Italian kansanäänestys ei pysty pitämään yhtenäistä valuuttaa – EUR / USD on nouseva nousutanko

Euron kurssi oli selvästi alhaisempi maanantaina pidetyssä Aasian istunnossa Italian perustuslaillisen kansanäänestyksen ja sunnuntaina euromielisen pääministerin Matteo Renzin tappion seurauksena. Myyntipaine laantui pian, ja kun sijoittajat kutistivat kansanäänestystulosta, EUR / USD toipui pian kaikki tappiot ja päättyi päivään vaikuttavalla nousevalla kynttilällä. Tässä on päivittäinen EUR / USD-kaavio:

EUR / USD päivittäinen kaavio

Maanantain aggressiivinen nouseva kynttilä on varmasti pelinvaihtaja. Tämä yritys, joka on lähellä 20-EMA: ta, on ensimmäinen monien viikkojen aikana. En käynyt kauppaa eurolla maanantaina, mutta olisin halunnut nähdä jatkuvan laskutrendissä, etenkin perjantaisen punaisen doji-kynttilän ollessa 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolella. Valuuttakaupalla on kyse sopeutumisesta markkinaolosuhteisiin, emmekä tällä hetkellä voi sivuuttaa tätä voimakasta EUR / USD-nousua. Parempi kuva tästä parista on varmasti edelleen laskeva, eivätkä euroalueen uhkaavat riskit ole varmasti vähentyneet. Ehkä Italia ei pystyisi poistumaan Euroopan unionista helposti, mutta Alankomaat ja ehkä jotkut muut maat voisivat.

EUR / USD-vaihtokurssi ei näytä kovin houkuttelevalta juuri nyt. Lyhyen kannan ottaminen tällä hetkellä voi olla erittäin riskialtista, varsinkin kun otetaan huomioon maanantaina tapahtuvan nousun valtava voima. Tämän parin ostaminen voi myös olla ongelmallista, koska se taistelee vallitsevaa laskusuuntausta vastaan. Scalpers ja päivittäiskauppiaat voisivat mahdollisesti saada voittoa päivänsisäisistä ostoasetuksista tiistaina, mutta tämä ei ole ihanteellinen asetus pitkille kaupoille. Päivänsisäisten kauppojen toteuttaminen suuremman trendin suuntaan pinoaa kertoimet eduksi ja lisää mahdollisuuksiasi saada voittoa.

USD / CAD

USD / CAD on laskenut aggressiivisesti viime päivinä. Öljyn erittäin vahva hinta aiheutti hyvän tarjouksen Kanadan dollarista, mikä yhdessä heikon Yhdysvaltain dollarin kanssa vaikutti tähän jyrkkään laskuun. Pitkän aikavälin näkymät ovat edelleen nousussa, mutta tällä hetkellä jonkin verran vahvaa myyntiä hallitsee pienempiä aikatauluja. Katso tätä 4 tunnin kaaviota:

USD / CAD 4 tunnin kaavio

Täältä näet, että valuuttakurssi on jo viettänyt paljon aikaa alle 20-EMA: n. Tämä on varoitus nouseville markkinatoimijoille seisomaan syrjään toistaiseksi. Karhujen on oltava myös varovaisia, koska hinta lähestyy kanavatuen viikkokaaviossa, mikä saattaa olla paikka, jossa isot pojat astuvat sisään uudella ostohalulla. Katso tätä viikoittaista kaaviota:

USD / CAD viikkokaavio

Tällä hetkellä 20 viikon eksponentiaalinen liukuva keskiarvo on edelleen tukena. Alhaisemmissa aikatauluissa tämä korjaus näyttää massiiviselta, mutta viikkokaavion tarkastelu tuo sen perspektiiviin. Minun on sanottava, etten olisi yllättynyt, jos hinta saavuttaisi kanavan pohjan seuraavien viikkojen aikana, enkä olisi yllättynyt, jos pari jatkaisi nousutrendiään pian. Siirrytään päivittäiseen kaavioon:

USD / CAD päivittäinen kaavio

Ennen kuin sanon lisää tästä asetuksesta, lähennetään ensin tätä kaaviota hieman:

USD / CAD päivittäinen kaavio

Täällä voimme selvästi nähdä, kuinka hinta tunkeutui tähän siniseen tukivyöhykkeeseen, mutta hylkäsi sen ja sulkeutui sen yläpuolelle. Vaikka tämä on suhteellisen pieni hylkääminen, sillä on silti jonkin verran merkitystä hylätyn tärkeän tason vuoksi. Tämä voi olla parin käännekohta ennen nousua uudelleen. Tietenkin olisi erittäin aggressiivista avata pitkiä positioita tällä tasolla ja ajalla, mutta se voi olla myös erittäin palkitsevaa. Maanantain doji-tyyppinen kynttilä tukee ajatusta peruuttamisesta tällä tasolla tai lähellä sitä.

Tiistaina Kanadasta on joitain tärkeitä taloudellisia tietoja – Ivey Purchasing Managers Index -numero, joka julkaistaan ​​klo 15.00 GMT.

AUD / USD

En ole kovin tyytyväinen maanantaina nousevaan liikkeeseen tässä parissa. Alemmilla ajanjaksoilla tämä nousu on varsin impulsiivinen. Katso tämä tuntikaavio:

AUD / USD tuntikaavio

Jos katsomme päivittäistä kaaviota, se näyttää karhuystävällisemmältä, varsinkin kun maanantain kynttilä hylkäsi 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon ja sulki sen alapuolella. Katso seuraava kaavio:

AUD / USD päivittäinen kaavio

Jos vaihdat Aussie-kauppaa, muista, että RBA: lla (Australian keskuspankki) on korkopäätös ja korkoilmoitus tiistaina klo 3.30 GMT. Tämä voi aiheuttaa huomattavaa vaihtelua, joten ole tietoinen tästä tapahtumasta.

Kannattava kauppa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me