Coinmama-arvostelu – Onko se turvallista ja oikeutettua vuonna 2021?

Kryptovaluutanvaihdossa on useita erilaisia ​​tyyppejä. Spot-pörssit, johdannaispörssit ja ostoalustat. Spot-pörssit ovat yleisimpiä ja ne ovat alusta, josta useimmat ihmiset ajattelevat puhuessaan "vaihto." Paikallisvaihdossa voit käydä kauppaa yhdellä salausvarallisuudella toiselle, kuten Bitcoin Ethereumille.

Johdannaispörssi tarjoaa tuotteita, kuten futuureja tai optioita. Niiden avulla kauppiaat ja sijoittajat voivat lyödä vetoa tulevista hinnoista. Johdannaispörsseillä on myös yleisesti vipuvaikutus, jonka avulla salauskauppiaat voivat käyttää marginaalia ottaakseen suuremman aseman. Tunnetuin salausjohdannaisten vaihto on Bitmex joka tarjoaa jopa 100-kertaisen vipuvaikutuksen.

Sitten on ostoalustoja, jotka tunnetaan myös nimellä onboarding-alustat, missä Coinmama tulee sisään. Coinmamassa ei ole mahdollista käydä kauppaa kryptovaluutoilla tai käydä kauppaa salausjohdannaisilla, kuten Bitcoin-futuureilla. Sen sijaan Coin mama on ostoalusta, jonka avulla kauppiaat ja sijoittajat voivat ostaa kryptovaluuttoja, kuten Bitcoin ja Ethereum.

Tässä Coinmama-katsauksessa käsitellään, miten Coinmama toimii, kuka voi käyttää sitä, mitkä ovat Coinmama-palkkiot ja kaikki muu, mitä sinun on tiedettävä, jotta pääset alkuun käyttämään palvelua. Aloitetaan yleiskatsauksella alustasta.

Kuinka voin käyttää Coinmamaa?

Ensimmäinen asia, jonka minkä tahansa Coinmama-arvostelun tulisi kattaa, on se, kuka voi todella käyttää alustaa. Kuten melkein kaikki muut kryptovaluutanvaihdot, on olemassa säännöksiä siitä, kuka pääsee alustalle. Erityisesti Coinmaman säännöt ovat melko monimutkaisia.

Ensinnäkin, koska Coinmama on tarkoitettu lähinnä eurooppalaisille, alustalle pääsee kuka tahansa Euroopassa, paitsi Krimin asukkaat. Coinmama on myös Yhdysvaltojen asukkaiden käytettävissä muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Seuraavien osavaltioiden kauppiaat eivät saa käyttää Coinmamaa:

 1. Oregon
 2. Uusi Meksiko
 3. Florida
 4. Havaijilla
 5. Vermont

Seuraavien maiden kauppiaat eivät myöskään saa käyttää Coinmamaa:

 1. eteläsudan
 2. Sudan
 3. Pohjois-Korea
 4. Israel
 5. Palestiinan alueet
 6. Kuuba
 7. Krim
 8. Libanon
 9. Syyria

Tässä on kuitenkin kiinnostavaa. Coinmama antaa myös muutamille muille lainkäyttöalueille mahdollisuuden käyttää palveluitaan paitsi, että kauppa tapahtuu kolmannen osapuolen kautta. Joten kauppias menee Coinmama-verkkosivustolle ja antaa ostotilauksen, mutta kaupan todellisen selvityksen antaa kolmas osapuoli.

Seuraavat maat voivat käyttää Coinmamaa tämän kolmannen osapuolen palvelun kautta:

 1. Intia
 2. Zimbabwe
 3. Somalia
 4. Nigeria
 5. Egypti
 6. Bangladesh

Kolmannen osapuolen palvelu on saatavana myös tietyissä Yhdysvaltain osavaltioissa:

 1. Utah
 2. New York
 3. Iowa
 4. Connecticut
 5. Idaho
 6. Columbian piiri

Lisätietoja rajoitetuista valtioista ja maista on saatavilla täältä.

