Changelly-arvostelu: Onko Changelly Safe & Legit vuonna 2021

Jos on olemassa yksi asia, jota kryptovaluuttaekosysteemi ei kärsi, se on vaihdon puute.

Nopea katsaus markkinapareja CoinMarketCap-osio riittää vahvistamaan cryptocurrency-kauppiaiden käytettävissä olevan hämmästyttävän määrän valintoja.

Suurin osa näistä vaihdoista vaatii kuitenkin jonkinlaisen rekisteröinnin, ja niiden KYC-vaatimuksista riippuen voi kestää useita päiviä ensimmäisen rekisteröinnin ja ajankohdan välillä, jolloin käyttäjä voi tehdä ensimmäisen kaupankäynnin.

Changelly on erilainen. Se on rekisteröimätön vaihto, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa välittömästi eri kryptovaluuttojen välillä.

Tässä artikkelissa käsitellään laajasti Changellyn palvelua. Ensin olisi kuitenkin hyödyllistä tarkastella joitain tämän vaihdon käytön etuja ja haittoja.

Plussat

  1. Kuollut yksinkertainen käyttöliittymä. Changelly on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, jopa kauppiaille, jotka ovat uusia salauksessa. Unohda sotkuinen asettelu ja monimutkaiset kaupankäyntinäkymät, Changelly on yksinkertainen ja kaunis.
  2. Alhaiset kaupankäyntimaksut. Changelly veloittaa vain 0,25% vaihtuvakorkoisissa pörsseissä. Se on pienempi kuin monet muut suositut pörssit. Esimerkiksi Coinbase Pro, veloittaa 0,5% niiden liiketoimista.
  3. Changellyllä on yli 100 kauppaparia. Ne tukevat melkein kaikkia suosituimpia kryptovaluuttoja.
  4. Changelly antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ostaa salausta luottokortilla.

Haittoja

  1. Changelly-hinnat voivat olla erilaiset kuin mitä alun perin mainitsit. Heidän kelluvan valuuttakurssinsa ansiosta et tiedä, mihin hintaan kauppasi käy. Tämä voi olla erityisen huono salauksessa, jossa lyhytaikainen volatiliteetti voi olla valtava.
  2. Saattaa olla mahdollista saada parempi kurssi menemällä suoraan kryptovaluutan vaihtoon. Esimerkiksi Binance, on kaupankäyntimaksu vain 0,10%, mikä on melko vähän alhaisempi kuin Changellyn 0,25%.

Mikä on Changelly?

Changelly-historia alkaa Konstantin Gladychin perustamisesta vuonna 2015. Kolmen vuoden ajan Konstantin toimi Changellyn toimitusjohtajana. Sitten vuonna 2018 hän astui pois ja korvattiin Ilya Bere.

Alun perin Changellyn pääkonttori oli Prahassa Tšekin tasavallassa. Vaihto muutti kuitenkin myöhemmin Maltalle maan salausystävällisten säännösten ja muiden blockchain-yritysten läsnäolon vuoksi. Bere viitataan Malta as, "salausmaailman keskus."

Mukaan Crunchbase, Changellylla on 51–100 työntekijää.

Kaupankäynti Changellyllä

Changelly toimii välittäjänä kryptovaluutta-kauppiaiden ja suurten pörssien välillä, ts. Binance, Coinbase Pro, Kraken jne. Näin se toimii: käyttäjä vierailee Changellyssä ja valitsee kiinnostuksen kohteena olevan kaupan. Vaihda esimerkiksi kahta Ethereumia vastaavan määrän Bitcoinia varten.

Changelly vie nämä tiedot ja kysyy kaikki suuret pörssit etsien parasta mahdollista valuuttakurssia tälle kaupalle. Kun Changelly-protokolla löytää parhaan tarjouksen, se palauttaa koron kauppiaalle.

