Binance Review – Onko se edelleen paras Altcoin-pörssi vuonna 2021?

Binance on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä riippumatta siitä, katsotko käyttäjien lukumäärää, kaupankäyntimäärää vai mitä tahansa muuta tietoa.

Binancen etumatka kilpailuun nähden on niin suuri, että niiden kaupankäyntimäärät ovat toisinaan enemmän kuin muilla suurilla pörsseillä yhteensä.

Siitä lähtien, kun se julkaistiin vuonna 2017 ja meteorinen nousu, se on tunnustettu laajalti maailman parhaaksi altcoin-pörssiksi. Binancella on enemmän listattuja altcoineja, joilla on todellinen kaupankäyntimäärät kuin missään muussa salauspörssissä.

Tässä Binance-katsauksessa käsitellään muutamia ominaisuuksia, jotka ovat johtaneet siihen, että tämä vaihto on tullut niin suosituksi. Erityisesti,

 1. Massiivinen valikoima kryptovaluuttoja, useita satoja kauppapareja ja laskenta
 2. Viime aikoihin asti ei KYC: tä maailmanlaajuisesti. Jopa nyt, ei KYC: tä käyttäjille monissa maissa
 3. Alan alhaiset kaupankäyntimaksut
 4. Hyviä uusia innovaatioita, kuten Binancen oma BNB-tunnus ja Binance DEX
 5. Vakaa johto Binancen toimitusjohtajan alaisuudessa, Changpeng Zhao (CZ)

Kaikki nämä ja muut tekijät ovat johtaneet Binancen räjähdysmäiseen kasvuun ja todennäköisesti vaikuttavat Binancen jatkuvaan suosioon tulevaisuudessa.

Vaikka tässä katsauksessa on paljon käsiteltävää, aloitamme yhdellä tärkeimmistä aiheista, on Binance legit?

Plussat

 1. Massiivinen likviditeetti, Binance on maailman suurin spot-pörssi kaupankäynnin määrän mukaan
 2. Sadat kaupankäyntiparit, enemmän salausvaluuttoja kuin mikään muu _ luotettava _salausvaihto
 3. Lukuisia innovatiivisia tuotteita, kuten Binance-kolikko, futuurisopimukset, marginaalikauppa, mobiilisovellus jne.

Haittoja

 1. Binance ei tue Fiat-talletuksia pankkisiirrolla. Binance US, joka tekee, ei ole käytettävissä kaikissa osavaltioissa
 2. Amerikkalaiset eivät voi käyttää Binancea ja Binance USA: lla ei ole monia ominaisuuksia
 3. Binance on melkein hakkeroitu aiemmin, ja valtava hunajakannu on todennäköinen kohde tuleville hakkerointiyrityksille

Onko Binance luotettava?

Lyhyt vastaus tähän kysymykseen on kyllä, Binance on ehdottomasti luotettava. Sinusta ei tule maailman suurinta salauspörssiä, ja _ pysy siellä _ petkuttamalla kauppiaita ja harjoittamalla muita varjoisia liiketoimintakäytäntöjä.

Tästä huolimatta sinun on pidettävä mielessä muutama asia ennen Binance-tilin avaamista.

Onko Binance turvallinen amerikkalaisille?

Aikaisemmin kuka tahansa maailmassa voi liittyä Binanceen. Tilin luomiselle ei pääsääntöisesti ollut rajoituksia eikä KYC: tä.

Se on kuitenkin muuttunut, ja amerikkalaiset eivät enää saa käyttää Binancea. Jos Binance havaitsee (IP-osoitteen perusteella), että olet amerikkalainen, käyttäisit heidän palveluitaan, he todennäköisesti peruuttavat kaikki kaupat ja lukitsevat tilisi.

Amerikkalaisia ​​estävä binaasi oli ennakoiva, ei reaktiivinen. Useiden vuosien ajan kryptovaluutta lensi tutkan alle, ja salauksenvaihto saattoi päästä eroon melkein kaikesta, paitsi suorista petoksista. Vuoden 2017 härkämarkkinoiden jälkeen sääntelypaine kasvoi merkittävästi.

Binancen on täytynyt tuntea, että tämän uuden hallinnon aikana heille todennäköisesti myönnetään miljoonia dollareita sakkoja amerikkalaisista laeista riippumatta "rikki." Sen sijaan, että he käsittelivät sitä päänsärkyä, he yksinkertaisesti päättivät kieltää amerikkalaiset alukselta.

Jotkut amerikkalaiset kauppiaat kiertävät tämän geolohkon VPN: n avulla hämmentääkseen IP-osoitettaan. Tämä voi toimia, mutta se voi myös olla vaarallista. Jos VPN katkaistaan ​​tai unohdat käynnistää sen vain kerran ja teet Binance-kirjautumisen, tilisi voi lukita. Se ei ole hyvä, ja se on jotain, jota sinun on harkittava vakavasti ennen kuin yrität käydä kauppaa Binancella, jos olet amerikkalainen.

Vuodesta 2019 lähtien Binancella on Yhdysvalloissa tytäryhtiö, mutta sillä ei ole monia hienoja ominaisuuksia, jotka tekevät Binancesta niin suosittua. Sillä on alhainen kaupankäyntivolyymi, sitä ei ole saatavana kaikissa osavaltioissa ja käytettävissä on vain noin kymmenesosa kaupankäyntipareista verrattuna "normaalia" Binance. Tarkastelemme lisää näistä ominaisuuksista myöhemmässä osiossa, joka on omistettu yksinomaan Binance USA: lle.

Onko Binance turvallinen kolikoiden säilyttämiseen?

Ei verrattu omien avainten pitämiseen, mutta jälleen kerran melkein mikään kryptovaluutanvaihto ei ole 100% turvallista kolikoiden säilyttämiseen.

Jopa tiukasti säännellyn vaihdon, kuten Coinbase, jota ei ole koskaan hakkeroitu, ei ole mitään keinoa taata, että sitä ei hakkeroida tulevaisuudessa. Ja Binancella ei valitettavasti ole täydellistä levyä.