Osta Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja

Vaikka Bitcoinin ostaminen Coinmamasta on helppoa, ne eivät tarjoa tukea monille muille kryptovaluutoille. Coinmamasta voit ostaa Bitcoinia, Bitcoin Cashia, Ethereumia, Ethereum Classicia, Ripple XRP: tä, Cardanoa, Litecoinia ja QTUMia..

Ostomaksut

Coinmama veloittaa palkkion joka kerta, kun joku käyttää alustaansa Bitcoinin tai muun kryptovaluutan ostamiseen. He perivät vaihtelevan palkkion, joka voi olla jopa 3,9%. Lisäksi Coinmama myös nostaa markkinakorkoa 2% ennen myyntiä.

Esimerkiksi, jos joku haluaa ostaa Bitcoinia ja BTC kaupankäynnin kohteena on tällä hetkellä 10000 dollaria, Coinmaman myynnin markkinakurssi on 10200 dollaria. Tällä merkinnällä on kaksi tarkoitusta. Ensinnäkin se antaa Coinmamalle suuremman voiton jokaisesta ostoksesta. Toiseksi se suojaa Coinmamaa volatiliteetilta. Esimerkiksi tämän artikkelin kirjoittamisen aikana Bitcoin arvosti hintaa yli 10% noin tunnissa. Se on uskomaton liike, ja Coinmaman 2%: n marginaali yrittää suojata alustaa äkilliseltä volatiliteetilta.

Luottokorttiostokset

Kaikki cryptocurrency -alustat eivät tue luottokortteja tai maksukortin käyttöä, mutta Coinmama tukee. Ne antavat kauppiaiden ja sijoittajien ostaa Bitcoinia tai muuta valuuttaa luottokortilla tai maksukortilla milloin tahansa. Kaikista luottokorttiostoksista peritään 5%: n provisio, joka on melko tyypillistä ja varmasti pienempi provisio kuin jotkut muut alustat.

Kaikille, jotka haluavat käyttää luottokorttia tai maksukorttia Bitcoinin ostamiseen, on saatavilla täydellinen opas Coinmaman verkkosivustolla.

Pankkiostot

Luottokorttien käytön lisäksi Coinmama antaa kauppiaille ja sijoittajille mahdollisuuden ostaa Bitcoinia SEPA-pankkitilisiirrolla. Pankkisiirron haittapuoli on kuitenkin se, että jos käytät sitä Bitcoinin ostamiseen, kauppahintaa ei lukita ennen kuin siirto on suoritettu. Tämä tarkoittaa sitä, että jos siirron tyhjentäminen kestää päivän tai kaksi, Bitcoinin hinta on saattanut muuttua siihen mennessä.

Yksi Coinmaman hienoista asioista on kuitenkin se, että ne tukevat joukkoa eri valuuttoja, mikä tekee niistä hyvän valinnan eurooppalaisille kauppiaille. Coinmaman tukemat valuutat ovat GBP, CAD, EUR, USD ja AUD.

Myynnin Coinmama

Vaikka se on mahdollista myydä Coinmamassa alustaa ei ole suunniteltu myyntiin Euroopan ulkopuolella. Voit saada maksun vain SEPA-pankkisiirrolla, mikä tarkoittaa, että amerikkalaiset, kanadalaiset ja australialaiset eivät voi myydä alustalla. Parempi valinta sijoittajille, jotka haluavat myydä Bitcoinia tai muuta salausta, on Coinbase.

Coinmama KYC -vahvistus

Coinmamalla on todellakin KYC-tarkistusohjelma, joka sijoittajien on täytettävä ennen kuin he voivat ostaa salausvaluuttoja alustallaan.

Jotkut ihmiset ovat kysyneet Coinmaman vahvistusajasta. Hyvä uutinen on, että Coinmama väittää että niiden todentamisprosessi voidaan saattaa loppuun vain 15 minuutissa!

Tarvitseeko Coinmama henkilötodistuksen?

Kyllä, Coinmama vaatii a voimassa oleva valtion myöntämä henkilötodistus kryptovaluuttojen ostamiseksi niiden alustalta. Kortti voi olla joko passi tai valtion myöntämä ajokortti tai muu kansallinen tai osavaltion henkilökortti.

