Wanchain Review: Johdanto WAN: iin

Tämänpäiväisessä Wanchain-katsauksessa analysoimme pääpiirteet ja tulevan edistymisen, jotta voimme nähdä, onko syytä sijoittaa tähän kryptovaluuttaan.

Mikä on Wanchain?

Wanchain on riippumaton hajautettu pääkirja, joka on suunniteltu tarjoamaan viestintää erillisten lohkoketjujen välillä, olivatpa ne julkisia tai yksityisiä. Alusta toimii myös hajautettuna pankkijärjestelmänä, jossa osapuolet voivat luoda omia digitaalisia tunnuksiaan ja omaisuuttaan rakentamalla markkinoita Wanchain-infrastruktuurin päälle.

Alusta ei sisällä vain salauksensiirtotoimintoja. Käyttäjät voivat rakentaa lukuisia taloudellisia sovelluksia käyttämällä älykkäitä sopimuksia, yksityisyyden suojaprotokollia ja alkuperäisiä Wancoin (WAN) tunnus muiden asioiden lisäksi.

Kuinka Wanchain toimii?

Vaikka Wanchain johtui Ethereumin haarukasta, projekti toimii erillisellä lohkoketjulla, ja sen natiivi merkki Wancoin (WAN) ei perustu ERC20-protokollaan. Alusta perustuu monimutkaiseen infrastruktuuriin, joka koostuu monista osista:

Konsensuspöytäkirja

Wanchain toteuttaa ProOS of Stake (POS) -konsensusprotokollan sopimuksen luomiseksi verkon osallistujien välillä. Koska muut Wanchainiin kehitetyt lohkoketjut ovat samanlaisia ​​kuin Wanchain, tämä helpottaa ketjujen välistä mekanismia, joka tarjoaa paremman yhteentoimivuuden.

Tapahtumat toimivat kuten Ethereumissa, mutta ero on siinä, että niissä on yksityisyyden suoja rengasallekirjoitusohjelman avulla. Soittoallekirjoituksissa käytetään elliptisen käyrän salausta, joka tuottaa kertaluonteisen osoitteen (OTA), joka tarjoaa täydellisen nimettömyyden tapahtuman allekirjoittajalle samalla, kun se sallii myös tietyn lähettäjän allekirjoituksen vahvistamisen..

Ketjujen välinen integraatio

Ketjunvälinen tiedonsiirtoprotokolla mahdollistaa tiedonsiirron muiden ketjujen ja Wanchainin välillä. Tiedonsiirtoprotokolla perustuu kolmeen moduuliin:

Rekisteröintimoduuli: Rekisteröi tapahtuman alkuperäketjun yhdessä siirretyn omaisuuden kanssa

Ketjunvälinen tapahtumadatan siirtomoduuli: Lähettää ketjunvälisen tapahtumapyynnön Wanchainille, tunnistaa, palauttaako validointisolmu onnistumisen vai ei, ja käsittelee oikeudellisen tapahtuman validointisolmusta ulkoiseen ketjuun

Tapahtuman tilakyselymoduuli: Valvoo tapahtumaa ja sen tilaa

Ketjunvälinen viestintäprotokolla käyttää älykkäitä sopimuksia helpottaakseen omaisuuden muuntamista Wanchainiksi ja päinvastoin.

Älykäs sopimusvaltuustapahtuman nimettömyys

Wanchain ensimmäisten lohkoketjujen joukossa, joka toteuttaa älykkäissä sopimuksissaan tietosuojaominaisuuden. Toteuttamalla rengasallekirjoituksia ja kertaluonteisen osoitteenmuodostuksen alusta anonymisoi tapahtumat.

Lisäksi Wanchain luo myös uuden osoitteen kullekin tapahtumalle, mikä estää kaikki yritykset seurata tapahtumakuvioita.

Lukittu tilin luontiohjelma

Wanchain käyttää lukittua tilinluontijärjestelmää avainten ja varojen turvallisuuden varmistamiseksi, kun mukana on yksi tai useampi osapuoli. Järjestelmä perustuu Shamirin salaiseen jakamisjärjestelmään, joka jakaa avaimen osiin ja jakaa ne kaikille osapuolille.

Wancoin (WAN)

Wancoin (WAN) on merkki, joka käyttää Wanchain-alustaa. Tapahtumat edellyttävät tietyn määrän WAN-verkkoa, ja WAN-vakuusmaksut on maksettava ketjun rajat ylittävistä todennus solmuista.

ICO: n aikana myytiin 107,1 miljoonaa rahaketta, mikä keräsi varoja yli 120 000 ETH: lla. ICO: ssa myydyt rahakkeet edustavat 51% tarjonnasta. Tiimi jakoi ICO-varat vastaavasti:

  • 60 prosenttia: Tutkimus ja kehitys
  • 10 prosenttia: Yhteisön kehitys
  • 10 prosenttia: markkinointi
  • 10 prosenttia: Infrastruktuuri
  • 10 prosenttia: Päivittäinen toiminta

WAN: n hinta on tällä hetkellä 0,310378 USD, ja nykyinen kiertävä tarjonta on 106152 493 WAN, mikä luo markkinakattavuuden 32 947 379 USD. Salaus on 103 markkina-arvon mukaan.

Mistä ostaa WAN

WAN-kauppaa tukevia pörssejä ei ole niin paljon. Seuraavissa pörsseissä on luettelo WAN-kauppapareista: Binance, Bitbns, Bitkub, Bitrue, DragonEX, Huobi Global, KuCoin. Kolikolla käydään kauppaa pääasiassa BTC: tä ja ETH: ta vastaan, mutta on myös vaihtoehtoja XRP: tä, BNB: tä, INR: ää ja THB: tä vastaan.

Binance on pörssi, jolla on suurin kaupankäyntimäärä 24 tuntia kohden, ja sen osuus WAN-kaupankäyntimääristä on 53, 4%.

Mihin WAN säilyttää

WAN-kolikot tulisi säilyttää tiimin toimittamassa virallisessa Wanchain-lompakossa. Lompakko on yhteensopiva Windows-, Mac- ja Linux-käyttöjärjestelmissä toimivien tietokoneiden kanssa. Lompakko tukee tällä hetkellä vain WAN: ta ja ETH: ta, mutta myöhemmin se lisää salauksia.

Etenemissuunnitelma ja tuleva edistyminen

Sen jälkeen kun projekti perustettiin vuonna 2016 ja aloitettiin ICO seuraavana vuonna, projektissa on saavutettu monia tavoitteellisia saavutuksia. Vuoden 2018 alussa Wanchain toi markkinoille mainnetin, jossa oli yksityisyyden suoja, Wan Wallet, Wancoin ja Blockchain Explorer.

Heinäkuussa 2018 julkaistiin Wanchain 2.0. Tämä julkaisu toi yhteentoimivuuden Ethereumin kanssa. Seuraava odotettu julkaisu on versio 3.0, joka sisältää yhteentoimivuuden Bitcoinin kanssa. Sen jälkeen 4.0-julkaisu on ajoitettu, sisältäen yksityisen ketjun integraation.

Johtopäätös

Wanchain on lohkoketjuprojekti, joka toteuttaa ketjujen välisiä älykkäitä sopimuksia yksityisyyden kanssa tarjotakseen lisääntynyttä yhteentoimivuutta kaikkien lohkoketjujen välillä ja antaa käyttäjien toimia anonyymisti. 

Esillä oleva kuva: Hacker Noon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me