er blevet ikonisk til det punkt, at det er blevet brugt i almindelige medier som sådan som Forbes, The Guardian og mange andre. Det blev endda defineret under en Senatskomiteen for bankvæsen, hvor J. Christopher Giancarlo vidnede og meddelte det amerikanske senat.

Her definerede han hodl som backronymet “Hold On for Dear Life”. Da populariteten af ​​ordet “hodl” blev mere og mere populær, har meme også båret denne definition. Ordet har dog sine rødder tilbage til stavefejl hos en bitcointalk-bruger tilbage i 2013 og vil stadig være sådan fremover.

En youtuber ved navn Chris Record Vlogs har lavet en rap-sang, der handler om hodling.

Hodl har også haft sin debut på Last Week Tonight med John Oliver.

Og e-Toro har stødt sjovt på hodl med sine ligheder med Hodor fra tv-showet Game of Thrones.

Hodl er blevet brugt som et populært kaldenavn blandt Bitcoinere med sådanne populære twitter-konti som @MrHodl og @hodlonaut bruger udtrykket i deres pseudonymer. Udtrykket er så ikonisk til det punkt, at en udveksling HodlHodl, har brugt det i deres navn.

Andre memes

Der er andre memer, der findes i kryptoverse udover den nogensinde så berømte Hodl. Der er “When Moon”, en sætning, der bruges til at spørge, hvornår prisen på den mønt, de holder eller ønsker at holde, vil skyde op i pris. Der er også “When Lambo”, der også bruges til at spørge, hvornår prisen vil stige, gå op nok til at købe en Lamborghini, et luksusbil, der bruges til at betegne ens rigdom.

Bitcoin og markedsgraf

Der er en anden sætning, der blev opfundet på grund af en skrivefejl, denne gang stammer fra Reddit på r / bitcoinmarkets. Den 11. november 2014 blev en Reddit-bruger med navnet “qwsazxcde1” havde sendt dette.

Reddit skærmbillede

Han havde tydeligvis ment at sige “Dette er det mine herrer”, men midt i sin begejstring over 1D EMA’s overskridelse glansede han over “det”. Desværre for “qwsazxcde1” var bjørnemarkedet ikke overstået, og prisen faldt, og tyremarkedet startede ikke igen før sommeren 2015.

Der er alles foretrukne Maxtrix-meme fra Morpheus, der fortæller Neo, at han ikke behøver at sælge sine Bitcoins, når det måner.

Matrix meme

Der er den nogensinde så klassiske Reddit wizard meme, der er fantastisk dækket af dette medium artikel.

Skærmbillede af medium.com Medium.com – Hvordan en Reddit-annonce fik Bitcoin til at ramme

Selvom andre memes har eksisteret, og der oprettes endnu flere memes hver dag, er der ikke en klassisk, meget elsket og meningsfuld meme som hodl. Det er elsket af alle inklusive Bitcoiners, Ethereum-elskere, Ripplers og endda Bcash-folket. Det er alle ting krypto og vil fortsat være det definerende ord for hver enkelt af os. Hodl.

Billfodl løser dette problem ved at tilbyde en nem, sikker og genanvendelig løsning til at beskytte din mnemonic mod brand og vandskader. Vær forberedt på næste gang din portefølje måner og invester i en Billfodl i dag og bliv en ægte hodler.

Køb en Billfodl

FAQ

Hvad er en Bitcoin?

Bitcoin betragtes som en kryptovaluta. Du kan sende eller modtage Bitcoin over internettet uden at være knyttet til en reel identitet.

Er Bitcoin en god investering?

Hvis du leder efter kortsigtet fortjeneste, er Bitcoin en god investering. Men det kan også være en god langsigtet investering på grund af dens store efterspørgsel på markedet.

Hvem tjente mest penge på Bitcoin?

Satoshi Nakamoto tjente mest penge på Bitcoin, da han er opfinderen af ​​den første decentrale digitale valuta. Han implementerede også den første blockchain.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me