KYC & Ostorajat

Coinmama-katsauksessamme mielestämme on tärkeää puuttua siihen tosiasiaan, että Coinmamalla on erilaiset KYC-vahvistustasot, jotka vaikuttavat siihen, kuinka paljon kryptovaluutta voit ostaa päivittäin, sekä siihen, kuinka paljon voit ostaa yhteensä.

Mitä teemme täällä, on näyttää, kuinka paljon salausta voit ostaa eri KYC-tasoilla. Jos haluat tietää, mitä asiakirjoja tarvitaan kunkin KYC-vahvistustason saavuttamiseksi, voit tarkistaa Coinmaman verkkosivusto.

 1. Taso 1 – käyttöikäraja 15 000 dollaria. Luottokortin päivittäinen raja on 5000 dollaria ja pankkilimiitti 12 000 dollaria
 2. Taso 2 – Elinikäinen kulutusraja 50000 dollaria. Luottokortin päivittäinen raja on 5000 dollaria ja pankkilimiitti 30 000 dollaria
 3. Taso 3 – 1 000 000 dollarin käyttöikäraja. Luottokortin päivittäinen raja on 7500 dollaria ja pankkilimiitti 30000 dollaria

Suurimman osan elinkeinonharjoittajista täytyy koskaan saada varmennus vain tasolle 1 ja tämä taso vaatii vähiten henkilökohtaisia ​​tietoja. On myös syytä huomata, että Coinmaman vähimmäisostovaatimus on 50 dollaria per tilaus.

Onko Coinmama Legit-sivusto?

Vaikka Coinmamalla ei ole suurta nimeä, kuten Binance tai Coinbase, se on silti laillinen kryptovaluutan ostoalusta. Kauppiaat ja sijoittajat kysyvät: onko Coinmama turvallinen, ja vastaus on ehdottomasti kyllä.

Coinmaman turvallisuusrekisteri

Vaikka Coinmama ei ole koskaan vaikuttanut hakkerointiin, joka johti kryptovaluutan menetykseen, heidät on hakkeroitu. Vuoden 2019 alussa hyökkääjä pystyi tehdä noin 450 000 sähköpostiosoitetta ja salasanaa vaihdosta, joista jotkut lopulta tulivat pimeään verkkoon.

Mielenkiintoista on, että Coinmama ei ollut ainoa verkkosivusto, johon tämä hakkerointi vaikutti. Yhteensä 24 yritystä kärsi ja yli puoli miljardia henkilökohtaista tietuetta varastettiin.

Vaikka heidät hakkeroitiin, on yksi iso näkökohta tarkasteltaessa Coinmamaa: he eivät ole vapaudenmenetysvaihtoa. Eli kauppiaat ja sijoittajat eivät voi tallentaa kryptovaluutta Coinmama-alustalle. Kun ostat Ethereumia tai mitä tahansa muuta salausta Coinmamalla jollakin heidän eri maksutapoistaan, sinun on annettava salausosoite. Heti kun maksutapa on tyhjennetty, rahat lähetetään automaattisesti kyseiseen osoitteeseen.

Coinmama pakottaa sinut pitämään kolikkosi poissa alustalta, mikä vähentää dramaattisesti kolikoiden menettämisen todennäköisyyttä hakkerointiin. Jos käytät myös toista alustaa, kuten Binance, on yhtä tärkeää vetää salaus pörssistä ja säilyttää se turvallisessa paikassa. Laitekotelo, kuten Ledger tai Trezor, on aina loistava valinta.

Asiakaspalvelu

Coinmaman asiakaspalvelu koostuu pääasiassa tukisähköpostiosoitteesta. Jos sinulla on ongelmia, voit lähettää sähköpostia Coinmamalle ja odottaa vastausta. Saat lisätietoja Coinmaman asiakaspalvelusta tällä sivulla.

Löydät myös monia asiakastukeaiheita, jotka on jo dokumentoitu Coinmama-ohjeet.

Coinmama-kanta-asiakasohjelma

Coinmamalla on loistava kanta-asiakasohjelma, joka on suunniteltu palkitsemaan kaikkia kauppiaita ja sijoittajia, jotka käyttävät alustaa säännöllisesti. Vaikka Coinmama rajoittaa sitä, kuinka paljon salausta kuka tahansa voi ostaa, rajoitukset ovat melko korkeat ja palkkio Bitcoinin ostamisesta on paljon.

