Tässä on mitä olemme beeta-julkaisun jälkeen

Se on kuukauden aika … aika CoinFi-edistyksen päivitykseen!

Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, mitä CoinFi-tiimi on tehnyt huhtikuun alusta lähtien ja mihin työskentelemme toukokuussa.

Beeta-julkaisun pohjalta

On kulunut melkein kuukausi 6. huhtikuuta beetaversiosta.

Kaiken kaikkiaan olemme saaneet paljon positiivista tukea. Suurin osa CoinFi-yhteisöstä tunnusti, että tämä julkaisu oli vasta ensimmäinen askel kohti visiota Wall Streetin kaliiperisen kaupankäyntitiedon tuomisesta salaukseen.

Samalla haluamme myöntää, että beeta-julkaisu sisälsi hyvin rajoitetun ominaisuusjoukon ja että siihen liittyi myös useita vakaus- ja dataongelmia. Voit olla varma, että tiimi on tietoinen näistä ongelmista, ja teemme kovasti töitä ratkaistaksemme ne tulevassa julkaisussa.

Toisella vuosineljänneksellä olemme suunnitelleet tuotekäynnistyksiä, jotka esittävät uusia ominaisuuksia ja korjaavat myös useita alustaan ​​tällä hetkellä vaikuttavia ongelmia, erityisesti puutteellisten tai virheellisten tietojen suhteen..

Kiitos kaikille teille, jotka viettivät aikaa ilmoittaaksesi virheistä ja ehdottamalla uusia ominaisuuksia. Käsittelemme kaikkia vikailmoituksia ja priorisoimme niitä vastaavasti. Sen sijaan, että korjaaisimme jokaisen virheen yksitellen, päivitämme vakaaseen Airflow-tietoputkistoon (AirBnB: n kehittämä ja avoimen lähdekoodin), joka parantaa tietojen eheyttä. Tämän pitäisi korjata useita ilmoitettuja virheitä.

CoinFi-tiimin kasvattaminen

Siitä lähtien, kun COFI-tunnus lisättiin Kucoiniin, perustajat ovat asettaneet CoinFi-tiimin kasvattamisen etusijalle.

Tässä on joitain CoinFin avainkohteita, jotka äskettäin täytettiin:

  • Tietojohtaja
  • Sisältömarkkinoinnin johtaja
  • Vanhempi salkunhoitaja, jolla on kvantitatiivinen tutkimuskokemus

Olemme myös lisänneet 2 täysikokoista kehittäjää tukemaan suunnittelutiimiämme ja olemme parhaillaan tuomassa lisää datainsinöörejä ja -kehittäjiä sekä tuotepäällikköä.

Etsimme edelleen useita tehtäviä Hongkongin toimistossamme, voit tarkastella tällä hetkellä käytettävissä olevia työpaikkoja täällä.

Voisiko CoinFi kasvaa nopeammin?

Useat yhteisön jäsenet ovat seuranneet kehityksen edistymistä Githubissa. Jotkut teistä ovat kysyneet, miksi emme palkkaa insinöörejä nopeammin?

Suunnittelutiimimme lisääminen on CoinFin ensisijainen tavoite. Olemme kuitenkin hyvin valikoivia myös siitä, ketkä tuomme tiimiin, joten rekrytointiprosessi vie paljon aikaa ja energiaa, kun hankimme ehdokkaita, arvioimme heitä ja otamme mukaan ne, jotka täyttävät korkean palkin..

Tämän prosessin aikana voi näyttää siltä, ​​että kehitys on hidastunut, mutta tämä kykyjen hankinta antaa meille mahdollisuuden rakentaa nopeammin tulevaisuudessa.

Toinen mielessä pidettävä asia on, että ohjelmistokehitykseen liittyy aina kompromissi nopean ja oikean rakentamisen välillä. Voit leikata kulmia nopeuttaaksesi kehitysaikataulua, mutta tämä tarkoittaa, että keräät “teknisen velan”. Pitkällä aikavälillä tekninen velka on aina maksettava takaisin.

Rakennamme nopeasti, mutta emme myöskään halua kerätä teknistä velkaa, joka vaikeuttaisi skaalautumista tulevaisuudessa. Tämä prosessi vaatii myös etukäteen sitoutumista pitkäaikaisiin arkkitehtonisiin päätöksiin, jotka vaikuttavat mittakaavamme, joka voi näyttää minimaaliselta edistymiseltä, mutta todella asettaa vankan pohjan tulevalle kehitykselle. Onneksi tiimimme kasvaessa olemme päässeet vaiheeseen, jossa pystymme rakentamaan huomattavasti nopeammin tinkimättä koodin laadusta.

