Coinbase-arvostelu – Onko se turvallista ja oikeutettua vuonna 2021?

Coinbase on toiseksi suurin kryptovaluutanvaihto (Binancen takana) mitattuna tilavuuden mukaan.

He ovat amerikkalainen pörssi, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2012, mikä tekee Coinbasesta epäilemättä maailman vakiintuneimman ja luotettavimman kryptovaluutanvaihdon.

Coinbasen toimitusjohtaja on Brian Armstrong joka on ollut suoranainen kryptovaluuttojen kannattaja toimikautensa ajan. Armstrong perusti Coinbasen San Franciscoon Fred Ehrsamin kanssa, ja vaihdon menestys on tehnyt molemmat miehet erittäin varakkaiksi.

Tässä katsauksessa käsittelemme kaiken, mitä sinun on tiedettävä Coinbasesta Bitcoinin ostamisesta tilin suojaamiseen.

Coinbase on todella täyden palvelun vaihto, jolla on paljon erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta kuten kaikilla kryptovaluutan vaihto, parhaat käytännöt ovat tärkeitä kolikoidesi turvaamiseksi. Aluksi tarkastelemme prosessia Bitcoinin ostamiseksi Coinbasesta.

Onko Coinbase hyvä paikka ostaa Bitcoinia?

Coinbasea pidetään yleisesti parhaana salauksen salaustekniikkana koko salausekosysteemissä. Kun salaussijoittajan on ostettava Bitcoin, ensimmäinen pörssi, jonka he todennäköisesti ajattelevat, on Coinbase.

Suurelta osin tämä johtuu siitä, että Coinbasella on erittäin intuitiivinen ulkoasu, jota on helppo navigoida myös sijoittajille, jotka ovat vasta aloittamassa salausta.

Hyvä käyttöliittymä on tärkeää, koska se helpottaa Coinbasen käyttöä ja Bitcoinin ostamista tekemättä virheitä, kuten kirjoittamalla väärään hintaan tilausta varten.

Coinbase-tilin käyttö Bitcoinin ostamiseen on myös todella hyvä vaihtoehto, koska Coinbase on saatavana 49 osavaltiossa. Ainoa osavaltio, joka ei tällä hetkellä voi käyttää Coinbasea, on Havaiji

Tällainen korkea tuki on epätavallista kryptovaluutanvaihdon keskuudessa. Esimerkiksi Kraken, Poloniex ja Binance US eivät ole kaikki käytettävissä New Yorkin osavaltiossa, koska BitLicense.

Coinbase-pörssi on myös todella hyvä valinta Bitcoinin ostamiseen, koska he hyväksyvät erilaiset maksutavat. Esimerkiksi Coinbasessa voi käyttää maksutavana pankkisiirtoa, pankkitalletusta tai maksukorttia.

Kuinka paljon Coinbase veloittaa Bitcoinin ostamisesta?

Bitcoinin ostaminen Coinbaselta riippuu enimmäkseen siitä, mitä maksutapaa haluat käyttää. Kallein vaihtoehto on käyttää maksukorttia. Maksukortilla maksu on yleensä noin 4%, joten 100 dollarin oston yhteydessä veloitetaan 4 dollarin maksu.

Valitettavasti Bitcoinia ei voi enää ostaa luottokortilla Coinbasessa. Yhdessä vaiheessa se oli kuitenkin mahdollista vuonna 2018 Coinbase lopetti sallimisen luottokortin ostamiseen.

Pankkitililtä ostaminen on halvempaa, ja 100 dollarin Bitcoin-ostosta peritään yleensä noin 3 dollarin maksu. Sinun on tarkistettava, miten maksuaikataulu toimii ja miten maksut vaihtelevat asuinmaassasi Coinbase-verkkosivustolla.

Tässä vaiheessa Coinbase-katsauksessamme on tärkeää tuoda esiin yksi keskeinen ero Bitcoinin ostamisen pankkisiirrolla ja pankkikortilla ostamisen välillä. Kun ostat debit-korttia Bitcoinille Coinbasessa, BTC on heti käytettävissä tililläsi. Tämä tarkoittaa, että voit pitää sen Coinbasessa tai nostaa sen milloin tahansa.

