Paras kryptovaluutan vaihto ja arvostelut

Salausvaihto on paikka ostaa, myydä ja käydä salausta. Jotkut pörssit tarjoavat myös johdannaistuotteita, jotta käyttäjät voivat käydä kauppaa optioilla ja futuureilla.

Salakirjoihin vasta pääsevien ihmisten ongelma on se, että ei ole niin helppoa määrittää, mitkä kryptovaluuttakauppapaikat ovat hyviä ja joita tulisi välttää.

Digitaalisen valuutan alustoja on kymmeniä, mutta mikä on paras?

Tässä artikkelissa annamme sinulle kaikki tarvitsemasi työkalut sen sijaan, että vastaat suoraan kysymykseen. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska kaikilla ihmisillä ei ole pääsyä samoihin vaihtoihin.

Eurooppalaisilla ja aasialaisilla on yleensä hyvä pääsy kryptovaluutanvaihtoon, kun taas amerikkalaiset ovat kiellettyjä monilta alustoilta. Siksi parhaiden kauppapaikkojen selvittäminen voi viedä jonkin aikaa. Kun tämä sanotaan, aloitetaan.

Ensimmäinen asia, jota tarkastelemme, ovat kaikki erityyppiset kryptovaluutanvaihdot.

Kuinka valita paras vaihto

Parhaan kryptovaluutanvaihdon valitsemisessa on paljon tekijöitä. Ennen kuin rekisteröidyt ensimmäiseen vaihtoosi, tässä kannattaa harkita joitain asioita.

Kaupankäynti Spot-pörssissä

Kun ihmiset ajattelevat kryptovaluutan vaihtoa, mitä he yleensä ajattelevat, on spot-vaihto. Tämä on paikka, jossa kauppiaat voivat vaihtaa omaisuuden toiseen. Esimerkiksi käydä kauppaa Bitcoinilla Ethereumille.

Jokaisella spot-pörssillä on erilaiset salausvaluuttaparit, joten rekisteröimäsi pörssi voi riippua siitä, mitä kryptovaluuttoja siellä voi käydä kauppaa. Esimerkiksi, jos haluat esimerkiksi käydä kauppaa vain Ethereumilla / Litecoinilla, voit rekisteröityä melkein mihin tahansa pörssiin, koska niillä kaikilla on pääsy näihin kolikoihin.

Kuitenkin, jos haluat käydä kauppaa eksoottisemmalla kolikolla, kuten Nano tai Monero, sinun on löydettävä yksi kryptovaluutan pörsseistä, joilla on tämä kaupankäyntipari.

Kaupankäynti johdannaispörssissä

Johdannaispörssi tarjoaa kaupankäyntivaihtoehtoja, kuten futuurisopimuksia tai optioita. Nämä ovat tyypillisesti rahoitustuotteita edistyneemmille kryptovaluutta-kauppiaille. Kuitenkin, jos olet jo perehtynyt näihin tuotteisiin perinteisiltä rahoitusmarkkinoilta, saattaa olla järkevää käydä kauppaa niillä kryptovaluutan vaihtoalustalla.

Joissakin tapauksissa spot-pörssi tarjoaa myös johdannaistuotteita, jotta voit tehdä kaiken kaupankäynnin yhdessä paikassa. Suosituimmat johdannaispörssit, joilla on eniten kauppaa, ovat kuitenkin yleensä erillisiä alustoja. Eli ne tarjoavat vain johdannaiskauppoja.

Yksi mainitsemisen arvoinen asia on, että monet johdannaiset salaavat pörssit tarjoavat marginaalikauppaa ja joissakin tapauksissa erittäin korkeaa marginaalikauppaa, jopa 50x tai 100x. Ei ole suositeltavaa käyttää niin suurta vipuvaikutusta, koska rahan menettäminen on erittäin helppoa, ja se muistuttaa enemmän rahapelejä kuin tosiasiallisesti kaupankäyntiä. Tietyt salauksenvaihtoalustat tarjoavat kuitenkin tällaisen vipuvaikutuksen, jos se on jotain, josta olet kiinnostunut.

