Katsaus taaksepäin valkopaperiin ja polku eteenpäin salaustalven kautta

Hei CoinFi-tuulettimet,

Tässä päivityksessä katsomme taaksepäin CoinFi Whitepaperia ja tietä eteenpäin salaustalven läpi.

Katsaus taaksepäin CoinFi-julkaisuun

Silloin kun julkaisimme CoinFi-valkopaperi Lokakuussa 2017 tässä meidän oli sanottava liiketoimintamallistamme:

Tuolloin näimme markkinat, joita ohjasi massiivinen vähittäiskaupan keinottelu. Pidimme pitkällä aikavälillä institutionaalisia kauppiaita alustamme ensisijaisina markkinoina.

Siellä olemme tänään. Näimme kuplan tulevan ja menevän, ja kuplan puhjetessa näimme suurimman osan vähittäiskaupan keinottelijoista poistuvan salauksesta.

Vaikka avaruuteen ei ole tullut, eikä melkein varmasti tule, yhtäkkiä massiivista institutionaalisen rahan virtaa (yksi tärkeimmistä kerronnasta, joka auttoi kuplaa), olemme nähneet institutionaalisen kaupan lisääntyvän vakaasti vähittäiskaupan keinotteluna on kuollut.

Kuinka tämä vaikutti CoinFiin?

Alkuperäisessä valtakirjassa omistimme suuren osan kaupankäyntisignaaleille (beetan, jonka julkaisimme lokakuussa 2018), samoin kuin suuren osan institutionaalisen tason kaupankäynnin algoritmeille..

Näimme valtavan mahdollisuuden tarjota kaupankäynnin algoja, jotka auttoivat suurten volyymien ostajia ja myyjiä minimoimaan kauppakustannukset ja pitämään suuremman tuoton.

Vuoden 2018 puolivälissä palkkasimme joukkueen työskentelemään algo-kaupankäynnin parissa. Emme ole antaneet heidän työlleen paljon kattavuutta kuukausittaisten päivitysten aikana, koska toimitimme lähinnä päivityksiä tuotteista, joita rakennimme palvelemaan vähittäismarkkinoita.

Joulukuussa 2017 / tammikuussa 2018, kun saimme päätökseen myyntimerkkimme, vähittäiskaupan kiinnostus salaukseen oli kaikkien aikojen huipulla. Tämän seurauksena oli järkevää keskittyä tuotteisiin ja merkkitalouteen, jotka palvelivat ensisijaisesti salakirjoittajia.

Helmikuussa 2019 maisema on muuttunut kokonaan. Videonäkymät merkittäville salauksen vaikuttajille ovat laski 90-95% tammikuusta 2018 lähtien. ETH-hinta on laskenut 90%, ja useimmat ERC-20-rahakkeet ovat pudonneet 95-99% ATH: sta. Joten vaikka 90% salauksen vähittäissijoittajista lähti markkinoilta, jäljelle jäävien sijoitettavissa olevat varat myös laskivat 90%. Puhu eksponentiaalisesti kutistuvista markkinoista.

Samanaikaisesti, vaikka institutionaalisen pääoman tulva ei välttämättä kiirehdi markkinoille, kuten monet ennustivat viimeisen kuplan aikana, hitaasti ja tasaisesti institutionaalinen kauppa on kasvanut edelleen vähittäiskaupan määrään nähden.

Salausvaihdot, kuten Bittrex, Binance, Coinbase, Kraken äskettäin avatut OTC-työpöydät suurten liiketapahtumien estämiseksi. OTC-työpisteet jatkavat saada kaupankäyntimäärät vuoteen 2018 mennessä vaikka kaupankäynnin kokonaismäärä kutistui.

CoinSuperin kaltaiset pörssit ovat keskitytään institutionaalisiin sijoittajiin uusien sääntöjen tullessa voimaan. Suuret nimet, kuten Uskollisuus ja Mannertenvälinen vaihto tuli markkinoille institutionaalisilla tarjouksilla.

Genesis Capital, joka palvelee vain institutionaalisia vastapuolia, alkanut 1,1 miljardia dollaria salauslainoissa vuonna 2018 huolimatta palvelujensa aloittamisesta maaliskuussa 2018. 500 miljoonaa dollaria näistä lainoista oli peräisin pelkästään vuoden 2018 viimeisestä vuosineljänneksestä. Suurimmaksi osaksi kauppiaat pyrkivät lyhentämään tai suojaamaan positioitaan.

