Bedste Cryptocurrency Mobile Wallets til Android og iOS | 2019-opdatering

krypto mobil tegnebog

I dag, kryptohandlere ønsker at foretage handler på farten, og et hurtigt og bekvemt medium til at eje og administrere digitale aktiver er en kryptomobilpung.

For at finde ud af, hvilken der er den bedste kryptomobilpung til din iOS- eller Android-enhed, skal du fortsætte med at læse vores liste.

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en ikke-frihedsberøvende mobil- og desktop-tegnebog, der giver dig mulighed for at gemme, administrere og handle med et stort udvalg af kryptoer.

Atomic Wallet understøtter mere end 300 mønter og tokens, såsom Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Litecoin og Ethereum Classic. Kun brugeren har kontrol over sine nøgler, da de er krypteret på brugerens mobile eller stationære enhed. Desuden er Atomic en helt decentral applikation, hvilket betyder, at ingen af ​​dine data er gemt på deres servere.

Atomic har også en indbygget øjeblikkelig konverteringstjeneste, der giver dig mulighed for at udveksle en af ​​de 300 typer kryptovalutaer, der understøttes, med andre kryptoer. Der er også mulighed for at købe mønter direkte med fiat via kreditkort.

I øjeblikket er Atomic Wallet kompatibel med Windows-64 bit, macOS, Linux desktop-systemer samt Android- og iOS-enheder.

MØNTER af Coinpaprika

Mønter af Coinpaprika

Coinpaprika startede først i april 2018 som en forskningsplatform for kryptomarkeder. Platformen udviklede derefter deres egen krypto tegnebog navngivet MØNTER, en mobilapp, der giver brugerne mulighed for at gemme en lang række mønter.

Tegnebogen er ikke frihedsberøvende, hvilket betyder, at brugeren er den eneste, der styrer de private nøgler på sin tegnebog. COINS understøtter over 2500 mønter, inklusive Bitcoin, Litecoin, Bitcoin Cash, Qtum, Zcash, Monero og mange andre.

Tegnebogen giver dig mulighed for at analysere diagram, læse hvidbøger eller se kommende kryptohændelser. COINS har også en indbygget udveksling, der muliggør konvertering af kryptoer direkte fra tegnebogen.

Appen er i øjeblikket tilgængelig for iOS-mobilbrugere, men og Android-versionen frigives snart.

Jaxx

Jaxx

jaxx.io

Jaxx er et populært valg i kryptosamfundet på grund af dens hastighed, indstillede funktioner og brugervenlighed. Tegnebogen understøtter snesevis af mønter, herunder Bitcoin, Ethereum, Dash, Litecoin, Monero samt tokens, såsom QTUM, EOS og mange andre.

Selvom Jaxx ikke har imponerende sikkerhedsfunktioner, det giver den grundlæggende beskyttelse for at holde midlerne sikre. Der er ingen KYC-procedure ved registrering, og private nøgler gemmes kun på brugerens enhed.

Standardimplementeringer, såsom 2FA, er dog ikke inkluderet.

Blockchain

Billedresultat til blockchain-tegnebog

blockchain.com

Blockchain er en pålidelig kryptomobilpung, der giver dig mulighed for at gemme Ethereum, Bitcoin Cash og Stellar. Tegnebogen blev lanceret i 2017 og har behandlet millioner af dollars transaktioner. Imidlertid mangler Blockchain en høj transaktionsbehandlingsrate og er rapporteret at have små fejl fra tid til anden.

Tegnebogen anvender følgende sikkerhedsforanstaltninger: 2FA, sikker adgangskode og generering af seed-nøgler.

Guarda tegnebog

Guarda tegnebog

Guarda er en mobil- og desktop-kryptotegnebog, der blev lanceret i 2017. Siden sin debut på markedet er tegnebogen kommet til at understøtte 49 blockchains (inklusive BTC, BCH, BSV, ETH, ETC, EOS, IOTA, DASH ZEC, XRP, LTC, XLM , XMR, XTZ, USDT, QTUM) og 10.000 tokens. Tegnebogen kan også bruges i webbrowseren via Chrome-udvidelse. Desuden er den tilgængelig på både Android- og iOS-mobilenheder såvel som på Windows, Mac og Linux.

Guarda understøtter udveksling af kryptoer fra tegnebogen, og der er også en praktisk mulighed for at købe krypto med fiat ved hjælp af dit kreditkort. På denne måde kan du nemt købe nogen af ​​de understøttede kryptoer uden at skulle gå og tilmelde dig en børs.

Tegnebogen er ikke frihedsberøvende, hvilket betyder, at ingen af ​​de private nøgler til brugerdata opbevares af Guarda. Alle data, der genereres på enheden, er krypteret med AES.

Coinomi

Coinomi tegnebog

cryptoslate.com

Coinomi er en anden tegnebog, der er kompatibel med både Android- og iOS-brugere. Supportlisten tæller 125 mønter og over 300 poletter.

Gennem sine ShapeShift-integrationer kan brugerne også udveksle mønter direkte fra tegnebogen.

Tegnebogen er “Hierarkisk deterministisk”, hvilket betyder en ny tegnebogadresse hver gang du foretager en transaktion, hvilket forbedrer privatlivets fred som dine transaktioner, fordi de er knyttet til en tegnebogadresse.

Coinomis servere anonymiserer også deres IP-adresser, hvilket forhindrer, at personlige data og transaktionsoplysninger findes af onlineangribere. De private nøgler gemmes aldrig på virksomhedens servere.

Mycelium

mycelium logo

masterthecrypto.com

Mycelium er en populær crypto mobil tegnebog, der har et simpelt og rent design. Mycelium er en kun Bitcoin-tegnebog, hvilket betyder, at du kun kan gemme og handle med BTC. Det understøtter direkte fiat-konverteringer, når du deponerer eller hæver.