Toukokuussa 2019 hakkerit olivat pystyy varastamaan Binancelta noin 40 miljoonan dollarin arvoinen Bitcoin.

Hakkerointi toi jälkikaiutteita kaikkialle Bitcoin-yhteisöön ja sai jopa jotkut kyseenalaistamaan, onko lohkon uudelleenorganisaatiota varastettujen varojen palauttamiseksi. Onneksi tämä idea ammuttiin alas ja Binance päätyi tekemään tilinhaltijoista jälleen kokonaiset käyttämällä sen vakuutusrahastoa.

Vaikka tämä hakkerointi oli epäilemättä huono yhteisölle, on tärkeää tuoda esiin yksi tosiasia: itse Binance-alustaa ei todellakaan hakkeroitu. Hakkerit pystyivät sen sijaan varastamaan kirjautumistiedot ja sähköpostiosoitteet satoille kauppiaille. Hakkerit ottivat nämä tiedot, kirjautuivat kaikkiin näihin tileihin samanaikaisesti ja nostivat varoja hallitsemiinsa Bitcoin-osoitteisiin.

Joten vaikka Binancella olisi pitänyt olla tiukempi turvallisuus nostojen suhteen, foorumi itsessään ei ollut itse asiassa haavoittuva. Elinkeinonharjoittajien on kuitenkin tehtävä kaikkensa pitääksesi tilitietonsa turvassa.

 1. Luo vahva salasana, joka on ainutlaatuinen Binancelle
 2. Vaihda salasanasi säännöllisesti
 3. Harkitse erillisen sähköpostiosoitteen käyttöä kaikissa kryptovaluuttatapahtumissa, jotta hakkerit, jotka pääsevät tavalliseen osoitteeseesi, eivät voi hallita salaustietojasi
 4. Käytä kaksivaiheista todennusta

Sen lisäksi paras neuvo on yksinkertaisesti tallentaa kryptovaluuttasi turvalliseen paikkaan, kuten Ledger tai Trezor. Jos oletat, ettei mikään salauksenvaihto ole koskaan turvallista, et voi mennä pieleen.

Missä Binance sijaitsee?

Kansainvälisenä pörssinä Binancella on toimipisteitä ympäri maailmaa. Esimerkiksi he vain ilmoittivat avaavansa a uusi Shanghain sivuliike. Heidän pääkonttorinsa ovat sijaitsee Maltalla.

Maltalla asuu tällä hetkellä monia kryptovaluutta- ja blockchain-yrityksiä, koska he ovat ystävällisiä tätä uutta tekniikkaa koskevia säännöksiä. Tämä on johtanut siihen, että Malta on viitataan kuten "Blockchain-saari."

Changpeng Zhao

Karkean vertailun tekemistä varten CZ on kuin salausmaailman Warren Buffet.

Ei ole, että CZ on pitkäaikainen arvosijoittaja (kaukana siitä), pikemminkin hän on yksi tunnetuimmista nimistä salaustilassa ja on monen miljardin dollarin operaation kärjessä..

Vaikka hän ei ole immuuni kiistoilta, yleinen mielipide CZ: stä on hyvä. Monet salauksenrakentajat, kauppiaat ja sijoittajat tunnustavat, että CZ pyrkii aina salauksen kasvuun ja käyttöönottoon.

Mitä hyötyä Binancelle, uusille käyttäjille ja uudelle rahalle, hyödyttää salausta kokonaisuudessaan ja CZ erottuu edelleen innovatiivisena ajattelijana myös ekosysteemissä, jossa innovaatiopalkki on melko korkea.

Binanssitalletukset ja maksut

Valitettavasti, toisin kuin monet muut kryptovaluutanvaihtoalustat, Binance ei salli kauppiaiden ja sijoittajien tallettaa rahaa tililleen pankkisiirrolla. Binance-tilisi rahoittamiseen on vain kaksi vaihtoehtoa: voit tallettaa kryptovaluutta tai ostaa kryptovaluutta luottokortilla.

Koska et voi tallettaa käteistä Binance-ostoksiin luottokortilla tai maksukortilla, on toiseksi paras vaihtoehto.

Näin voit tehdä sen.

Bitcoinin ostaminen luottokortilla Binancessa

Bitcoinin ostaminen luottokortilla Binancella on melko yksinkertaista.

Yksinkertaisesti navigoi tälle sivulle, valitse mikä kryptovaluutta haluat ostaa ja kuinka paljon haluat ostaa. Sieltä sinua pyydetään täyttämään vakiotiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja syntymäaika.

Maksua käsittelevä alusta, Simplex, pyytää myös muutamia muita asioita, kuten kopion ajokortistasi tai passistasi. Tämä on standardi kaikille vaihdoille, joiden avulla kauppiaat voivat käyttää luottokorttia yrittäessään estää petollisia ostoksia.

Binance-maksu salauksen ostamisesta luottokortilla on 3,5%, hieman alle alan keskiarvon. Esimerkiksi Coinmama on toinen suosittu vaihto salauksen ostamiseen luottokortilla, ja niiden keskimääräinen maksu on noin 5%.

Täydellinen vaiheittainen opas, mukaan lukien kuvat, jotka selittävät kuinka ostaa Binance-pörssissä Klikkaa tästä.

Kuinka siirtää Coinbasesta Binanceen

Coinbase on johtava alusta maailmassa. Eli, se on epäilemättä paras kryptovaluutta-alusta, jolla voi ostaa Bitcoinia ja muita kryptokolikoita.

Kun olet ostanut Coinbasesta, voit lähettää salauksen Binancelle, jossa voit käyttää niiden perus- tai kehittyneitä kaupankäyntiominaisuuksia. Seuraavassa osiossa selitämme, kuinka varoja talletetaan Binanceen.

Kaupankäynti Binancella

Täällä pääsemme hyviin juttuihin, tosiasiallisesti Binance-kaupankäyntiin.

