XRP-prisens lette korrektion, men 3 begivenheder taler en rungende succes

reklame Phemex

XRP-prisen har i øjeblikket en lille korrektion på $ 0,332, men en række udviklinger nemlig. markedsudvidelse med hensyn til børsnoteringer, og RippleNet, der forbinder små og mellemstore virksomheder og virksomheder, mens de vinder endnu en lille sejr i en retssag, viser et voksende billede.

XRP-pris oplever modstand på $ 0,3400

Verdens 3. største kryptovaluta oplever i øjeblikket en lille korrektion sammen med hele kryptomarkedet. Med en god start på denne uge får XRP se $ 0,356 gå til en kæmpe breakout. Men tyrerne har taget et bagsæde, da Bitcoin tog et dias ned.

I skrivende stund har XRP skiftet hænder til $ 0332 med 24 timers tab på 0,52 procent, mens de konstant bevæger sig op og ned som vist i nedenstående diagram.

XRPKilde: Tradingview.com

I går brød XRP den bullish tendens, da den mistede støtten til $ 0,3405. Fra både USD og BTC føler XRP presset, og nu er $ 0,3400 blevet en modstand mod det, der tidligere har været støtten.

Læs også: XRP Whale Movement: USD 2,3 mio. Værdi af XRP Change Wallets

Men XRP-markedsudvidelsen stiger med 2 nye lister

Den seneste udveksling for at tilføje support til XRP er AlteumX. En mexicansk børs, AlteumX, har introduceret 3 handelspar for XRP nemlig. XRP / BTC, XRP / ETH og XRP / MXN.

Ny liste! Krusning $ XRP er blevet opført i #AlteumX Udveksling med XRP / BTC XRP / ETH og XRP / MXN markeder åbent for handel

start handel https://t.co/PfwQsKsrt8 pic.twitter.com/3gpNJ5Q8kg

– Alteum (@Alteum_Official) 30. august 2018

XRP lægger vej til det mexicanske marked, som en XRP-entusiast kommenterer, Mexico har nu mindst 3 udvekslinger med XRP / MXN-par. Bitso, Volabit, Alteum. ”

Desuden vil Coinfield, en canadisk børs, der har XRP noteret, udvides til europæisk, asiatisk & Latinamerikanske markeder i september. Dette gøres ved at tilføje fire nye fiat-valutaer, Euro (EUR), Britisk pund (GBP), Japansk yen (JPY) og De Forenede Arabiske Emirater Dirham (AED).

CoinField vil tilbyde yderligere fiat-par som en del af sin ekspansion til Europa, asiatisk & Latin Amerika. Udover de nuværende fiat-par af CAD og USD vil de fra september tilbyde EUR-, GBP-, JPY- og AED-par til alle mønter, inklusive $ XRP. #XRPcommunity #XRPthestandard https://t.co/vI7691QCMH

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 30. august 2018

For nylig tilføjede Swaplab.cc-udveksling også XRP, der tillader udveksling af XRP for over 50 kryptokurver, der er tilgængelige på sin platform.

Krusning $ XRP er nu noteret på @swaplab_cc udveksling af kryptokurrency. Du kan udveksle $ XRP med mere end 50 kryptokurver. Visa / Mastercard-køb kommer i oktober @Ripple @ Ripple_XRP1 @XRPtheone @XRPHODLER #xrp #ripple #swaplabcc #cryptocurrency #udveksling pic.twitter.com/xC2bVuCHEP

– SWAPLAB.CC (@swaplab_cc) 28. august 2018

Lille & Mellemstore virksomheder, der bruger RippleNet, virksomheder også på vejen

I den seneste Youtube-video af Ripple viser, “Små og mellemstore virksomhedsbetalinger ved hjælp af RippleNet.”

Kryptomiljøet er helt sikkert begejstret som en Redditor-kommentar,

”Mange blockchain-udviklingsgrupper ønsker, at virksomheder som Ripple skubber deres kæde til fronten. Ripple vil skubbe alle kryptoer til mainstream-adoption med, hvordan de bygger et økosystem med XRP. ”

En XRP-entusiast delte også en tidligere udgivet video med titlen “Ripple forbinder virksomheder til RippleNet fra 3. kvartal 2018.”

Ripple forbinder virksomheder til RippleNet snart!#ripplehttps://t.co/2ckAsWeYZ0

– C3 | Nik (@ C3_Nik) 30. august 2018

Endnu en lille sejr i retssagen

Ripple er blevet sagsøgt af en række parter, der hævder, at XRP er et sikkerhedstoken og kræver erstatning for deres tab. Bare i sidste uge blev sagen anlagt af investor Ryan Coffey afvist og derefter frivilligt afvist af investoren.

Ifølge den seneste udvikling er retssagen indgivet af investor David Oconer er blevet udpeget som kompleks retssag, der vil blive koordineret med de resterende.

Imidlertid tildeles Oconer-sagen nu dommer Marie Weiner, som Ripple flyttede fra at præsidere Zakinov-sagen. Det skal endnu ses, om Ripple igen vil få dommeren diskvalificeret.

Selvom XRP tog et hit på grund af udvisningen fra Morgan Creek Index Fund, gør XRP generelt en hel del udviklinger på markedet.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me