YPTOSPACE ICO-gennemgang, vurdering og komplet analyse

I de sidste par år kom et betydeligt antal ICO’er med ideer om at opbygge revolutionerende økosystemer til kryptokurver og mislykkedes. Er YPTOSPACE anderledes? YPTOSPACE, der er baseret på Seychellerne, planlægger at lancere en digital valutamarked, en onlinebutik, et kryptokort, et banksystem, et væddemålsside, en handelsbot og mange flere tjenester.

YPTOSPACE: Et finansielt økosystem drevet af Crypto

YPTOSPACE er et ambitiøst blockchain-baseret projekt, der planlægger at opbygge et økosystem til alle de vigtigste anvendelser af krypto. Ved hjælp af virksomhedens token (YPTO) kan kryptoinvestorer handle med altcoins og bitcoins på en snart lanceret handelsplatform. De vil også have adgang til en speciel handelsbot, der automatiserer alle deres aktiviteter.

De kan læse kryptonyheder og interagere med andre investorer på økosystemets nyhedswebsted og chatfora. De, der elsker streaming af indhold, vil erhverve nyheder på platformens YPTO TV, mens den investorindstillede får en særlig platform til handel med ideer.

En unik bankplatform kendt som BankYPTO vil hjælpe projektets investorer med at holde deres penge på en konto integreret med flere tegnebøger. De vil også være i stand til at sende og modtage penge ved hjælp af fiat og de fleste kryptokurver.

Som enhver moderne bank har BankYPTO-brugere såvel som ikke-brugere adgang til et betalingskort, der lader dig shoppe og trække penge på alle pengeautomater over hele verden. Kortindehavere fylder det op ved hjælp af krypto, euro eller amerikanske dollars. Stadig inden for bankvirksomhed har investorer adgang til PayYPTO, en e-wallet-app, der giver dig mulighed for at sende og modtage midler ved hjælp af enten krypto eller FIAT med det samme.

Den sidste komponent i YPTOSPACE vil være et shoppingwebsted, hvor folk køber og sælger forskellige produkter. Tænk på det som en eBay-lignende platform – kun at den er drevet af blockchain og crypto er standardbetalingsmetoden.

  • En detaljeret hvidbog

YPTOSPACE beskriver alle aspekter af sit projekt i et tydeligt 31-siders hvidbogsdokument. Det starter med en fremhævning af alle de industrier, som krypto har forstyrret, inden de går ned i YPTOSPACE-økosystemet, og hvordan det bygges.

Alt, hvad YPTOSPACE ønsker, at investorerne skal vide, er intelligent dokumenteret. ICOs hovedmål om at opbygge en platform, der forbinder den virkelige verden med blockchain, forklares i dybden. Brugen af ​​ICO’s token og den værdi, investorerne får af det, er korrekt angivet. De tekniske aspekter forklares med klare og koncise ord. Hvad mere er, hvidbogen forklarer YPTOSPACE’s tjenester og deres fordele på en professionel måde. Der er ingen følelse af overdrivelse og urealistiske løfter.

Desværre udelader hvidbogen vigtige detaljer, som mange investorer gerne vil vide. For eksempel hævder dokumentet, at YPTOSPACE består af kvalificerede teammedlemmer, men det viser ikke navnene på noget teammedlem.

Den udelader også oplysninger om, hvordan de indsamlede midler vil blive brugt. Hvidbogen nævner ICO sigter mod at udvinde 150 milliarder YPTO-mønter. 60% af dem er allerede præminerede. 30% vil blive solgt under ICO, mens de resterende 30% opbevares af YTPOSPACE. Men bortset fra det nævnes det ikke til hvilke formål de penge, der indsamles i ICO-fasen, vil blive brugt til.

YPTOSPACE ICO-video

Global teamprofil

Mange ICO’er deler information om deres teammedlemmer og deres legitimationsoplysninger. Af uåbnede grunde afslører YPTOSPACE kun detaljer om deres grundlægger.

  • Gregory STOOS—Stifter og administrerende direktør. Gregory har en baggrund inden for softwareudvikling. Han har tidligere grundlagt flere virksomheder og arbejdet som freelance webudvikler, inden han startede YPTOSPACE. Hans uddannelsesmæssige baggrund vedrører også datalogi, færdigheder, som han håber, kan hjælpe med at komme i gang med sin kryptostart til globale højder.

YPTOSPACE Styrker

  • Måltjenester vist sig at arbejde i et Blockchain-rum

Selvom blockchain udråbes for at have evnen til at løse en bred vifte af virkelige problemer, er det lykkedes mere i nogle sektorer end andre. YPTOSPACE er målrettet mod alle nøgleområder blockchain er lykkedes: bank, handel, hasardspil og online shopping.

Hvis ICO er i stand til at opbygge et fungerende blockchain-baseret økosystem, er der stor chance for, at projektet vil lykkes i alle de sektorer, det er målrettet mod.

