Bybit Review: Onko Bybit Safe & Legit vuonna 2021

Vuonna 2018 perustettu ja Brittiläisillä Neitsytsaarilla rekisteröity Bybit on kriittisen valuutan futuurikauppapaikka.

Itse asiassa ikuiset swap-futuurit ovat heidän ainoa tuote!

Vaikka Bybit sallii vaihdon niiden neljän valuutan välillä, joita he tukevat alustallaan, he eivät salli käyttäjiensä ostaa mitään kryptovaluuttoja fiat-maksutavoilla.

Tämä kapea keskittyminen ikuisiin swap-futuureihin toimii kuitenkin hyvin Bybitille, ja heidän kaupankäyntimääränsä on kasvanut tasaisesti viimeisen vuoden aikana. Bybitin pääkilpailijat ovat muita salaojohdannaisalustoja, kuten FTX ja Bitmex.

Bybit-ammattilaiset

 • Mikään KYC ei tee rekisteröinnistä helppoa, on erittäin helppo aloittaa kaupankäynti Bybitillä.
 • Toisin kuin joissakin muissa kryptovaluutanvaihdoissa, Bybitillä on mobiilisovellus, mikä helpottaa kaupankäyntiä poissa tietokoneesta.
 • Bybit on yksi harvoista pörsseistä, joka tarjoaa ikuisia swap-futuureja kolikoille, kuten XRP ja EOS.
 • Bybitillä on mahdollista käydä kauppaa erittäin korkealla vipuvaikutuksella, erityisesti Bitcoin-tuotteissa.
 • Alhaiset kaupankäyntimaksut, mukaan lukien markkinatakaajan alennus.
 • Bybit-vakuutusrahasto takaa, että tappioita ei tarvitse sosiaalistaa koko Bybit-ekosysteemissä.
 • Useat tilaustyypit tekevät Bybitistä sopivan edistyneille kauppiaille ja sijoittajille.

Bybit Cons

 • Bybitillä on mahdollista käydä kauppaa vain neljällä kolikolla, eikä pörssi ole ilmoittanut aikomuksestaan ​​tukea enää.
 • Bybit on estetty Yhdysvaltain kansalaisilta.
 • On vaikea varmistaa, että Bybitin volyymitilastot ovat todella tarkkoja, joten on vaikea tietää varmasti, kuinka paljon kaupankäyntiä foorumilla todella tapahtuu.
 • Bybit ei tue kryptovaluutan fiat-ostoksia.

Bybit Company

Vaikka Bybit on rekisteröity Britannian Neitsytsaarilla, niiden pääkonttori on Singaporessa. Heillä on myös toimistot Hongkongissa ja Taiwanissa.

Vaikka heidän asiakaskuntansa on ensisijaisesti aasialainen, Bybit palvelee myös Euroopan kryptovaluuttamarkkinoita. Bybitin toimitusjohtaja on Ben Zhou, ja yritys kannustaa käyttäjiä ottamaan yhteyttä häneen Twitterissä.

Kaupankäynti Bybitillä on helppoa, koska niillä on loistava käyttöliittymäliittymä ja kattava kaupankäyntinäkymä. Rekisteröinti on yksinkertaista ja kestää vain muutaman minuutin. Tämän tarkastelun aluksi käsittelemme yhtä Bybitistä eniten kysyttyä kysymystä…

Onko Bybit Legit?

Koska monet kryptovaluutta-kauppiaat eivät ole koskaan kuulleet Bybitistä, on normaalia kysyä, onko Bybit turvallinen?

Vastaus on kyllä, Bybit on hyvin legitiimi. Niitä ei ole koskaan hakkeroitu, ja Bybit toteuttaa useita varotoimia varmistaakseen optimaalisen kaupankäynnin turvallisuuden alustallaan.

