22. – 26.10 .: Forex-viikko edessä – BOC: n ja EKP: n rahapolitiikat tutkalla!

Tämä viikko oli melko tuottava Greenbackille, kun Yhdysvaltain dollari-indeksi hyppäsi torstaina lähellä viikon korkeimpia arvoja, kun valtiovarainministeriön tuotot nousivat. Suurin osa tästä tapahtui sen jälkeen, kun liittovaltion keskuspankin syyskuun kokous oli osoittanut, että Fedin päättäjät ovat pääpiirteissään yhtä mieltä tarpeesta nostaa lainakustannuksia edelleen.

Joten se on ollut hauska viikko ja erityinen kiitos keskuspankille valtavan volatiliteetin ajamisesta markkinoilla, kun joukkueen FX-johtajat pystyivät vangitsemaan 28 kauppaa, joista 20 suljettiin oton voitolla, mikä merkitsi 71 prosentin onnistumisastetta.

Tulevalla viikolla on myös muutamia merkittäviä taloudellisia tapahtumia, kuten Kanadan keskuspankki ja Euroopan keskuspankin rahapoliittiset raportit. Sijoittajat keskittyvät myös Yhdysvaltojen ennakoitavaan BKT q / q -tietoihin määrittääkseen Greenbackin muut suuntaukset. Tässä voit odottaa heiltä…

Tarkkailulista – Tämän viikon tärkeimmät taloudelliset tapahtumat

Maanantai – 22. lokakuuta

Maanantaina markkinat todennäköisesti vakiintuvat kapeisiin alueisiin tärkeimpien perustekijöiden puuttumisen vuoksi. Talouskalenteri ei tarjoa paljon maanantaina, ja sijoittajat haluavat käydä kauppaa teknisillä kaupankäyntijärjestelmillä.

AUD – RBA-apulainen Gov Debelle puhuu

Australian keskuspankin apulaiskuvernööri Guy Debelle on tarkoitus puhua International Swaps and Derivatives Association -konferenssissa Sydneyssä. Yleisökysymyksiä odotetaan klo 22.35 (GMT).

Debelle on vastuussa varantopankin johtokunnan jäsenille – jotka valitsevat kansakunnan korkokannan asettamisen – neuvontaa talouteen liittyvissä asioissa, ja hänen julkisia tehtäviään käytetään usein pudottamaan hienovaraisia ​​vihjeitä tulevista politiikan muutoksista, minkä vuoksi hänen huomautuksensa voivat olla tärkeitä Aussieille.

Tiistai – 23. lokakuuta

GBP – BOE Gov Carney puhuu

Tiistaina klo 15.20 (GMT) BOE: n kuvernööri Mark Carney on tarkoitus puhua koneoppimiskonferenssissa, jonka isännöi Toronton yliopisto. Lyhytaikaisia ​​korkoja valvovan keskuspankin johtajana hänellä on enemmän vaikutusvaltaa maan valuutan arvoon kuin kenellekään muulle. Elinkeinonharjoittajat tutkivat hänen julkisia sitoumuksiaan, koska niitä käytetään usein pudottamaan hienovaraisia ​​vihjeitä tulevasta rahapolitiikasta.

Tapahtuma voi kuitenkin olla mykistetty, koska BOE: n kuvernöörin ei odoteta puhuvan rahapoliittisesta tapahtumasta. Kuitenkin yleisökysymykset voivat tuottaa vihjeitä tulevista poliittisista päätöksistä.

USD – FOMC: n jäsen Bostic puhuu

Klo 17:30 (GMT) Atlantan keskuspankin presidentin Raphael Bosticin odotetaan puhuvan taloudesta ja rahapolitiikasta Louisianan osavaltion yliopistossa Baton Rougessa. Talo avataan yleisökysymyksille, joten strukturoimattomien kysymysten ja rakentamattomien vastausten mahdollisuudet pysyvät siellä. Tästä voi olla apua markkinoiden äkillisen volatiliteetin kaupassa.