Vaikka Coinbase voi olla paras kryptovaluutanvaihto ihmisille, jotka tarvitsevat Bitcoinin tai muun salauksen hankkimisen, Binance-kauppa on loistava palvelu, joka vain paranee ajan myötä, ja sillä on laajin valikoima altcoineja kaikista cryptocurrency -vaihdoista.

Kuinka tallettaa varoja Binanceen

Tätä tarkastelua varten oletamme, että olet jo luonut Binance-tilin ja olet nyt oikeutettu aloittamaan kaupankäynnin.

Selitämme kuinka ostaa Binancea toisessa osassa, vaikka yleensä monet ihmiset kokevat, että helpoin tapa on ostaa salaus toisesta pörssistä ja lähettää se sitten Binancelle.

Salausvaluutan tallettaminen Binance-kaupankäyntialustalle:

 1. Vie hiiri oikean yläkulman päälle "Lompakko" ja napsauta sitten "Spot-lompakko"
 2. Alla "Kolikko" voit kirjoittaa talletettavan kolikon nimen. Eli. ETH tai NANO
 3. Kun näet kolikon, katso oikealle puolelle ja napsauta talletusta
 4. Voit nyt kopioida talletusosoitteen ja lähettää salauksen sille mistä tahansa muusta salausvaihdosta tai lompakosta
 5. *TÄRKEÄ! * Emme voi korostaa tätä tarpeeksi. Tietyillä kolikoilla, kuten XRP ja muilla, on "Tag" joka liittyy talletusosoitteeseen. Binance ilmoittaa selvästi, kun kryptovaluutta käyttää tunnistetta. Jos et sisällytä tunnusta, kun lähetät salauksen Binancelle, varat päätyvät yleiseen slush-rahastoon, eikä niitä hyvitetä tilillesi. Vaikka varat on mahdollista periä takaisin, tämä voi kestää useita päiviä, ja sinun on otettava yhteyttä Binancen asiakastukeen. Kaikki tämä hässäkkä on parasta välttää hinnalla millä hyvänsä, joten muista aina sisällyttää tagi aina, kun Binance ilmoittaa sen olevan välttämätöntä.

Kuinka käydä kauppaa Binancella

Nyt kun tililläsi on salaus, voit aloittaa kaupankäynnin Binancella.

 1. Vie hiiri vasemmassa kulmassa "Käydä kauppaa" ja napsauta "Perus." Vaikka Binance tarjoaa edistyneitä kaupankäyntityökaluja, useimpien kauppiaiden ja sijoittajien, jotka ovat uusia salauksessa, ei tarvitse käyttää niitä
 2. Valitse oikealla puolella käytettävä kaupankäyntipari. Esimerkiksi BTC, BNB tai joku vaihtoehtoisista kolikoista, kuten XRP tai ETH
 3. Kun olet löytänyt kaupankäyntiparisi, voit suorittaa kaupan joko limiitti- tai markkinatilauksella

Rajoitetilauksella voit valita tarkan hinnan, jolla kauppa selvitetään, mutta kauppa ei todennäköisesti toteudu välittömästi ja sinun on odotettava. Lisäksi, jos hinta liikkuu limiittitilaustasi vastaan, saatat joutua muuttamaan kauppaa, jos haluat sen selvittyvän nopeammin.

Markkinatilauksella kauppa toteutetaan välittömästi, mutta se selvitetään markkinahinnasta riippumatta. Tämä tarkoittaa, että et välttämättä saa toivottua hintaa. Joskus voi olla vaarallista toteuttaa markkinatilaus korkean volatiliteetin aikoina, koska voi olla erityisen todennäköistä, että et saa odotettua hintaa.

Binance nostot

Nostot Binancesta ovat hyvin yksinkertaisia.

 1. Vie hiiren osoitin Binancen oikeassa yläkulmassa "Lompakko" ja napsauta "Spot-lompakko"
 2. Etsi hakupalkista salausvaluutta, jonka haluat nostaa
 3. Oikealla puolella napsauta vedä. Syötä salausosoite, johon haluat peruuttaa, ja syötä kuinka paljon salausta haluat nostaa. Muista, että joudut ehkä käyttämään tunnistetta tietyille kryptovaluutoille, varsinkin jos vetäytyt toiseen pörssiin
 4. Tässä vaiheessa Binance pyytää sinulta 2FA-valtuutusta ja he lähettävät myös sähköpostin, joka sisältää linkin, jota sinun on napsautettava vahvistaaksesi tapahtuman
 5. Kun napsautat linkkiä, tapahtuma siirtyy käsittelyvaiheeseen ja nosto tulisi aloittaa minuutin kuluessa. Yleensä nostot Binancesta tapahtuvat hyvin nopeasti, mutta tarvittava aika riippuu myös kolikosta. XRP- tai XLM-nostot voivat tapahtua sekunneissa, kun taas muut kryptovaluutat, kuten BTC tai XMR, voivat kestää kauemmin.

Nostomaksut

Nostomaksu oli aiemmin suhteellisen korkea, ja monet Binance-pörssin kauppiaat valittivat siitä.

Vuodesta 2021 lähtien palkkiot on kuitenkin laskettu nykyiseen erittäin kohtuulliseen hintapisteeseen. Esimerkiksi BTC: n nostomaksu on tällä hetkellä 0,0004, kun taas ETH: n nostomaksu on 0,003. Nämä palkkiot ovat vastaavasti 2,50 dollaria ja 0,40 dollaria.

Binance mukauttaa nostomaksuja säännöllisesti verkon käytön ja nykyisen hintakehityksen perusteella. Löydät luettelon nostomaksuista kaikista Binancella käyvistä kryptovaluutoista tarkista tästä.

Kaupankäyntimaksut

Kuten aiemmin mainittiin, Binancella on alhaisimmat kaupankäyntimaksut kaikista suurimmista salauspörsseistä. Sekä heidän valmistajan että ottajan maksu on vain 0,1%, kun taas alan standardi on yleensä lähempänä 0,15%: n valmistajaa ja 0,25%: n ottajaa. Joillakin pörsseillä on vielä korkeampi kaupankäyntimaksu. Esimerkiksi Coinbase veloittaa 0,5%: n valmistaja- ja ottomaksun.