Kaupankäynnin algoritmit institutionaalisille kauppiaille

Pilotoimme parhaillaan erilaisia ​​kaupankäyntialgojemme sovelluksia auttaaksemme projektikehittäjiä, perustajia, riskipääomasijoittajia, salausrahastoja ja perhetoimistoja käymään salaustekniikkansa kauppaa kustannustehokkaammin.

90-luvulla, jos haluat purkaa suuren osakesarjan, ainoa tapa tehdä se oli soittamalla ystävälliselle välittäjällesi ja luottamalla siihen, että hän purkaa sen hitaasti, vuotamatta tietoja ja antamalla muille mahdollisuuden hypätä eteenpäin myydä. Tämä häiriintyi 2000-luvulla ottamalla käyttöön parhaat suoritusalgoritmit ja darkpoolit.

Nykyään, jos suuret osakkeenomistajat haluavat rentoutua, kaikki tapahtuu algoritmisesti rajoitetusti markkinoihin.

Toisaalta, jos haluat myydä suuren salausyksikön, se näyttää silti paljon enemmän kuin puhelu 90-luvun välittäjällesi sen sijaan, että itse tarjoilisi, edullinen, algoritmisesti toteutettu lähestymistapa, jonka mukaan osakekauppiaat ovat nyt tulleet Pitää itsestäänselvänä. Näemme edelleen tarpeen alustalle, joka tarjoaa suoran pääsyn institutionaalisen tason salausalgoritmeihin, jolloin ostajat ja myyjät saavat parhaan mahdollisen toteutuksen ja ostavat / myyvät suuria tilauksia vähäisillä markkinavaikutuksilla.

Onneksi algo-tiimimme on työskennellyt tämän suhteen.

Hypoteesimme on, että voimme täyttää markkinoiden tarpeen tarjoamalla suoran pääsyn parhaisiin toteutusalgoseihimme, jotka minimoivat liukastumisen kauppiaille, jotka haluavat purkaa / hankkia suuria positioita vähemmän likvideissä varoissa.

Kuinka algoritmejamme toimivat?

Kehityksellämme on kaksi ensisijaista näkökohtaa – ottamalla huomioon osakkeissa toiminut algologiikka ja sovittamalla se salaustuotemarkkinoiden tarpeisiin, sekä kehittämällä vankka infrastruktuuri kaupankäynnin toteuttamiseksi ja maksimoidaksemme kustannussäästöjä asiakkaillemme.

Esimerkiksi, jos suuri rahakkeen haltija haluaa avata suuren määrän Cardanoa (ADA) USD: ksi, jolla on mahdollisimman vähän markkinavaikutuksia ja parhaaseen hintaan, algoritmi skannaa jatkuvasti kaikki vaihdot, joihin merkintä on listattu, ja reitittää tilaukset factoringin avulla tarpeen:

a) Myy parhaaseen hintaan eli halvimpaan vaihtoon tuolloin

b) Osallistu aktiivisesti kaikkiin ADA-maksuvalmiuspooliin

c) Peitä myyjän aikomus myydä suuri asema

Myynti parhaaseen hintaan

ADA on listattu ADA / USDT-, ADA / BTC- ja ADA / ETH-pareittain, mutta tavoitteemme on rentoutua USD: ksi. ADA / USDT: n seurannassa USDT / USD-kurssin algokertoimet tarkoittavat ADA / USD-kurssia. Samoin ADA / BTC: n osalta BTC / USD-kurssin reaaliaikaiset algokertoimet tarkoittavat ADA / USD-kurssia. Suoritusalgomme laskee dynaamisesti ADA / USD-nettokurssin kaikille 3 parille ja reitittää tilaukset pörssiin, jolla on korkein ADA / USD-kurssi.

Osallistu aktiivisesti kaikkiin ADA-maksuvalmiuspooliin

Kun purat suuren, epälikvidin aseman, algon on myös varmistettava, että se maksimoi osallistumisen markkinoilla käyvään määrään, koska se myy hintaa muuttamatta. Algo punnitsee tämän tekijän dynaamisesti tasapainottaakseen parhaan hintahinnan tarpeen ja tarpeen maksimoida markkinoihin osallistuminen.

Peitä myyjän aikomus

Suoritusalgo satunnaistaa myös tilauksen koon ja toteutusajan, joten näyttää siltä, ​​että on olemassa pieniä yksittäisiä myyjiä yhden suuren myyjän sijasta, jotta vältetään etumerkki markkinoiden merkkien ja kvanttialgojen avulla, jotka haistavat suurten myyjien olemassaoloa.

