Forex-signaalit Yhdysvaltain istunto lyhyesti, 5. joulukuuta – Markkinat ovat edelleen toiveikkaita, mutta varovaisia

Rahoitusmarkkinoiden ilmapiiri muuttui negatiiviseksi aiemmin tällä viikolla Donald Trumpin kommenttien mukaan, että hän saattaa lykätä ensimmäisen vaiheen sopimusta Kiinan kanssa ensi vuoden presidentinvaaleihin Kiinassa. USA: n ISM: n pettymyksellä maanantaina, myös maanantaina, oli oma osuutensa tässä, koska se osoitti, että tämä ala on laskemassa syvemmälle sen sijaan, että paranisi. Mutta eilen kuulimme Donald Trumpin sanovan, että kauppaneuvottelut Kiinan kanssa menevät melko hyvin, kun taas Bloomberg julkaisi raportin, jonka mukaan ensimmäisen vaiheen sopimus saattaa olla virallinen 15. joulukuuta.

Se paransi mielipiteitä, vaikka markkinat eivät ole pakenemassa sen kanssa. Sen sijaan he ovat varovaisia, mutta heillä on hieman ennakkoluuloja riskien suhteen. Kiinan kauppaministeriö ilmoitti aiemmin tänään, että olemme tiiviissä yhteydessä Yhdysvaltoihin kaupan alalla. Se piti tunteen hieman positiivisena, mutta silti varovaisena, koska olemme olleet kauppasopimuksen ja Brexitin viimeisessä vaiheessa aiemmin, mutta emme ole aivan ylittäneet estettä. OPEC on aloittanut kokouksensa Wienissä, mutta toistaiseksi ei ole selkeää ehdotusta siitä, mihin päätökseen he voivat päästä, vaikka potentiaalisesti syvemmät tuotannon leikkaukset ovatkin. Tämä on pitänyt WTI Oilin nousussa, vaikka en usko, että OPEC leikkaa tuotantoa uudelleen, he vain pelaavat korttinsa öljyn hinnan nostamiseksi.

Euroopan istunto

 • Saksan tehtaan tilaukset – Tehtaiden tilaukset ovat olleet epävakaat Saksassa yli vuoden ajan, vaikka niiden myynti nousi viime kuussa syyskuuhun 1,3%, mikä korjattiin 1,5%: iin tässä kuussa. Mutta tämän päivän lokakuun raportti muuttui jälleen negatiiviseksi, ja sen lasku oli 0,4%, mutta odotukset puuttuivat 0,3%.
 • Euroalueen vähittäismyynti – Euroopan vähittäismyyntitiedot julkaistiin tänä aamuna, ja kausitasoitettu vähittäiskaupan volyymi laski 0,6% euroalueella. Syyskuussa 2019 vähittäiskaupan määrä laski 0,2% euroalueella ja 0,1% EU28: ssa. Tästä huolimatta karhut pysyvät poissa markkinoilta. Näyttää siltä, ​​että sijoittajat odottavat NFP: n lukuja huomenna ennen uusien vetojen tekemistä.
 • Euroalueen tarkistettu BKT 

  BKT: n kasvu Euroalueella ja EU28: ssa: Kausitasoitettu BKT nousi 0,2% euroalueella (EA19) ja 0,3% EU28: ssa vuoden 2019 kolmannella neljänneksellä. Syyskuussa 2019 vähittäiskaupan määrä laski 0,2% euroalueella ja 0,1 prosenttia EU28: ssa. Tästä huolimatta karhut pysyvät poissa markkinoilta. Näyttää siltä, ​​että sijoittajat odottavat NFP: n lukuja huomenna ennen uusien vetojen tekemistä.

  EUR / USD osoitti nousevaa väärennöstä 4 tunnin kaaviossa ylittäessään 1.1090 vastustason. Mutta voitot olivat rajalliset, kun pari kääntyi kauppaan alle 1.1090-vastuksen seuraavassa kynttilässä. Toistaiseksi tämä taso levittää vahvaa vastarintaa, ja tämän alapuolella voimme odottaa lievää takaiskua EUR / USD: ssä vuoteen 1.1060 ja 1.1038 saakka. Päinvastoin nouseva kasvu voi johtaa EUR / USD-hintojen suuntaan 1.1120.