Heillä on esimerkiksi käytäntö, joka määrää, että kryptovaluutta voidaan nostaa vain kolme kertaa päivässä. Tämä estää hakkereita pääsemästä tilille ja tyhjentämästä sitä välittömästi. Sallimalla nostojen vain muutama kerta päivässä se antaa henkilölle, jolla on vaarantunut tili, aikaa lukita se niin, ettei nostoja voida tehdä. Bitmexillä on samanlainen ominaisuus, mutta ne sallivat nostot vain kerran päivässä.

Bybit on myös erittäin varovainen, miten he säilyttävät kryptovaluuttansa. Esimerkiksi kun käyttäjät tallettavat varoja Bybitille, salaus lähetetään suoraan kylmäsäilytyslompakkoon. Kylmäsäilytyslompakon etuna on, että sitä on eksponentiaalisesti vaikeampaa hakata kuin a "kuuma lompakko." Suurimman osan ajasta, kun varoja varastetaan pörssistä, ne varastetaan vaihdon kuuma lompakko.

Voivatko Yhdysvaltain kansalaiset käyttää Bybitiä?

Valitettavasti Yhdysvaltain kansalaiset eivät voi käyttää Bybitiä. Tämä johtuu sääntelyn epäselvyydestä Yhdysvalloissa ja pelosta, että yksi Yhdysvaltojen sääntelyviranomaisista kuten SEC.

Amerikkalaisten kielto pannaan täytäntöön IP-osoitteiden geokiellolla. Toisin sanoen kaikki amerikkalaiset IP-osoitteet estetään automaattisesti vaihtamasta. Jotkut yritteliäät käyttäjät ovat huomanneet, että on mahdollista kiertää tämä kielto VPN: n avulla. Vaikka tämä on mahdollista, se on myös riskialtista.

Jos Bybit huomaa, että tili on amerikkalainen ja pääsee pörssiin VPN: n kautta, hän voi jäädyttää tilin eikä kauppias voi välttämättä noutaa varojaan.

Kansainvälinen tuki

Bybit on ylpeä kansainvälisestä käyttäjäkunnastaan, ja tällä hetkellä heidän alustalleen on rekisteröitynyt yli 100 000 käyttäjää. Kansainvälisen väkijoukon palvelemiseksi Bybit on saatavana seuraavilla kielillä: englanti, kiina, perinteinen kiina, korea ja japani.

Koska Bybitin pääkonttori sijaitsee Aasiassa, on järkevää, että heidän asiakaskuntansa on pääosin aasialaista. Valitettavasti ei vain amerikkalaiset eivät pääse Bybitiin.

KYC Bybitissä ja maissa, joissa Exchange on kielletty

Bybitillä ei ole KYC-käytäntöä, he panevat paikkansa geokiellonsa tarkistamalla käyttäjiensa IP-osoitteet. Amerikkalaisten lisäksi on useita muita maita, jotka ovat estäneet Bybitin käyttämisen.

Québecin (Kanada), Singaporen, Kuuban, Krimin, Sevastopolin, Iranin, Syyrian, Pohjois-Korean ja Sudanin kansalaiset eivät voi käyttää vaihtoa.

Mitä palveluja Bybit tarjoaa?

Kuten mainittiin, Bybit on erilainen kuin muut kryptovaluutanvaihdot, koska niiden ainoa tuote on ikuinen swap-futuurit.

Perinteisellä futuurituotteella on viimeinen voimassaolopäivä. Sinä päivänä sopimus on suljettu ja mahdolliset hintaerot maksetaan. Jatkuvalla swap-futuurituotteella ei kuitenkaan ole voimassaoloaikaa, jotta kauppias voi pitää sitä niin kauan kuin haluaa.

Tällä hetkellä Bybit tarjoaa ikuisen swap-futuurituotteen neljällä eri kolikolla: Bitcoin, EOS, Ether ja Ripple XRP. Vaikka kaupankäyntivaihtoehtoja on hyvin rajoitetusti, näitä kaupankäyntituotteita on melko vaikea löytää, eikä monilla muilla kaupankäyntialustoilla ole niitä.