  • Udnytter Blockchain

Hele YPTOSPACE-økosystemet vil være baseret på blockchain. Det er en vigtig bonus for enhver ICO at få succes. Fra sikkerhed til betalingssystemer vil projektet blive integreret og beskyttet af det sikre og uforanderlige blockchain-projekt.

  • Stort markedspotentiale

Alle de industrier, der er målrettet mod YPTOSPACE, er milliarder dollarindustrier. Markederne for netbank og hasardspil er steget lige siden lanceringen. Crypto-handel strømmer af millioner, mens shopping har været en global industri i årtier.

I det væsentlige har økosystemet et stort, klar marked. Alt, hvad det skal gøre, er at opfylde sine løfter og markedsføre sine tjenester på passende vis, og YPTO-mønten kan skyde i luften i værdi.

Forretningsmodel: YPTO-token

YPTOSPACE planlægger at drage fordel af sit økosystem ved at holde en brøkdel af YPTO-tokens og opkræve lave handelsgebyrer for nogle af dets tjenester. For at være specifikt vil virksomhedens grundlæggere have 30% af de 150 milliarder YPTO-tokens. 45 milliarder tokens vil blive solgt i løbet af sine ICO-faser, mens de resterende 40% vil blive udvundet på et senere tidspunkt.

Virksomhedens økosystem afhænger af YPTO-tokens til næsten ethvert køb. Uanset om det handler på sin markedsplads eller konvertering af penge til sin bank, bruges tokens et eller andet sted. Skulle YPTOSPACE lykkes, vil virksomheden også lykkes. Hvis det kollapser, vil virksomheden og alle tokens investorer lide.

For at sikre, at projektet lykkes, holder opstartsmarkedsafdelingen i øjeblikket et henvisningsprogram, der belønner alle, der populariserer YPTO-token. Holdet er også aktivt på sociale mediekanaler og holder regelmæssige kampagner og andre salgsfremmende metoder.

Backing Technology: Testnet lanceret

YPTO vil arbejde på et blockchain-økosystem bygget fra bunden og integreret med traditionelle softwareprogrammer. Starten bruger blockchain til at sikre sit økosystem og understøtte hurtige, lave gebyrbetalinger.

Virksomhedens mainnet lanceres senere. Det vil være designet til let at håndtere virksomhedens ekspansion, integrere flere valutaer og inter-blockchain-børser. Dette vil yderligere gøre det muligt for YPTO-økosystembrugere at handle fiat og crypto effektivt.

Crypto-modstandsdygtighed

KYC-verifikation er obligatorisk for investorer at deltage i YPTOSPACE-projektet. Der er dog også fordele ved at være en tidlig investor. De, der køber YPTO-tokens inden den 25. marts, betaler kun 0,01 $ pr. Token. Andre investorer betaler mere. Investorer kan også tjene flere poletter ved at deltage i henvisningsprogrammet.

Token Distribution

YPTO har kun udvundet 60% af de anslåede 150 milliarder poletter i øjeblikket. Selvom det ikke viser detaljeret, hvordan tokens deles, giver det et tip om, hvordan de distribueres. 30% af de forududviklede tokens tilbageholdes af virksomheden, formodentlig at blive delt mellem dets personale. De resterende 30% vil blive solgt i ICO-faser.

ICO siger ikke, hvilken procentdel af tokens dets rådgivere får, og om holdmedlemmernes andele vil blive låst af sikkerhedsmæssige årsager. Mange ICO’er deler sådan information af gennemsigtighedsårsager og for at forsikre investorer om, at administrerende direktør ikke løber væk, når ICO er forbi.

Fællesskabsaccept

YPTOSPACE-projektet er ikke i gang med lanceringen og promoverer i øjeblikket sine tjenester på sociale medieplatforme. Virksomhedens Facebook-, Twitter-, Instagram- og Telegram-ledere er alle aktive.

Køreplan

  • Projektfase

 De har et professionelt websted og en hvidbog, der deler sin vision, der er nogle få kvartaler fra at færdiggøre deres tjenester. I øjeblikket er virksomheden i sin ICO-fase og planlægger at rejse et hårdt loft på $ 1,05 milliarder om fire uger.

Med kapitalen lancerer virksomheden sin mainnet-platform i kvartal 2 af 2019. Platformen vil omfatte PayPTO, BetPTO, TradePTO og CardPTO. Det lancerer sine chat- og idéplatforme i kvartal tre og lancerer flere tjenester i slutningen af ​​2019 og i kvartal et i 2020.

En note til investorer

YPTOSPACE er et ambitiøst projekt, der samler mange af de tjenester, som kryptofans har haft andre steder. ICO kommer med et løfte om lavere gebyrer og nul noteringsgebyrer for sine handlende og partner altcoins.

Med tilføjelsen af ​​mediekanaler, væddemålstjenester og banksystemer, understøttelse af flere sprog, ser YPTOSPACE ud som en idé, der er for god til at ske. Med tiden vil det blive klart, om deres aggressive mål bliver en realitet eller ej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me