Lähempi katsaus syytteeseen

Amerikan politiikassa on vanha sanonta: “vaaleilla on seurauksia”. Tasavallan puolueen ja presidentti Donald Trumpin vuoden 2018 puolivälivaalit ovat alkaneet todistaa vanhan aksioman totta. Kun demokraattinen enemmistö varmistettiin Yhdysvaltain edustajainhuoneessa 6. marraskuuta 2018, mahdollisuus syytteeseenpanokampanjan käynnistämiseen Yhdysvaltojen presidenttiä vastaan ​​(POTUS) kasvoi moninkertaiseksi.

Trumpia vastaan ​​aloitettu kongressitutkimus tulee olemaan avainasemassa osallistumiselle finanssimarkkinoille. Tässä vaiheessa on hyvä tarkastella mitä syytteeseenpano on, mitä voi tapahtua ja miten markkinoihin voi vaikuttaa.

Mikä on presidentin syytteeseenpano?

Joten mikä on Yhdysvaltain presidentin syytteeseenpano? Määritelmän mukaan se on prosessi, jossa Yhdysvaltain edustajainhuone nostaa POTUSia vastaan ​​syytöksiä väitetyistä rikoksista. Hyväksyttyjen rikkomusten sanotaan olevan “maanpetos, lahjonta tai muut suuret rikokset ja rikkomukset”.

Syytteeseenpanoprosessissa on kolme osaa:

  • Ensinnäkin kongressin tutkimus aloitetaan ja syytteet nostetaan.
  • Toiseksi edustajainhuone äänestää jokaisesta esitetystä syytteestä. Pelkkä enemmistöpäätös vaaditaan syytteen tai “impeachin” välittämiseen.
  • Lopuksi senaatti suorittaa syytetyn muodollisen oikeudenkäynnin ja tekee tuomion. Vakaumus edellyttää requires ylemmän enemmistön äänestystä. Jos POTUS tuomitaan, hänet erotetaan välittömästi toimistosta.

Historiallisten tietojen perusteella edustajainhuone on aloittanut syytteeseenpanomenettelyn yli 60 kertaa 1700-luvun lopusta lähtien. Monet näistä ovat vastustaneet istuvaa POTUSia. Vain kaksi presidenttiä on virallisesti syytetty; Andrew Johnson ja Bill Clinton. Molemmissa tapauksissa senaatti vapautti POTUSin.

Historiallisesti kertoimet suosivat Trumpia selviämään myrskystä. Richard Nixonin 1960-luvulta eroamisesta on kuitenkin vedetty yhtäläisyyksiä. Nixon erosi juuri ennen kuin häntä vastaan ​​nostettiin virallisia syytteeseenpanoa koskevia syytöksiä. Monet Yhdysvaltain poliittisessa yhteisössä mainitsevat tämän olevan Trumpin mahdollinen skenaario ennen vuoden 2020 vaaleja.

syytteeseenpanoVain kahta presidenttiä on koskaan syytetty Yhdysvaltain historiassa.

Mitkä ovat Trumpin syytteeseenpanon mahdollisuudet?

Toistaiseksi kaikki ennusteet Trumpin tosiasiallisesta erottamisesta ovat parhaimmillaankin koulutettuja arvauksia. Vedonvälittäjät ja erilaiset poliittiset pelisivustot ryhtyvät kuitenkin toimiin POTUS-ohjelman edessä olevien asioiden suhteen. Tässä on muutamia merkittävimpiä kertoimia poliittisen kaupankäynnin verkkosivustolta Predicit.com:

  • Nykyisten kertoimien mukaan on noin 65 prosentin todennäköisyys, että Trumpia virallisesti syytetään ensimmäisen toimikautensa loppuun mennessä.
  • Nykyisten kertoimien mukaan on noin 80% mahdollisuus, että senaatti vapauttaa Trumpin syytteistä.
  • Tämän kirjoituksen jälkeen kertoimessa todetaan, että Trumpia suositaan (40%), jota seuraa Elizabeth Warren (32%) ja Joe Biden (13%) voittamaan vuoden 2020 presidentinvaalit.

Yhdysvaltain vuoden 2020 vaalisykliin menossa, melkein kaikki markkinoiden kaikki tiesivät, että meillä on ennennäkemätön toiminta. Vaalien ollessa vielä yli vuoden päässä näyttää siltä, ​​että aloitus on tullut hieman aikaisin. Vaikka Trumpin erottamisen todennäköisyys on vähäinen, se on mahdollisuus. Elinkeinonharjoittajia kehotetaan arvioimaan tilannetta sen kehittyessä.

Yleiskatsaus

Vaikka syytteeseenpano on todennäköisesti tuloton pyrkimys Trumpin oppositiolle, se tekee muutamia asioita. Tässä on kaksi avainkysymystä, jotka johtuvat forex- ja futuurimarkkinoita ravistelevasta menettelystä ennen uudenvuoden päivää 2020:

  • Yhdysvaltain ja Kiinan kauppasota: On ajateltava, että mahdollisuus Trumpin erottamiseen heikentää Yhdysvaltojen neuvotteluponnisteluja. Mielestäni Kiina ei kiirehti sopimusta poliittisten levottomuuksien takia. Tämä vaikuttaa varmasti jatkuvaan uskomukseen, että merkittävä maailmantalouden hidastuminen on tulossa lähiaikoina.
  • USMCA: Kun kongressi on tukahdutettu syytteeseen saattamista koskevissa kuulemistilaisuuksissa, Yhdysvaltojen, Meksikon ja Kanadan välinen sopimus käynnistetään tiellä. Tämä on iso juttu USD / CAD: lle ja saattaa johtaa parin dramaattiseen uudelleenhinnoitteluun.

Päivän päätteeksi todennäköisesti kasvamme kiinnostusta turvasatamisiin ja volatiliteetti iski osakemarkkinoille. Ole etsimässä nousevaa kultaa ja laskeva USD / CHF keskipitkällä aikavälillä. Myöhemmin (Q1 2020) on hyvät mahdollisuudet, että USD pitää arvonsa ja että Yhdysvaltain osakkeiden “Trump-rallilla” on jäykkä haaste. On suuri mahdollisuus, että näemme ennennäkemättömän volatiliteetin Yhdysvaltojen indekseissä – ajattele ainakin muutama 1000-1500 pisteen päivittäinen vaihtelu DJIA: ssa. 

Epäilemättä siitä, nämä ovat kiehtovia poliittisia aikoja, joihin liittyy epävarmuutta. Myöhempi markkinoiden epävakaus luo runsaasti mahdollisuuksia. Meille aktiivisille kauppiaille ei ehkä koskaan ole parempaa aikaa olla markkinoilla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me