Vaikka heidän palkkionsa ovat jo alhaiset, ne voivat laskea. Binance tarjoaa alennuksia kauppiaille, joilla on korkeammat kuukausimäärät. Esimerkiksi kuka tahansa, joka käy kauppaa yli 50 BTC: tä kuukaudessa, voi laskea valmistajan maksun 0,9 prosenttiin. Saatavilla on myös Binance-kolikon BNB-alennus, joka voi olla melko merkittävä (lisätietoja tästä myöhemmin).

Nähdäksesi erilaisia ​​kaupankäyntimaksualennuksia, ole hyvä Tarkista Binancen verkkosivusto.

Altcoin-likviditeetti

Kolikoiden, kuten Bitcoin ja Ethereum, maksuvalmius ei todennäköisesti ole ongelma kauppiaille riippumatta siitä, mitä pörssiä he käyttävät. Ellet lähetä miljoonan dollarin tilauksia kaupankäyntialustalle, sinun ei todennäköisesti tarvitse huolehtia markkinoiden siirtämisestä.

Binancessa on kuitenkin hienoa niiden likviditeetin syvyys. Ne ovat usein yksi ainoista kryptovaluutanvaihdoista, joilla on kohtuullinen likviditeetti joillekin spekulatiivisemmille altcoineille. Jos haluat aloittaa kaupankäynnin altcoineilla, Binance on ehdottomasti paras altcoin-pörssi siellä.

Marginaalikauppa

Kanssa "Binance 2.0" nyt on mahdollista käyttää Binance-marginaalin kaupankäynnin ominaisuuksia. Binance antaa kauppiaalle mahdollisuuden ottaa hämmästyttävä 125-kertainen vipuvaikutus futuurisopimuksiin pörssiympäristössään.

Ennen tätä Bitmex asetti alan standardin 100-kertaisella vivulla, joka monien ihmisten mielestä oli jo liikaa. Vipua käytettäessä on pidettävä mielessä muutama asia.

 1. Bitcoin on erittäin epävakaa ja alt-kolikot ovat uskomattoman epävakaita. Salaus ei ole kuin osakemarkkinat, joissa 2 tai 3 prosentin liikkuminen yhdessä päivässä on iso juttu. Ei ole harvinaista, että Bitcoin liikkuu 10% tunnissa tai kahdessa. Pidä tämä mielessä, ennen kuin otat voimakkaasti vipuvaikutuksen.
 2. Kun käytetään vipuvaikutusta, on välttämätöntä asettaa pysäytyshäviö, jotta et pääse selvitystilaan. On aina parempi pysäyttää kauppa kuin pitää kiinni ja menettää periaatteesi.

Jos haluat lisätietoja futuurien kaupasta Binancessa, voit tarkista tästä. Tai on myös loistava askel askeleelta opas käytä marginaalia Binancessa.

Ydinominaisuudet

Vaikka Binancella on kaikenlaisia ​​eksoottisia ominaisuuksia, kuten oma vaihtotunnus ja DEX (molempia keskustelemme seuraavassa osassa), tärkeimmät kaupankäynnin ominaisuudet tekevät todella eron.

Nämä ovat joitain asioita, jotka eivät ole niin räikeitä, mutta jotka tekevät kaupankäynnistä Binancella turvallisen ja turvallisen.

Asiakaspalvelu

Yksi Binancen hyödyllisimmistä ominaisuuksista on heidän hyvä asiakaspalvelu. Tämä on seurausta vuoden 2017 härkätaisteluonnettomuudesta, kun kokematon kauppiaiden virta aiheutti Binancen asiakastukikeskuksen (jolla on rajoitettu määrä edustajia) ylikuormituksen. Tiedusteluihin ei vastattu päiviä tai pidempään, ja yhteisön suuttumus oli upeaa.

Vastauksena Binance palkkasi ja koulutti kokonaan uuden sukupolven asiakastuen edustajia, ja siitä lähtien Binancella on ollut hyvä tai suuri asiakastuki. Tiedät aina, että jos lähetät heille sähköpostia ongelmasta, agentti ottaa sinuun yhteyttä.

Kaupankäynti parit

Todennäköisesti enemmän kuin mikään muu, Binancella saatavana oleva valtava määrä kauppapareja on se, mikä erottaa heidät muista salauspörsseistä. Vaikka kaupankäynnin volyymi ja alhaiset palkkiot eivät olisikaan, kauppiaat ja sijoittajat kaikkialla voisivat kuitenkin parata Binanceen hyödyntääkseen massiivista altcoin-salkkua.

Tällä hetkellä Binancella on yli Listattu 600 vaihtoparia heidän vaihdossaan. Se ei tarkoita ainutlaatuisia kolikoita, vaan pikemminkin kolikoita, jotka käyvät kauppaa muita vastaan. Esimerkiksi NANO / BTC – NANO / ETH – NANO / BNB jne. Kaiken kaikkiaan Binancen alustalla on noin 200 ainutlaatuista kolikkoa, mikä on uskomatonta. Coinbase on alle 30 eikä edes kaikkia niitä ole saatavana kaikilla lainkäyttöalueilla. Joitakin Binance-luetteloiden hämärämpiä kolikoita ovat:

 1. ENJ
 2. WTC
 3. DLT
 4. ARN
 5. VIB

2FA

Kuten voidaan odottaa maailman suosituimmalta kryptovaluutanvaihdolta, Binance-turvallisuus on melko hyvä. He oppivat paljon 40 miljoonan dollarin hakkeroinnista.

Erityisesti Binancella on pakollinen 2FA (Two Factor Authentication). Tämä on ominaisuus, joka vaatii käyttäjän antamaan kertakäyttökoodin, ennen kuin hän voi nostaa kryptovaluuttansa Binancesta.