Jos käyttäjän mielestä tämä korko on suotuisa, hän voi jatkaa kauppaa. Changelly antaa talletusosoitteen, johon kauppiaan on lähetettävä salauksensa. Elinkeinonharjoittajan on myös annettava talletusosoite, johon he haluavat vaihdettavan salauksen lähetettävän. Kun käyttäjä on lähettänyt salauksen, Changelly suorittaa kaupan automaattisesti ja lähettää vaihdetun salauksen kauppiaan tilille.

Se on todella niin yksinkertaista. Suurin etu käyttäjille on, että he voivat saada parhaan hinnan mistä tahansa suuresta vaihdosta ilman, että heidän on itse rekisteröidyttävä niihin.

Changelly-palkkiot

Changelly tarjoaa kahta erilaista kauppapalvelua. Ensimmäinen on vaihtuvakorkoinen vaihto. Tämäntyyppiseen swapiin Changelly vaihtaa elinkeinonharjoittajan kryptovaluutan hintaan riippumatta siitä, mikä hinta on tapahtuman selvittämishetkellä.

Esimerkiksi salauksen kauppiaalle voi tarjota hinnan Changelly, mutta jos hän lähettää Bitcoinin, vahvistus voi kestää kaksikymmentä tai kolmekymmentä minuuttia ja siihen mennessä valuuttakurssi on erilainen.

Tämän kelluvan valuuttakurssin haittapuoli on, että on mahdotonta sanoa, mihin lopullinen kauppa tulee. Ylöspäin on, että kaupankäyntimaksut ovat alhaiset. Changelly veloittaa vain 0,25%: n palkkion vaihtuvakorkoisesta vaihdosta.

Toinen Changellyn tarjoama vaihtotyyppi on kiinteäkorkoinen kauppa. Tässä tapauksessa Changelly tarjoaa käyttäjälle valuuttakurssin ja takaa, että heidän varansa käyvät kauppaa juuri sillä hinnalla. Etuna on, että kaikki tiedetään etukäteen, ei tule epävakauden yllätyksiä. Haittana on, että palkkiot ovat korkeammat kuin vaihtuvakorkoiset.

Nämä tekijät huomioon ottaen vaihtuvakorkoisella valuutanvaihdolla on todennäköisesti järkevää matalan volatiliteetin aikana. Kiinteän valuutan vaihto voi olla parempi, kun salausmarkkinat ovat erityisen epävakaat.

Onko Changelly tuntematon?

Joo! Changelly on yksi harvoista nimettömistä pörsseistä, jotka ovat jääneet kryptovaluuttaekosysteemiin. Sääntelyviranomaiset pyrkivät yhä enemmän vaihtamaan KYC: tä pakolliseksi, ja monet päättävät noudattaa lakia.

Kun tarkastellaan esimerkiksi Changelly vs Shapeshift, Shapeshift antoi periksi painostukselle ja alkoi vaatia KYC kaikilta kauppiailtaan. Salausyhteisö piti tätä petoksena varsinkin kun otetaan huomioon Erik Voorhees, Shapeshiftin toimitusjohtaja on salauksen edelläkävijä ja arvostettu yhteisön jäsen.

Puolustaessaan päätöstään toteuttaa KYC Voorhees väitti, että se olisi pakollista ennemmin tai myöhemmin, ja he halusivat vain pysyä sääntelyviranomaisten edellä.

Changelly ei kuitenkaan ole antanut periksi painostukselle. Tällä hetkellä he tarvitsevat kauppiailta vain sähköpostiosoitteen. Koska on mahdollista luoda nimettömiä sähköpostiosoitteita, on mahdollista käydä kauppaa nimettömästi Changellyllä. Vaikka on aina huolta siitä, että Changelly voi tallentaa IP-osoitteita, VPN: n käyttö voi ratkaista ongelman.

Edellyttääkö Changelly henkilöllisyyden vahvistamista?

Changelly ei vaadi henkilöllisyystodistusta salauksesta salaukseen -kaupassa. Kuten jo mainittiin, ainoa tarvittava tieto on sähköpostiosoite.

