Cardanon hintaennuste 2019: Kuinka korkea ADA: n hinta voi nousta vuonna 2019?

Cardano-hintaennuste

Cardano on lohkoketjuprojekti, joka tunnetaan salausyhteisössä hyvin. ADA on nimi salausvaluutalle, joka käyttää tätä ainutlaatuista lohkoketjua ja toimii välineenä nopeille ja helpoille siirroille.

ADA: n hinnan kehittymiselle vuonna 2019 on useita ennusteita, ja tämän päivän artikkelissa yritämme analysoida niitä ja nähdä, mikä on uskottavin.

kardaanin hintaennuste

Lähde: coinmarketcap.com

Cardano-hintaennuste vuodelle 2019

Vaikka Cardano irtautui vuodesta 2018 ilman liian optimistisia näkymiä, ADA tuli vuonna 2019 hieman lupaamalla kasvua, kolikko on tällä hetkellä 0,083 dollaria.

Muiden markkinoiden tavoin vuoden 2018 alussa ADA saavutti kaikkien aikojen korkeimman tason, 1,32 dollaria, mutta alle kuukaudessa, helmikuun alussa, sen hinta alkoi pudota 0,27 dollariin.

Tämä laskusuunta jatkui koko helmikuun ja maaliskuun 2018, kun ADA jäljitteli markkinoiden kokonaislamausta. Kuten huhti-, touko- ja kesäkuuhun, Cardanolla ei ollut merkittäviä ilmoituksia, joten sen hinta ei tuottanut merkittäviä voittoja ja tappioita. Se jatkoi kellumista noin 0,1 dollaria syyskuuhun saakka, ja laski edelleen, kun se saavutti vuoden 2019.

Jos verrattaisiin ADA: n kehitystä, kolikko menetti 93% arvostaan ​​ennätyskorkeudeltaan 1,15 dollaria Yhdysvalloissa, mutta Cardano näyttää edelleen YTD: n tuottoa 250%.

Mutta optimistinen Cardano-hintaennuste voidaan tehdä havainnon perusteella, jonka ADA on nähnyt nousevansa päivittäisissä ja viikoittaisissa kaavioissa, mikä osoittaa jonkin verran mahdollisuuksia palata takaisin.

Optimistisia ennusteita tukee myös se tosiasia, että yhteisö tukee voimakkaasti Cardanoa, ja siinä on erittäin vankka tiekartta, jossa on pitkä luettelo kehityksestä, jonka odotetaan käynnistyvän tai valmistuvan vuonna 2019.

Markkinoiden liike ja mielipide

ADA, kuten muutkin altcoin-ikäisensä, seuraa bitcoinin hinnan muutosta. Jos bitcoinin pitäisi nähdä uudet nousumarkkinat, ADA voisi myös mennä matkalle. Mutta analyytikot sanovat, että tätä ei todennäköisesti tapahdu, joten ADA ei näe merkittäviä muutoksia tänä vuonna. Suureksi osaksi ennustetaan, että vuonna 2019 nähdään mielenkiintoisia sivutoimintoja pienillä korotuksilla ja pudotuksilla, jotka syntyvät bitcoin-vaihteluista. Analysoidaan hieman tätä Cardanon hintaennustetta.

Joka kerta, kun bitcoin näkee lievän elpymisen, useimmat altcoiinit eivät kykene pysymään arvostusvauhdissa. Tämän uskotaan johtuvan aloittelevista sijoittajista, jotka tekevät virheitä, kun taas tajuavat sijoittajat alkoivat sijoittaa bitcoiniin.

Nämä sijoittajat eivät halunneet ostaa BTC: tä korkeimmillaan, mutta nyt, kun he ovat nähneet sen potentiaalin, he ovat sukeltaneet, kun kolikon hinta on alhaisempi. Altcoin ei kuitenkaan hyötynyt samasta huomiosta, vaikka suurin osa heistä käy kauppaa 5x alennuksella.

Nyt mahdollisuus nähdä 10-100x voittoja tuntemattomista altcoineista on vähäinen; vaikka kolikossa olisi kaikki oikeat signaalit, huomattava ROI on erittäin epätodennäköinen. Salausmarkkinat eivät todennäköisesti koskaan näe sellaisia ​​korkeuksia kuin vuoden 2018 huippussaan.