Marginaalikauppa

Toinen Bybitin mielenkiintoisista ominaisuuksista on niiden vipuvaikutus. Bybit tarjoaa korkeaa vipuvaikutusta, jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen heidän Bitcoin ikuisten swap-futuuriensa kanssa.

Niin paljon vipuvaikutusta vain 1 dollari alaspäin altistaa elinkeinonharjoittajan 100 dollariin Bitcoinin volatiliteetissa. Se on helppo tapa ansaita rahaa nopeasti ja vielä helpompi tapa menettää rahaa nopeasti. Pieninkin hinnanmuutos voi pyyhkiä kauppiaan aseman, kun he käyttävät 100-kertaista vipuvaikutusta.

Siitä huolimatta kokeneen kauppiaan kannalta suuri vipuvaikutus voi olla juuri sitä, mitä he etsivät. Lisätietoja marginaalikaupasta Bybitissä on saatavilla täältä.

Marginaalin kaupankäyntirajat

Vaikka Bybit tarjoaa erittäin korkeaa vipuvaikutusta, on olemassa rajoituksia. Esimerkiksi ainoa käytettävissä oleva 100-kertainen vipuvaikutus on Bitcoin perpetual swap -tuotantoa varten, ja tämän kaupan enimmäisraja on 150 BTC. Ethereumille voidaan käyttää enintään 50 kertaa vipuvaikutusta ja kaupan raja on 3000 ETH.

Sama 50-kertainen vipuraja pätee myös Ripple XRP- ja EOS-kauppoihin. Oletettavasti tämä raja on voimassa, koska Bybit uskoo, että nämä altcoiinit ovat haihtuvampia kuin Bitcoin ja liian suuri vipuvaikutus olisi yksinkertaisesti liian riskialtista.

Ostaminen Fiatilla Bybitillä

Tällä hetkellä Bybit ei hyväksy minkäänlaisia ​​fiat-talletuksia. Ei pankkikortteja, pankkisiirtoja tai pankkisiirtoja. Jotkut ihmiset ovat kysyneet, miten ostaa Bybitistä, mutta tämä ei ole mahdollista. Ainoa tapa käydä kauppaa Bybitillä on lähettää kryptovaluutta kaupankäyntialustalle.

Siksi paras tapa käydä kauppaa Bybitillä on hankkia salaus Pörssistä, kuten Coinbase tai Kraken, ja lähettää se sitten Bybit-pörssiin.

Yksi hyvä asia Bybitissä on, että he hyväksyvät talletukset kaikissa kaupan valuutoissa, BTC, ETH, XRP ja EOS. Se on erilainen kuin Bitmex, joka hyväksyy vain BTC-talletukset, vaikka he vaihtavat alustallaan useita eri valuuttoja.

Miksi Bybit on erikoinen?

Bybit ei todellakaan ole keskimääräinen kryptovaluuttasi vaihto, ja on olemassa useita ominaisuuksia, jotka erottavat ne muista alustoista. Ensimmäinen näistä ominaisuuksista liittyy kauppojen toteuttamiseen.

Bybit Matching Engine

Vastaava moottori on yksi niistä asioista, joista suurin osa kauppiaista ei ajattele ennen kuin se alkaa mennä pieleen. Onneksi todennäköisyys, että Bybitin moottori koskaan vikaantuu, on hyvin pieni. Bybit-kaupankäyntijärjestelmä on suunniteltu käsittelemään yli 100 000 transaktiota sekunnissa, mikä riittää käsittelemään jopa intensiivisimmän liikenteen. Bybit väittää myös, että kaupat toteutetaan 10 mikrosekunnin sisällä liukastumisen estämiseksi.