Pankkitilin osto on erilainen. Kun käytät pankkitiliäsi, Bitcoinia ei voi nostaa enintään viiden päivän ajan. Ostohinta on lukittu niin, että saat Bitcoinin näkemäsi hinnan heti, kun painat ostopainiketta, mutta BTC on lukittu Coinbaseen jopa viikkoon. Tämä on erittäin tärkeää pitää mielessä, ja jos sinun on nostettava Bitcoin heti, on tärkeää ostaa pankkikortilla, vaikka maksu on korkeampi.

Kuinka voin ostaa Bitcoinia Coinbasesta?

Bitcoinin tai muun digitaalisen valuutan ostaminen Coinbasesta on ensimmäinen askel luomalla Coinbase-tili. Kuten mainittiin, Coinbase on melkein kaikkien saatavilla Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen ulkopuolella Coinbase on saatavana yli 100 muussa maassa, mukaan lukien Coinbase UK. Täydellinen luettelo maista, joissa Coinbase toimii, on saatavilla täältä.

Kun olet luonut tilin ja läpäissyt Coinbase ID -vahvistusprosessin, seuraava vaihe on lisätä maksutapa. Onneksi Coinbase helpottaa pankkitilin perustamista verkkopankin kirjautumistietojasi käyttämällä. Tämän sisäänkirjautumisjärjestelmän ansiosta pankkisiirto voidaan asettaa vain muutamassa minuutissa. Maksukortin lisääminen on myös helppoa ja kestää alle 2 minuuttia.

Kun olet lisännyt maksutapasi, voit alkaa ostaa ja myydä Bitcoinia ja muita digitaalisia valuuttoja Coinbasessa. Kuten näette, Coinbasessa ostamisen selvittäminen on erittäin helppoa ja suoraviivaista.

Kuinka voin myydä Bitcoinia Coinbasessa?

Bitcoinin myyminen Coinbasessa on yhtä helppoa kuin digitaalisen valuutan ostaminen alustalta. Yksinkertaisesti siirrä Bitcoin Coinbaseen käyttämällä pörssin tarjoamaa julkista osoitetta. Kun kauppa on selvitetty, mikä yleensä kestää noin tunnin Bitcoinille, voit myydä salauksen.

Coinbase-palkkiot Bitcoinin myynnistä ovat samanlaisia ​​kuin Bitcoinin ostamisen palkkiot. Jälleen kerran, lisätietoja on saatavilla osoitteessa Coinbase-verkkosivustolla.

Kuinka saan rahani pois Coinbasesta?

On olemassa useita maksutapoja, joita voidaan käyttää varojen nostamiseen Coinbasesta.

Jos olet jo linkittänyt pankkitilisi Coinbaseen, tämä on helpoin tapa nostaa. Yhdysvalloissa Coinbasesta pankkisiirrolla nostetut varat näkyvät tililläsi yleensä kahden työpäivän kuluessa.

Pankkisiirrot ovat myös hyvä vaihtoehto, koska ne ovat ilmaisia. Se on toisin kuin tilisiirto. Jokainen pankkisiirto Coinbase-lompakosta maksaa 25 dollaria.

Vuoden 2018 lopulla myös Coinbase mahdollisti Yhdysvaltain asiakkaille nostaa varoja tililtäsi PayPalin kautta. Tämä on hyvä vaihtoehto, koska nostetut rahat näkyvät PayPal-tililläsi välittömästi, ei odottelua. Lisäksi pankkisiirrolla ei veloiteta fiat-valuutan nostamisesta PayPaliin.

Kuinka lisätä Coinbase-rajaa?

Kuten nimestä käy ilmi, Coinbase-raja on raja sille, kuinka paljon kryptovaluutta voit ostaa ja myydä päivittäin. Muutama vuosi sitten Coinbase-raja oli melko pieni, jopa 500 dollarin ostoraja viikossa. Käyttäjät voivat kuitenkin nyt ostaa vahvistetulla tilillä jopa 25 000 dollaria Bitcoinia joka päivä tekemällä Coinbasesta loistava vaihtoehto kaikille paitsi vakavimmille kauppiaille.

Saadaksesi korkeimman mahdollisen ostorajan, sinun on vahvistettava Coinbase-tilisi tietoa kuten osoitteesi, puhelinnumerosi ja sinun on myös lähetettävä kopio henkilöllisyystodistuksestasi riippumatta siitä, onko kyseessä ajokortti tai passi. Kun olet tehnyt sen, voit nostaa enemmän Coinbase-lompakostasi joka päivä.