Vaikka jotkut pörssit, kuten Coinbase, sallivat kauppiaiden perustaa 2FA matkapuhelinnumerolla, tämä ei ole turvallisin vaihtoehto. On paljon parempi asettaa 2FA kanssa Google Authenticator. GA: n etuna on, että se on sidottu puhelimeesi, joten riippumatta siitä, kuinka paljon hakkereita voi varastaa sinulta, he eivät pääse GA-salasanaan.

Se ei päde matkapuhelinnumeroon. SIM-vaihto tapahtuu, kun hakkeri varastaa henkilökohtaiset tietosi, soittaa matkapuhelinoperaattoriin ja käyttää varastettuja kirjautumistietojasi puhelinnumerosi siirtämiseen uudelle SIM-kortille.

Kun hakkeri hallitsee puhelinnumeroitasi, he voivat kirjautua mihin tahansa vaihtoon ja nostaa varoja, jos olet määrittänyt 2FA: n tekstiviestillä.

Siksi on aina turvallisempaa käyttää Google Authenticatoria. Muista vain, että kun asetat GA: n, sinun on kirjoitettava turvakoodi paperille ja säilytettävä se suojattuna.

Jos kadotat puhelimesi, voit palauttaa GA uudella puhelimellasi turvakoodilla.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Nämä ovat ominaisuuksia, jotka todella erottavat Binancen joukosta. Vaikka ekosysteemissä on kymmeniä kryptovaluutanvaihtoa (varovainen, eivät kaikki ovat luotettavia) seuraavat ominaisuudet tekevät Binancesta todella erottuvan joukosta.

KYC: n puute

Yksi syy siihen, että Binance pystyi kasvamaan niin nopeasti, on se, että heillä ei perinteisesti ole ollut kauppiaille mitään KYC-vaatimuksia. On olemassa myös muita kryptovaluutanvaihtoa, jotka eivät vaadi KYC: tä, mutta niillä on tyypillisesti erittäin alhaiset rajat, ts. käyttöikän nostoraja 0,5 BTC. Binancella ei sen sijaan koskaan ollut KYC: tä, ja niiden rajat olivat aina riittävän korkeat melkein kaikille vähittäiskauppiaille.

Vuodesta 2019 Binance aloitti tiettyjen kauppiaiden maantieteellisen estämisen uuden politiikan mukaisesti, jonka mukaan amerikkalaiset eivät voi käyttää heidän alustaansa. Alueilla, jotka voivat silti käyttää Binancea (melkein missä tahansa Aasiassa), ei ole KYC: tä. Tämä on antanut Binancelle suuren edun muihin kaupankäyntialustoihin verrattuna, joilla on pakollinen KYC.

Amerikkalainen kielto pannaan täytäntöön IP-osoitteen avulla, ja kuten mainittiin, VPN: ää voidaan käyttää kiellon kiertämiseen. On kuitenkin vaarana, että tilisi lukitaan.

Integrointi rohkean kanssa

Brave on kuuluisa luomisesta BAT-tunnuksen, jonka he palkitsevat käyttäjilleen tiettyjen mainosten katselemisesta. Nyt he menevät edes askeleen pidemmälle integroimalla Binance selaimeen.

Integraatio perustuu Binance-sovellusliittymään ja se antaa ihmisille, joilla on Binance-tili, vaihtaa kryptovaluuttoja suoraan selainikkunastaan. Tämä on hieno idea, koska se tekee salauksesta paljon helpommin saatavan ja helppokäyttöisen. Esimerkiksi rohkeat käyttäjät voivat nyt ansaita parasta käytettävissä olevaa tekniikkaa ja vaihtaa sen heti yleisesti hyväksyttäväksi valuutaksi, kuten Bitcoin tai Ethereum.

Vaikka Binance integroituu vain Braveen juuri nyt, olisi todella mielenkiintoista nähdä, onko heillä mahdollisesti muita kumppanuuksia rivissä. Esimerkiksi Opera on ensimmäinen verkkoselain, joka tulee vakiona sisäänrakennettu kryptovaluutta lompakko ja heidän olisi järkevää integroitua myös Binanceen.

Vankka arkkitehtuuri, joka toimii enimmäkseen huipputarpeessa

Objektiivisessa Binance-tarkastelussa on korostettava, että vaihdolla on aikaisemmin ollut ongelmia huippukysynnän aikoina. Usein se johti Binanceen menossa "huoltotila" pahin mahdollinen aika, jolloin volatiliteetti oli korkea ja hinnat nousivat tai putosivat. Ei ole mitään pahempaa kuin se, että et voi ostaa tai myydä kryptovaluuttoja milloin haluat.

Binance ei ole läheskään ainoa pörssi, jossa on esiintynyt volyymiin liittyviä ongelmia. Viimeksi Bitmex oli suljettu varten "huolto" kun Bitcoinin hinta putosi alle 4000 dollariin. Salausalueessa on avoin salaisuus, että jotkut pörssiympäristöt eivät kykene käsittelemään huippumäärää ja kun se tapahtuu, ne lopettavat kaupankäynnin "huolto."

Kaikki tämä on merkitystä Binancelle, koska he pystyivät käsittelemään äänenvoimakkuusvaatimukset, jotka tulivat samalla laskulla, joka sai Bitmexin sammumaan. Vaikka Binancen liikenne oli lähellä kaikkien aikojen korkeinta tasoa (liikenne oli _at kaikkien aikojen korkein Coinbaselle) he kokivat vain lyhyitä palveluhäiriöitä, etenkin Ethereumin osalta.

Kahden viime vuoden aikana Binance on päivittänyt arkkitehtuuriaan käsittelemään enemmän liikennettä, vaikka miljoonat ihmiset yrittäisivät käydä kauppaa samanaikaisesti. Se, että vaihto toimii todennäköisesti huippukysynnän aikana, on jotain, mitä pidät itsestäänselvyytenä, kunnes olet tilanteessa, jossa epätoivoisesti käydään salausta, mutta et voi, koska vaihto on alhaalla. Binancen vankan arkkitehtuurin tulisi ehdottomasti olla huomioitava, kun päätät kauppapaikkaa.

