Nämä ovat kaikkein palkitsevimmat XRP-hanat heinäkuussa 2020

Tämänpäiväisessä artikkelissa luetellaan palkitsevimmat XRP-hanat, joita voit käyttää ja käyttää heinäkuussa.

XRP-hanasivustojen avulla käyttäjät voivat ansaita ja kerätä Ripple-kolikoita ilmaiseksi. Ansaitaksesi näitä kolikoita, sinun on suoritettava yksinkertaisia ​​tehtäviä, kuten napsauttamalla mainoksia, heittämällä noppaa, täyttämällä captcha, osallistumalla kyselyyn ja muihin asioihin.

Muista, että kaikki omistamasi XRP-lompakot, jotka sinun on linkitettävä hanallesi, jotta voit vastaanottaa varasi, edellyttävät 20 XRP-talletusta, jotta voit aktivoida XRP-lompakon..

XRP: n nykyinen markkina-arvo on 0,1776808 dollaria CoinMarketCapin tietojen mukaan.

AdXRP

AdXRP on suhteellisen nuori yritys, joka aloitti toimintansa vuonna 2019 ja jonka oletetaan olevan Venäjällä. Alusta antaa mainostyöntekijöilleen mahdollisuuden tuottaa voittoa PTC- (pay to click) ja Pay Per Surf -mainonnan avulla. Tämän avulla käyttäjät voivat ansaita XRP: tä katsomalla verkkosivuja ja napsauttamalla mainoksia.

Muiden XRP-hanojen tavoin sivusto antaa jäsenille mahdollisuuden ansaita palkkioita suorilla tai epäsuorilla viitteillä. AdXRP toimii linkkinä ostajien ja mainostajien välillä, jotka maksavat niille, jotka katsovat verkkosisältöä, lähinnä Bitcoin-sivustoja, XRP: llä.

Sadalla satoshilla per mainos (0,00035000 XRP) ja kun otetaan huomioon, että verkkosivustolla on noin 55+ mainosta päivässä, voit ansaita lähes tuhansia satoshi-napsautuksia. Käyttäjät voivat automaattisesti surffata erillisille sivustoille, joilla voi olla noin 35000 satoshia napsautusta kohden. Jos otat huomioon kaikki sivustot ja autosurf-vaihtoehdon, voit ansaita noin 0,5 XRP päivässä.

Pay To Click antaa sinulle seitsemän jäsenen suosittelusurffaa, ja sinulla on myös mahdollisuus myydä tai ostaa aktiivisia viitteitäsi.

Lähetyspalkkio on 8%. Käyttäjät voivat nostaa tulojaan sivustolta, kun he ovat saavuttaneet 0,5 XRP: n vähimmäiskynnyksen, jolloin varat hyvitetään suoraan lompakkoosi.

XRPArcaden kippiautoXRPArcade

Vaikka se ei ole kuin muutkin XRP-hana-sivustomme, The Kippiauto sovellus XRPArcade-sivustolta jakaa ilmaisen XRP: n liikenteen tuomiseksi tietylle sivulle, kuten useimmat hanat tekevät.

Kippirobotti / -sovellus käyttää Wietsen XRPtipbotia, ja botin avulla käyttäjät voivat suorittaa XRP-nostot nopeasti ja alhaisilla maksuilla. Käyttäjät voivat ansaita 0,01 XRP: tä pääsemällä yhdelle verkkosivustolle ja rahan kolikot heti lompakkoonsa.

Kippainta voivat käyttää verkkosivustojen omistajat, jotka haluavat luoda liikennettä verkkosivustolleen tai mainostaa tiettyä sivua. Sitten he asettavat kärjelle osoitetun XRP: n summan, taajuuden (kerran x minuutissa / tunnissa) ja tehtävän, joka on tehtävä.

Voit napsauttaa lunastaaksesi kerran 24 tunnissa ja lunastaa vihjeen uudelleen Tipper-sovelluksessa.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info on yksi tunnetuimmista XRP-hanoista, jotka maksavat XRP: n käyttäjille kevytmielisistä tehtävistä.