Vankeusrangaistus vs. muu kuin vapausrangaistus

Suurin ero salauksen ja perinteisten rahoitusmarkkinoiden välillä on se, että salauksella voit säilyttää omat varat. Voit milloin tahansa nostaa salauksesi vaihdosta lompakkoon, jota hallitset. Turvallisuussyistä suosittelemme sinua tekemään niin! Mutta lisää siitä myöhemmin.

Vankeusrangaistuksen ja muun kuin vapaudenhoidon vaihtoalustan ero on yksinkertainen. Vankeinhoitoalusta tallentaa salausvaluuttasi, kun taas muu kuin vapaudenhoidon pörssi ei.

Esimerkiksi muun kuin vapaudenhoidon pörssin avulla syötät haluamasi kaupan, lähetät alustalle salauksen ja sitten he lähettävät sinulle vaihdetut kolikot välittömästi. Alustalle ei ole tallennettu kryptovaluuttaa, jotta ei ole mahdollisuutta kadota tai varastaa.

Muut kuin säilöön kuuluvat vaihdot toimivat parhaiten pienemmissä kaupoissa tai kaupankäynnissä, kun et halua rekisteröityä salauksen valuutanvaihtosivustoille. Kuitenkin muut kuin säilöön kuuluvat kaupankäyntimaksut ovat yleensä korkeammat ja ne tarjoavat vähemmän toimintoja kuin tavallinen salausvaihto

Äänenvoimakkuuden määrittäminen pörssissä

Kaupankäyntimäärän selvittäminen pörssissä ei ole pieni tehtävä. Monet vähemmän arvostetuista salausvaihdoista harjoittavat pese kaupankäynti ja voi olla vaikea tietää, mikä heidän todellinen kaupankäyntimääränsä on.

Esimerkiksi lehdistö hyväksyy laajasti CoinMarketCapin ilmoittamat kaupankäyntimäärät totuutena, vaikka nämäkin ovat villisti paisuneet. Esimerkiksi julkaisusta lähtien CMC listaa Bitcoinin 24 tunnin kaupankäyntimäärät 37 miljardiksi dollariksi, mikä on noin 25 kertaa suurempi kuin mitä arvostetuimmat verkkosivustot väittävät määrän olevan.

Jos haluat selvittää, onko pörssissä todella korkea likviditeetti, on parempi käyttää verkkosivustoja, kuten Messari tai BitcoinTradeMäärä. Nämä ilmoittavat tarkat kaupankäyntitiedot jättämättä tietoja pörsseistä, joiden tiedetään harjoittavan pesukauppaa.

Mitä kannattaa varoa rekisteröityessäsi digitaaliseen valuutanvaihtoon

On aina hyvä tutkia kaupankäyntialustan maine ennen kuin rekisteröidyt kauppaan siellä. Jotkut parhaista kryptovaluutanvaihdoista ovat erinomaisen maineen ja suhtautuvat turvallisuuteen vakavasti. Muut kolikonvaihdot ovat vain nopean voiton saamiseksi, eivätkä ne tee paljon pitääkseen Bitcoin-kauppiaita turvassa.

Yritä tutkimuksessasi selvittää, onko vaihdolla, johon aiot rekisteröityä, hyvä käyttöliittymä, onko heillä asiakastukikeskus ja vastaavatko he tosiasiassa asiakastukikeskukseensa lähetettyihin kyselyihin.

Mieti myös, kuinka kauan digitaalinen valuutanvaihto on ollut käytössä. Mitä kauemmin he ovat olleet avaruudessa, sitä todennäköisempää on, että heillä on hyvä tuote ja suhtaudutaan turvallisuuteen vakavasti.

Salakirjoituksen ostaminen pörssistä

Sen jälkeen kun salamarkkinat alittivat matalansa joulukuussa 2018, krypto-valuuttojen osto on kiinnostunut uudestaan. Paljon ihmisiä haluavat tietää kuinka ostaa Bitcoinia ja miten ostaa altcoineja käyttämällä erilaisia ​​maksutapoja.

Tässä osiossa selitämme, kuinka löytää parhaat krypto-valuutanvaihdot salauksen ostamiseksi ja miten aloittaa sijoittaminen. Kuten kaikessa muussa salauksessa, on paljon vaihtoehtoja.

