Vuoden 2021 7 parasta salausmarkkinointiyritystä!

Sen jälkeen, kun vuonna 2020 julkaistiin luettelo parhaista salausmarkkinointiyrityksistä, olemme päättäneet päivittää luettelon vuodelle 2021. Kun valitset salausmarkkinointiyrityksen, on tärkeää ottaa huomioon yrityksen kokemus. Toinen tärkeä näkökohta tulisi olla yrityksen tarjoamat palvelut. Tässä on luettelo upeista salausmarkkinointiyrityksistä, joiden käyttöä kannattaa harkita vuonna 2021.

Tunnusmerkit

Tunnusmerkit on tunnettu salausmarkkinointiyritys. Se toimii lukuisien salaussektorin yritysten kanssa. Yritys keskittyy PR-markkinoinnin, blockchain-markkinoinnin ja yhteisömarkkinoinnin alueisiin. Lisäksi TokenMinds tarjoaa blockchain-kehityspalveluja, token-myynnin hallintaa, WP-luomista, token-kehitystä, projektimarkkinointia, Initial Exchange -tarjousta ja token-luetteloa. Tähän mennessä he ovat auttaneet käynnistämään 38 alustavaa vaihtotarjousta, joiden aikana he keräsivät 75 miljoonaa dollaria 220 000 sijoittajalta. Itse asiassa yhtiö äänestettiin johtava IEO-markkinointiyritys vuonna 2019

TokenMinds on saavuttanut paljon salaussektorilla ja voittanut useita palkintoja. Se perustettiin vuonna 2016, mikä tarkoittaa, että se on yksi maailman vanhimmista salausmarkkinointiyrityksistä. Tuona aikana yritys on työskennellyt useiden yritysten kanssa markkinoidakseen hankkeitaan. Niihin kuuluvat Remme, Essentia ja Celsius.  

Työskentely TokenMindsin kanssa oli meille hyvä valinta. Henkilökunta on ammattitaitoista ja kokenutta. Kaikki projektimme näkökohdat, mukaan lukien projektin edistäminen, hoidettiin ammattimaisesti. He hoitivat markkinoinnin kaikki yksityiskohdat varmistaakseen, että voimme saavuttaa tavoitteemme. 

Työskentely TokenMindsin kanssa on hieno päätös. Ne tarjoavat asiakkaille mitattavissa olevia tavoitteita. Yhtiö on työskennellyt useissa suurissa projekteissa menestyksekkäästi. TokenMinds-tiimillä on projektin markkinoinnin lisäksi kokemusta lompakon kehittämisestä ja omaisuuden tokenisaatiosta.

KalkkiKetju

Limechain on blockchain-konsultointi- ja kehitystoimisto. Yrityksen ytimessä on usko siihen, että tulokset puhuvat puolestaan ​​ja että blockchainista tulee vallankumouksellinen tekniikka. Yritystä ohjaavat nämä kaksi uskomusta. He pyrkivät auttamaan uraauurtavan tekniikan, lohkoketjun kasvussa. Heidän uskonsa tulosten voimaan ja heidän uskonsa blockchainiin ovat se, mikä valtaa heidän toimintaansa. Käyttäjät voivat odottaa, että projektin jokainen osa hoidetaan ammattimaisesti.

LimeChain on jäsenenä useissa teollisuusjärjestöissä, kuten Hyperledger, R3, Linux Foundation ja Ethereum Alliance. Se antaa heille globaalin läsnäolon, mikä antaa heille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla blockchain-maailman uusimmista tapahtumista.

Valinta työskennellä Nickin, Georgen, Vladin ja Chrisin kanssa on todella yksi parhaista päätöksistä, jotka olemme tehneet! He ovat tehneet hienoa työtä kehittäessään valmistusteollisuuden ratkaisumme lohkoketjua. Suosittelemme ehdottomasti tätä mahtavaa ryhmää muille projekteille, jotka pyrkivät tekemään eron blockchainin avulla!

