T1Markets: CySEC-säännelty verkkovälittäjä, joka tarjoaa jopa 500-kertaisen vipuvaikutuksen!

T1Markkinat on online-välittäjäalusta, joka tarjoaa kauppiaille sopimuksia eroista (CFD) MetaTrader 4 -alustoilla, joissa on yli 300 rahoitusvaraa, mukaan lukien hyödykkeet, valuutat, indeksit, metallit ja kryptovaluutat. 

Verkkovälittäjä on vähitellen kasvanut yhdeksi käytetyimmäksi rahoitusalueen vedonlyöntiympäristöksi, joka tarjoaa puhtaan ja helppokäyttöisen kaupankäyntialustan. Vaikka monet tulevista verkkovälittäjistä ovat osoittautuneet huijauksiksi, T1markets välittää merkin laillisille välittäjille, jotka tarjoavat hyvin rakennetun verkkosivuston, KYC / AML-yhteensopivuuden, CySECin sääntelyn ja laajat ehdot kauppiaille. 

Tässä katsausartikkelissa sukellamme syvemmälle T1markkinoihin, jotka keskittyvät pörssin tärkeimpiin ominaisuuksiin, sääntelyyn, hyväksyttyihin maihin, veloitettuihin maksuihin ja tarjottuihin kaupankäyntialustoihin.

Katsaus: Hyödyt ja haitat

T1markets tarjoaa vakaan ja helppokäyttöisen CFD-välitysalustan finanssialan kauppiaille, mutta mukana on myös kohtuullinen osuus ongelmista. Jotkut T1maketin käytön eduista ja haitoista on lueteltu alla. 

Plussat 

 • Tarjoaa mobiili- ja verkkoselaimet MetaTrader-alustoja.
 • CySEC-säännelty verkkovälittäjä.

Haittoja

 • On suuret levitteet. 
 • Ei saatavilla kaikissa kolmansissa maissa, myös Yhdysvalloissa
 • Tarjoaa koulutusmateriaalia kauppiaille.        
 • Tarjoaa korkeat vipuvaikutukset ammattimaisille kauppiaille.

T1markets yleiskatsaus

T1markets, General Capital Brokers Ltd. (GCB), kaupankäynnin siipi, on online-välittäjä, jota säätelee Kyproksen ylimmän finanssialan sääntelyviranomainen CySEC. Verkkovälittäjä aloitti toimintansa vuonna 2017 ja tarjoaa kauppiaille käyttäjäystävällisen alustan ostaa, myydä ja käydä kauppaa finanssituotteiden CFD: llä. Välittäjä tarjoaa CFD-osakkeita osakkeille, hyödykkeille, indekseille, kryptovaluutoille ja jalometalleille.

Välittäjä on erittäin säännelty, eli käyttäjien on täytettävä KYC-vaatimustensa voidakseen käydä kauppaa. Huolimatta T1markets tarjoaa erilliset kaupankäyntitasot ja negatiivisen saldosuojan seuraavan sääntelyn mukaisesti. Luettelo nosto- ja talletusvaihtoehdoista tarjotaan T1markkinoilla ilman palkkiota tai kauppamaksuja. 

Välittäjä kuitenkin veloittaa reaaliaikaisen kaupankäynnin spreadin, joka vaihtelee alustan pääsivuston mukaan. Leviäminen alkaa 0,03: lla valuuttapareille, jotka nousevat vastaavasti tarjottujen pääomaluokkien välillä. 

T1-markkinoiden sääntely

T1markets (lisenssi nro 333/17) on Kyproksessa toimiva pörssi, jota sääntelee arvostettu Kyproksen arvopaperipörssin toimikunta (CySEC), rekisteröintinumero HE345774. Vahvat sääntelyrajat asettavat tiukan ja KYC-politiikan välitykseen, joka jokaisen käyttäjän on täytettävä ennen liittymistä alustalle. 