Panostaminen

Jotkut Proof of Stake (POS) -salavaluutat voidaan sijoittaa niin, että voit ansaita tuottoa auttamalla verkon suojaamisessa. Vaikka Coinbase on ehkä tunnetuin Tezos-panosohjelmastaan, Binancella on myös mahtava panosohjelma.

Binancessa ei vain voi panostaa Tezosia, vaan se on todella mahdollista yli tusina myös muut kolikot. Näiden kolikoiden panostetun pääoman tuottoprosentti vaihtelee, ja hinnat vaihtelevat välillä 2% – yli 10%. Tezosin, joka on ylivoimaisesti suosituin kolikko Binancessa ja muissa pörsseissä, ROI on tällä hetkellä 6-7%.

Jos haluat oppia lisää Binancen panosohjelmasta, jonka he ovat julkaisseet loistava opas ja UKK mikä selittää miten se toimii Binancessa ja mitä sinun tulee tehdä aloittaaksesi.

Mobiilisovellus

Kuten voidaan odottaa, Binancella on mobiilisovellus, joka on saatavana molemmille Omena ja Android. Sovellus on arvostettu molemmille alustoille, joiden Android-luokitus on 4,4 ja Apple-luokitus 4,8. Mobiilisovellus tarjoaa melkein kaikki samat toiminnot kuin perinteinen Binance -alusta. Se sisältää,

 1. Salausvaluutan ostaminen luottokortilla
 2. Futuurikauppa, jonka vipuvaikutus on jopa 125x
 3. Spot-kauppa kaikille Binancen tukemille kryptovaluutoille
 4. Ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi nopean vastauksen, jos jokin menee pieleen
 5. Sovellus tukee myös kryptovaluutan panostamista, jos sinulla on kolikoita, jotka voidaan kiinnittää

Vaikka jotkut käyttäjät ovat valittaneet bugikokemuksesta, Binance-sovellusta päivitetään säännöllisesti ja se on yksi korkeimpien sovellusten kaikista suurimmista kauppapaikoista.

Binance-tutkimusraportit

Yksi Binancen suurimmista panoksista yhteisöön on heidän säännöllinen tutkimusraportit jonka he julkaisevat ilmaiseksi. Nämä mittavat asiakirjat tarkastelevat monenlaisia ​​aiheita, markkinaolosuhteista ketjuanalyysimittareihin yksittäisten kryptovaluuttaprojektien elinkelpoisuuteen.

Heidän maailmanlaajuiset markkinaraportit julkaistaan ​​kerran kuukaudessa, ja ne käsittelevät tyypillisesti suuria hintatoimia, sekä historiallisia että odotettuja. Jos olet kiinnostunut näistä raporteista, jotka ovat melko perusteellisia ja usein lukemisen arvoisia, voit kirjautua Binanceen saadaksesi ne sähköpostitse.

BNB-kolikko

Vaikka useat vaihdot ovat sittemmin seuranneet heidän jalanjäljitään, Binance oli vaihtomerkkimallin alullepanija.

Tuolloin, kun Binance-kolikko BNB julkaistiin, ei ollut pieniä kiistoja. Onko BNB vakuus? Mihin sitä tarvitaan? Onko tämä vain Binancen räikeä versio rahanpalasta? Yhteisön mielipiteet olivat jakautuneet, ja monilla sijoittajilla oli vaikeuksia päättää BNB: n ostamisesta vai myymisestä.

Tuon dramaattisen alun jälkeen BNB on kuitenkin osoittautunut arvokkaaksi projektiksi useilla mielenkiintoisilla käyttötapauksilla.

Vähennä kaupankäyntimaksuja

Lähes kaikilla salauspörsseillä on jonkinlainen alennettu kauppamaksuohjelma. Jotkut pörssit, kuten Coinmama, alentavat kaupankäyntimaksujaan kauppiaille, jotka ostavat tietyn määrän kryptovaluutta tiettynä ajanjaksona. Muut pörssit noudattavat Binance-mallia ja antavat alennuksia kaupankäyntimaksuista sijoittajille, joilla on kolikonsa.

Lähes mikään näistä pörsseistä ei kuitenkaan tarjoa samaa alennustasoa kuin mitä Binance voi tarjota. Tämä johtuu siitä, että Binance tarjoaa kaksinkertaisen alennuksen BNB: n haltijoille.

 1. BNB: n haltijat, jotka maksavat kaupankäyntimaksunsa BNB: llä, voivat nauttia automaattisesta 25 prosentin alennuksesta kaupankäyntimaksuissa kautta linjan. Koska Binancella on jo alhaisimmat kaupankäyntimaksut kaikista suurimmista pörsseistä, tämä tekee niistä entistä houkuttelevamman alustan kaupankäynnille.
 2. Pitämällä tiettyä määrää BNB: tä saat vielä suuremman alennuksen. Esimerkiksi kuka tahansa, jolla on yli 50 BNB, voi saada alennetun kaupankäyntimaksun, joka on 0,09% valmistaja ja 0,10% ottaja. Jos yhdistät sen alennukseen, joka on käytettävissä BNB: n käyttämiseen kaupankäyntimaksujen maksamiseen, lopullinen korko on 0,0675% valmistaja ja 0,0750% ottaja.

Nämä kaupankäyntimaksut alkavat näyttää erityisen hyviltä, ​​varsinkin kun verrataan Coinbasen 0,5%: n valmistaja- ja ottopalkkioon. Julkaisun jälkeen 50 BNB: n ostaminen maksaa noin 600 dollaria. Lisätietoja BNB: n kaupankäynnin alennuksista on saatavilla täältä.

Osallistu IEOihin

Toinen Binancen innovaatioista on IEO (Initial Exchange Offering).

Vuonna 2017 salausyhteisö näki runsaasti ICO: ita, jotka keräsivät kumulatiivisesti miljardeja dollareita lupaamalla ylimitoitettuja tuottoja. Valitettavasti suurin osa näistä projekteista epäonnistui. Jotkut olivat suoraa huijausta, toiset olivat teknisesti mahdotonta ja toisilla oli vain huono joukkue, jolla oli huono idea. ICO-hankkeiden epäonnistumisaste on valtava.

