Sådan kan Coronavirus påvirke Bitcoin | Her er hvorfor

coronavirus

Mens kryptomarkedet i øjeblikket gennemgår en stigning i priserne, har coronavirus også øget antallet af ofre hurtigt. Men hvordan kan denne nye virusstamme påvirke kryptokurrency nummer 1, Bitcoin?

Investorer frygter for, at udbredelsen af ​​coronavirus dybt vil påvirke større industrier fra Kina, såsom produktion, materialer, forbrugsvarer såvel som krypto.

Bitcoin formåede at nå et nyt årligt højdepunkt og fortsatte med at vise bullish tegn, da det kinesiske aktiemarked oplevede et kraftigt fald, efter at det genåbnede sig fra sin langvarige månenytår.

Flere drastiske foranstaltninger blev implementeret af mange lande, men især Kina for at stoppe eller i det mindste bremse spredningen af ​​virussen.

Dette betyder, at mange virksomheder gennemfører forsigtighedsforanstaltninger, såsom at bede folk om at arbejde eksternt for at minimere kontakt mellem mennesker og mennesker, da virussen spredes gennem legemsstoffer, der findes i nysen og hosten. Lande begrænser også adgangen til fly og andre transportmidler ved deres grænser, nogle stopper endda fuldstændigt alle fly fra Kina.

Med disse foranstaltninger kan der være nogle effekter, der vil afspejle prisen på Bitcoin før eller senere. Her er nogle af de måder, hvorpå coronavirus kan påvirke Bitcoin.

coronavirus vs bitcoincryptoslate.com

Blockchain Mining falder

Det er indlysende, at der vil være et økonomisk tab over hele verden, da Kina er en stor producent og producent for nogle af de største virksomheder på markedet. Selv teknologigiganten Apple forventer at opleve enorme tab på vækst. En senioranalytiker forklarede yderligere, at “hvis det ikke var for coronavirus, ville bæredygtigheden af ​​ydeevnen i Kina ikke blive sat i tvivl … (Det) er en vigtig risiko, som investorer skal overvåge.”

Små til mellemstore virksomheder vil også blive påvirket, da pengestrømme fra kundekøb aftager kraftigt.

Imidlertid fortsætter Crypto-minedrift stadig sin drift med næsten regelmæssig kapacitet, da maskiner hovedsageligt er ansvarlige for processen.

Minefabrikker har ikke brug for et stort antal ansatte, hvilket i teorien ikke bør påvirke mineprocessen så meget. Mens der har været nogle minedrift, der har forsinket nye forsendelser af computere og forsyninger, har faciliteterne lært at tilpasse sig og stadig fungere i henhold til normale parametre.

Hvis der vil blive implementeret flere begrænsninger på grund af Coronavirus, vil sådanne mangler sandsynligvis påvirke alle aspekter af minedrift, da virksomhederne ikke vil være i stand til at opdatere maskinerne og hardwaredele.

Ifølge BTC.top, den 4. februar lukkede administrerende direktør Jiang Zhuoer en af ​​sine minedrift fra en fjerntliggende region i Kina, da han blev tvunget til at lukke alle minemaskinerne på grund af udbruddet. MicroBT, en krypto-hardwareproducent, meddelte også, at de forsinker forsendelser.

Da elektricitet og minedrift er billigere i Xinjiang, Indre Mongoliet, Yunnan og Sichuan, er Kina et af de enorme markeder for Bitcoin minearbejdere.

De største 5 mineselskaber er alle baseret i Kina, og tilsammen har de kontrol over 50% af al computerkraft på Bitcoin-netværket ifølge TokenAnalyst’s forskning.

Bitmain og Canaan Creative er de største producenter af minedipchip i Kina, hvor den førstnævnte er ansvarlig for at fremstille 66% af verdens crypto mining hardware.

På grund af virusepidemien har Bitmain, Canaan og MicroBT frigivet offentlige meddelelser på deres hjemmeside, hvor de annoncerede udsættelser i deres eftersalgsservice, idet de sagde, at de vil genoptage driften den 10. februar.

bitcoin minedrifttrendmicro.com

Annullering af Crypto-begivenheder

Mange begivenheder og konferencer fra krypto- og blockchain-verdenen har også udsat deres indledende datoer. Topbegivenheder, såsom niTROn2020 i Seoul, Hong Kong Blockchain Week 2020 og Token2049 har forsinket deres startdato.

TOKEN2049-kryptokonferencen, som var planlagt til at starte den 17.-18. Marts og finde sted i Hongkong, er blevet omlagt til at ske i oktober og citerer virussen som den største bekymring.

”I løbet af de sidste uger har vi fulgt den globale udvikling omkring Coronavirus nøje. Mens Hong Kong styrer situationen godt og har truffet strenge forholdsregler for at indeholde enhver potentiel indvirkning, hersker der usikkerhed, ”meddelte arrangørerne af arrangementet.

Indlægget fortsatte med at angive, at mødestedet og tidsplanen for arrangementet forbliver den samme, selvom datoen er flyttet. Nye talere har allerede tilmeldt sig, hvilket betyder, at dagsordenen kan ændre sig.

DeFiner, en start af kryptolån, annullerede også sin 10-bytur for investorer på grund af coronavirus.