Tämä vain naarmuttaa pintaa siihen, mihin suoritusalgoritmimme pystyvät. Kaupan toteutuksen automatisointi minimoi liukastumisen ja itsepalvelupääsyn tarjoaminen siirtää kustannussäästöjä myyjälle.

Mukautettujen vaihto-yhteyksien luominen lisäävät luotettavuutta ja minimoivat vaihdon viiveen

Nopeudella on merkitystä toteutusalgolle, koska haluat pystyä osumaan tilauskannasta huutavat tilaukset ennen niiden peruuttamista ja välttämään tilausten noutamista markkinoiden liikkuessa.

Vaikka kuka tahansa, joka haluaa rakentaa vaihto-yhteyksiä, voi hyödyntää avoimen lähdekoodin kirjastoja, tarjonta on silti liian epäkypsä käytettäväksi alusta alkaen, jos haluat käydä kauppaa kilpailukykyisesti. Mukautetut liitännät vaaditaan nopeuden edun ylläpitämiseksi. Salausvaihdolla ei yksinkertaisesti ole vankkaa teknistä infrastruktuuria, jota kypsemmät omaisuuslajit nauttivat – sen seurauksena vaihto usein katkaisee yhteydet.

Jotta tilausten toteutus toimisi vakaasti ympäri vuorokauden ympäri, tarvitaan kattavia kiertotapoja, testausta ja ylläpitoa, jotta yksittäisten keskusten omaleimaisuus voidaan ratkaista ja varmistaa mahdollisimman pitkä käyttöaika.

Näiden haasteiden voittamiseksi tiimimme on käyttänyt huomattavan paljon aikaa ja vaivaa mukautettujen vaihtoyhteyskirjastojen toteuttamiseen kaikkien reunatapausten käsittelemiseksi, joita vaihto voi tarjota.

Jos haluat oppia lisää kaupankäynnin algoritmeista, tutustu The CoinFi Podcastin jaksoon 9, jossa tiimimme antaa mukavan pienen johdannon kaupankäynnin algoritmien maailmaan.

Jaksossa keskustelimme myös kahdesta algo-kaupankäynnin ensisijaisesta tyypistä, kuinka algo-kauppa soveltuu nykypäivän salausmarkkinoille, kuinka korkean taajuuden kauppiaat hyötyvät algoista ja miksi korkean taajuuden algo-kauppa voi todella hyödyttää keskimääräisiä, päivittäisiä kauppiaita pitkällä aikavälillä juosta.

Kaupankäyntisignaalien päivitys

Lokakuussa 2018 julkaisimme kaupankäyntisignaalien beetan vähittäiskaupan kryptovaluutta-kauppiaille.

Alkuperäisen palautteen perusteella olemme päättäneet pitää signaalit beta-vaiheessa arvioidessamme projektia. Vaikka voimme jakaa enemmän resursseja uusien signaalien kehittämiseen tulevaisuudessa, tällä hetkellä joukkueen suurin painopiste on kaupankäyntialgoritmialustamme eteenpäin vieminen.

Vaikka kannustamme käyttäjiä jatkamaan panostamista, koska odotamme tulevaisuudessa lisäävän token-apuohjelmaa, käyttäjät, jotka ovat osallistuneet beta-ohjelmaan ja haluavat hylätä, voivat tehdä sen 90 päivän kuluttua lähettämällä pyynnön täältä.

Jatketaan ilmaisen apuohjelman tarjoamista

Valkoisessa paperissamme todettiin:

Se on aina ollut osa suunnitelmaamme tarjota ilmainen taso CoinFi-alustalle, ja teemme niin edelleen.

Sen jälkeen kun käynnistimme CoinFi-uutiset vuoden 2018 lopulla, kymmenet tuhannet kävijät ovat tulleet CoinFi-uutisiin seuraamaan salauksen uusinta kehitystä.

Vaikka alkuperäinen näkemyksemme oli, että CoinFi News tarjosi salaussijoittajille mahdollisuuden ilmoittaa liikkuvia uutisia, maisema on muuttunut dramaattisesti julkaisun julkaisemisen jälkeen.

Markkinoiden liikkuvien uutisten vähittäiskaupan kysyntä on laskenut karhumarkkinoilla, uutisten todellinen vaikutus salausmarkkinoihin on vähentynyt merkittävästi. Vaikka monenlaiset ilmoitukset vuoden 2017 härkätaistelun aikana tapahtumista kumppanuuksiin pörssilistautumiseen liikkuivat usein markkinoilla, tämän tyyppisillä uutisilla on ollut vähäinen vaikutus markkinoihin karhumarkkinoilla.