Pankkitalletukset ja pankkisiirrot

Halvin tapa ostaa Bitcoin tai muu salaus on yleensä pankkitilillä. Toisin sanoen yhdistämällä pankkitili krypto-valuutanvaihtoon ja tallettamalla sitten rahaa kyseiseen vaihtoon. Tällä menetelmällä on usein alhaisimmat palkkiot.

Monet parhaista kryptovaluutanvaihdoista, parhaalla maineella olevat pörssit tarjoavat mahdollisuuden käyttää pankkitiliäsi. Sinun tulisi kuitenkin tutkia vaihto ennen pankkitietojesi lähettämistä varmistaaksesi, että se on turvallista.

Pankkitilillä ostamisen haittana on, että tilin rahoittaminen voi viedä päiviä. Erittäin epävakaalla salausmarkkinoilla se voi tarkoittaa, että maksat kolikosta paljon enemmän kuin hinta, kun aloitit pankkisiirron. Siksi sinun kannattaa harkita tilin ennakkorahoitusta ennen kuin olet valmis ostamaan Bitcoinia, jotta kun haluat ostaa rahat ovat jo siellä.

Tilisiirto on toinen vaihtoehto, mutta jotkut pörssit veloittavat korkeita maksuja pankkisiirroista. Pankkisiirrolla voi myös olla maksuja pankistasi, joten tämä ei yleensä ole paras tapa lähettää rahaa kryptovaluutanvaihtoon.

Luottokortin käyttäminen

Luottokortti on toinen tapa ostaa salausta. Valitettavasti suurin osa suurimmista pörsseistä on lopettanut luottokortin hyväksymisen kelvolliseksi maksutapaksi. Jotkut pörssit ja lompakot hyväksyvät edelleen luottokortteja, joten niitä on silti mahdollista käyttää.

Luottokorttiostoksille paras tapa ostaa salaus on tosiasiallisesti kryptovaluutta-lompakko, joka sallii luottokortin maksutavana. On monia lompakoita, joilla on tämä toiminto, ja ne ovat paras tapa käyttää luottokortteja salauksen ostamiseen.

Joissakin kryptovaluutanvaihdoissa sallitaan myös luottokorttien käyttö, joten tarkista, tarjoavatko rekisteröimäsi pörssit tätä vaihtoehtoa.

Yksi huomionarvoinen asia on, että kortin käytöstä salauksen ostamiseen liittyy usein paljon maksuja. Itse asiassa se on luultavasti menetelmä, jolla on korkeimmat palkkiot kaikista maksutavista, joista keskustelemme tässä artikkelissa. Siksi parempi vaihtoehto on käyttää maksukorttia.

Maksukortin käyttäminen

Suurin osa suurimmista kryptovaluutanvaihdoista antaa kauppiaille mahdollisuuden käyttää maksukorttia maksukortilla. Pankkikortin käytöstä peritään korkeammat maksut kuin pankkitalletuksella, mutta myös alhaisemmat maksut kuin luottokortilla.

Yksi etu maksukortin käytöstä Bitcoin-pörsseissä on, että veloitusostoksen yhteydessä salaus on yleensä saatavilla heti, sinun ei tarvitse odottaa maksun tyhjentämistä pankkitalletuksella. Veloituksen käyttäminen on yleensä mahdollista, että salaus on lompakossa muutamassa minuutissa.

Pienen tutkimuksen pitäisi kertoa sinulle maassasi parhaista pankkikortteja hyväksyvistä kryptovaluutanvaihdoista. Lisäksi on tärkeää keskustella pankkisi kanssa pankkikortin käytöstä kryptovaluutanvaihdossa. Jotkut pankit eivät halua asiakkaidensa olevan mitään tekemistä kryptovaluutanvaihdon kanssa, ja äärimmäisissä tapauksissa pankki voi todella peruuttaa tilin joku, joka ostaa Bitcoinin.

