Coinomi-lompakon tarkistus | Ominaisuudet, turvallisuus, edut ja haitat

Coinomi-arvostelu

Jos etsit hyvää lompakkoa salauksesi tallentamiseen, tutustu Coinomi-arvosteluun ja selvitä, sopivatko sen ominaisuudet tallennustarpeisiisi.

Coinomi Review: Lompakon yleiskatsaus

Coinomi on brittiläisissä Neitsytsaarilla sijaitseva monivaluuttainen kryptovaluutta-lompakko, jonka ensimmäisenä vuonna 2014 lanseerasi George Kimionis, erikoisjoukkojen veteraani, joka on myös insinööri valmistunut Manchesterin yliopistosta..

Kimionisin muihin projekteihin kuuluu Cryptean, kryptovaluutta-sijoitusalusta, joka toimii erillään Coinomista.

Liittyvä kuva

Coinomi kehitettiin ensin toimimaan vain Android-laitteilla, tukemalla aluksi vain suosittuja kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin, Litecoin ja Ethereum. Sitten sovellus lisäsi tallennusvaihtoehtojaan ajan myötä ja lopulta julkaisi iOS-versionsa samoilla ominaisuuksilla kuin Android-vastine.

Coinomi alkoi hitaasti kasvaa kryptovaluuttayhteisössä lisääntyneiden turvatoimenpiteiden ja ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. Sen sisäänrakennettu vaihto oli ensimmäisiä salauslompakkoalalla, ja se oli saatavilla ennen vuoden 2017 suurta salausmarkkinoiden nousua.

Tällä hetkellä Coinomi on yksi markkinoiden suosituimmista matkapuhelimista, ja yhä useammat käyttäjät kirjautuvat käyttämään palvelua päivittäin.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Lompakko on vähitellen laajentanut kolikoiden luetteloaan sisällyttämällä natiivitukea yli 125 blockchain-omaisuuteen. Se mahdollistaa myös 382 merkin tallentamisen, mukaan lukien ERC-20-standardiin perustuvat tunnukset.

Coinomi-arvostelu

Käyttäjät ympäri maailmaa voivat käyttää lompakkoa. Kansainvälisen käyttäjäkunnan palvelemiseksi Coinomi tukee useita kieliä, kuten englantia, kiina, espanja, ranska, saksa, venäjä ja monia muita kieliä, ja lisää niitä lisätään säännöllisesti käyttäjien avulla..

Coinomi-lompakon yhteensopivuus

Kuten mainitsimme Coinomi-katsauksen alussa, lompakko kehitettiin ensin mobiililaitteille. Sellaisena se on yhteensopiva Android- ja iOS-järjestelmien kanssa. Vuonna 2019 Coinomi julkaisi myös työpöydän version, joka on yhteensopiva macOS-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmien kanssa.

Coinomi-arvostelu

Käyttöliittymä ja kokemus

Heidän käyttöliittymänsä on kiitetty siitä, että se on yksi intuitiivisimmista mobiilipohjaisista käyttöliittymistä kryptovaluutta-lompakkoihin. Coinomi sopii sekä edistyneille että aloittelijoille, koska he voivat helposti selata lompakon ominaisuuksia.

Kuinka hankkia Coinomi-lompakko

Lataaminen ja asentaminen

 • Napsauta Lataa-painiketta (ikkunan oikeassa yläkulmassa).

Sinut ohjataan ikkunaan, jossa valitset käyttöjärjestelmän version. Voit valita useista Android-, iOS-, Windows-, macOS- ja Linux-versioista.

Tätä opetusohjelmaa varten jatkamme Windows-versiota:

 • Napsauta käyttöjärjestelmän “Lataa” -painiketta.
 • Suorita ladattu tiedosto;
 • Hyväksy ohjelman lailliset ehdot;
 • Valitse asennuspaikka;
 • Valitse, jos haluat työpöydän kuvakkeen, ja suorita asennus loppuun.