Viimeaikainen esimerkki tästä oli XRP Coinbasessa. Vaikka pelkät huhut Coinbase-listasta olivat klassinen esimerkki uutisista, jotka muuttivat markkinoita kuplan aikana, “Coinbase-vaikutuksella” on ollut suhteellisen vähäinen vaikutus nykyisissä markkinaolosuhteissa.

Silti jatkamme CoinFi-uutisten lisäparannuksia palvellaksemme tavallisia käyttäjiä, kuten Tumma tila.

Jos sinulla on ehdotuksia siitä, miten voimme parantaa CoinFi-uutisia tai muita CoinFi-alustan ilmaisia ​​tasoja, voit lähetä ehdotuksesi ja ominaisuuspyyntösi täältä.

ERC-20 Advanced Token Metrics on nyt saatavilla CoinFi-verkkosivustolla

Käyttäjät voivat nyt tutkia ERC-20-tunnuksia useiden ainutlaatuisten tunnuslukujen kautta, jotka ovat saatavana vain CoinFi.com-sivustolta.

Vaikka kaikki nämä mittarit luotiin salaussijoittajien suoran palautteen tuloksena, mielestämme mielenkiintoisin muuttuja on “Token Supply on Exchange”. Kun käyttäjät siirtävät rahakkeitaan pörssiin, se pyrkii osoittamaan aikomuksensa myydä tai ainakin suurempaa myyntitarkoitusta kuin silloin, kun rahakkeita pidetään pörssissä.

Nämä tiedot perustuvat omistettuun kattavaan tietokantaan vaihto-lompakon osoitteista.

Kerro meille, miten käytät näitä mittareita salaussijoituksessasi tai miten voimme parantaa niitä. Haluaisimme kuulla sinusta!

Tiimin uudelleenjärjestely

Viime vuoden päivityksessä mainitsimme, että se on levinnyt liian ohueksi liian moniin projekteihin. Meillä oli pohjimmiltaan kaksi erillistä ryhmää, joista toinen jatkoi kaupankäynnin algoritmien kehittämistä, jotka hyödyttävät ensisijaisesti institutionaalisia kauppiaita, ja toinen joukkue keskittyi tietojen analysointiin ja signaalituotteisiin, jotka kohdistuvat ensisijaisesti vähittäismarkkinoille.

Kuten monet sala-yritykset tällä karhumarkkinoilla, olemme tehneet tiukan päätöksen pienentää tiimimme kokoa. Valitettavasti tämä tarkoitti sitä, että jouduimme jakamaan tiensä useiden arvostettujen tiimin jäsenten kanssa, jotka ovat antaneet arvokkaan panoksen CoinFi-projektiin. Se ei todellakaan ollut helppo päätös tehdä, mutta välttämätön päätös jatkaa eteenpäin salaustalven aikana.

Jäljellä olevan joukkueen selkeä prioriteetti on kaupankäynnin algo-alustamme kaupallistaminen. Vähittäiskaupan tuotteiden, mukaan lukien signaalit, uutiset ja data-analyysi, kehittäminen jatkuu, mutta se on matalampi prioriteetti.

Eteenpäin

Projektina olemme varmasti hyötyneet tietyssä määrin ICO-kuplasta. Mutta se on kaksiteräinen miekka – kupla loi myös johdonmukaisen nopean tuoton odotuksen tietyltä salausmarkkinoiden segmentiltä, ​​joka odottaa asioiden tulevan nopeasti ja helposti.

Mutta se mania on kadonnut, eikä se tule takaisin. Hyppyn tukemiseksi on oltava todellista arvonluontia, eikä tämä tapahdu yhdessä yössä.

Polku eteenpäin on pitkä. Olemme edelleen hyvin syntyvillä markkinoilla, ja tehtävää on paljon. Markkinat muuttuvat nopeasti, ja meidän on myös sopeuduttava. Jatkamme infrastruktuurin ja tietojen tarjoamista auttaaksemme salauskauppiaita tekemään parempia kauppoja, mutta miten se näyttää, kehittyy edelleen.

Redditin perustaja Alexis Ohanian totesi äskettäin, että salaustalvi on hyvä rakentajille. Vaikka karhumarkkinat voivat olla tuskallisia lyhyellä aikavälillä, uskomme, että tämä on aika, jolloin salamarkkinoiden pitkäaikainen infrastruktuuri rakennetaan.

Niille teistä, jotka jatkamme CoinFin tukemista, arvostamme ponnistelujasi ja luottamustanne meihin.

-CoinFi-tiimi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me