Toivon, että IEO-malli voi auttaa korjaamaan tämän. IEO: n kanssa vaihdon (kuten Binance) on hyväksyttävä projekti ennen kuin se listataan. Tämä tarkoittaa tarkempaa valvontaa, joka toivottavasti karkottaa huijaukset ja toimimattomat projektit.

Toinen etu on, että kun uusi projekti ottaa käyttöön IEO-mallin, ne listataan automaattisesti pörssiin. Aikaisemmin monien ICO-projektien oli todella pakko maksaa miljoonia dollaria päästäksesi listalle Binancen kaltaisissa pörsseissä.

Jos he eivät maksa listalle pääsemisestä, he kamppailevat aina likviditeetin ja sijoittajien saatavuuden puolesta. IEO poistaa ongelman, koska hankkeita on mahdollista käydä kauppaa alusta alkaen.

Osallistuakseen IEO: han sijoittajan on käytettävä BNB: tä samalla tavalla kuin useimmat ICO: t rahoittivat ETH.

Kaupankäynti Binance DEX: llä

Ennen kuin aloitamme Binance DEX voisi olla hyödyllistä selittää kaksi termiä.

 1. CEX – keskitetty vaihto. Tämä on salausvaihto, jota hallitsee yksi viranomainen. Melkein jokainen suuri vaihto on CEX. Kraken, Coinbase, Binance jne.
 2. DEX – Hajautettu vaihto. Salausvaihto, joka tyypillisesti toimii lohkoketjualustalla ja sellainen, jota mikään keskitetty viranomainen ei ohjaa. DEX: n etu on, että sitä ei voida sulkea, koska kauppoja ohjaa koodi ja keskitetty viranomainen ei selvitä niitä.

Kryptovaluuttayhteisössä on viime aikoina puhuttu paljon DEXeistä ja niiden tulevaisuuden potentiaalista, erityisesti Ethereum-alustalla. Ne voisivat mahdollisesti ratkaista useita CEX: iin liittyviä ongelmia, erityisesti kauppiaiden rajoitukset, jäädytetyt varat, varastetut varat jne..

Tästä huolimatta Binancen DEX ei todellakaan ole oikea DEX, se on enemmän CEX / DEX-hybridi. Vaikka Binance haluaa väittää, että heidän DEX on todellisuudessa hajautettu, Binancesta riippuu sen pitäminen sujuvana ja jos Binance haluaa, he voivat sulkea sen.

Siitä huolimatta se on ainakin askel oikeaan suuntaan, ja on mielenkiintoista nähdä, että maailman suurin CEX luo DEX: n, joka saattaa häiritä heidän liiketoimintamalliaan. Muutama huomautus Binance DEX: stä.

 1. Tällä hetkellä listalla on yli 100 kaupankäyntiparia.
 2. DEX toimii BNB: n avulla, jota käytetään kaupankäyntimaksujen alentamiseen, kaupankäyntimaksujen maksamiseen ja myös IEO: n pääoman ottamiseen
 3. Julkaisun jälkeen Binance väittää, että aktiivisia DEX-lompakoita on noin 400 000. Kaukana Binancen miljoonista käyttäjistä, mutta jos DEX jatkaa kasvuaan, on todennäköistä, että heillä on miljoona käyttäjää vuosina 2021 tai 2022.

BNB-maksujärjestelmä

Kaikkien muiden käyttötapojensa lisäksi Binance pyrkii aktiivisesti mainostamaan BNB: tä maksumekanismina, joka kilpailee BTC: n kanssa. Yksi tapa, jolla he työntävät maksun käyttötapaa, on käyttää BNB: tä maksamaan työntekijöiden palkat Binancessa. Joissakin raporteissa todetaan, että jopa 90% Binancen henkilöstöstä maksetaan ainakin osittain BNB.

Muissa uutisissa kryptovaluutta-maksualustat ovat myös alkaneet hyväksyä BNB: tä. Kun Rahamaksut alkoi hyväksyä BNB: tä yhtäkkiä tuli mahdolliseksi käyttää vaihtotunnusta yli 2 000 000 eri toimittajan kanssa.

BNB: n odotetaan lisääntyvän integroitumisen myymälöiden ja kauppiaiden kanssa kaikkialla maailmassa, etenkin Aasiassa. Binancella on valta ja vaikutusvalta ajaa voimakkaasti adoptiota, ja koska he pitävät itse BNB: tä, sitä enemmän kysyntää heidän kolikolleen, sitä paremmin heidän taloutensa näyttää.

BNB kolikkopoltto

Yksinkertainen tarjonta ja kysyntä sanovat, että mitä vähemmän tarjontaa, sitä korkeampi hinta. Binance hyödyntää sitä, koska heillä on neljännesvuosittain poltettu BNB-kolikon merkkimekaniikka.

Joka neljännes Binance ostaa takaisin ja polttaa tietyn määrän BNB: tä kyseisen vuosineljänneksen kaupankäyntimäärän perusteella. BNB aloitti 200 000 000 kolikolla ja Binance jatkaa polttamista, kunnes vain 100 000 000 on jäljellä. Tämän pitäisi auttaa nostamaan BNB: n hintaa ja palkitsemaan pitkäaikaisia ​​haltijoita.

Tarkat ohjeet ja selitykset BNB-palomekanismista voit tarkistaa Binancen verkkosivusto.

Binance USA

Se, että Binance alkoi estää amerikkalaisia ​​kauppiaita, ei tarkoittanut, että he olivat valmiita luopumaan Amerikasta. Yhdysvallat on valtava salausmarkkinat, ja Binance uhraisi kymmenien miljoonien dollareiden voiton olemalla toimimatta siellä.