Coinmama-kanta-asiakasohjelman avulla kaikki ilmoittautuvat automaattisesti, sinun ei tarvitse rekisteröityä mihinkään. Tällä hetkellä kanta-asiakasohjelmalla on kolme tasoa, joista puhumme tässä Coinmama-katsauksessa.

 1. Salattu utelias taso – Tämä on perustaso, johon kaikki Coinmama-kauppiaat ilmoittautuvat automaattisesti. Tällä tasolla ei ole kanta-asiakaspalkintoja.
 2. Salausharrastajien taso – Tämä koskee kaikkia kauppiaita, jotka ostavat yli 5000 dollaria salausta millä tahansa 90 päivän jaksolla. Palkkio on 12,5%: n alennus maksuista.
 3. Salaususkollinen – Coinmama-kanta-asiakasohjelman korkein taso. Tällä tasolla Coinmaman ostopalkkiot laskevat 25%. Kelpuuttamiseksi sinun on ostettava yli 18 000 dollaria salausta millä tahansa 90 päivän jaksolla.

Coinmama-kanta-asiakasohjelmassa on se, että kaikki ilmoittautuvat automaattisesti ja sinun ei tarvitse ostaa mitään päästäksesi mukaan. Esimerkiksi jotkut muut pörssit tarjoavat alennuksia kaupankäyntimaksuista, mutta alennuksen saamiseksi sinun on ensin ostettava osa heidän vaihtotunnuksestaan.

Coinmama-kumppaniohjelma

Tunnetko ketään, joka saattaa olla kiinnostunut salauksen ostamisesta? Jos näin on, saatat hyötyä Coinmama-kumppaniohjelmasta. Ohjaamalla uuden käyttäjän Coinmamaan voit saada palkkion kaikista heidän ostoistaan.

Julkaisupäivästä lähtien kumppaniohjelman palkkio on 15% Coinmaman palkkiosta. Tämä tarkoittaa, että jos uusi kauppias käyttää maksukorttia tai muita maksutapoja ostaakseen 1000 dollaria Bitcoinia, saat 8,25 dollaria. Näin se toimii. Coinmama-palkkio 1000 dollarin myynnistä on 55 dollaria ja 15% palkkiosta menee tytäryhtiölle. 15% 55 dollarista on 8,25 dollaria.

Jos haluat lisätietoja Coinmaman kumppaniohjelmasta, voit tarkista heidän verkkosivustonsa.

Vaihto Coinmamaan

Tässä Coinmama-katsauksessa olemme selittäneet, kuinka ostaa Coinmamasta, joka on todella pääaihe, koska Coinmama ei salli sijoittajien vaihtaa kolikoita alustallaan. Jos sinulla on jo salaus ja haluat vaihtaa sitä, sinun kannattaa harkita toista vaihtoa, kuten Binance, Coinbase tai Kraken. Salausjohdannaisille FTX ja Bybit ovat molemmat suosittuja valintoja. (lue meidän FTX-arvostelu täällä, ja meidän Bybit-arvostelu tässä)

Coinmama on todella suunniteltu kansainvälisille käyttäjille, jotka haluavat nopean ja vaivattoman tavan ostaa kryptovaluutta. Koska he hyväksyvät pankkisiirron, luottokortit ja maksukortit maksutapana, Coinmama on monipuolinen foorumi, joka ei pidättele sinua. Coinmaman asiakastukiosasto reagoi nopeasti myös kaupankäynnin yhteydessä.

Vaikka Coinmama tukee useita maksutapoja, yksi asia, jonka haluaisimme nähdä enemmän, on suurempi määrä salausvaluuttoja, jotka ovat kaupankäynnin kohteissa. Toivottavasti tulevaisuudessa Coinmama sisältää lisää kolikoita, jotta kauppiailla on enemmän vaihtoehtoja.

Kaiken kaikkiaan Coinmama on luotettava, vakiintunut pörssi ja ehdottomasti yksi paremmista alustoista salauksen ostamiseen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me