Palkkioiden määrittäminen pörssissä

Jokaisella kryptovaluutanvaihdolla on erilaiset maksut. Jotkut perivät korkeita kaupankäyntimaksuja ja alhaisia ​​nostomaksuja. Muilla pörsseillä on hyvät salauksen ja salauksen väliset valuuttakurssit, mutta ne veloittavat paljon nostoista. Ja parhailla kryptovaluutanvaihdoilla on kaikki: hyvä kaupankäyntimaksuaikataulu ja alhaiset nostomaksut.

Paras kaupankäyntialusta on erilainen kaikille sen mukaan, kuinka usein aiot vetäytyä ja kuinka paljon aiot käydä kauppaa. Muista varoa piilotettuja maksuja, koska varsinkin muilla kuin vapaudenhoidon pörsseillä on yleensä piilotettuja maksuja.

Turvallisuus

Turvallisuus on uskomattoman tärkeää kryptoalateollisuudessa. Miljardeja dollareita arvoinen kryptovaluutta on jo varastettu, ja surullinen tosiasia on, että tulevaisuudessa varastetaan lisää.

Salakirjoituksessa olet vastuussa varojesi pitämisestä turvassa, ja jopa yksi parhaista pörsseistä voi murtautua. Siksi tämä osa on erityisen tärkeä kiinnittää huomiota.

Ei avaimesi, ei salauksesi

Ei avaimesi, ei salauksesi kuuluisa sanonta kryptovaluuttaekosysteemissä. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että jos jätät salauksen pörssiin tai lompakkoon, joka ei anna sinulle yksityistä avainta, et todellakaan hallitse salaustasi. Alusta, johon olet tallentanut Bitcoinin tai Ethereumin, voi milloin tahansa hallita kolikoitasi.

Tämä oli äskettäin suuri ongelma Kanadan pörssin Quadriga missä perustaja kuoli ja myöhemmin kukaan muu ei päässyt pörssiin tallennettuihin varoihin. Tuloksena oli, että kaikki Quadrigan kauppiaat ja sijoittajat menettivät miljoonia dollareita.

Hakkerit ovat myös suuri ongelma lohkoketjutilassa ja jopa johtava kryptovaluutan vaihto voi vaikuttaa. Itse salauspörssien hakkerointi on kokopäiväistä liiketoimintaa joillekin ja Pohjois-Korea on omistautunut tiimi salaus hakkereista.

Joten mitä voit tehdä suojellaksesi itseäsi? Seuraavassa on muutama tapa pitää kolikkosi turvassa.

Kahden tekijän todennus

Ylivoimaisesti tärkein asia, jonka kuka tahansa kauppias tai sijoittaja voi tehdä suojellakseen itseään käyttäessään kryptovaluutanvaihtoa, on mahdollistaa kaksitekijäinen todennus.

Kaksivaiheinen todennus tarkoittaa, että sisäänkirjautumiseksi käyttäjän on annettava salasana ja jokin muu todentamismuoto. Se voi olla väliaikainen salasana, joka lähetetään matkapuhelimeen tai sähköpostiosoitteeseen. Se voi myös olla kertakäyttöinen salasana, jonka on luonut Google-todennin.

On yleisesti sovittu, että Google-todennin on paras tapa suojata tiliäsi, sillä sillä on suuri etu: koodi voidaan luoda vain yhdestä puhelimesta. Esimerkiksi sähköpostiosoite voidaan hakata ja koodi siepata. SIM-kortin vaihto on myös yleistä. Google-todentaja on kuitenkin linkitetty yhteen puhelimeen, joten ainoa tapa, jolla varas saa koodin, olisi varastaa matkapuhelimesi.

Joissakin pörsseissä on jopa kolmen tekijän todennus. Esimerkiksi salasana, kertakäyttöinen Google-todennuksen salasana ja sähköpostiisi lähetetty salasana. Mitä enemmän turvallisuutta, sitä parempi. Vaikka tilillesi kirjautuminen on hankalaa, se on paljon parempi kuin varojen varastaminen.

Miksi sinun tulisi käyttää laitteistolompakkoa

Vaikka kahden tekijän todennus on tärkeää, paras tapa suojautua on yksinkertaisesti olla pitämättä kolikoita pörssissä. Turvallisin tapa kolikoiden säilyttämiseen on sitten käyttää laitteistolompakkoa, kuten Ledger tai Trezor.