Binance tunnusti kuitenkin, että ollessaan Maltalla toimiva yritys, jolla on vahvat siteet Kiinaan, he eivät todennäköisesti koskaan saaneet amerikkalaisten sääntelyviranomaisten lupaa toimia kaikissa 50 osavaltiossa. Joten sen sijaan he kehittivät Binance US: n, ainutlaatuisen pörssin, jolla on edelleen Binance-tuotemerkki ja tunnelma, mutta joka perustuu kokonaan Yhdysvaltoihin.

Binance USA: ta johtaa Catherine Coley kuka on äänittänyt loistava podcast Pompin kanssa, niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää hänestä ja visiosta Binance US.

Vaikka Binance USA: lla on potentiaalia tulla yhdysvaltalaiseksi kryptovaluutta-voimalaitokseksi, heillä on tällä hetkellä valitettavasti muutamia ongelmia, jotka saattavat tehdä Binance USA: sta vähemmän houkuttelevan kuin muut vaihtoehdot, kuten Coinbase tai Kraken.

Likviditeettiongelmat

Binance Yhdysvaltain likviditeetti on vain murto-osa Binancesta. Esimerkiksi tämän artikkelin kirjoittamisen aikana Binance USA: lla on 24 tuntia kaupankäynnin volyymi vain 11 miljoonaa dollaria, kun taas Binancella on 24 tuntia kaupankäynnin volyymi 1,5 miljardia dollaria.

Yksi ongelma on, että likviditeetti synnyttää likviditeettiä, joten vaihdon aloittaminen alusta alkaen voi olla vaikeaa, koska likviditeettiä ei ole "kaapelikäynnistys" kaupankäynti. Toinen ongelma on pääsy. Kun alkuperäinen Binance avattiin ensimmäisen kerran, niillä voi käydä kauppaa olennaisesti kuka tahansa maailmassa. Binance US on erilainen tarina…

Puute pääsy

Osavaltioittain vaihtelevien säännösten vuoksi kymmenet miljoonat amerikkalaiset eivät voi käyttää alustaa. Yhdysvaltain Binance-palvelusehtojen mukaan kauppiaat seuraavista osavaltioista eivät voi käyttää palvelua,

 • Alabama
 • Connecticut
 • Florida
 • Georgia
 • Havaijilla
 • Idaho
 • Louisiana
 • New York
 • Pohjois-Carolina
 • Texas
 • Vermont
 • Washington

Binance USA on epäilemättä jo aloittanut prosessin, jolla se saa viranomaishyväksynnän toimiakseen näissä osavaltioissa. Ainakin julkaisemisesta lähtien he eivät kuitenkaan voi hyväksyä kauppiaita näistä valtioista, mikä vähentää selvästi niiden alustan likviditeettiä.

Kolikoiden puute

Jälleen kerran näemme Binancen Yhdysvaltojen eksyvän siitä, mikä on tehnyt Binancesta niin suuren. Binancella on useita satoja ainutlaatuisia kolikoita alustallaan, kun taas Yhdysvaltain Binance-kauppiailla on pääsy vain niihin useita kymmeniä kolikoita, joista monet käyvät kauppaa jo muilla pörsseillä, joilla on enemmän likviditeettiä.

Binance kaupankäyntimaksut ovat alhaisemmat kuin muut amerikkalaiset käyttöympäristöt, mutta se ei silti näytä riittävän kannustimeksi saada ihmiset innostumaan rekisteröitymään uudelle alustalle. Kun Binance US on saatavana kaikissa 50 osavaltiossa, ja kun sillä on enemmän likviditeettiä, voi olla syytä liittyä (mainitsimmeko, että heillä on pakollinen KYC?), Mutta Binancen amerikkalaisesta versiosta on vielä vain yksi etu: pankki siirrot.

Binance-pankkisiirrot

Toisin kuin Binancen tavallinen versio, amerikkalainen pörssi tukee Fiat USD -talletuksia pankkisiirrolla. Binancen mukaan uusien käyttäjien enimmäistalletus on 5000 dollaria. Kun sijoittajalla on ollut tilinsä jonkin aikaa, talletusraja nousee 50000 dollariin, mikä toivottavasti riittää useimmille ihmisille.

Jos sinun on talletettava vielä enemmän varoja Binance US -palveluun, on mahdollista käyttää myös pankkisiirtoa, jonka talletuksen enimmäismäärä on miljoona dollaria.

Binance-maailma

Kaikki asiat ovat tasa-arvoisia, jos aiot kirjautua vain yhteen kryptovaluutan vaihtoon, on järkevää rekisteröityä Binanceen.

Kuten olemme nähneet, Binance-palkkiot ovat selvästi alle alan keskiarvon, mikä tarkoittaa, että joka kerta kun vaihdat kauppaa, säästät salausta.

Keskustelimme siitä, kuinka nostaa rahaa Binancesta, ja yksi heidän alustansa suurimmista asioista on, että Binancen nostomaksu on erittäin kohtuullinen. Binance-palkkiot ovat yleisesti ottaen kohtuullisia, jotta tiedät, että saat paljon kauppaa siellä käydessäsi kauppaa.

Mutta sillä ei ole merkitystä vain maksuilla. Tonnia kryptovaluuttakauppiaita ei käytä Binancea pelkästään matalien palkkioiden vuoksi, vaan myös siksi, että niillä on laaja valikoima salausvaluuttoja.

Suosittujen kolikoiden, kuten Bitcoin ja Ethereum, Binance on yleensä alusta, jolla on eniten likviditeettiä.

Joillekin mikro-cap-altcoineille Binance on _markkinapaikka, jossa ne käyvät kauppaa kaikilla likviditeeteillä.

Lopuksi, koska maailman suurimmalla kryptovaluutanvaihdolla Binancella on laaja asiakaspalveluosasto, johon voit aina ottaa yhteyttä sähköpostitse tai avaamalla tukilipun. Kun otat yhteyttä asiakaspalveluun, he voivat auttaa kaikessa KYC-ongelmista aina kolikoiden hakemiseen, jotka on lähetetty ilman tagia.

Joten jos etsit vain yhtä vaihtoa rekisteröityäksesi Binanceen, on ehdottomasti loistava valinta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me