Disse er de mest givende Bitcoin-vandhaner i september 2020

Bitcoin vandhaner

Bitcoin vandhaner er en nem måde at få Bitcoins i de mindste enheder kendt som Satoshis. For dem, der især er interesseret i kryptokurver og Bitcoin, kan de være en fantastisk måde at tjene nogle gratis kryptoer på. Nogle af vandhanerne tildeler bare bestemte mængder Satoshis til deltagernes konti inden for en længere periode, mens andre kræver, at de udfører nogle aktiviteter, såsom at se annoncer, tage undersøgelser osv..

Denne artikel fremhæver de mest givende Bitcoin-vandhaner, som du kan bruge til at få nogle Satoshis gratis, og hvis du hænger længe nok, kan du ende med at få nok Bitcoins til at eksperimentere med BTC-transaktioner eller gøre andre interessante ting, som kryptomennesker bruger Bitcoin til.

Nogle kan kræve, at du tilmelder dig, mens andre ikke gør det. Uanset hvad din interesse er, er der gratis Bitcoins til alle, og de følgende vandhaner vil være i stand til at imødekomme din interesse. Nok af at tale, lad os nu komme lige ind i det. Her kan du finde de mest givende Bitcoin-vandhaner fra september 2020.

FreeBitco.in

FreeBitco.in

Dette er en BTC-vandhane, der ejes af et mineselskab, de meget fyre, der er ansvarlige for at bringe nye Bitcoins i omløb. Det forklarer, hvorfor de giver så meget gratis Bitcoins. Gratis Bitcoin giver dig mulighed for at få BTC hver time. Desuden indeholder den spil og ugentlige lotterier, hvilket fører til flere Bitcoins. Dine mønter opbevares sikkert i en tegnebog, og deres transaktionsgebyrer er betydeligt lave.

Hvis du holder dig længe nok til at tjene op til 30.000 Satoshier, begynder du at tjene en daglig sammensat rente på 4%. De belønner dig også generøst for henvisninger, hvilket betyder, at hvis du deler dit henvisningslink med dine venner, og de bruger det til at tilmelde dig, vil du blive belønnet med 50% af deres timeløn og 25% af det, de tjener i interesse. Med 18 millioner brugere af denne Bitcoin-vandhane og mindst 10 millioner brugere hver måned, kunne dette websted ikke være mere legitimt.

Bonus Bitcoin

Bonus Bitcoin er en stor BTC-vandhane, fordi du ikke behøver at vente et stykke tid efter at have afsluttet en opgave for at starte en anden. For så vidt angår denne vandhane, kan du starte en ny opgave, så snart du er færdig med en, hvorved din indtjening ikke begrænses. Betalingsfrekvensen reduceres også til 15 minutter i stedet for det times interval, som nogle vandhaner har, så du kan tjene oftere end andre.

Du kan modtage så meget som 5.000 Satoshier pr. Krav med en automatisk 5% daglig rente. Dette sikrer, at din indtjening ganges ved næsten ikke at gøre noget. De tilbyder også en 50% levetidshenvisningsbonus for alle dem, der tilmeldte sig dit henvisningslink, og du kan når som helst trække din indtjening uden omkostninger.

FreeBitcoins.com

Dette er en anden meget givende Bitcoin-vandhane, der blev bygget med nybegyndere i tankerne. Hvis du er ny i kryptorummet og let vil tjene nogle Bitcoins, er dette stedet for dig. Selvom det hovedsageligt er til Bitcoin, tilbyder vandhanen nu gratis Clamcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, DigiByte og Monero.

FreeBitcoins.com beviser, at Bitcoin kan optjenes på en sjov måde ved at spille spil, og du behøver ikke tilmelde dig en konto. Det er et af de få, der giver op til en hel Bitcoin bare for at besøge webstedet hvert tiende minut. En cool ting med dette websted er, at det ikke kun giver dig mulighed for at tjene flere kryptovalutaer, men det giver dig også muligheden for let at bytte mønter lige inden i vandhanen uden at skulle gå til en børs. Dette kunne ikke være mere nybegyndervenligt.

Hvad mere er der? Du får en provision på 50% for hver ven, du henviser til, og kan når som helst trække din indtjening gratis til din tegnebog.

Bitcoin udlændinge

Bitcoin udlændinge er en af ​​de bedst betalte Bitcoin-vandhaner i kryptorummet. Brugere kan tjene en belønning på op til 4.000 Satoshier ved at spille spil og andre aktiviteter på hjemmesiden.

Det har også en mobilversion til både Android- og iOS-enheder. Dette giver dig frihed til at fortsætte med at tjene gratis Bitcoins på farten, uanset hvor du er, så længe du er med din mobiltelefon. Vandhanen belønner brugerne på timebasis, så du kan tjene et stort antal Bitcoins hver dag.

Moon Bitcoin

Moon Bitcoin er blandt de mest givende Bitcoin-vandhaner. Ligesom freebitcoins.com tilbyder det belønninger i Ethereum og Litecoin ud over Bitcoin. Denne vandhane giver brugerne frihed til at vælge, i hvilke kryptokurver de skal modtage belønninger.

Der er mange bonusser på vandhanen, og brugerne er i stand til at kræve belønninger hvert 5. minut. En anden cool ting ved denne vandhane er, at du har frihed til at bestemme, hvor ofte du hævder belønninger. Jo længere du bliver pr. Session, jo mere kræver du, og kun du kan beslutte, hvor længe du bliver.

Konklusion

Dette er de bedste og mest givende Bitcoin-vandhaner, vi kunne finde, og hvis du leder efter, hvor du kan tjene nogle gratis Bitcoins, skal du ikke lede længere.

Fremhævet billede: freepik.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me