Lisäksi T1markets tarjoaa kauppiaille myös porrastetun järjestelmän, joka noudattaa korkeimman tason sääntelyä. Kolme kaupankäyntitasoa – hopea, kulta ja platina – tarjoavat erilaisia ​​KYC-standardeja, joista jälkimmäinen antaa kauppiaille kaikki saatavilla olevat ominaisuudet T1markkinoilla. 

T1markkinoi paikkoja ympäri maailmaa

T1markets tarjoaa kauppapalveluja vain tietyille maille ympäri maailmaa. Verkkovälittäjä keskittää palvelunsa Euroopan maihin sen maantieteellisten ja sääntelyrajojen perusteella. T1markets tarjoaa palvelujaan yli 20 maahan, mukaan lukien muun muassa Portugali, Malta, Itävalta, Bulgaria, Tšekki, Puola ja Iso-Britannia. 

Vaikka tavallinen kaupankäynti on avointa hyväksyttyjen maiden kansalaisille, jotkut T1-markkinoiden ominaisuudet ja työkalut eivät ole käytettävissä tietyissä maissa paikallisten lakisääteisten rajoitusten vuoksi. Tarkista T1markets-verkkosivustolta täydellinen luettelo tietyille maille tarjolla olevista ominaisuuksista.

Kaupankäyntialustat T1markkinoilla

T1markets tarjoaa MetaTrader 4 (MT4) -kaupankäyntialustoja verkkosivuillaan ja mobiiliversioissa. MT4 on suosittu kaupankäyntialusta pörssi- ja valuuttakauppiaiden keskuudessa, joka tarjoaa käyttäjille laajan ja ainutlaatuisen kokemuksen huolimatta siitä, että se aloitettiin vuonna 2010. 

MT4-kaupankäyntialustat tarjoavat helppokäyttöiset, saumattomat, ainutlaatuiset ja luotettavat kaupankäyntiominaisuudet, mukaan lukien hyvin suunnitellut kaaviot, joissa on yli 50 kaavioindikaattoria, laaja valikoima asiantuntijaneuvojia (EA), laaja jälkitestausympäristö ja räätälöintivaihtoehdot.

T1market hyödyntää MT4-alustaa rakentamalla verkko- ja mobiilipohjaisen alustan CFD-kaupankäynnille. Mobiilisovellus on käyttäjien ulottuvilla ympäri maailmaa, ja se tarjoaa yli 90+ ​​indikaattorikartoitustyökalua. Lopuksi, alusta hyväksyy myös yhden napsautuksen kaupankäynnin, toimeksiantotyypit ja muut automatisoidut kaupankäyntistrategiat. 

Tilin avaus

Valvottuna osakevälittäjänä T1Markets on erittäin innokas keräämään asiakkaidensa Know-Your-Client (KYC) -ohjeita ja tietoja. Tilin avaamisen yhteydessä verkkovälittäjä tarjoaa sinulle joko oikean tilin tai esittelytilin, joka tarjoaa testauksen ilman oikeaa käteistä. 

Molemmilla tileillä käyttäjiä pyydetään täyttämään KYC-lomake, joka antaa heidän henkilökohtaiset tietonsa sekä osoitteen osoitteesta ja henkilöllisyydestä. T1markets -välittäjän tilin avaamiseksi sinun on annettava myös puhelinnumerosi ja yhtiön juridiset asiakirjat, mukaan lukien ehdot ja ehdot

Hyödynnä tasoja T1-markkinoilla

T1markets tarjoaa porrastettuja vipuvaikutteisia kauppapaikkoja myös tavallisille kauppiaille ja ammattimaisille kauppiaille. Alusta tarjoaa oletusarvoisen vipuvaikutuksen 30: 1 uusille käyttäjille ja kauppiaille, joilla on Tier 1 -tason KYC-vahvistus. Korkeampi KYC-vahvistus vaaditaan korkeamman vipuvaikutuksen saamiseksi T1marketsilta. 

Tasotasojen mukaan kullakauppiaat saavat jopa 400: 1 vipuvaikutusta, kun taas platinakauppiaat (korkein taso) voivat saada jopa 500: 1 vipupositioissa.