Yrityksen pääpalvelu sisältää projektin teknisen suunnittelun ja prototyyppien tukemisen. Tämän saavuttamiseksi he käyttävät ketterää lähestymistapaa luodakseen vähiten kannattavia ja skaalautuvia tuotteita. Lisäksi ne tarjoavat jatkuvaa tukea ratkaisuille, joita ne auttavat tuomaan markkinoille.

Kaikoku Co., Ltd. -toimisto

Kaikoku auttaa kansainvälisiä yrityksiä paikantumaan Japanissa ja luomaan vahvan ja pitkäaikaisen yhteisön ICO: ille, tuotemerkeille, yrityksille ja projekteille. Yritys on ylpeä siitä, että pystyy hoitamaan sosiaalisen median hallintaa. Ne auttavat hallitsemaan eri tuotemerkkien sosiaalisen median tiliä. Tätä varten he yleensä auttavat asiakasta keksimään virussisältöä, joka auttaa levittämään sanaa projektissa. Asiantuntemuksellaan ja kokemuksellaan he voivat auttaa yritystä menestymään.

Kaikoku on Japaniin keskittynyt virasto, jonka tavoitteena on tuoda Japani maailmalle. He pyrkivät varmistamaan, että Japaniin tulevat kansainväliset yritykset ja maailmanlaajuista altistumista etsivät japanilaiset yritykset voivat tehdä sen pätevästi. Heidän tavoitteena on lisätä tuotemerkkitietoisuutta kaikista projekteista, jotka käyttävät Internetin voimaa.

SICOS-virasto

SICOS Tavoitteena on olla yhden luukun ratkaisu joukkorahoitukseen kaikkialla Euroopassa. He tarjoavat asiakkailleen tarvitsemiaan neuvoja ICO-prosessin eri tasoilla. Yhtiö auttaa rakentamaan ICO-ajoneuvoa pätevien globaalien kumppaneiden kautta. He hoitavat tokenomiikkaa, varmistavat parhaiden käytäntöjen noudattamisen, yhdistävät projektin strategisiin kumppaneihin ja paljon muuta.

Luxemburgissa sijaitseva SICOS auttaa yrityksiä rakentamaan laillisesti järkevän ICO-ajoneuvon. Tämän saavuttamiseksi he käyttävät erittäin päteviä globaaleja kumppaneitaan jokaisen projektin tokenomiikan analysointiin. Virasto uskoo, että ICO-hankkeelle tarvitaan korkean tason parhaita käytäntöjä sen onnistumisen kannalta. He työskentelevät väsymättä varmistaakseen, että näin tapahtuu.

EMURGO

EMURGO on globaali blockchain-teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja startup-yrityksille, hallituksille, yrityksille ja kehittäjille. He kehittävät ratkaisuja yrityksille, luovat kehittäjätyökaluja, investoivat startup-yrityksiin ja auttavat levittämään blockchain-koulutusta. Yhtiöllä on toimintaa yli kuudessa maassa, mukaan lukien Intia, Yhdysvallat, Singapore ja Indonesia.

Sen lisäksi, että EMURGO auttaa markkinoimaan blockchainiin liittyviä projekteja, se tarjoaa useita tärkeitä palveluja. Näihin palveluihin kuuluvat IT-konsultointipalvelut ja käyttöliittymien / käyttöliittymien kehittäminen. Heillä on ammattimaisia ​​alan asiantuntijoita, jotka ovat valmiita auttamaan yritystä muuttamaan, toteuttamaan ja ylläpitämään sen infrastruktuuria. Heidän tukensa annetaan mihin tahansa hankkeeseen tarpeen mukaan.

Blockchain Intelligence Group Agency

Blockchain Intelligence Group on konsulttiyritys, joka tarjoaa enemmän kuin perusneuvontapalveluja. He asettavat itsensä asiakkaidensa kenkiin ja sovittavat tavoitteensa heidän kanssaan. Sitten yritys pyrkii vapauttamaan kaikki blockchain-projektin investoinnit. Blockchain Intelligence Group saavutti menestyksensä onnistuneen ja ammattimaisen vuorovaikutuksen ansiosta asiakkaiden kanssa. Aloittaessamme työskennellä asiakkaan kanssa pyrimme varmistamaan, että emme häiritse yrityksen normaalia työnkulkua tuottamalla mitattavia tuloksia.