ENS-salauksen nimet

ENS-nimet ovat mielenkiintoisia uusi kehitysaskel jotka yrittävät ratkaista yhden salausekosysteemin suurimmista ongelmista: monimutkaiset salausosoitteet. Keskimääräinen salausosoite on useita kymmeniä numeroita järjettömiä numeroita ja kirjaimia, niitä kaikkia on mahdotonta muistaa tai ymmärtää. ENS-nimi ratkaisee ongelman.

Salattu ENS-nimi on kuin verkkotunnus. Se on helppo lukea ja sen avulla kryptovaluutan käyttäjät voivat lähettää salauksen helposti muistettavaan nimeen monimutkaisen salausosoitteen sijaan. Matkalla laajamittaiseen käyttöönottoon ENS-nimet voivat olla tärkeä askel, joka tekee salauksesta kokonaan helpommin uusien käyttäjien saataville.

Syy, miksi mainitsemme nämä nimet, on se, että Coinbase äskettäin ilmoitti että heidän Coinbase-lompakkonsa alkaisi tukea ENS-nimiä. Nimet toimivat useimpien Coinbase-alustan valuuttojen kanssa, ei vain Ethereum- ja ERC20-rahakkeiden kanssa. Käyttäjät voivat valita yksilöllisiä nimiä, kuten @ cryptofan99, ja sitten muut ihmiset voivat lähettää heille salauksen käyttämällä tätä nimeä salausosoitteen sijasta.

Tämä edustaa jännittävää kehitystä koko kryptovaluutan ekosysteemille kokonaisuudessaan, ja sen pitäisi auttaa Coinbasea saamaan entistä laajempi käyttöönotto etenkin ihmisten kanssa, jotka ovat uusia blockchain-valuutoissa.

Coinbase-veroraportointi

Salausveroista, etenkin veroista Yhdysvalloissa, on tullut kuuma aihe.

Vaikka verosäännökset monissa maissa ovat edelleen epäselviä, on kuitenkin yhä selvempää, että kryptovaluuttakauppiaat ja sijoittajat ovat vastuussa verojen maksamisesta. Itse asiassa amerikkalainen IRS lähetti äskettäin kirjeitä tuhansille salauksen haltijoille ja ilmoitti heille, että heidän oli ilmoitettava salausomistuksistaan.

Mitä tekemistä sillä on Coinbasen kanssa? Itse asiassa se oli Coinbase joka käännetty ympäri tuhansien ihmisten tilitiedot IRS: lle.

Niille, jotka aikovat maksaa veronsa, tämä ei ollut erityisen iso juttu, mutta niille, jotka toivoivat raportoivan IRS: lle omin ehdoin, se oli iso isku. Tämä yhteistyö IRS: n kanssa viittaa siihen, että Coinbase ei ehkä ole paras vaihto kauppiaille ja sijoittajille, jotka eivät halua tilitietojensa tahattomaa luovuttamista IRS: lle.

Jos haluat tietää enemmän salausveroista Yhdysvalloissa, Coinbase on paljon tietoa jonka pitäisi vastata kysymyksiisi.

Yksi tieto, joka kannattaa nyt kattaa, on se, että yli vuoden ajan pidettyjä salaussijoituksia verotetaan alhaisemmalla verokannalla kuin aikaisemmin myydyt. Tässä asetuksessa salakirjoittajat palkitaan enemmän kuin kauppiaat.

Kuinka Coinbase toimii?

Ihmiset, jotka haluavat tietää, mikä on Coinbase, voivat olla yllättyneitä saadessaan tietää, että pörssissä on todella kaksi erillistä palvelua.

Ensinnäkin on Coinbase, foorumi, josta olemme keskustelleet tähän mennessä tässä katsauksessa. Tämä on alusta, joka tarjoaa ensisijaisesti salauksen ensimmäisille käyttäjille. Coinbase-tilillä on helppo ostaa ja myydä Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja.