Korvausajastimeksi on asetettu 60 minuuttia seuraavilla prosenttiosuuksilla ja tuloilla:

  • 30% käyttäjistä ansaitsee jopa 0,0015 XRP: tä;
  • 65% käyttäjistä ansaitsee jopa 0,0016 XRP: tä;
  • 3% käyttäjistä ansaitsee jopa 0,005 XRP: tä;
  • 1,9% käyttäjistä ansaitsee jopa 0,01 XRP: tä;
  • 0,099% saa 0,07;
  • 0,001% käyttäjistä ansaitsee jopa 7 XRP.

Hanan käyttämiseksi käyttäjien on linkitettävä XRP-lompakon osoitteensa ja täytettävä captcha. Rahat hyvitetään suoraan heidän XRP-lompakkoonsa. Ainakin yksi vaatimus on tehtävä kerran 30 päivässä, tai sivusto sulkee tilin ja siirtää varat muihin tehtäviin.

Sivuston kotisivulla näkyvät kaikki viimeisimmät hanavaatimukset sekä alustan aktiivisimmat käyttäjät.

Queen hana XRP

Kuningatar hana on monisalaushana, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita uusia salauksia, mukaan lukien XRP, suorittamalla erilaisia ​​tehtäviä. Queen-hana on yksi uusimmista XRP-hanoista, joten siitä ei ole paljon tietoa verkossa. Sivusto tukee BTC, BCH, BCN, DASH, DGB, DOGE, ETH, LSK, LTC, NEO, POT, PPC, STRAT, TRX, WAVES, ZEC ja ADA hanoja.

Jotta voit tehdä vaatimuksia tällä sivustolla, sinun on ensin kirjauduttava ExpressCrypto-tilille. Vaatimuksia voidaan tehdä 5 minuutin välein, ja keskimääräinen palkkio on 0,03 XRP per vaatimus tai noin 641611 satoshi (0,0012 USD).

Jos päätät jakaa sivuston viittauslinkin, saat 10% viittauspalkkiona.

Evexrp

Evexrp.xyz on salaushanaohjelma, jossa käyttäjät voivat pelata pelejä ja suorittaa muita yksinkertaisia ​​tehtäviä ja saada ilmaisen salauksen. Sivuston mittareiden mukaan Evexrp: llä on 53923 rekisteröitynyttä käyttäjää, 4662 140 pelattua peliä ja 4240.53063264 XRP, jonka käyttäjät ovat voittaneet.

Käyttäjät, jotka eivät pidä captchojen täyttämisestä, ovat onnekkaita, koska EveXRP: llä on vain 2 bannerimainosta roll-sivulla.

Hana isännöi tietyntyyppistä HiLo-peliä, jossa sinun täytyy lyödä vetoa siitä, mikä numero heitetään, ja ansaitsemasi tuloksen mukaan voit ansaita kiinteitä palkintoja, ja jos olet onnekas, voit jopa saada jackpot-palkinnon. Jackpot-palkinto on asetettu noin 300 dollarin arvosta XRP: tä.

Lisäksi helpottamiseksi sivustossa on myös automaattinen robottiominaisuus, joka automatisoi vierityksen. Peli on myös todistettavasti oikeudenmukainen, mikä tarkoittaa, että voittomahdollisuudet ovat aina 50/50.

“Rullat” luvun välillä 0 ja 10000, ja sen perusteella ansaitset enemmän tai vähemmän XRP: tä.

Yhden vaatimuksen tai rullan ajastin on asetettu yhdeksi tunniksi. Noston minimirajaksi asetetaan 1 XRP ja 0,001 XRP-maksu per noston siirto. Voit kasvattaa tulojasi 30% tuomitsemalla uusia käyttäjiä sivustolle.

Johtopäätös

Vaikka se on toistuva tehtävä, vaatimus XRP-hanoista on hyvä tapa ansaita muutama kolikko uusille salauksen harrastajille, jotka haluavat oppia XRP-tapahtumista ja lompakon käytöstä.

Esillä oleva kuva: crypto-news-flash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me