Keskiviikko – 24. lokakuuta

EUR – euroalue

Keskiviikkona taloudellinen tukikohta on täynnä useita euroalueen maksettavia PMI-lukuja, mutta ennen kuin puhumme siitä yksityiskohtaisesti, katsotaanpa mikä PMI-luku on ja miten se voi vaikuttaa markkinoihin.

PMI tarkoittaa ostopäälliköiden indeksiä ja se on johtava taloudellisen tilanteen indikaattori. Yritykset reagoivat nopeasti markkinaolosuhteisiin, ja niiden ostopäälliköt antavat ehkä ajankohtaisimman ja olennaisimman kuvan yrityksen taloudesta.

Näitä lukuja verrataan viitearvoon 50. Yli 50 osoittaa toimialan laajentumista, alla oleva supistumista. Itse asiassa suuret maailmantaloudet vapauttavat tämän luvun selvästi yli 50, minkä vuoksi sijoittajien on vaikea ymmärtää sen vaikutuksia valuuttamarkkinoihin.

Joten miten käymme kauppaa PMI-luvuilla?

Fellas, idea on verrata PMI: n nykyarvoa sen arvioon ja edellisiin lukuihin. Siksi, jos vapautus on huomattavasti suurempi tai alle ennusteen ja aikaisemman luvun, meille on todella helppoa määrittää liikesuunta riippumatta siitä, onko se yli 50 vertailuarvon..

Katsotaanpa nyt tänään ajoitettuja PMI-lukuja …

  • Ranskan Flash Manufacturing PMI – Luku johtuu kello 7:15 (GMT), ennusteen ollessa 52,4 vs. 52,5 edellisen kuukauden aikana.
  • Ranskan Flash Services PMI – Ranskan valmistavan PMI: n lisäksi noudatetaan palvelujen PMI: tä. Sen odotetaan laskevan hieman 54,7: een verrattuna 54,8: een.
  • Saksan Flash Manufacturing PMI – Tiedot julkaistaan ​​heti 15 minuutin ranskalaisen palvelun ja PMI-valmistuksen jälkeen kello 7.30 (GMT). Sen ennustetaan negatiivisesti ja sen odotetaan laskevan 53,7: stä 53,5: een.
  • Saksan Flash Services PMI – Sen ennustetaan olevan 55,5, mikä on hieman alle edellisen kuukauden luvun 55,9.
  • Flash-valmistus PMI – Luku on tulossa kello 8.30 (GMT), ja sen odotetaan myös laskevan 54,7: stä 54,9: een.

Mahdollinen vaikutus: Yhtenäisvaluutta Euro voi jäädä myyntipaineeseen, koska suurin osa luvuista ennustetaan negatiivisesti. Eurooppalaiset palvelu- ja valmistusliittymät ovat laskeneet vuoden 2018 alusta, mikä on tärkein syy siihen, miksi EKP suhtautuu epäröivästi korkojen nostamiseen.

CAD – rahapolitiikan raportti

Keskiviikkona Kanadan keskuspankki on muiden taloudellisten tietojen ohella keskipisteessä.

BOC on ollut yksi harvoista keskuspankeista liberaalien talouksien joukossa (lukuun ottamatta Yhdysvaltain keskuspankkia), joka on pystynyt nostamaan korkoja kriiseistä ja kauppasodasta huolimatta. Kanadan keskuspankki on korottanut korkojaan neljä kertaa vuodesta 2017 lähtien, ja sen odotetaan nyt nostavan keskimäärin toisen 0,25 prosentin korotuksen.

Mitkä ovat koron nousun mahdollisuudet?

Taloustieteilijät ovat erittäin optimistisia uuden koronnoston suhteen, mikä johtuu lähinnä NAFTA-neuvottelujen onnistuneesta päättymisestä aiemmin kuukaudessa. Siksi koronnousu pitää todennäköisesti Kanadan dollarin tuettuna.