Toinen palvelu, jonka Coinbase tarjoaa, on nimeltään Coinbase Pro (tunnettiin aiemmin nimellä GDAX exchange). Coinbase Pro on todellinen kryptovaluutanvaihto siinä mielessä, että tässä on mahdollista vaihtaa yksi valuutta toiseen. Esimerkiksi vaihda Bitcoin Ethereumiin tai vaihda Bitcoin Cash tai Bitcoin. On olemassa limiittitilauksia, markkinatilauksia ja monia muita työkaluja, joita voit odottaa löytävänsi mistä tahansa muusta kryptovaluutanvaihdosta.

Salakirjoituksen siirtäminen Coinbasen ja Coinbase Pron välillä on nopeaa ja ilmaista. Tämä tarkoittaa, että on helppo avata Coinbase-tili, ostaa Bitcoin ja lähettää se sitten Coinbase Pro: lle käymään kauppaa muilla valuutoilla.

Coinbase Pro -kauppaparit

Coinbase Pro on lisännyt melkoisen määrän uusia kauppapareja vuoden 2017 huutokaupan jälkeen. Esimerkiksi Coinbase Pro -alustalla on nyt mahdollista käydä kauppaa sellaisilla kryptovaluutoilla kuin XRP, XLM, REP, BAT ja jopa DAI. Monet Coinbase-arvostelut ovat osoittaneet, kuinka paljon paremmin alustaa on tarkoitus käyttää nyt, kun ne tarjoavat enemmän kolikoita.

Aikaisemmin, kun Coinbase tarjosi kaupankäyntiin vain kolikoita, kuten Bitcoin ja Ethereum, kun Coinbase-alustalle lisättiin uusi kolikko, hinta nousi usein, koska niin monet ihmiset voisivat nyt ostaa ja vaihtaa sitä.

Tämä puhuttiin Coinbase-vaikutus. Siitä lähtien asiat ovat kuitenkin muuttuneet. Kaikkien uusien pörssiympäristöjen kanssa kauppiailla on nyt enemmän pääsyä kryptovaluuttoihin, ja kun Coinbase lisää uuden kolikon, sitä ei enää pidetä iso juttu.

Valitettavasti kaikkia kolikoita ei ole saatavana kaikilla alueilla. Voit tarkistaa sijaintisi perusteella mitkä kryptovaluutat, joilla voit käydä kauppaa Coinbase Prolla, tarkistaa Coinbase-verkkosivusto. Jos kolikkoa ei ole vielä saatavilla kaupankäyntiin alueellasi, se saattaa olla saatavilla tulevaisuudessa, koska Coinbase pyrkii jatkuvasti laajentamaan palveluitaan.

Voitko käydä kauppaa vipuvaikutuksella Coinbase Prossa?

Monet kryptovaluutanvaihdot ovat tunnettuja siitä, kuinka paljon vipuvaikutusta ne sallivat kauppiaidensa käyttää. Esimerkiksi jotkut alustat, kuten Bitmex, sallivat sen vivutetut kaupat jopa 100x.

Kunnes vuoden 2020 alkupuolella kryptovaluutta oli mahdollista ostaa ja myydä tai käydä kauppaa vain Coinbasessa, ei ollut vaihtoehtoa vipuvaikutteiselle kaupankäynnille. Se on kuitenkin muuttunut ja Coinbase alkoi äskettäin antaa asiakkailleen mahdollisuuden käydä kauppaa vivulla. Valitettavasti tämä vaihtoehto ei ole läheskään yleisesti saatavilla.

Coinbase Pron julkaisuvivut ovat saatavana vain Amerikan 23 osavaltiossa asuville. Voidakseen käyttää marginaalikauppaa elinkeinonharjoittajan on käytettävä Coinbasea säännöllisesti ja pidettävä aktiivinen saldo tilillään. Lisätietoja vipuvaikutuksesta on saatavilla Coinbasen blogissa. Yleensä Coinbase ei todellakaan ole paras foorumi marginaalikaupalle, kuten pörssi FTX on paljon parempi tähän.

Kuinka voin käyttää Coinbase-sovellusta?

Kun tarkastelet Coinbasea ja kaikkia sen ominaisuuksia, Coinbase-sovellus on suunniteltu tarjoamaan samat toiminnot kuin työpöytäpohjainen alusta. Voit esimerkiksi aloittaa pankkisiirrot, vaihtaa maksutapasi ja siirtää varoja sisään ja ulos Coinbase-lompakosta. Coinbase-nostomaksu on sama riippumatta siitä, käytätkö sovellusta vai vaihtoa.