Laitteiston lompakko on hieno, koska ainoa tapa, jolla varoja voidaan lähettää, on painamalla laitteen fyysistä painiketta. Tämän ominaisuuden takia laitteistolompakko on mahdollista kytkeä maailman tartunnan saaneeseen tietokoneeseen, ja niin kauan kuin et paina laitteen nappia hyväksyäksesi tapahtuman, salausta ei voida varastaa.

Yksi huomionarvoinen asia laitteistolompakoiden suhteen on, että kaikki laitteistolompakot eivät tue samoja kolikoita. Ennen kuin ostat laitteistolompakon, varmista, että se tukee valuuttoja, joita aiot vaihtaa.

Mikä on Tether ja miksi se käy kauppaa niin monilla Bitcoin-pörsseillä?

Tether on yksi vanhimmista stablecoineista ja on ylivoimaisesti kaikkein likvidein (suurin kaupankäyntimäärä) kaikista stablecoineista. Jos vaihto aikoo käydä kauppaa vain yhdellä stablecoinilla, se on yleensä Tether, etenkin Tether / Bitcoin-pari.

Tetheristä kannattaa puhua, koska se on erittäin kiistanalainen kolikko. Vaikka Tetherin oletetaan tuettavan 1: 1 fyysisillä dollareilla pankkitilillä, valitettava totuus on, että näin ei ole, Tether on vain noin 70% kannatti dollareilla. Ainakin niin useimmat ihmiset ajattelevat … On hyvin vaikea erottaa tosiasiat fikseistä Tetherin kanssa.

Onko sitä turvallista käyttää? Todennäköisesti useimmissa kaupoissa Tether on turvallinen käyttää. Tether ei kuitenkaan ole turvallista varojen varastoinnissa. Milloin tahansa Tether voisi "implode" ja ihmiset, joilla on joukko Tetheriä, saattavat huomata, että heidän kolikkonsa ovat yhtäkkiä arvottomia.

Kuinka tilauskirja toimii

Tilauskanta on tapa nähdä, kuinka monta osto- ja myyntitilausta on tietyllä hintatasolla. Tilauskanta toimii, koska salauskauppiaat asettavat kirjassa olevia rajoituksia.

Elinkeinonharjoittaja voisi esimerkiksi luoda limiittitilauksen, jonka mukaan he haluaisivat ostaa 1 eetterin hintaan 300 dollaria. Jos hinta saavuttaa tuon tason, 1 eetteri ostetaan automaattisesti kyseisellä hinnalla. Sama toimii päinvastoin myyntiin.

Syvä tilauskanta on sellainen, jossa on paljon osto- ja myyntitilauksia. Tyypillisesti parhailla pörsseillä on syvät tilauskannat. Syvällä tilauskannalla ei ehkä ole merkitystä keskimääräiselle vähittäiskauppiaalle, mutta se on tärkeää suurille kauppiaille ja sijoittajille, jotka haluavat selvittää suuret tilaukset muuttamatta hintaa.

Määräysten mukainen

Vaikka kryptovaluuttaekosysteemi on perinteisesti ollut vähemmän säänneltyä kuin perinteiset markkinat, se muuttuu nopeasti. Kryptovaluutanvaihto on lisääntyneessä paineessa noudattamaan säännöksiä, jopa sellaisia, joilla ei ole paljon järkeä.

Yksi yleisimmistä säännöksistä, jotka näet tarkastellessasi luetteloa kryptovaluutanvaihdosta, ovat kaikki maat, joiden kansalaiset eivät voi käyttää tätä vaihtoa. Valitettavasti tämä salausvaluuttakauppiaiden kielto sisältää usein amerikkalaisia.

Monet amerikkalaiset ovat kuitenkin huomanneet, että he voivat käyttää VPN: ää kiertääkseen geokiellon vakuuttamalla krypto valuutanvaihdon siitä, että he ovat eri maasta.

Tämän ongelmana on, että jos pörssi havaitsee koskaan, että käytät VPN: ää päästäksesi pörssiin Amerikasta, he voivat poistaa tilisi ja pitää salauksesi. Se on suuri riski ottaa, ja on paljon parempi noudattaa säännöksiä.