Tämä ylivoimainen tekniikka johtaa erinomaisiin käyttöaikoihin, ja Bybit väittää, että heidän vaihto-osuutensa on tällä hetkellä 99,99%. Jos jotain menee pieleen tai jos vastaava moottori suorittaa väärin kaupan, Bybit lupaa vastata virheiden kustannuksista.

Kumppanuusohjelma

Bybit on kumppaniohjelma kannustaa käyttäjiä rekrytoimaan ystäviä ja perheenjäseniä alustalle. Kun elinkeinonharjoittaja rekrytoi jonkun muun alustalle, hän saa jopa 30% kyseisen henkilön kaupankäyntivoitosta.

Siellä on jopa aliyhteistyöohjelma, joten kun joku allekirjoittaa ystävän ja ystävä allekirjoittaa jonkun muun, alkuperäinen kauppias saa 10% kaupankäyntimaksuista ystävän viittauksesta..

Bybit pyrkii helpottamaan ihmisten rekrytointia sekä lupaa 60 dollarin bonuksen uusille käyttäjille, jos he täyttävät tietyt ehdot. Tässä tapauksessa bonuksen saamiseksi uuden käyttäjän on talletettava tililleen vähintään 6 ETH tai 0,2 BTC. Bybit tarjoaa myös useita muita pienempiä bonuksia. Lisätietoja heidän bonusohjelmastaan ​​on saatavilla täältä.

Tähän mennessä Bybit on maksanut yli 200 BTC: tä palkkioina, mikä osoittaa, että heidän kumppaniohjelmansa ei ole vain näyttely, vaan se on tärkeä osa Bybitin rekrytointistrategiaa.

Kaupankäyntikilpailut

Yksi mielenkiintoinen piirre, joka erottaa Bybitin muista pörsseistä, ovat heidän järjestämät kilpailut. Bybit järjestää säännöllisesti kauppakilpailuja. Käyttäjät voivat liittyä näihin kilpailuihin, ja heillä on ainoa asia, jonka heidän on tehtävä saadakseen pääsyn, ovat vähintään tilin saldo, yleensä 0,05 BTC.

Kilpailut ovat joukkueen tapahtumia, joissa on nimetty johtaja. Jos joukkue voittaa, joukkueenjohtaja saa tyypillisesti 30% palkintorahasta ja loput voitot jaetaan tasaisesti kaikkien muiden joukkueen jäsenten kesken. Kilpailusäännöistä ja siihen osallistuvien ihmisten määrästä riippuen palkintopotti voi olla jopa 100 Bitcoinia.

Bybit isännöi säännöllisesti näitä kilpailuja, ja se on hauska tapa käyttäjille mahdollisesti voittaa vähän Bitcoinia käymällä kauppaa hyvin. Lisätietoja on mahdollista tutustua joihinkin aikaisempiin kilpailuihin, mukaan lukien BTC Brawl -kilpailu ja Japanin kauppakilpailu.

Kaupankäynti Bybitillä

Ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon Bybit-kaupankäynnissä, on se, kuinka paljon pörssissä on likviditeettiä. Omien mittareidensa mukaan he selvittävät tällä hetkellä noin 500 000 000 dollaria päivittäisessä kaupankäyntimäärässä. On hyvin vaikea tietää, onko tämä numero tarkka. Tämä kaupankäyntimäärät tarkoittavat, että ne ovat suositumpia kuin Binance, jota yleensä pidetään maailman suurimpana kryptovaluutanvaihtona.

CoinMarketCap ei ilmoita Bybitin äänenvoimakkuudesta, mikä on hieman epäilyttävää. CMC: llä on volyymiluvut useimmille tärkeimmille pörsseille, ja olematta listattuna on outoa.