Tietenkin sovellus antaa kauppiaille myös mahdollisuuden ostaa ja myydä kryptovaluutta. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun otetaan huomioon kryptovaluuttaekosysteemin epävakaus. Joskus hinnat nousevat tai laskevat erittäin nopeasti, ja haluat ehkä ostaa tai myydä, kun olet poissa tietokoneesta. Sovelluksen avulla se on helppo tehdä. Kuten työpöytäympäristö, et silti voi käyttää luottokorttia salauksen ostamiseen, mutta voit käyttää muita maksutapoja, kuten pankkisiirtoja tai maksukortteja.

Mobiilisovelluksella on kaikki samat kaupankäyntiparit kuin Coinbasella, mukaan lukien muun muassa BTC, BCH, ETH, ETC, LTC, BAT ja USDC. Siinä on myös hintahälytys, josta voi olla apua äkillisten hintamuutosten selvittämisessä. Lopuksi, sovelluksessa on ominaisuus, jonka avulla se voidaan poistaa käytöstä heti, jos puhelin varastetaan.

Jos joku pääsisi puhelimeesi, hän ei voisi varastaa varoja tai tehdä ostoksia Coinbase-sovelluksella.

Kuinka Coinbase ansaitsee rahaa?

Coinbase ansaitsee suurimman osan voitostaan ​​kahdella ainutlaatuisella tavalla. Ensimmäinen on palkkioita, joita he veloittavat kryptovaluuttojen ostamisesta ja myynnistä. Koska Coinbase tarjoaa ehkä parhaan tavan ostaa kryptovaluutta ja miljoonat ihmiset käyttävät alustaa tähän tarkoitukseen, on järkevää, että Coinbase tuottaa hyvää voittoa tämän palvelun tarjoamisesta.

Kaupankäynnistä perittävät Coinbase-palkkiot ovat toinen tapa, jolla Coinbase ansaitsee voittoa. Äskettäin Coinbase Pro korotti valmistajan ja ottajan palkkioita 0,5 prosenttiin, mikä on varsin korkea kryptovaluutanvaihdolle.

Näistä korkeista maksuista huolimatta Coinbase on edelleen toiseksi suosituin krypto-valuutanvaihto volyymin mukaan, joten ne tuottavat edelleen hyvää voittoa alustalla käyvistä asiakkaista.

On kolmas tapa, jolla Coinbase tuottaa voittoa, mutta se edustaa vain pientä osaa heidän voitoistaan. Panostus tapahtuu, kun kryptovaluutta-sijoittaja lukitsee osan kolikoistaan ​​verkon suojaamiseksi. Normaalisti tämä tehdään yksilöllisesti, mutta nyt on myös mahdollista panostaa Coinbasen kautta.

Tällä hetkellä suosituin panostusvaihtoehto Coinbasessa on Tezos vaikka Ethereum siirtyisi todistukseen panoksesta, siitä tulee todennäköisesti kaikkein kiinnostunein salausvaluutta. Coinbase veloittaa välityspalkkion sijoittajiltaan, ja tämä on kolmas tapa, jolla Coinbase ansaitsee voittoa.

Onko Coinbase Secure?

Kun ihmiset kysyvät, onko Coinbase turvallinen, vastaus on ehdottomasti kyllä.

Jos tässä Coinbase-katsauksessa on syytä tehdä yksi asia, se on se, että alusta on legitiimi eikä leikkaa kulmia turvallisuuden suhteen. Itse asiassa Coinbase tunnetaan jopa havaitsemisesta hienostuneita hakkerointiyrityksiä ja käsitellä niitä ennen kuin niistä voi tulla ongelma.

Kaiken tämän lisäksi on edelleen tärkeää noudattaa perusturvallisuusmenettelyjä Coinbase-vaihtoa käytettäessä, kuten turvallisen kaksitekijän todennuksen käyttäminen.

Kahden tekijän todennus Google Authenticatorilla

Vaikka on tapahtunut varmasti isompia hakkereita, yksi, joka todella kiinnitti kaikkien huomion, tapahtui vuonna 2019, kun hakkeri varasti 100 000 dollaria salausinsinööri Coinbase-tili. Hakkeri pystyi tekemään tämän, koska insinöörin sijaan, että hän käytti Google-todenninta 2FA: lle (Two Factor Authentication), hän käytti tekstiviestiä. Siksi hakkeri pystyi tekemään SIM-vaihto, käyttää tilinsä ja tyhjentää kaikki varansa.