Tegnebogen understøtter også generering af QR-kode til betalinger, backup data og oprettelse af en adressebog med regelmæssige krypto-adresser.

Mycelium er kendt for sine robuste sikkerhedsimplementeringer, såsom muligheden for at gemme kryptoer offline direkte fra mobilapplikationen. Det har også en søgefunktion, der hjælper dig med at finde den nærmeste retfærdige Bitcoin-sælger, hvilket gør transaktioner mere sikre.

Cryptopay

Cryptopay tegnebog

coinchoose.com

Cryptopay er et britisk-baseret kryptoprojekt, der udviklede en kryptomobilpung og et betalingskort, der kan linkes til kryptoporteføljen. Kortet kan bruges til at foretage virkelige betalinger ved at få adgang til tegnebogens indhold.

Tegnebogen beskæftiger 2FA samt en sikker adgangskode, og den genererer en frøsætning til sikkerhedskopiering af data.

Edge

cryptoslate.com

Edge Wallet, tidligere Airbitz Bitcoin Wallet, blev lanceret i 2014 af et team af udviklere med base i San Diego, Californien, ledet af CEO Paul Puey.

Edge har en overflod af nyttige funktioner til handlende, men det er også meget let at bruge. Tegnebogen er kun tilgængelig for iOS- og Android-mobilbrugere, og den er kompatibel med 12 populære kryptoer, inklusive BTC, BCH, ETH, LTC, XMR, XRP, DASH, REP, WINGS, IND, XZC og FTC.

Tegnebogen er “Hierarkisk deterministisk”, der genererer en ny adresse for hver transaktion.

Med hensyn til sikkerhed bruger den 2-faktor-godkendelse, klientsides kryptering, PIN-aktiverede forbrugsgrænser, automatisk log ud, PIN-login og gendannelse af adgangskode.

Appen understøtter også gennem sin Simplex-integration, direkte konverteringer og kryptokøb via kreditkort.

BRD / brødpung

BRD Brødpung

BRD Wallet (eller Bread Wallet) er en Zürich-baseret kryptomobilpung, der blev udviklet i 2015. Brød er i sin kerne en Bitcoin-tegnebog, men det understøtter konverteringer til Bitcoin Cash, Ethereum og et stort antal ERC20-tokens.

Kompatibel med både iOS og Android, har Bread et rent og intuitivt design, der nemt giver dig mulighed for at oprette og bruge din mobilkonto.

I modsætning til andre tegnebøger opretter den forbindelse direkte til Bitcoin-netværket, hvilket er godt, da transaktioner er sikre, men dette fører normalt til langsommere synkronisering..

Selvom der ikke er nogen 2-faktor-godkendelse, bruger tegnebogen AES-hardwarekryptering og kodesignaturer. Nye adresser genereres automatisk efter hver transaktion, og integrationen af ​​touch ID og sekscifrede adgangskoder tilføjer et ekstra lag af sikkerhed.

Appen gør det også muligt for brugere at købe Bitcoin direkte, men denne funktion gør brug af tredjeparts tjenester, der kan have forskellige sikkerhedspolitikker.

Imidlertid indeholder tegnebogen ikke gentagelsesbeskyttelse for potentielle gafler fra BTC.

Copay

Copay-logo

maksimizmaylov.com

Copay blev udviklet af BitPay og blev oprettet som en lagerløsning til virksomhedens brugeres midler. Copay er en tegnebog med flere signaturer, hvilket betyder at du kan tildele flere brugere til en enkelt konto.

Du kan kun gemme Bitcoin, men du kan se dens konvertering til 150 fiat-valutaer.

Der er ingen 2-faktor-godkendelsesfunktion, men tegnebogen er velanset på grund af dens tilknytning til et stort kryptofirma.

Det er også en HD-tegnebog, der genererer nye adresser efter hver transaktion. Copay var den første kryptomobilpung, der inkorporerede Bitcoin Payment Protocol.

Infinito

uendelig

cryptoninjas.net/

Infinito er en iOS- og Android-kryptotegnebog, der var den første til at omfatte support til NEO NEP-5, ETH20-tokens. Tegnebogen understøtter Bitcoin, Bitcoin Cash, DASH, DOGE, Litecoin, Cardano, Ontology, Stellar, NEM og mange andre kryptoer. Infinito betragtes som den bedste EOS-tegnebog til sikker opbevaring af EOS-tokens.

For at beskytte sine midler genererer Infinito en gendannelsesfrase, understøtter brug af fingeraftryk og sikre adgangskoder. Også private nøgler opbevares ikke på virksomhedsservere.

Exodus Wallet

udvandring

cryptomak.co.uk

Exodus er en portefølje på tværs af platforme, der er kompatibel med tegnebøger til desktop-, mobil- og hardware. Tegnebogen giver også brugere mulighed for at udveksle mønter mellem flere platforme.

Brugergrænsefladen er nem at bruge og giver dig mulighed for hurtigt at gemme og handle med næsten 40 kryptoer, såsom Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Digibyte, Civic, Dash og Decred.

Exodus kræver ikke oprettelse af en konto med private oplysninger.

Gennem sin Shapeshift-integration kan du udveksle kryptokurrency med andre mønter fra din tegnebog, og du kan også købe Bitcoin eller Ether ved hjælp af fiat. Tegnebogen tager en del af spredningen, der ligger mellem 1-3%. Det understøtter ikke tofaktorautentificering eller multisignaturer.

Konklusion

Vi håber, at vores liste over kryptomobiler vil være til nytte for iOS- og Android-handlende, når du er på farten.

Fremhævet billede: cryptoworldjournal.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me