Changelly vaatii kuitenkin voimassa olevan henkilötodistuksen luottokortti- ja fiat-valuuttakaupoille. Enimmäkseen tämä tehdään sen varmistamiseksi, että joku ei voi käyttää varastettua luottokorttia kryptovaluutan ostamiseen.

Luottokortilla ostaminen

Voidakseen käyttää Changelly-pörssiä ostamaan luotto- tai maksukortilla, elinkeinonharjoittajan on ensin luotava tili. Se edellyttää kelvollista sähköpostiosoitetta.

Kun kauppias on luonut tilin, hänen on valittava käytettävä fiat-valuutta. Tällä hetkellä Changelly hyväksyy USD, GBP ja EUR. Valitettavasti he eivät vielä hyväksy PayPalia.

Seuraava vaihe on aloittaa maksukortin ostoprosessi. Tätä varten Changelly vaatii joko ajokortin tai passin skannauksen. He voivat myös pyytää selfietä, vaikka vaaditut asiakirjat voivat olla erilaisia ​​riippuen siitä, missä kryptovaluutta-kauppias asuu.

On syytä huomata, että kaikki luotto- ja veloitusostot on tosiasiallisesti hyväksynyt kolmas osapuoli, ei Changelly. Changelly-pörssi vain yhdistää salauskauppiaan luotettavaan maksuprosessoriin. Täydellinen opas luottokortilla ostamisesta tarkista Changellyn verkkosivusto.

maksutavat

Valtaosa Changellyn kaupoista on salausta salaukseen. Kun tarkastellaan esimerkiksi Changelly vs Coinbase, suurin ero on se, että Coinbase on pankkitiliintegraationsa ja kykyään vastaanottaa pankkisiirtoja myöten suunniteltu fiat-tapahtumille, kun taas Changelly ei ole.

Tästä huolimatta, Changelly voi hyväksyä useita fiat-maksutapoja. Luottokortin lisäksi on myös mahdollista myydä Bitcoinia a: n kautta SEPA-pankkisiirto.

Onko Changelly turvallinen?

Monet kryptovaluutta-kauppiaat haluavat tietää: Onko Changelly legitiimi? Vastaus on kyllä, Changelly ei ole vain legitiimi, se on myös erittäin turvallinen.

Changellyllä ei ole lompakko eikä säilytysvaroja. Tämän asennuksen takia hakkereita on vähän varastaa. He saattavat pystyä ohjaamaan varoja hetkeksi, mutta Changelly sulkisi nopeasti talletukset, ja kaikki hakkereiden tekemät asiat olisivat merkityksettömiä verrattuna siihen, mitä he voivat varastaa vapauspörssistä.

Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 2015 Changellyä ei ole koskaan hakkeroitu. Joskus on kuitenkin muita ongelmia. Jotkut kauppiaat ovat esimerkiksi lähettäneet vahingossa väärän kolikon osoitteeseen, ts. Ethereum Ethereum Classic -osoitteeseen.

Kun näin tapahtuu, varat voivat juuttua eikä liiketoimi mene läpi. Onneksi Changellylla on hyvä asiakastuki ja heidän asiakastuen asiantuntijat pystyvät yleensä selvittämään ongelman. Joskus kauppias ei kuitenkaan saa täyttä hyvitystä. Koska virhe oli kauppiaan vika, vaikka krypto-valuutanvaihtoa on vaikea syyttää.

Vaikka useimmat ihmiset haluavat käyttää Changellyä nimettömästi vain sähköpostiosoitteella, jotkut käyttäjät voivat nauttia lisääntyneestä turvallisuudesta ja mielenrauhasta, joka tulee Changellyn käytöstä mobiilisovelluksessa. Sovelluksen avulla on helppo seurata tapahtumia ja pitää kauppahistoriaa.

Missä Changelly sijaitsee?