Tämä osoittaa, miksi on niin tärkeää asettaa 2FA Google Authenticatorilla tekstiviestien sijaan. Hakkerit tai kukaan muu voi soittaa puhelinyrityksen ja vakuuttaa heidät siirtämään puhelinnumeron uudelle SIM-kortille, jota hakkeri hallitsee.

Kun heillä on se, hakkeroidun vaihto-salasanan lisäksi hakkeri voi poistaa kaiken salauksen tililtä ja ehkä jopa fiat-valuutan. Vaikka Coinbasea ei koskaan teknisesti hakkeroitu tämän hyökkäyksen kanssa, heillä on hyvä asiakaspalveluosasto auttamaan kaikkia, jotka kohtaavat ongelmia vaihdon käytössä.

Asiakaspalvelu

Siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia kaupankäynnillä Coinbasessa, tai haluat tietää, miten käyttää Coinbasea paremmin, on hyvä asiakastukikeskus. Coinbase tarjoaa useita tapoja tavoittaa asiakastuki joko sähköpostitse tai puhelimitse. Lisätietoja siitä, mukaan lukien asiakastuen sähköpostiosoite, on saatavilla täältä.

Kun ihmiset kysyvät, onko Coinbase legit yksi helpoimmista tavoista todistaa alustan laillisuus on katsomalla heidän fyysisiä toimistojaan. Toisin kuin jotkut muut hämärät vaihdot, joissa voi olla vaikea edes selvittää, mistä maasta he perustavat, Coinbasen kanssa tiedät, että heillä on toimistot kolmessa eri paikassa Yhdysvalloissa. Coinbase-huijaus yrityksenä ei ole lainkaan todellista, sillä heidän hyvä maine, asiakastuki ja Kalifornian toimistot ovat Coinbase todellinen kauppa.

Suurin salaussiirto koskaan

Coinbase-katsauksessa on erittäin mielenkiintoista puhua Coinbasen lähettämisestä, mikä saattaa vielä olla tämän päivän suurin kryptovaluutta tapahtuma historiassa. Vuoden 2018 lopulla osana kylmävarastojärjestelmän päivitystä Coinbase siirsi noin viisi prosenttia kaikista BTC: stä, kahdeksan prosenttia kaikista ETH: sta ja 25 prosenttia kaikista LTC: stä. Se oli noin 5 miljardin dollarin arvoinen salaus tuolloin, mutta keväästä 2020 lähtien se kannattaa huomattavasti enemmän.

Nämä olivat kaikki saldoja, jotka pidettiin sisäisessä Coinbase-lompakossa, mikä on mielenkiintoista, koska se osoittaa, että Coinbase omistaa merkittävän määrän itse kryptovaluutta paitsi pelkästään muiden kauppiaiden liiketoimien selvittämisestä. Se osoittaa myös, että Coinbase on ehdottomasti turvallinen foorumi, koska tämä salaustyynymyssy on yksi kaikkien aikojen suurimmista hunajapoteista. Jos haavoittuvuuksia olisi, salaus väistämättä hakkeroidaan.

Mitä muut pörssit ovat kuin Coinbase?

Jos haluat samanlaisen palvelun kuin mitä Coinbase tarjoaa, mutta kun tarkastelet Coinbasea, olet päättänyt, että se ei ole oikea vaihto sinulle, niin sinun kannattaa harkita yhtä näistä muista amerikkalaisista pörsseistä. Kaikki nämä pörssit ovat täysin Yhdysvaltojen säännösten mukaisia ​​ja niitä pidetään turvallisina alustoina kaupankäynnille.

Yksi huomionarvoinen rajoitus on kuitenkin se, että kauppiaat New Yorkin osavaltiosta eivät voi käyttää mitään näistä alustoista.

Kraken

Vuonna 2011 perustettu Kraken on yksi vanhimmista edelleen olemassa olevista kryptovaluutanvaihdoista. Kuten Coinbase, myös Krakenin pääkonttori sijaitsee San Franciscossa. Valitettavasti niille, jotka haluavat ostaa kryptovaluutta, Kraken-pankkisiirrot ovat ainoat kelvolliset maksutavat alustalle. He eivät hyväksy pankkikortteja tai luottokortteja.