 • Huomattava lasku Saksan insinööritilauksissa – Saksan VDMA: n insinööritoimisto kertoi karkeampia uutisia maan valmistussektorille. VDMA ilmoitti, että insinööritilaukset laskivat lokakuussa 11% edellisvuodesta. Tämän vuoden puolivälissä tehdastilaukset laskivat noin 3% vuotta aiemmasta, joten tämä osoittaa edelleen suurta huolta Saksan valmistussektorille viimeisellä vuosineljänneksellä. VDMA toteaa, että kotimaiset tilaukset laskevat 13%, kun taas ulkomaiset tilaukset laskevat 10% edellisvuoteen verrattuna. Heikkenevästä suuntauksesta he mainitsevat, että monet asiakkaat pidättävät investointeja maailmantalouden huolen vuoksi; lisäämällä, että:

  “Viimeisimmät merkit Saksan teollisuuden taantuman lopettamisesta eivät ole vielä vaikuttaneet koneenrakennusyritysten tilauskantoihin.”

Yhdysvaltain istunto

 • Saudien Feel Good About OPEC -kokous – OPEC-kokous on alkanut, ja Saudi-Arabian öljyministeri, prinssi Abdulaziz bin Salman sanoi, että hän tuntuu hyvältä OPEC + -kokouksesta. On kuiskattu, että hän yrittää todella kovasti yrittää saada muita OPEC-jäseniä ajatukseen syvemmistä tuotannon leikkauksista. Tästä huolimatta on vielä nähtävissä, suostuuko Venäjä – suunnitelmien keskeinen kompastuskivi – tällaiseen ehdotukseen.

 • BOC: n kaistapuhuminen – Kanadan keskuspankin varahenkilö Timothy Lane puhuu ja sanoo:
 • maailmantalouden epävarmuus jatkuu todennäköisesti, vaikka Yhdysvallat ja Kiina pääsisivät kauppasopimukseen
 • maailmanlaajuisella epävarmuudella on todennäköisesti pysyvä vaikutus: on edelleen kysyttävää, vastaako markkinoiden hinnoittelu täysin riskejä
 • Viime viikkojen kehityksen sävy lisää pankkien luottamusta lokakuun kasvu- ja inflaatioennusteisiin
 • merkittävät taloudelliset vahvuudet ja tavoitellun inflaation vuoksi Kanada on joustava, mutta se ei ole immuuni
 • helpompi rahapolitiikka kompensoi kauppakonfliktien vahingolliset vaikutukset vain osittain
 • viimeaikainen tieto kertoo hyvin kotitalouksien taloudellisesta tilanteesta ja tulevista menoista, vaikka kuluttajien luottamus onkin hiljenemässä
 • kotitalouksien runsas lainanotto luo haavoittuvuuksia, jotka voisivat vahvistaa mahdollisia talouden sokkeja; hinnat laskevat edelleen, heikkoudet voivat pahentua
 • Kanadan työllisyyspalkkojen kasvu viittaa työmarkkinoiden kiristymiseen
 • tukea maakunnan hallitusten suuremmista menoista, joiden odotetaan tulevan Wayneen vuonna 2020, kun vakauttaminen Ontariossa ja Albertassa vallitsee viime aikoina sitten BC ja Québec normalisoituu
 • Kanadan keskuspankilla ei ole mitään syytä siirtyä Yhdysvaltain keskuspankin kanssa koronmuutosten suhteen
 • Kanadan keskuspankin ja Yhdysvaltain keskuspankin rahapolitiikkojen harhauttaminen ei ole niin kovaa kuin joskus ennenaikaista
 • jälkikäteen siirtyminen Kanadassa ja Yhdysvalloissa kohti tasapainobudjetteja vuodesta 2010 alkaen oli ennenaikaista
 • Kiinan keskustelut sujuvat hyvin
 • Syyrian tulitauko jatkuu
 • hän keskustelee Saksan kanssa Iranin pakotteiden kiertämisestä
 • sanoo, että Saksa on hieman alle Naton panoksensa, ja hän ja Merkel puhuvat siitä
 • Nato on vahvempi kuin koskaan on ollut
 • Trudeaun on kohdattava, kun videolta kysytään
 • Kanadan pääministeri Trudeau on mukava kaveri, mutta todennäköisesti järkyttynyt siitä, että Trump kutsui hänet Naton avustukseen
 • jokainen maa, johon Huawei on puhunut, ei mene eteenpäin yrityksen kanssa
 • Yhdysvaltain ISM-valmistamaton PMI – Yhdysvaltain ISM-raportti ei-valmistusteollisuudesta julkaistiin, ja se menetti odotukset pudoten 53,9 prosenttiin odotettuun 54,5: een nähden. Työllisyys nousi korkeammalle tasolle, vaikka se oli 55,5 pistettä verrattuna viime kuun 53,7: een, myös uudet tilaukset nousivat 57,1 prosenttiyksikköä viime kuun 55,6: sta, kun taas tuotanto laski massiivisesti 51,6 prosenttiin lokakuun 57,0: een verrattuna. Vientitilaukset nousivat 52,0 prosenttiyksikköön viime kuussa 50,0: een, tuonti laski 45,0: een viime kuussa 48,5 prosenttiyksikköön.
 • Kaupat näköpiirissä

