Kuinka säilyttää pääsy pankkitilillesi ulkomailla matkustettaessa

paras bitcoin-lompakko

Suunnittelet matkustamista pian?

Jos näin on, sinun kannattaa tietää, kuinka säilyttää pankkitilisi käyttöoikeus.

Tässä lyhyessä oppaassa näytämme miten.

Matkustamassa ulkomailla?

Ulkomaille matkustamiseen liittyy yleensä rahoitustapahtumia, kuten tilisi hyvittäminen tai veloittaminen. Yksinkertaisesti sanottuna joko talletat rahaa pankkitilillesi tai nostat rahaa. Koska emme kuljeta kasaamme mukanamme matkoilla, tällaiset rahoitustapahtumat ovat osa jokapäiväistä elämäämme ulkomailla matkustettaessa.

Mutta on saalis. Suurin osa näistä tapahtumista tehdään nyt sähköisin keinoin, online-pankkitoiminnalla tai yhdistetyllä pankkiautomaatilla. Mikä herättää kysymyksen siitä, kuinka suojata pankkitilisi, kun menet toiseen maahan.

Sinun on noudatettava useita yksinkertaisia ​​sääntöjä, jotta et voi nähdä pankkitilisi lukittuneen, jos käytät verkkopankkimenetelmiä.

Verkkopankki ulkomailta: VPN-palvelun käyttö

VPN =

Nykyaikaiset pankit ovat käyttämällä kehittyneitä menetelmiä seuraamaan, miten ja missä heidän asiakkaansa käyttävät rahaa. Se on ymmärrettävää massiivisten hakkerointien, henkilöllisyysvarkausyritysten ja pankkiautomaattien aikakaudella, joihin joku pystyy asentamaan kuorintalaitteen.

Se tarkoittaa, että jos olet Yhdysvaltain kansalainen, jolla on pankkitili yhdysvaltalaisessa pankissa ja joka matkustaa ulkomaille ensimmäistä kertaa, voit joutua tilisi jäädytykseen yrittäessäsi käyttää verkkopankkia ulkomailla.

Yksinkertainen ratkaisu on käyttää a ilmainen VPN joka kertoo pankillesi, ettet ole koskaan lähtenyt sijainnistasi. Käyttämällä virtuaalista yksityisverkkoa voit valita palvelimen kotimaassasi tai missä tahansa muussa maassa ja muodostaa yhteyden tiliisi tämän palvelimen kautta. Tämän seurauksena pankin palvelimet eivät havaitse epäilyttäviä toimia, jotka koskevat tiliäsi.

Tämä on erittäin hyödyllinen tapa sekä salata yhteys että välttää ongelmia matkustettaessa “eksoottisiin” maihin. Muista, että pankit eivät pidä kaikkia matkakohteita turvallisina, ja voit helposti nähdä tilisi lukittuna yrittäessäsi käyttää verkkopankkipalveluja sieltä.

Lisäksi a VPN -palvelun avulla voit käyttää julkisia Wi-Fi-verkkoja muodostaaksesi turvallisen yhteyden pankkitilillesi, mikä eliminoi verkon haistamisen.

Sinulla on useampi kuin yksi tili ja kortti

Matkapuhelimen ja luottokortin pitäminen =

Jos aiot käyttää mobiilipankkia matkoilla, toinen hyvä tapa suojautua on, että sinulla on useampi kuin yksi pankkitili. Voit avata uuden tilin rajoitetulla määrällä rahaa ja käyttää sitä päätilisi sijaan. Sinun tulisi silti käyttää suojauspalveluja, kuten VPN ja turvallinen selain, mutta jos tilisi on jostain syystä lukittu, sinulla on pääsy päätilillesi.

Useamman kuin yhden kortin liittäminen pankkitilillesi on toinen paras käytäntö ulkomailla matkustettaessa. Kaikkien kohtaamiemme kyberuhkien lisäksi sinulla voi olla huonoja kokemuksia, kuten pankkiautomaatti, joka “syö” korttisi ja lukitsee sinut siten tehokkaasti tililtäsi. Voit myös estää korttisi syöttämällä väärän PIN-koodin, mikä myös estää sinua pääsemästä tilillesi.

Muista, että ulkomaille matkustettaessa on hyvä mahdollisuus, että pankillasi ei ole sivukonttoreita, mikä vaikeuttaa pääsyä tilillesi ja estetyn kortin vaihtamista. Toisen kortin käyttäminen antaa sinulle mahdollisuuden käyttää varojasi, kunnes toinen kortti palaa sinulle tai vapautetaan.

Kaikkien Visa-, MasterCard- ja American Express -ominaisuuksien käyttäminen on hyödyllistä myös eksoottisissa kohteissa, joissa kaupat, ravintolat tai jopa pankkiautomaatit eivät ehkä hyväksy yhtä tai useampaa näistä korteista. Siksi varmistat, että sinulla on pääsy rahoihisi koko ajan.

Ilmoita pankillesi, että olet ulkomailla

Matkapuhelimen käyttö =

Ilmoita pankillesi kaikin tavoin, että aiot matkustaa ulkomaille, ja kerro heille, missä maissa ja missä aiot käydä. Monet pankit estävät tilisi, jos heidän mielestään ostot vieraassa maassa ovat epäilyttävää toimintaa. Pankki sijoittaa tilillesi väliaikaisen matkailmoituksen, joten niiden järjestelmät eivät merkitse kansainvälisiä ostojasi tai siirtojasi epäilyttäviksi.

Tarkista pankistasi, pystyvätkö he toimittamaan uuden luotto- tai maksukortin määränpäähän, jos korttisi katoaa tai estetään jostain syystä.

Käytä puhelimesi yksityisyyden selaimia ja VPN-verkkoja

Turvallinen matkapuhelinkonsepti =

Käytä yksityisiä selausvaihtoehtoja selaimissa, kuten Firefox tai vielä parempi, käytä puhelimesi Tor-selainta, kun mahdollista.

Vaikka nämä eivät välttämättä kata GPS-tietojasi, ne estävät evästeet ja piilottavat todellisen IP-osoitteesi, mikä on toinen tapa, jolla nämä yritykset seuraavat sinua.

Päätössanat

Ulkomailla matkustamisesta voi tulla todellinen sotku, jos sinut lukitaan pankkitililtäsi. Luotto- / maksukorttien ja pankkitilien kaksoiskappaleiden käyttö on hyvä asia, mutta sinun tulisi olla varovainen henkilöllisyysvarkauksista verkossa. Itse asiassa matkustajat ovat yleisimpiä henkilöllisyysvarkauksien uhreja, kun he pääsevät eniten julkisiin verkkoihin ja tietokoneisiin.

Pyri käyttämään vain suojattuja Wi-Fi-verkkoja ja käyttämään VPN: ää, kun käytät suojaamatonta julkista verkkoa. Jopa kun käytät tiliäsi VPN-palvelun avulla julkisella pöytätietokoneella, poista aina selaushistoriasi ja kaikki evästeet, kun poistut tietokoneesta. Siksi varmistat, että kukaan ei pääse käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi, salasanoihisi ja asetuksiisi jälkeensi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me