UKK

Miksi NY-osavaltiossa on niin vähän vaihtoja?

New Yorkista tulevien amerikkalaisten kauppiaiden aloittaminen voi olla erityisen vaikeaa. Tämä johtuu siitä, että New Yorkin osavaltiolla on erityinen sääntelyvaatimus, jota kutsutaan a BitLicense ja salausvaihdot eivät voi toimia valtiossa ilman sitä.

Valitettavasti BitLicense-sovelluksen hakuprosessi on pitkä, monimutkainen ja kallis. Siksi jotkut kryptovaluuttaympäristöt päättävät olla edes vaivautumatta hakemiseen, joten ne eivät palvele New Yorkin asiakkaita.

Hyvä uutinen on kuitenkin se, että New York on tietoinen ongelmasta ja muutoksista on ehdotettu mikä helpottaisi vaihdon aloittamista New Yorkissa.

Voinko käydä kauppaa futuureilla?

Kyllä, tietyt spot-pörssit tarjoavat myös futuurikauppoja. Kuten jo mainittiin, on kuitenkin tärkeää ymmärtää kaikki futuurikaupan riskit, erityisesti marginaalin käytön riskit.

Lisäksi futuurikaupoilla on usein erilaiset kaupankäyntimaksut kuin tavallisilla spot-kaupoilla. Esimerkiksi markkinatakaaja maksaa tavallista, kun markkinatakaaja saa alennuksen. Toisin sanoen markkinatakaaja todella saa pienen bonuksen kaupankäynnistä.

Lopuksi on tärkeää ymmärtää ero ikuisten swap-futuurien, joilla ei ole viimeistä käyttöpäivää, ja tavallisten futuurituotteiden välillä, joilla on viimeinen voimassaolopäivä. Vaikka useimmilla pörsseillä on ikuiset swap-futuurit, jotkut tarjoavat myös perinteisiä futuurituotteita.

Miksi korkea likviditeetti on tärkeää?

Korkea likviditeetti on tärkeää, koska se tarkoittaa, että voit suorittaa kaupan haluamallasi hinnalla huolimatta liukastumisesta. Liukastuminen tapahtuu, kun tilauskanta ei ole tarpeeksi syvä, jotta kauppasi ei käy läpi haluamaasi hintaan.

Kaikkien yhtä korkean likviditeetin pörssien ollessa myös yleensä luotettavampia. Markkinatakaajat (valaat) tarjoavat paljon likviditeettiä, ja ne käyvät kauppaa yleensä vain turvallisimmissa pörsseissä.

Mitä eroa on markkinaostolla ja rajoitetulla tilauksella?

Vaikka tilaustyyppejä on paljon, markkinaostot ja rajoitukset ovat ylivoimaisesti yleisimpiä. Ne ovat myös ainoa tilaustyyppi, josta useimpien kryptovaluuttakauppiaiden on tiedettävä.

Rajatilaus on, kun lähetät tilauksen ostaa tai myydä Bitcoinia tai muuta valuuttaa tiettyyn hintaan. Tilaus käydään läpi vain, jos Bitcoin osuu kyseiseen hintaan, ja etuna on, että tiedät tarkalleen minkä hinnan saat kaupastasi. Ei ole yllätyksiä.

Markkinoiden osto tai myynti tarkoittaa kuitenkin sitä, että Bitcoin-alusta lähettää tilauksen ja tyhjentää sen hintaan. Äärimmäisessä esimerkissä voit markkinoida Bitcoinia 10000 dollarilla, mutta nopeasti laskevilla hinnoilla saatat päätyä myymään puolet tai enemmän tilauksesta $ 9,900.

Tätä ei todennäköisesti tapahdu useimmille vähittäiskaupan Bitcoin-kauppiaille, koska pienet markkinatilaukset yleensä poistuvat melkein välittömästi. Mitä enemmän kauppaa käydään, sitä todennäköisempää on, että markkinatilaus selvitetään eri hinnalla kuin kun lähetät sen.

Mikä on vaihtoon perustuva tunnus?