  Nouseva NZD / USD

  • Trendi on laskenut yli kuukauden
  • Alempi vetovoima on valmis
  • 50 SMA antoi tukea
  • Perusteet ovat kääntyneet nousuun

  5100 SMA lopetti paluun tänään

  NZD / USD kääntyi nousuun lokakuun alussa, mikä näytti aivan uudelta paluulta korkeammalta, ennen kuin myyjät työntyivät alaspäin. Myyjät eivät kuitenkaan palanneet takaisin, emmekä ole nähneet heitä sen jälkeen. Olemme nähneet useita vetoja alhaisempia, mutta ostajat ovat palanneet takaisin ja pitäneet asiat hallinnassa.

  Riskiomaisuus on parantunut, kun lähestymme Yhdysvaltain ja Kiinan välisen ensimmäisen vaiheen kaupan viimeistä vaihetta. On ollut tapahtumia ja kommentteja, jotka ovat ottaneet tämän sopimuksen edestakaisin, kuten Donald Trumpin eiliset kommentit, joiden mukaan hän saattaa lykätä sopimusta, kunnes Kiinan vaalit ovat päättyneet, vastaten Kiinaan, joka kohdistuu Trumpin äänestäjiin vastatoimilla..

  Mutta tänään kuulimme Bloombergista, että kauppa saatetaan allekirjoittaa 15. joulukuuta huolimatta kuumasta retoriikasta, joka rauhoitti hermoja. Donald Trump auttoi myös mielipiteitä, kun hän sanoi jonkin aikaa sitten, että neuvottelut Kiinan kanssa menevät hyvin.

  NZD / USD oli laskenut matalammaksi Aasian istunnon aikana, mutta 50 SMA (keltainen) antoi vankan tuen H1-kaavioon. Hinta nousi liukuvasta keskiarvosta, kun mielipide parani Trumpin kommenttien jälkeen Naton huippukokouksessa. Joten tämä pari on nyt melko nouseva, ja aiomme avata ostosignaalin toisella pullbackilla, 50 SMA: lle.

  Tiivistettynä

  Tunnelma on ollut melko negatiivinen viimeisten kahden päivän aikana, kun osakemarkkinat ovat vetäytyneet matalammille ja turvallisemmille turvapaikoille. Mutta se on muuttunut viime tuntien aikana, varsinkin Bloombergin raportin ja Donald Trumpin kommenttien jälkeen. Unohda taloudelliset tiedot, sanat satuttavat enemmän kuin tiedot nykyään.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me