Yhtiö on kehittänyt erilaisia ​​työkaluja yhdessä kokeneiden tutkijoiden kanssa. Nämä työkalut on suunniteltu varmistamaan, että yritys lieventää kaikkia oikeudellisia riskejä, jotka liittyvät työskentelyyn blockchain-sektorilla. Työskentelemällä viraston kanssa blockchain-maailman startupit voivat välttää lailliset karikot, joita useimmat alan yritykset kohtaavat.

Keltainen mangotoimisto

Keltainen mango on digitaalitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen ammattimaisia ​​palveluita tuotteidensa markkinoinnissa. He hoitavat markkinointikampanjan kaikki näkökohdat löytämisestä valmistumiseen. Yritys kerää tietoja, jotka auttavat määrittelemään heidän työnsä onnistumisen.

Heidän pääkohteitaan ovat digitaaliset konsultointipalvelut ja digitaalinen markkinointi. Avullaan asiakkaat voivat käynnistää onnistuneita digitaalisia markkinointikampanjoita, jotka auttavat maksimoimaan sijoitetun pääoman tuottoprosentin mainosdollareilla. Tiimi koostuu joukosta kokeneita ammattilaisia ​​eri toimialoilta.

Joitakin asiakkaiden saamista ratkaisuista ovat yritysarkkitehtuuri, liiketoiminta-analyysi, järjestelmäanalyysi, digitaalinen markkinointi ja tuotteiden omistaminen. Osana digitaalista markkinointia yritykset saavat palveluita, kuten Google Analytics Consultancy, maksulliset hakukonemarkkinoinnit, sähköpostimarkkinointikampanjat, sisällön luominen ja copywriting sekä SEO-palvelut.

Awapal Solutions Agency

AWapal Solutions perustettiin vuonna 2012. Se on saavuttanut paljon niiden jälkeen. Yritys tarjoaa innovatiivista tekniikkaa tarjotakseen digitaalisia markkinointipalvelujaan. Tarjotakseen palveluitaan he käyttävät uusinta mobiili- ja verkkoteknologiaa. Ne eivät kuitenkaan ole erikoistuneet lohkoketjuun. Tästä huolimatta kaikki ammattilaispalveluja tarvitsevat blockchain-pohjaiset projektit voivat käyttää niitä.

Ne tarjoavat erilaisia ​​palveluja, mukaan lukien konsultointipalvelut, joissa ne yhdistävät liiketoimintaosaamisen uusimpiin innovaatioihin uusien yritystuotteiden ja -palvelujen määrittelemiseksi. Virasto auttaa myös projektin suunnittelussa sen varmistamiseksi, että ne ratkaisevat haasteita käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Lisäksi he auttavat projektin suunnittelussa ja toiminnassa osallistumalla aktiivisesti ohjelmistokehitykseen. Awapal Solutions osallistuu myös projektin käyttöönottoon ja toimintaan varmistaakseen sen onnistumisen.

Kun yritys kasvaa, on vaikeaa pitää koko kirjanpitoa järjestäytyneellä tavalla. Mutta erityinen kiitokseni kuuluu Awapal Solutionsille, joka toimitti minulle räätälöityjä ohjelmia pakotetulle matriisilleni & näytti minulle polun kuinka pitää asiat järjestyksessä. Täytyy sanoa, käyttäjäystävällinen ohjelmistopalvelujen tarjoaja, joka auttoi minua valaisemaan liiketoiminnan tavoitteiden mukaan. Otan varmasti yhteyttä yritykseen tulevaa liiketoimintasuunnitelmaa varten.

Yhteenveto

 Vaikka lukuisat toimistot ovat kokeilleet käsiinsä digitaalista markkinointia blockchain-sektorilla, harvat ovat olleet olemassa niin kauan kuin Tokeminds. Yritysten, jotka tarvitsevat ammattitaitoista apua markkinointitarpeissa, tulisi harkita yhteydenottoa niihin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me