Pidä kysymykset tulossa; Vaikka perustajaryhmällä ei ole aikaa viettää sähkeessä samalla tavalla kuin ICO: n aikana, upeat järjestelmänvalvojamme päivittävät meidät jokaisen sähkevaihdon jälkeen kertoen meille huolenaiheistasi ja kysymyksistäsi. Voit olla varma, että luemme kaiken ja suhtaudumme siihen erittäin vakavasti, mutta meidän on myös punnittava huolesi ja tasapainottava ne sisäisiin näkökohtiin ja kompromisseihin, jotka meidän on tehtävä projektin pitkän aikavälin hyödyksi..

Kumppanuus Hybridblockin kanssa

Huhtikuussa ilmoitimme yhteistyöstä tulevan HybridBlock-kaupankäyntialustan kanssa. HybridBlock-tiimi on toistaiseksi kerännyt 44 miljoonaa dollaria ja pyrkii tulemaan Aasian CoinBase-joukkueeksi. Uskomme, että heidän tiiminsä on varmasti pystynyt toteuttamaan tämän vision.

Ehkä mielenkiintoisempaa on se, että voimme hyödyntää yrityksemme ydinosaamista kiihdyttääksemme kehitysaikatauliamme ja kasvua. Voit lukea lisää tästä kumppanuudesta täältä.

Mitä tapahtuu toukokuussa?

Huhtikuussa jatkoimme keskittymistä ominaisuuksien kehittämiseen tiekarttamme mukaan.

Toukokuussa keskitymme edelleen loistavan tuotteen rakentamiseen sekä tuotamme dataan perustuvaa analyysiä ja opetussisältöä CoinFi-yhteisölle.

Huomautus määräajoista

Olemme päättäneet, ettemme enää sitoudu tiukkoihin määräaikoihin tuotteen julkaisemiseen. Ohjelmistokehitys on iteratiivinen prosessi, erityisesti käynnistysvaiheessa. Tavoitteenamme on lähettää korkealaatuisia tuotteita mahdollisimman vähän virheitä, eikä ulkoisten määräaikojen asettaminen aina anna meille mahdollisuutta tehdä tätä.

Hyvä uutinen on, että olemme olleet onnekkaita saadessamme uskollisen yhteisön, joka on uskonut meille tiiminä keskittyvän projektin pitkäaikaiseen hyvään. Voit olla varma, että meillä on aggressiiviset sisäiset määräajat, jotka pyrimme saavuttamaan, jotta voimme viedä asiat eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Voimakkaiden julkisten määräaikojen välttäminen antaa meille kuitenkin joustavuutta keskittyä laadukkaan tuotteen toimittamiseen.

Niille, jotka ovat kiinnostuneita lähestymistavastamme ohjelmistoprojektien hallintaan, tässä on upea video, joka antaa yleiskuvan ketterästä kehitysprosessista:

Tämän sanottuamme haluamme aina pitää kannattajat ajan tasalla niin paljon kuin mahdollista, joten katsotaanpa joitain parhaillaan kehitettäviä ominaisuuksia.

Uutisvirta

Alkuperäisen beeta-julkaisun yhteydessä tarjottiin todiste konseptista markkinoiden liikkuvalle Newsfeedille hintakaavioiden päällä.

Jos olet lukenut CoinFi-julkaisun, huomaat, että meillä on paljon kunnianhimoisempi näkemys siitä, kuinka Newsfeed-tuote sopii CoinFi-alustalle.

Edistymme monipuolisen CoinFi-uutissyötteen toimittamisessa. Haemme parhaillaan uutisia monenlaisista RSS- ja sosiaalisista syötteistä sekä kehitetystä käyttöliittymästä.

Uusi CoinFi-uutissyöte ei toimi vain itsenäisenä tuotteena, vaan myös syöttää uutisetietoja CoinFi-kolikkosivuille, mikä johtaa paljon laajempaan kattavuuteen ja parempaan tarkkuuteen.

Tämä tuote muodostaa uuden rakennuspalikan visiollemme alustasta, josta tulee jokaisen salaussijoittajan työnkulun määränpää.