Krakenin etu Coinbaseen verrattuna on, että heillä on merkittävästi lisää kaupankäyntipareja, mukaan lukien kolikot, kuten NANO, WAVES, Dogecoin ja Cosmos. Krakenia ei ole koskaan hakkeroitu, ja niiden kauppavolyymi on keskimäärin neljänneksestä puoleen Coinbasen.

Poloniex

Vuonna 2014 perustettu Poloniex on ainoa luettelon pörssi, joka on hakkeroitu. Tästä huolimatta he oppivat paljon virheistään ja ovat nykyään paljon turvallisempi foorumi. Poloniexin pääkonttori on San Franciscossa ja heidän päivittäinen kauppavolyymi on noin puolet Krakenin pörssistä.

Toisin kuin Kraken, yksi Poloniexin maksutavoista on maksukortti. Tapahtumaa ei kuitenkaan suoriteta suoraan Poloniex-alustan kautta, sen selvittää Simplex, joka on kolmannen osapuolen tarjoaja. Tämän asennuksen etuna on kuitenkin se, että se on mahdollista käytä luottokorttia Poloniex: ltä ostamaan salausta. Se tekee niistä upean vaihdon kaikille, jotka haluavat ostaa salauksen luotolla.

Binance USA

Vasta syksyllä 2019 perustettu Binancen tytäryhtiö Yhdysvalloissa on luettelomme uusin pörssi. Toistaiseksi vaihto ei ole herättänyt suurta kiinnostusta kryptovaluutta-harrastajien keskuudessa, ja heidän päivittäinen kaupankäyntimääränsä ei aina ylitä 10000000 dollaria. Se verrataan alkuperäiseen Binance-alustaan, jonka päivittäinen kaupankäyntivolyymi on usein useita satoja miljoonia dollareita.

Yksi Binance US -etuista on se, että ne tarjoavat paljon kaupankäynnin paria, mukaan lukien ICX ja NEO. Vaikka Binance US ei salli kauppiaiden ostaa salausta luottokortilla, jota he tukevat maksukorttiostot.

Aloita kaupankäynti Coinbasessa

On hyvä tarkistaa Coinbase, koska ne ovat yksi näkyvimmistä krypto-valuutanvaihdoista koko blockchain-ekosysteemissä. Coinbasella on verkkosivustonsa mukaan 25 miljoonaa käyttäjää 32 eri maasta ympäri maailmaa. Nämä käyttäjät auttavat ottamaan huomioon Coinbasen suosion ja niiden epätavallisen korkean kaupankäyntimäärän verrattuna muihin pörsseihin, kuten Kraken ja Poloniex.

Vaikka viime aikoina räjähti uusia pörssejä, Coinbase on edelleen yksi parhaista ja helpoimmista tavoista ostaa kryptovaluutta. He hyväksyvät useita erilaisia ​​maksutapoja, ja heidän KYC-vahvistusprosessinsa on nopea ja yksinkertainen, jotta rekisteröinti on helppoa nopeasti. Vaikka Coinbase ei salli luottokorttiostoksia ja niiden palkkiot ovat hieman keskimääräistä korkeammat, monet ihmiset kokevat, että kannattaa maksaa enemmän Coinbasen korkeiden turvallisuusstandardien takia.

Koska Coinbase sijaitsee Yhdysvalloissa, he ovat vastuussa tiukoista amerikkalaisista säännöksistä, jotka edistävät pitkälti sijoittajien suojaamista alustalla.

Coinbasen ja Coinbase Pron väliltä useimpien kryptovaluutta-kauppiaiden ja sijoittajien tulisi löytää foorumi, joka hoitaa suurimman osan heidän tarpeistaan. Coinbase-siirtomaksut näiden kahden linkitetyn vaihdon välillä ovat ilmaisia, joten varoja on aina helppo siirtää tarvittaessa. Jos sinulla on vielä kysyttävää, Coinbasen verkkosivustolta on aina saatavana lisätietoja, ja niillä on myös laaja FAQ-tukisivu joka kattaa monenlaisia ​​aiheita.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me