Lompakon luominen

Nyt Coinomi-katsauksessamme näytämme sinulle, kuinka luoda lompakko:

 • Sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa, kun lompakkoa käytetään ensimmäisen kerran: luoda uusi lompakko (Luo uusi lompakko) ja palauttaa aiemmin luotu lompakko (Palauta lompakko). Valitsemme ensimmäisen vaihtoehdon;
 • Palautuslause tulee esiin tässä vaiheessa, joten muista kirjoittaa se muistiin ja tallentaa se turvalliseen paikkaan.
 • Sinua pyydetään vahvistamaan palautuslause ja onko se tallennettu oikein;
 • Vahvista lause;
 • Valitse lompakon salasana. Salasanasi on oltava vähintään kymmenen merkkiä pitkä ja sen on koostuttava isoista, pienistä, numeroista ja symboleista.
 • Valitse salausvaluutat, jotka haluat lisätä lompakkoon;
 • Hyväksy ohjelman oikeusperustat ja jatka;
 • Olet nyt luonut salauslompakon, joka on käyttövalmis.

Kuinka käyttää Coinomi-lompakkoa

Kolikoiden vastaanottaminen

 • Siirry vasempaan yläkulmaan ja napsauta avattavasta valikosta kolikkoja, jotka sinulla on lompakossa, nähdäksesi heidän lompakon osoitteen.
 • Kopioi osoite ja lähetä se henkilölle, jolta haluat vastaanottaa kolikoita.

Kolikoiden lähettäminen

 • Siirry vasempaan yläkulmaan lompakon alle ja napsauta kolikkoa, josta haluat lähettää kolikoita.
 • Napsauta Lähetä-painiketta.
 • Kirjoita vastaanottajan osoite ja lähetettävien kolikoiden määrä.

Vaihdettava lompakko

Yhteistyössään ShapeShiftin ja Changellyn kanssa käyttäjät voivat muuntaa digitaalisen omaisuuden muiksi tarvitsematta poistua lompakosta (tämän palvelun palkkioista keskustellaan myöhemmin Coinomi-katsauksessamme).

Coinomi-lompakkomaksut

Coinomi ei veloita mitään varastointipalveluistaan ​​eikä sillä ole transaktiomaksuja. Lähtevät liiketoimet voivat periä valitsemasi kolikon verkon kaivosmaksun.

Koska lompakko on SegWit-käytössä, tämä tarkoittaa, että käyttäjillä on mahdollisuus tehdä tapahtumista “kevyempiä”. Näille tapahtumille voit asettaa dynaamisia (mikä antaa sinulle parhaan vastineen rahalle tuolloin) tai mukautettuja maksuja (jotka voidaan asettaa henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan).

Tapahtuma-ajat

Tapahtuma-ajat riippuvat käyttämäsi kolikon verkkoliikenteestä.

Tapahtumarajat

Talletettavalle ja nostettavalle lompakolle ei ole rajoituksia.

Suojausominaisuudet

turvallisuusCoinomi on saanut kiitosta siitä, että se on yksi turvallisimmista matkapuhelimista, jolla on vahva salaus ja parannetut yksityisyyden suojatoimenpiteet.

Coinomi on “hierarkkinen deterministinen”, eli se käyttää erityistyyppistä algoritmia lompakon siemenlauseen luomiseen. Siemenfraasi lisää ylimääräistä suojaa tilillesi ja sitä voidaan käyttää palauttamaan varojesi käyttö, jos puhelimesi katoaa tai vahingoittuu..

HD-lompakot luovat myös uuden lompakon osoitteen joka kerta, kun teet tapahtuman, mikä parantaa yksityisyyttä, koska tapahtumiasi ei voida yhdistää yhteen lompakon osoitteeseen.

Lompakon omistajan henkilöllisyys pidetään yksityisenä, koska Coinomin palvelimet nimettävät IP-osoitteensa. Tämä estää henkilötietojen ja tapahtumien yksityiskohtien altistumisen seurantatekniikalle tai verkkohyökkääjille.