Ethereumin toimitusjohtaja ja perustaja Vitalik Buterin totesi tämän väitteen tueksi, että markkinoilla ei todennäköisesti koskaan enää ole koskaan 1000%: n voittoja..

Cardanon hintaennusteen suhteen ADA: lla on kuitenkin mahdollisuus nähdä suurempi nousu kuin useimmilla vähemmän kehittyneillä altcoineilla. Ja sen kestävän kehityksen, skaalautuvuuden ja yhteentoimivuuden ratkaisuja koskevan projektin tuleva kehitys saadaan päätökseen tänä vuonna, mikä antaa sille ehdottomasti hintatietoja.

Vaikka 19 dollarin merkki näyttää olevan hieman liian kaukana ja epäkäytännöllinen saavuttaa juuri nyt, 1 dollarin lyöminen on toteuttamiskelpoisempi saavutus tämän vuoden loppuun asti.

Cardano nousi 250% koko viime vuoden aikana, ja monet harrastajat ennustivat, että Cardano näkee merkittäviä voittoja vuonna 2019.

ADA: ta pidetään myös yhtenä salamarkkinoiden vakain valuutoista, minkä vuoksi useimmat ovat taipuvaisia ​​olettamaan, että ADA toimii positiivisesti tänä vuonna.

kardaanin hintaennuste

Asiantuntijoiden Cardano-hintaennusteet

Seuraavassa esitetään joitain tärkeiden julkaisujen ja henkilöiden salaustilasta tekemiä ennusteita ja heidän perusteluja Cardano (ADA) -ennusteidensa takana:

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 totesi viime joulukuussa julkaistussa salausuutisartikkelissa, että hän ennustaa ADA: n nousevan jopa 65–77 dollariin Yhdysvalloissa jo marraskuussa 2019. He tekivät myös erittäin optimistisen Cardano-hintaennusteen toteamalla, että ADA näkee joulukuuhun 2019 mennessä 89,35 dollaria USA.

Smartereum

Smartereum teki myös melko myönteisen ennusteen ADA: lle ilmoittamalla tänä vuonna, että Cardano-salaus kasvaa 2,50 dollariin ja voi saavuttaa 10 dollaria viiden vuoden aikana.

Meitä nostettiin

Us Lifted -blogger Martin uskoo, että ADA nousee 72,30 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä. Martin jatkaa, että vuoteen 2020 mennessä yhden ADA-kolikon hinta voi olla 410,45 dollaria.

Salauskaupunki

Salauskaupunki verkkosivusto on toimittanut teknisen analyysin lyhyen ja pitkän aikavälin ennusteille monille kryptovaluutoille. He ennustivat Cardanon nousevan lähes 200% vuonna 2019 sen hinnasta, joka on ~ 0,08 Yhdysvaltain dollaria. Tämä on toistaiseksi konservatiivisin Cardano-hintaennuste, joka on tehty.

Kolikkokytkin

Kolikkokytkin uskoo, että vuosi alkaa myönteisesti Cardanolle: ”Ensimmäisen vuosineljänneksen loppupuolella se saavuttaa 0,320 dollaria. Kolmannelle vuosineljännekselle se saattaa nousta 0,30 dollariin. Heinäkuusta alkaen se alkaa nousta jyrkästi ylöspäin. Kuten jo keskusteltiin, Shelley on valmistautumassa vapauttamaan ensimmäisellä vuosineljänneksellä, ja tämä avoimuus saattaa toimia valtavana indikaattorina käyttäjien hyväksymisnopeuden lisäämiseksi. Kohti vuoden 2019 viimeistä neljännestä se voi saavuttaa 0,40 dollarin rajan, jolloin korkein odotettu hinta voi olla 0,41 dollaria. “

Yhteenveto

Cardanolla näyttää olevan kaikki oikeat signaalit lievään elpymiseen tänä vuonna. Mutta kun sijoittajat ovat maltillisempia viimeisten laskusuuntaisten ajon aikana, varojen ei odoteta tulvivan sisään. Mikä voi olla Cardanon säästävä armo, on sen tärkeimmät kehitykset ja projektit, jotka syrjäyttävät sen useimmista altcoineista ja antavat todennäköisesti voittoja myöhemmin tänä vuonna.

Esitelty kuva: hakkeroitu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me