Ugentlig Round-Up: Bitcoin (BTC) & Ethereum (ETH) Enter Recovery, XRP trækker yderligere tab

reklame Phemex

Den sidste uge på kryptomarkedet forblev en smule spændende, ikke med hensyn til markedsbevægelsen, men med hensyn til den institutionelle udvikling, der skete i kryptosfæren. Det samlede kryptokurrencymarked forblev under pres, mens det tabte omkring 25 milliarder dollars af markedsdækslet.

De tre bedste kryptokurver: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Ripple (XRP) oplevede store tilbagetrækninger, der testede nogle vigtige supportniveauer. Lad os se lidt detaljeret.

Rise-Fall-Rise of Bitcoin (BTC) sidste uge

Bitcoin (BTC) kunne ikke opretholde momentum i den tidlige uge og så en stor tilbagegang, da den nærmede sig $ 19.400 niveauer. I en majoritetsperiode i sidste uge forblev verdens største kryptokurrency på en nedadgående bane, der bryder nogle vigtige supportniveauer.

Bitcoin-BTC- $ 19000Hilsen: CoinMarketCap

Fredag ​​faldt Bitcoin (BTC) -prisen under sin afgørende støtte på $ 18.000, men den registrerede dog en stærk tilbagetrækning fra $ 17.600 niveauer og har fået næsten $ 1200 point i de sidste 36 timer. På den anden side fortsætter institutionel deltagelse i Bitcoin (BTC) med at blive stærkere fra uge til uge.

  • Bitcoin modtager fortsat påskønnelse fra Wall Street-investorer og store institutioner. Milliardærinvestor og chef for Bridgewater Associates – Ray Dalio – erkendte, at BTC fremstår som et stærkt alternativ til guld. JPMorgan påpeger også systematiske udstrømninger fra guld-ETF’er siden oktober 2020 og store indstrømninger der sker i Bitcoin-fonde på den anden side. Opfattelsen af, at Bitcoin spiser guldets markedsandel, bliver langsomt til virkelighed og bliver stærkere hver dag der går.
  • Kryptofirmaer og andre pengeinstitutter er begyndt at varme op til Bitcoin (BTC). Disse virksomheder er begyndt at opbygge tjenester, der bygger bro over kløften mellem traditionelle markeder og Bitcoin. Crypto exchange Bittrex annoncerede en tokeniseret aktiehandelsfacilitet, mens Fidelity Digital Assets annoncerede Bitcoin-støttede kontantlån til institutioner i partnerskab med BlockFi. Tilsvarende meddelte den britiske multinationale bank, Standard Chartered, at de vil begynde at tilbyde krypto-depottjenester i 2021 med forbehold af godkendelse fra Storbritanniens Financial Conduct Authority (FCA).
  • Hedgefonde og store institutioner fortsatte med at hælde mere i Bitcoin (BTC) den sidste uge. MassMutual annoncerede den 169-årige forsikringsgigant en investering på 100 millioner dollars i Bitcoin gennem aktivforvalter NYDIG. Business Intelligence Firm MicroStrategy bekræftede også at tilbyde konvertible sedler til en hel del $ 650 millioner og har til hensigt at bruge nettoprovenuet til Bitcoin (BTC).

ETH-pris korrigerer 10%, men genopretter hurtigt

Ethereum (ETH) kæmpede for at opretholde over $ 600 niveauer, da dille omkring lanceringen af ​​Ethereum 2.0 Beacon Chain sprudler ud. Tidligere på ugen foretog ETH-prisen skarp korrektion og tabte 10% af sin pris. Imidlertid havde den en skarp bounce tilbage fra $ 540 niveauer. Ethereum testede denne support på $ 540 to gange i den sidste uge. ETH er kommet sig på vej tilbage til $ 600 og handler i øjeblikket til $ 583 med en markedsværdi på 66,3 milliarder dollar.

Hilsen: CoinMarketCap

Bortset fra Bitcoin forbliver Ethereum (ETH) som et af de bedste valg for institutioner. EN rapport indsendt af Grayscale til SEC bemærker, at Grayscale Ethereum Trust (ETHE) har købt næsten 11444 ETH til en værdi af 75 millioner dollars. ETHE er Grayscales næststørste kryptofond og tegner sig for 14% af dets samlede aktiver under forvaltning (AUM).

Ripples XRP under salgstryk

Ripple XRP forbliver under salgspres, da det har korrigeret næsten 20% i løbet af den sidste uge. XRP fortsætter det nedadgående momentum i løbet af den sidste uge og flyttede endda under den afgørende støtte på $ 0,50. I modsætning til Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) har prisen på XRP nægtet at se nogen tilbageførsel.

Hilsen: CoinMarketCap

Flare-netværket optog for nylig et officielt øjebliksbillede af XRP-hovedbogen. Målet her er at introducere XRP til DeFi-økosystemet på Ethereum blockchain-netværket. For at igangsætte aktiviteten vil alle XRP-interessenter blive afleveret Flare’s Spark (FRXP) tokens.

”Det er fantastisk at se virksomheder, der bygger systemer, der tilføjer nytte til XRP, og jeg tror, ​​at evnen til at bruge XRP direkte i smarte kontrakter vil være enormt nyttigt,” sagde Flare CTO.

Da Flare-opdateringen går live, kan XRP-tokenholdere generere XRP-pegged Spark (FXRP) tokens og bruge dem inden for det Ethereum-baserede DeFi-økosystem.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me