Coinomi on saattanut joitain lähdekoodin osia yleisön saataville, mikä tarkoittaa, että kehittäjät voivat vapaasti tutkia taustalla olevaa ohjelmistoa ja osallistua ratkaisemaan vikoja tai mahdollisia havaittavia häiriöitä.

Coinomi-katsauksemme ei olisi oikeudenmukainen, jos emme mainitsisi helmikuun 2019 tapahtumaa, jossa käyttäjä ilmoitti menettäneensä 60 000 dollaria kryptovaluuttoja turvallisuuteen liittyvän ongelman takia. Ongelmana oli, että Coinomi lähetti tuotuja siemenlauseita Google-sovellusliittymän osoitteeseen oikeinkirjoituksen tarkistamiseksi. Käyttäjä väitti, että Googlen työntekijä varasti hänen varansa.

Mutta tämä on erittäin epätodennäköistä, koska Googlelle lähetetyt pyynnöt hylättiin, koska niissä ei ollut API-avainta. Myöskään siemenfraasi ei ollut pelkkää tekstiä, koska sillä oli TLS-salaus.

Coinomi korjasi virheen muutamassa tunnissa saatuaan tietää tästä ongelmasta. Toistaiseksi Coinomi on todennut, että “yhtään heidän puhelinpohjaisesta lompakostaan ​​ei ole koskaan hakkeroitu tai muuten vaarantunut.” On totta, että virheen takia ei esitetty muita varojen menetyksiä koskevia vaatimuksia.

Asiakaspalvelu

Asiakastuki Coinomi WalletCoinomin tukitiimiin voidaan ottaa yhteyttä lähettämällä lippu online-portaalin kautta. Käyttäjät saavat lippunumeron vastauksensa jälkeen. Tätä lippua voidaan käyttää, jos päätät ottaa yhteyttä joukkueeseen muiden kanavien kautta.

Lompakon virallisessa tukiportaalissa on myös monia käyttöoppaita ja “Usein kysytyt kysymykset” -osio. Coinomilla on myös aktiivinen sosiaalisen median läsnäolo.Se on erittäin reagoiva Twitter-, Telegram-, Reddit- ja Facebook-tileillään vastaamalla säännöllisesti käyttäjien kysymyksiin.

Tärkeitä ilmoituksia ja julkaisuja on heidän virallisessa blogissaan. Käyttäjien mukaan vasteajat vaihtelevat muutamasta tunnista päivään.

Coinomi-lompakon maine

Coinomilla on erittäin aktiivinen verkkoyhteisö, jossa sosiaalisen median kanavien tukihenkilöstö on nopeasti vuorovaikutuksessa käyttäjiensä kanssa ja ratkaisee heidän ongelmansa..

Salausyhteisö arvostaa tätä reagointikykyä erittäin hyvin, sillä sadat tuhannet käyttäjät ilmoittivat pitävänsä palvelua luotettavana, ja periaatteessa mikä tahansa Coinomi-arvostelu arvioi sen arvostetuksi palveluksi.

Lompakossa on enimmäkseen positiivisia arvosteluja verkossa, ja se on saanut 4,6-luokituksen sekä Google Play -kaupassa että Apple iTunes App Storessa, Play Kaupan yli 16000 arvostelusta..

Coinomi-arvostelu: Tuomio

Coinomi on erinomainen mobiililompakko, joka tarjoaa parannettuja turvaominaisuuksia ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla voit helposti tallentaa useita salauksia. Tämä on paras salauslompakko mobiilikäyttäjille.

Coinomi-lompakko: Plussaa ja miinusta

Plussat:

 • Tukee laajaa salaustyyppiä;
 • Vahva turvallisuus;
 • Aktiivinen yhteisö;
 • Reagoiva tukihenkilöstö;
 • Vapaa;
 • Luotettava;
 • Sisäänrakennettu vaihto.

Haittoja:

 • Ei täysin avoimen lähdekoodin;
 • Ei fiat-ostovaihtoehtoja salaukselle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me