Også den øverste krypto-udveksling, Binance, skubbede tilbage sin Binance Blockchain Week Vietnam-begivenhed, som oprindeligt blev sat til at finde sted den 29. februar til 4. marts i Ho Chi Minh City, Vietnam.

”Hos Binance prioriterer vi alles sundhed og sikkerhed under vores begivenheder, og midt i denne globale folkesundhedsnød har vi forpligtet os til at gøre det rigtige og beskytte kommende deltagere mod sundhedsrisici forbundet med offentlige sammenkomster. Derfor er vi nødt til at udsætte denne begivenhed, ”skrev udvekslingen 3. februar.

Binance har ikke frigivet nye datoer for deres begivenhed.

Sænket minedrift vanskeligheder

kryptominingmasterdc.com

Der har været en opbremsning i minedriftens vanskeligheder, hvilket indikerer, at minearbejdere ikke var i stand til at skaffe ny opdateret hardware til minedrift. Dette mistænkes for at være et direkte resultat af karantæne pålagt af de kinesiske myndigheder, som forhindrede producenter af minedriftudstyr i at producere og sende deres hardware.

Minedriftens vanskeligheder er den nødvendige computerkraft til at løse matematiske ligninger, så minearbejderen kan udvinde en ny blok og få Bitcoin-belønningen. Minedriftens vanskeligheder blev justeret den 11. februar med 0,52 procent højere end for 2 uger siden. Det her viser sig et stort fald fra vækstniveauerne, der blev oplevet den 28. og 14. januar, som var henholdsvis 4,67 og 7,08 procent.

Bitcoin-minedriftsproblemer er programmeret til at tilpasse sig den blokerende arbejdsbyrde hver anden uge eller deromkring baseret på hvor meget computerkraft der er i netværket. Da flere minearbejdere er på netværket, bliver vanskeligheden højere, og når minearbejdere forlader netværket, går vanskeligheden ned.

“Mange minearbejdere har udfaset ældre minedriftmaskiner og købt nye og mere kraftfulde modeller, når vi kommer tættere på halveringen,” sagde medstifter og administrerende direktør for kryptolånestart DeFiner, Jason Wu.

Ifølge Wu er minedrift begyndt at opgradere gamle maskiner, såsom Bitmains Antminer S7 og S9 siden anden halvdel af 2019.

”Udbruddet kan have forsinket overgangen og bidraget til den langsomme vækst i mineproblemer,” sagde Wu.

Forudsigelser om Bitcoin-pris

Regionen Asien og Stillehavet er i øjeblikket hjemsted for tyve af de 50 største kryptobørser og tegner sig for næsten 40% af Bitcoin-transaktioner, der blev behandlet i første halvdel af 2019, afslørede Chainalysis-data. Forskningsfirmaet konkluderede også, at de fleste børser er baseret i Kina.

CEO for internationale finansspecialister deVere Group, Nigel Green, mener, at Bitcoin under virusepidemier vil være valutaen med en fordel, ikke fiat.

“Den løbende opadgående bane for bitcoin-prisen korrelerer med spredningen af ​​coronavirus,” bemærkede han.

“Jo flere individuelle tilfælde, der identificeres, jo flere lande rundt om i verden er berørt, og jo større indflydelse det har på de traditionelle finansielle markeder, jo højere er prisen på bitcoin sprunget.”

forudsigelse af bitcoin-prisPixabay.com

Chicago-baserede analytiker, JH Winterburn, ser også potentiel vækst for Bitcoin, da BTC allerede er gået forbi modstandsniveauet på $ 10.000 på diagrammet.

”Reaktionen på det kinesiske marked går langt ud over, hvad der var forventet, da handel vendte tilbage efter månepausen,” sagde han.

“En seriøs og lokal sundhedsskrækkelse, der næsten er eksklusiv for et land, vil altid have en potentielt ødelæggende effekt på landets materialeøkonomi – historien har fortalt os det mange gange.”

”Vi kan se flere store buy-ins på BTC, de sidste par dage er kommet fra Kina, så det er indlysende, hvad der sker, men vi ser også en skrøbelighed på kryptomarkedet, der måske understøttes af denne aktivitet.

“Vi skal huske på, at bitcoin begyndte at udvikle sig mod et bullish udsyn uger før verden begyndte at tage coronavirus seriøst – og det gør placeringen af ​​alle dine chips på BTC, der gentager højdepunkterne i 2017, en risikabel gamble.”

“Begivenheder som coronavirus bliver desværre mere ‘normale’ end ‘sorte svaner’ i de kommende årtier,” sagde administrerende direktør for Flipside Crypto, Dave Balter. “Indvirkningen på specifikke industrier vil mærkes, men det bliver en del af den nye normal.”

Bitcoin handler stadig på $ 10.000, i øjeblikket på $ 10.176,92 i skrivende stund, med et fald på 1.08% inden for de sidste 24 timer.

Afsluttende tanker

Hvis coronavirusudbruddet vil have konsekvenser for prisen på Bitcoin, er det stadig et emne, der kan diskuteres. Nogle spekulerer i, at denne begivenhed vil medføre vækst for kryptokurver, mens andre ikke ser stærke sammenhænge med andre aktiver.

Fremhævet billede: Det uafhængige

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me