Kaikki tämä sanotaan, riippumatta siitä, selvittääkö Bybit 500 000 000 dollaria päivässä vai 50 000 000 dollaria päivässä, sillä ei todennäköisesti ole juurikaan eroa keskimääräisen vähittäiskauppiaan kanssa, joka lukee tämän Bybit-arvostelun. Muutaman sadan dollarin kaupankäynnillä likviditeetti on harvoin ongelma. Tarkan likviditeetin määrittäminen alkaa olla merkitystä vasta, kun kaupan koko alkaa tulla merkittäväksi.

Kaupankäyntimaksut Bybitissä

Bybitillä on melko ainutlaatuinen kaupankäyntimaksuaikataulu. Markkinatakaaja maksaa 0,075%: n maksun kaupasta, kun taas markkinatakaaja saa 0,025%: n alennuksen kaupasta.

Tämän tyyppinen kaupankäyntimaksujärjestelmä kannustaa ihmisiä asettamaan limiittikauppoja markkinoiden osto- tai myyntinäppäimen sijasta. Se on kaupankäyntimaksuaikataulu, jota useimmiten nähdään johdannaispörsseissä. Salaus-salaus-pörssit käyttävät harvoin tällaista kaupankäyntimaksuaikataulua.

Mitä tulee nostojen Bybit-maksuihin, pörssissä ei ole teknisesti mitään. Mitä heillä on on "kaivosmies maksu." Toisin sanoen maksu, joka on suunniteltu maksamaan verkon tapahtuman kustannukset. Kaivosmaksu on seuraava: 0,0005 BTC: lle, 0,01 ETH: lle, 0,25 Ripple XRP: lle, 0,1 EOS: lle ja 5 USDT: lle.

Luonnollisesti nämä kaivosmaksut ovat korkeammat kuin kolikoiden keskimääräiset kauppakustannukset, ja Bybit tasoittaa mielellään eron.

Bybit-vakuutusrahasto

Vakuutusrahasto on suunniteltu kattamaan tappio, jos positio suljetaan, "huonompi kuin konkurssihinta." Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos kauppa menee alle nollan ennen kuin se voidaan ottaa pois, vakuutusrahasto kattaa kyseisen tappion.

Jotkut pörssit käyttävät sosiaalistettujen tappioiden järjestelmää vakuutusrahaston sijaan. Se on järjestelmä, jossa kaupan tappio otetaan kaikkien pörssin kauppiaiden voitoista. Sosiaalistetut tappiot ovat erittäin epäsuosittuja hyvästä syystä, joten on hyvä, että Bybitillä on vakuutusrahasto.

Lisätietoja Bybitin vakuutusrahastosta on saatavilla heidän verkkosivuillaan.

Ristimarginaali

Ristimarginaali antaa Bybitille mahdollisuuden käyttää koko elinkeinonharjoittajan saldoa lompakossaan selvitystilan välttämiseksi. Se on hyödyllinen työkalu, koska joissakin tilanteissa se voi olla ero selvitystilaan asettamisen vai ei. Lisätietoja ristimarginaalin tarkasta toiminnasta löytyy täältä.

Tilaustyypit

Kuten minkä tahansa ammattimaisen johdannaisvaihdon pitäisi, Bybitillä on laaja valikoima erilaisia ​​tilaustyyppejä. Luonnollisesti heillä on rajajärjestys ja stop loss -järjestys, mutta sen lisäksi heillä on muutama monimutkaisempi järjestystyyppi.

Esimerkiksi vain jälkikäteen tehty tilaus tekee tilauksen vain, jos se menee tilauskantaan niin, että kauppias saa alennuksen. Jos tilaus ohittaa tilauskannan ja käy kauppaa (maksua vastaan) markkinatilauksena, sitä ei lähetetä.

Suljettu käynnistysmääräys on suunniteltu toteuttamaan mitä tahansa, vaikka kaupalle ei olisikaan riittävästi marginaalia. Se tekee tämän peruuttamalla muut kirjojen kaupat vapauttamalla ylimääräistä marginaalia tälle tärkeämmälle kaupalle.