Monilla pörsseillä on oma vaihtoon perustuva tunnus. Toisin sanoen tunnus, jota voidaan käyttää alustalla moniin tarkoituksiin. Pörssipohjaisen tunnuksen yleisin käyttö on kaupankäyntimaksujen alentaminen. Esimerkiksi joku, jolla on 1000 Exchange Y -merkkiä, voi saada 25%: n alennuksen kaikista kaupankäyntimaksuista.

Tietysti se johtaa myös paljon spekulaatioihin. Jos elinkeinonharjoittajat ajattelevat, että tietty pörssi tulee suosituemmaksi tulevaisuudessa, he voivat ostaa pörssitunnuksen voidakseen myydä sen voittoa varten myöhemmin kysynnän ollessa korkea.

Joitakin vaihtoon perustuvia tunnuksia käytetään myös IEO: iden tukemiseen (Ensimmäiset vaihtotarjoukset). IEO on samanlainen kuin ICO paitsi, että se tapahtuu vaihtoalustalla. Tästä johtuen odotetaan, että IEO: t ovat korkealaatuisempia kuin ICO: t, koska vaihto seuloo kaikki projektit eikä salli huijauksia.

Joitakin vaihtoon perustuvia rahakkeita voidaan jopa käyttää maksuvälineinä vaihdon ulkopuolella. Se riippuu kuitenkin siitä, kuinka suosittu vaihto on, ja kuinka paljon he voivat mainostaa tunnustaan.

Voinko ostaa Bitcoinia paikallisesti?

Joissakin tapauksissa on mahdollista ostaa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja paikallisesti. Vaikka jotkut suositut paikalliset kryptovaluutanvaihdot ovat lopettaneet viime aikoina, uusia on aina ilmestymässä. Heillä ei ehkä ole parasta käyttöliittymää, mutta heillä on tapana toimia kunnossa.

On tärkeää noudattaa asianmukaisia ​​varotoimia, kun ostat Bitcoinia tai muuta kryptovaluutta paikallisesti. Tutki vaihtoa ja osta vain luotettavalta myyjältä. Varmista myös, että ymmärrät palkkiot ennen sitoutumista ostokseen.

Mitä eroa on keskitetyllä ja hajautetulla vaihdolla?

Keskitetty vaihto on a "säännöllinen" pörssi, jota yksi yritys tai organisaatio kontrolloi. Kaikki suosituimmat kryptovaluuttapörssit ovat keskitettyjä ja niillä on eniten kaupankäyntimäärää paitsi Bitcoinissa myös kaikissa kryptovaluutoissa.

Hajautettu vaihto on sellainen, joka toimii lohkoketjussa ja josta puuttuu keskitetty, valvova viranomainen tai organisaatio. Salausvaluutanvaihto noudattaa sääntöjään älykkään sopimuksen avulla.

Valitettavasti hajautetut pörssit ovat vielä lapsenkengissään, eikä edes paras alusta voi tarjota kaikkia hyvän keskitetyn pörssin ominaisuuksia. Myös hajautetuissa pörsseissä ei yleensä ole kovin paljon kaupankäyntiparia.

Hajautetun krypto-valuutanvaihdon etu on, että he eivät koskaan varastoi käyttäjien varoja, jotta hakkerit eivät voi varastaa mitään. Myös hajautetuissa pörsseissä on yleensä alhaisemmat palkkiot kuin keskitetyissä pörsseissä. Jos löydät hajautetun kryptovaluutanvaihdon, jolla on alhaiset palkkiot ja hyvät kaupankäyntiparit, voi olla syytä tarkistaa.

Onko useimmilla vaihtoilla hyvä asiakastuki?

Joillakin pörsseillä tiedetään olevan erinomainen asiakastuki, kun taas muissa pörsseissä ei ole juuri lainkaan asiakastukea. Ennen kuin rekisteröidyt Bitcoin-pörssiin, on todella hyvä tarkistaa asiakkaiden arviot pörssin asiakastukikeskuksesta.

Jos olet epävarma, hyvä nyrkkisääntö on, että amerikkalaisilla pörsseillä on yleensä parempi asiakastuki kuin aasialaisilla pörsseillä.

Kuinka epävakaa on kryptovaluuttamarkkinat?