Mitä tapahtuu, kun BOC nostaa korkoa?

Keskiviikkoon asti Loonie todennäköisesti käy kauppaa nousuun, koska sijoittajat hinnoittelevat koronnousua.

Jos BOC nostaa yön yli -korkoa 25 peruspisteellä, saatamme nähdä jyrkän CAD-oston, mutta se voi jäädä lyhytaikaiseksi ja markkinat voivat kääntyä voitonottoon.

Jos yön yli-kurssissa ei tapahdu muutoksia, voimme nähdä ainakin 100-200 pisteen dramaattisen myynnin lehdistötiedotteen ensimmäisellä minuutilla. Joten ole valmis mahdollisuuteen.

Torstai – 25. lokakuuta

EUR – Euroopan keskuspankin poliittinen päätös

Päärahoitusosuus – Klo 11.45 (GMT) Euroopan keskuspankki vapauttaa jälleenrahoituskorkonsa (koron), jonka odotetaan pysyvän ennallaan 0,00 prosentissa. Uteliaisuuden vuoksi alustavan koronnousun ennustetaan vuoden 2019 puolivälissä.

Joten mitä voimme odottaa tässä kokouksessa? Se on Mario Draghi ja hänen lehdistötilaisuutensa.

EKP: n lehdistötilaisuus – EKP: n odotetaan yleisesti olevan pat tässä kuussa, ja sijoittajat spekuloivat, että se voi tarjota vihjeitä suunnitelmistaan ​​alentaa kapasiteettilainojen ostoja tänä vuonna. Inflaatio- ja BKT-ennusteiden päivitys tai alentaminen voi olla osoitus keskuspankin seuraavista liikkeistä. Kaiken kaikkiaan tässä julkaisussa ei odoteta suurta liikettä.

Perjantai – 26. lokakuuta

USD – Ennakko BKT q / q

Se on vuotuinen muutos kaikkien talouden tuottamien tavaroiden ja palvelujen inflaatiokorjatussa arvossa. Talousanalyysitoimiston on määrä julkaista Yhdysvaltain BKT-tiedot kello 12.30 (GMT). Edistyneen BKT: n odotetaan laskevan 4,2 prosentista 3,3 prosenttiin. Aloittelijoille, jos todellinen luku nousee yli 3,3%, tämä on vakaa syy harkita kahta ylimääräistä koronnousua keskuspankilta.

Vaikutus eri kaupankäyntivälineisiin

USA: n dollari – BKT: n ennakkoarvio, joka on yli 3,3%, voi johtaa nousuun dollarissa. Alle 3,3 prosentin BKT: n julkaisemisesta Greenback voi kuitenkin kärsiä jyrkästä laskusta, koska se on jo alle 4,2% edellisen vuosineljänneksen aikana.

Kulta – Samoin negatiivinen BKT ajaa kultaa nouseviin aaltoihin johtuen negatiivisesta korrelaatiosta kullan ja dollarin välillä.

Pörssi-indeksit – Kuten tiedätte, odotettua parempaa BKT: tä pidetään hyvänä taloudelle. Mutta samalla se lisää korkojen nousun mahdollisuuksia. Siksi positiivisen BKT: n vapautuessa voimme odottaa nousevaa vauhtia Yhdysvaltain osakemarkkinoiden indekseissä vain alkutunteina. Karhun kääntymisen todennäköisyys pysyy siellä, koska osakemarkkinoiden sijoittajat eivät todellakaan pidä korkeammista koroista.

Se on melkein kaikki nyt. Käsittelimme vain kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen seuraavan viikon kaupankäyntiä. Parasta ja pysy kuulolla FX-johtajien kanssa jännittävistä kaupankäynnin asetuksista ja valuuttakaupan signaaleista.

On mahtava viikonloppu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me