Lisätietoja näistä ja muista tilaustyypeistä on saatavilla Bybitin verkkosivustolla.

Mobiilisovellus

Bybit julkaisi äskettäin upouuden mobiilisovellus sekä Androidille että Applelle. Sovellus on suunniteltu tarjoamaan melkein sama määrä ominaisuuksia kuin tavallinen Bybit-alusta.

Sovelluksen kautta on mahdollista käydä kauppaa kaikilla Bybitin tarjoamista neljästä salaustermiinituotteesta sekä vaihtaa neljän valuutan välillä. Sovelluksessa on kaikki tavanomaiset kaupankäyntityökalut aivan kuten alustan, mukaan lukien pysäytystappio ja oton voitto pääsyvalinnasta.

Ehkä sovelluksen kaksi kätevintä ominaisuutta ovat seuraavat. Yksi on kyky vastaanottaa hinta-ilmoituksia, joten on helppo pysyä ajan tasalla uusimmista hintatoiminnoista. Toinen on välitön asiakastuki suoraan sovelluksesta. Bybit ilmoittaa ylpeänä, että heillä on nyt asiakastuki seuraavilla kielillä: englanti, kiina (mandariini ja kantoni), japani, korea ja venäjä.

Vaikka uusilla sovelluksilla on taipumus olla bugisia eivätkä ne aina toimi lupaamallaan tavalla, toistaiseksi Bybit-sovelluksen arvostelut ovat hyviä ja kauppiaiden mielestä siitä on varmasti hyötyä.

Asiakaspalvelu

Mobiilisovelluksen lisäksi on myös mahdollista saada asiakastukea Bybitiltä heidän sähköpostiosoitteensa kautta: [sähköposti suojattu] tai ottamalla yhteyttä 24/7 asiakastukitiimiin.

Ennen kuin otat yhteyttä tiimiin, voi olla hyödyllistä tarkistaa Bybit-tukisivu. Tässä on kymmeniä artikkeleita monenlaisista aiheista, jotta kaikkiin kysymyksiisi joudutaan jo vastaamaan täällä.

Lopuksi on kaupankäynnin chat-ryhmä Bybitille on sähke. Oletettavasti tämä on enemmän epävirallista ryhmäkeskustelua eikä sitä ole todella suunniteltu tukitarkoituksiin, mutta muut kauppiaat saattavat pystyä ratkaisemaan helpot ongelmat.

Aloita kaupankäynti Bybitillä tänään

Päätimme kirjoittaa tämän Bybit-arvostelun johtuen kauppiaiden kasvavasta kiinnostuksesta salaojohdannaisiin. Coinbasen ja Krakenin kaltaisten pörssien tarjoamat jo erinomaiset salauksesta salaukseen -vaihtopalvelut ovat jääneet Bybit.comin kaltaisille pörsseille tarjoamaan futuurituotteita, erityisesti ikuisia swap-futuureja.

Vaikka Bybit ei ole kotitalouden nimi, kuten Coinbase, he ovat toimineet useita vuosia, mutta niitä ei ole koskaan hakkeroitu ja heidän turvallisuustietonsa ovat erinomaiset. Heillä on myös melko syvä tilauskanta, joka voi tarjota runsaasti likviditeettiä kaikille paitsi suurimmille yksityissijoittajille.

Ehkä Bybitin paras ominaisuus on, että BTC / ETH-futuurituotteiden tarjoamisen sijaan he ovat luoneet myös XRP- ja EOS-futuureja. Bybit on loistava vaihtoehto kaikille, jotka haluavat käydä kauppaa näiden kolikoiden futuureilla. Useiden tilauslajiensa, vakuutusrahastonsa ja erinomaisen vastaavan moottorinsa ansiosta Bybit on ehdottomasti hyvä kaupankäyntialusta työskennellessäsi riippumatta siitä, oletko uusi kaupankäynti vai onko sinulla jo vuosien kokemus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me