Varhainen kurkistus CoinFi Newsfeedin mobiilikäyttöliittymään

Alun perin tavoitimme toukokuun alussa uuden ja parannetun Newsfeed-julkaisun, mutta nykyisten aikataulujen perusteella se otetaan todennäköisesti käyttöön myöhemmin toukokuussa tai kesäkuun alussa. Pidämme sinut varmasti ajan tasalla kehityksen edetessä.

Meillä on myös jonkin verran sisältöä, joka osoittaa, kuinka ammattitaitoiset kauppiaat käyttävät Newsfeedia tunnistaakseen nopeasti tapahtumakauppamahdollisuudet. Pysy kanavalla.

Kehittynyt ICO-mittari

Aikaisemmissa päivityksissä keskustelimme joistakin kehittyneistä ICO-mittareista / visualisoinneista, jotka sisällytämme CoinFi-alustaan ​​Ethereumin estoketjutietojen analyysin perusteella. Jotkut näistä mittareista sisältävät tunnuksen säilyttämisprosentin ja tunnuksen jakelukaavion.

Työskentelemme aktiivisesti näiden tietojen sisällyttämiseksi alustaan, ja edistyminen sujuu hyvin. Julkaisemme tällä viikolla analyysikappaleen, jossa tarkastellaan CoinFIn omaa tokenien säilytysprosenttia ja miten se vertautuu joihinkin ICO: iin, jotka julkaisivat rahakkeita samaan aikaan kuin me.

Näiden ominaisuuksien tuottaminen tuotantoon vaatii edelleen muutamien teknisten ongelmien ratkaisemisen, mutta olemme hyvissä ajoissa ja odotamme näiden ominaisuuksien sisällyttämistä toiseen vuosineljännekseen.

Market Data Warehouse

Olemme jo kirjoittaneet laajasti CoinFin markkinatietovarastosta, joten pidän tämän lyhyesti. Jatkamme dataputken kestävyyden testaamista ja parantamista, jotta voimme viedä tietovaraston tuotantoon.

Kun julkaisemme tuotantoon, on tärkeää, että tämä tietosyöte on vakaa. Vaikka odottamattomia esteitä voi aina olla, CoinFi-alustan odotetaan hakevan tietoja uudesta tietovarastosta toisen vuosineljänneksen loppuun mennessä..

Kolikkoseulat

Kolikkotietokannassamme on tällä hetkellä hyvin yksinkertainen luettelo kolikoista. Pitkän aikavälin visiona on kuitenkin tarjota kolikoiden seuloja, jotka ovat käyttäjän määrittelemiä suodattimia, joiden avulla voit:

  1. Tunnista kaupankäyntimahdollisuudet
  2. Valitse kolikot tiettyjen teknisten indikaattorien perusteella
  3. Pienennä nopeasti kolikoiden maailmankaikkeutta

Näitä seulajia otetaan käyttöön jatkuvasti, mutta joitain seulojista, jotka asetamme etusijalle ensimmäisessä julkaisussa, ovat:

Liukuvan keskiarvon indikaattorit

Nämä indikaattorit ovat aiemmin vaihdettujen hintojen liukuvia keskiarvoja. Liukuvat keskiarvot ovat suosittu menetelmä, jota käytetään perinteisessä rahoituksessa tunnistamaan vauhtia. Joten miksi tämä on tärkeää? Nousussa olevissa omaisuusluokissa, kuten salaus, vauhti on erityisen hyödyllinen indikaattori.

RSI-indikaattorit

RSI: tä tai suhteellista lujuusindeksiä käytetään yhdessä muiden teknisten indikaattoreiden kanssa osoittamaan, onko kolikko yliostettu vai ylimyyty.

Näiden seulojen idea on auttaa sinua tunnistamaan mielenkiintoisia kolikoita ja auttamaan sinua tunnistamaan ajat, jolloin voit ostaa jo kiinnostamasi kolikot hyvään hintaan.

Esimerkiksi, jos sinulla on 20 kolikon salkku, voit käyttää heillä seulantalaitetta nähdäksesi mitkä ovat yliostettuja / ylimyytyjä – tämä antaa sinulle paremman käsityksen siitä, pitäisikö sinun lisätä / pienentää sijaintisi kokoa tietyssä kolikossa.

Näitä (ja muita) seulojia kehitetään parhaillaan, ja pyrimme sisällyttämään ne toisen vuosineljänneksen julkaisuun.

Julkaisemme myös sisältöä siitä, miten käyttäjät voivat käyttää näitä seulontoja kolikoiden kaventamiseen ja kannattavien kaupankäyntimahdollisuuksien tunnistamiseen.