Kryptovaluuttamarkkinat ovat todella epävakaat paikat. Ei ole harvinaista nähdä hintavaihteluita viikossa, mikä prosentuaalisesti olisi pidetään korkealla koko vuoden ajan osakemarkkinoilla! On todella tärkeää pitää tämä mielessä, kun alat käydä kauppaa kryptovaluutan pörssissä.

Vaikka poikkeuksia on paljon, nyrkkisääntönä on, että Bitcoin on vähiten epävakaa kaikista kryptovaluutoista. Se on vanhin ja turvallisin kryptovaluutta ja tulos on, että se on vähemmän riskialtis sijoitus.

Monet ihmiset kokevat, että kaupankäynti altcoineilla pörssissä voi tarjota parempaa tuottoa verrattuna Bitcoiniin. On kuitenkin huomattava, että monet altcoiinit ovat jo epäonnistuneet tai epäonnistuvat tulevaisuudessa ja niihin sijoittamiseen liittyvät suuret tuotot ovat seurausta riskistä.

Onko okei käyttää mobiilisovellusta kaupankäyntiin??

Suurimmaksi osaksi on hienoa käyttää pörssin mobiilisovellusta kryptovaluuttojen ostamiseen ja kauppaan. Monilla sovelluksilla on todella hyvä käyttöliittymä, ja ne saattavat todella helpottaa kauppaa toisin kuin alustan verkkosivusto.

Yksi johdonmukainen ongelma on kuitenkin uusissa mobiilisovelluksissa. Monta kertaa, kun pörssi julkaisee mobiilisovelluksen ensimmäistä kertaa, se voi olla buginen eikä paras kokemus. Siksi on hyvä odottaa muutama kuukausi sovelluksen ilmestymisen jälkeen, ennen kuin aloitat sen käytön.

Tyypillisesti mobiilisovelluksilla on samat kaupankäyntimaksut ja nostomaksut kuin Bitcoin-pörssissä.

Pitääkö minun käydä läpi KYC-vahvistus?

Se riippuu siitä, missä pörssissä kauppaa käydään. Joillakin kryptovaluutanvaihdoilla on pakollinen KYC-ohjelma, kun taas muilla pörsseillä ei ole lainkaan KYC-ohjelmaa.

Suurin osa pörsseistä kuitenkin putoaa jonnekin keskelle. Ne antavat kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa ja nostaa hyvin pieniä määriä salausta ilman KYC: tä. Suuremmat nostot edellyttävät elinkeinonharjoittajan vahvistavan henkilöllisyytensä KYC: n kautta.

Vaikka voi olla houkuttelevaa käydä kauppaa vain pörssissä ilman KYC: tä, on tärkeää muistaa, että muut kuin KYC-pörssit ovat yleensä vähemmän luotettavia. Bitcoin-pörsseillä, joissa ei ole KYC: tä, on usein huonompi asiakastuki ja ne voivat jopa periä korkeampia kaupankäyntimaksuja.

Aika aloittaa kaupankäynti

Nyt kun olemme käsittäneet melkein kaiken, mitä on tiedettävä salauksen valuuttakaupasta pörssissä, olet valmis lähtemään ja aloittamaan kaupankäynnin! Paljon Bitcoin-vaihtoja, joista valita, on tärkeää valita oikea. Toivottavasti tämä opas osoittautuu hyödylliseksi siinä.

Ennen kaikkea tärkein asia on muistaa on pitää Bitcoin ja muut kryptovaluutat turvassa. Jopa kaikkein turvallisin foorumi voi murtautua, ja siksi on suositeltavaa siirtää säännöllisesti kryptovaluuttasi pörssistä laitteistolompakkoon.

Tehdessään niin monille aiheutuu joitain nostomaksuja, jotka ovat pieni hinta siitä, että Bitcoinisi ei varasteta. Muuten vain tarkista pörssin maine, jolla aiot käydä kauppaa. Redditillä on yksi parhaista salausyhteisöistä verkossa, samoin kuin Bitcoin-puhe.

Nyt kun tiedät kuinka löytää parhaat kryptovaluuttakauppapaikat, toivotamme sinulle onnea kaupankäynnissäsi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me