Kuten mainittiin, Changelly sijaitsee Maltalla, jossa salaussäännökset ovat erittäin ystävällisiä. Näistä ystävällisistä säännöksistä huolimatta Changelly kieltää edelleen käyttäjiä tietyistä maista.

Mukaan heidän verkkosivuilleen, Kauppiaat seuraavista maista eivät voi käyttää Changellya: Kuuba, Iran, Pohjois-Korea, Krim, Sudan, Syyria, Yhdysvallat (mukaan lukien kaikki Yhdysvaltojen alueet, kuten Puerto Rico, Amerikan Samoa, Guam, Pohjois-Mariaanin saari ja Yhdysvaltain Neitsyt Saaret (St. Croix, St. John ja St. Thomas), Bangladesh ja Bolivia.

Tietenkin innovatiiviset käyttäjät saattavat löytää mahdollisuuden käyttää Changellyä VPN: llä jopa rajoitetusta maasta. Jos Changelly kuitenkin huomaa, että liiketoimet ovat peräisin kielletystä maasta, ne voivat jäädyttää varat.

Onko Changellylla lompakko?

Ei, Changellyllä ei ole lompakkoa. Vaihdon taustalla oleva idea on, että he eivät ole vapausrangaistuksia eivätkä säilytä käyttäjien varoja.

Kun verrataan Changellyä toiseen kryptovaluutanvaihtoon, tämä on todella ominaisuus, joka erottaa heidät. Jos et tallenna varoja, Changellyn ei tarvitse huolehtia hakkeroinnista. Se on hyvä heille salausvarkauksina ovat nettoutaneet miljardeja dollarin arvosta kolikoita viime vuosina.

Changelly on kuitenkin integroitu useisiin kryptovaluutta-lompakkoihin, ja integraatiosta on pari etua. Ensinnäkin se helpottaa kaupankäyntiä. Käyttäjien ei tarvitse lähettää varojaan Changellylle, vaan he voivat aloittaa kaupan suoraan lompakostaan. Toiseksi, se on turvallisempi. Koska kauppa tapahtuu lompakossa, ei ole mitään mahdollisuutta, että käyttäjä kirjoittaa väärin lompakon osoitteen ja menettää vahingossa varoja.

Ardor lompakko ja Exodus-lompakko ovat molemmat integroituja Changellyn kanssa, samoin kuin noin tusina muuta suosittua lompakkoa. Täydellinen luettelo lompakoista, jotka tukevat Changellyä on saatavilla täältä.

Kaupankäynti Changellyllä

Tässä Changelly-katsauksessa käsiteltiin monia aiheita, tavasta, jolla Changelly määrittelee palkkiot, anonyymien kauppojen politiikkaan. Useimmissa tapauksissa Changellyn suurin myyntipiste on sen helppokäyttöisyys. Niiden avulla salausvaluutan kauppa on helppoa ilman rekisteröitymistä pörssiin. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä, kuten Changelly on yli 100 kauppaparia.

Changelly tunnetaan myös pätevästä asiakastukestaan. Jos kauppiailla on ongelmia alustalla, he voivat ottaa yhteyttä asiakastukeen ja ratkaista ongelman nopeasti.

Changelly-sovelluksen avulla on myös helppo käydä kauppaa kryptovaluutalla ja seurata tapahtumia. Tästä voi olla apua veroraportoinnissa, etenkin maissa, joissa on tiukat kryptovaluuttaverot, kuten Iso-Britannia.

Kaiken kaikkiaan Changelly on yksi paremmista vaihtoista kryptovaluuttaekosysteemissä. Toisin kuin joissakin muissa keskitetyissä pörsseissä, sitä ei ole koskaan hakkeroitu, ja ainutlaatuisen ei-vapausrangaistusmallinsa takia se ei todennäköisesti ole koskaan. Kun otetaan huomioon, että Changelly on helppokäyttöinen ja mahdollistaa kryptovaluutan ostamisen pankkikortilla, on todennäköistä, että niiden kaupankäyntivolyymi kasvaa vain tulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me