Tunnuksilla kannustettu joukkorahoitus

Alkuperäisessä CoinFi-valkolehdessä hahmoteltiin menetelmä merkkikannustetun joukkorahoituksen käyttämiseksi uutisten, tietojen ja laadukkaan tutkimuksen saatavuuden parantamiseksi & analyysi. Tähän järjestelmään sisältyi merkki-kannustettu yhteisön äänestys laadun arvioimiseksi.

Osana etenemissuunnitelmaa suunnitelma oli alun perin ottaa käyttöön ominaisuuksia keskitetyn tiimin kanssa ja siirtyä ajan myötä malliin, joka pyörii merkkikannustetun väkijoukon.

Olemme aloittaneet alustavan työn tämän järjestelmän suunnittelussa, suunnittelussa ja toteuttamisessa, vaikka se todennäköisesti ei ole käytössä vasta kolmannella vuosineljänneksellä / viimeisellä neljänneksellä.

Välimiessignaalien päivitys

Marraskuussa 2017 näytimme CoinFi-yhteisölle monia arbitraasimahdollisuuksia, jotka olivat käytettävissä markkinoiden epäkypsyyden vuoksi. Tuolloin tehottomuutta oli niin paljon, että voit ansaita käytännössä riskittömän salauksen suorittamalla manuaalisen arbitraasin.

Muutaman kuukauden kuluttua siitä, kun julkaisimme alkuperäisen arbitraasivideon, markkinat ovat olleet kiinni. Kymmeniä salausvaroja on syntynyt, monet erikoistuneet automatisoituun arbitraasiin ja käyttäneet satoja miljoonia dollareita pääomaa arbitraasimahdollisuuksien hyödyntämiseen..

Laajan testauksen ja kehityksen jälkeen olemme päättäneet olla julkaisematta arbitraasisignaalia. Nykyisessä markkinatilanteessa yksinkertaisten arbitraasikauppojen manuaalista suorittamista on käytännössä mahdotonta tehdä kohtuullisessa mittakaavassa.

Automatisoitu arbitraasi on edelleen mahdollista, ja voimme varmasti muuttaa CoinFi-arbitraasisignaalit botiksi (alkuperäisten suunnitelmien mukaan), mutta yksinkertainen arbitraasi on nollasummainen peli, joka vain jatkaa kilpailukykyään. Kun salaustila muuttuu institutionaalisemmaksi, uskomme, että keskimääräisen vähittäiskauppiaan osallistuminen suoriin arbitraasikauppoihin on edelleen vähemmän toteutettavissa.

Emme yksinkertaisesti usko, että keskimääräisen elinkeinonharjoittajan on enää järkevää kilpailla arbitraasialueella, varsinkin kun markkinat ovat edelleen suhteellisen tehottomia ja kannattavia kauppoja on paljon muilla alueilla.

Kiitos, että autat meitä rakentamaan paremman alustan

Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka viettitte aikaa kyselylomakkeen täyttämiseen ja autitte meitä rakentamaan sinulle paremman alustan.

Saimme paljon hyödyllistä palautetta ja keräsimme hyödyllistä tietoa siitä, miten yhteisömme käy kauppaa salauksella.

Pari mielenkiintoista datapistettä:

Jos et ole täyttänyt sitä, ei ole liian myöhäistä, voit auttaa meitä rakentamaan paremman alustan täyttämällä kyselylomakkeen tässä.

Kiitos jatkuvasta tuesta!

Se on ollut mielenkiintoinen matka, joka on vasta alkamassa. Juuri viime kesänä käynnistimme alkuperäisen prototyyppimme ja vietimme seuraavien kuukausien aikana merkkikauppamme.

Vaikka tuntuu siltä, ​​että olemme olleet tässä jo jonkin aikaa, vakava alustan kehittäminen ja palkkaaminen on jatkunut vasta viimeiset 3 kuukautta.

Vaikka kehitys saattaa tuntua hitaalta, kun seuraat tarkasti projektia, edistyminen ei ole lineaarista – kun lisäämme joukkueen jäseniä ja rakennamme olemassa olevalle perustuksellemme, uusien ominaisuuksien käyttöönotto nopeutuu myös.

Joten vaikka edistyminen saattaa tuntua ajoittain hitaalta, saavutamme taivutuspisteen, jossa kasvun kiihtyy eksponentiaalisesti.

Odotamme tämän kääntöpisteen tapahtuvan toisella vuosineljänneksellä, mutta jätämme sinut tuomariksi.

Ensi kuuhun asti!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me