Kun otetaan huomioon Euroopan tiukka sääntely vivutuksesta, vain ammattimaisille kauppiaille tarjotaan enemmän vipuvaikutuksia kuin oletusvivut.

Vaihdettavat tuotteet

T1markets tarjoaa yli 350+ CFD: tä laajalle omaisuusluokalle, mukaan lukien indeksit, jalometallit, kryptovaluutat, valuutat ja osakkeet. Virallisen kaupankäyntialustan mukaan verkkovälittäjä tarjoaa GBPUSD, GBPJPY, BTCUSD, ETHEUR, XRPGBP, ASX200, Gold, Palladium ja osakkeita kuten Apple, GM ja Microsoft..

Maksutavat käytettävissä

T1markets-verkkosivusto tarjoaa ristiriitaisen määrän maksuvaihtoehtoja siinä, mitä pystyimme keräämään. Annettuun maksuvaihtoehtoihin sisältyy kuitenkin pankkisiirrot, pankkisiirrot, VISA / MasterCard, luotto- ja maksukortit, Skrill-maksut, Safecharge, Neteller ja MIR.

Talletukset, nostot ja palkkiot

Koska T1markets-alusta on suojattu CySEC: llä, kaikki talletukset ja nostot välittäjän kautta ovat turvallisia. Välittäjän julkistettujen tietojen mukaan talletuksen vähimmäisarvo vaihtelee porrastetuista tasoista CFD-kauppiaan valitsemaan maksutapaan. Vähimmäistalletus käyttäjille, jotka täydentävät tilinsä pankkitililtä, ​​on 215 euroa. Przelewyn kanssa vähimmäismäärä on 1 €.

Nostot voidaan tehdä myös suoraan asiakasportaalin alueelta, ja ne voidaan nostaa vain tileille, joilla on sama nimi ja tosiasiallinen omistaja.

Palkkiot

Huolimatta siitä, että talletus- ja nostomaksut ovat alhaiset, välittäjä veloittaa useita korkeita palkkioita alla kuvatulla tavalla:

 • Välittäjä veloittaa 50 euron sakon käyttäjiltä, ​​jotka nostavat rahansa suorittamalla merkityksettömiä kauppoja alustalla joko yhden kaupan tai niille, jotka eivät ole koskaan käyneet kauppaa varojen tallettamisen jälkeen. Näyttää turhalta ja kalliilta kauppiaille alustalla. 
 • Verkkovälittäjä veloittaa myös maksun alle 100 euron nostoista. “Lisämaksut” ilmoitetaan sinulle etukäteen.
 • Kaikista pankkisiirroista veloitetaan myös 15 euron maksu. Ehtojen mukaan välittäjä pidättää oikeuden veloittaa ”käsittelymaksun pankkisiirrolla tehdyistä nostoista. 
 • Lopuksi lepotilamaksu peritään myös pitkiltä passiivisilta tileiltä. Palkkio jaetaan ilman kaupankäyntiä kuluneen ajan mukaan, eli yli 61 päivän käyttämättömyydestä aiheutuu 160 euron sakko, 91+ päivästä aiheutuu lisäksi 120 euron lisäys, 181+ päivän käyttämättömyydestä 200 euron rangaistus ja 271+ päivästä toimettomuudesta 500 euron maksu.

   

Viimeinen kommentti

T1markets tarjoaa elävän, helppokäyttöisen ja kätevän CFD-kaupankäyntialustan, joka on saatavana yli 20 maassa ympäri maailmaa. CySEC, jolla on täysin säännelty pörssi yhden arvostetun finanssialan sääntelyviranomaisen alaisuudessa, lisää myös verkkovälittäjän arvolupaa.

Muiden maailmanlaajuisten maiden hyväksymättä jättäminen alustalle, mukaan lukien Yhdysvaltain markkinat, ja monet palkkiot ovat välittäjän ainoa merkittävä haitta. Muista olla varovainen kaupankäynnissä online-välittäjillä!

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me