Relax Gaming Slots Review (2021) – TNT Tumble, Snake Arena ja paljon muuta!

Rentoudu pelaamista on kasino hedelmäpelien tarjoaja, jonka valikoimassa on myös pokeri- ja bingopelejä. Relax Gamingin perustivat Patrik Österåker ja Jani Tekoniemi vuonna 2010 tavoitteenaan tulla johtavaksi korkealaatuisten peliratkaisujen tekniseksi toimittajaksi. heidän verkkosivuillaan.

Relax Gamingilla on toimistot Helsingissä, Suomessa (alkaen 2011), Tallinnassa, Virossa (vuoden 2012 alussa), Malmössä, Ruotsissa (vuodesta 2016 alkaen), Maltalla (alkaen vuodesta 2018) ja Belgradissa, Serbiassa (alkaen vuodesta 2018)..

Vuosien mittaan Relax Gaming on kasvanut yli 100 työntekijän yritykseksi.

Relax Gamingilla on MGA: n (Malta Gaming Authority) ja UKGC: n (Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelitoimikunta) rahapeliluvat..

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Relax Gaming -logo

Relax Gaming -paikkojen käyttäjäarvio:

Uudet Relax Gaming -paikat

Tässä on joitain uusimpia Relax Gaming -kolikkopelejä.

1. TNT Tumble (Julkaistu huhtikuussa 2020)

TNT-rumpu on upouusi hedelmäpeli, joka julkaistiin 1. huhtikuuta 2020. Tavoitteenasi on räjähtää tiesi läpi tumman kivikerroksen ja kerätä arvokkaita kiteitä.

Peliautomaatti koostuu 5 x 7 symbolista, eikä perinteisiä voittolinjoja ole. Sen sijaan sinun on saatava 3-7 vierekkäistä symbolia riville: vaaka tai pystysuora. Joten esimerkiksi 4 neliön muotoista symbolia ei lasketa voitoksi, vain viivat.

Relax Gamingin TNT Tumble -kolikkopeli.

Relax Gamingin TNT Tumble -kolikkopeli.

Symbolirakenne romahtaa, joten kun saat voiton, nämä symbolit katoavat. Lisää symboleja putoaa kelojen päältä ja voit laukaista lisää voittoja.

Jos kaikki pääpelin tummat kivilohkot tuhoutuvat, Ilmaiset kierrokset -ominaisuus palkitaan.

Ilmaiskierroksissa jotkut tummat kivilohkot ovat erityisiä ja sisältävät ylimääräisiä pyöriä tai lisättyjä kertoimia. Siellä on kolme erilaista Free Spin -tilaa jonka voit valita yhden ennen ilmaiskierrosten alkamista:

 1. Kerroin: Erityiset kivilohkot sisältävät 1x, 2x tai 3x lisätyt kertoimet (volatiliteetti: erittäin korkea).
 2. Kertoimet & Lisäkierrokset: Erityiset kivilohkot sisältävät lisättyjä kertoimia tai lisäkierroksia (volatiliteetti: korkea).
 3. Lisäkierrokset: Erityiset kivilohkot sisältävät 1, 2, 3, 5 tai 10 lisäkierrosta (volatiliteetti: keskitaso).

Relax Gamingin TNT Tumble -kolikkopeli.

Kun saat ilmaiskierrosominaisuuden, sinulla on tämä valinta erilaisista bonuspeleistä. Haihtuvuus vaihtelee erittäin suuresta keskitasoon. Jos haluat etsiä suurempia voittoja (mutta harvemmin), valitse Erittäin korkea tai Korkea, mutta jos haluat varmistaa keskikokoiset voitot (mutta useammin), valitse Keskitaso.

Kaikissa eri tiloissa joka kolmannen täyden rivin pimeiden kivilohkojen puhdistaminen (tavalliset ja erityiset) antaa sinulle +2 ilmaiskierrosta.

Voit myös osta Ilmaiskierrokset-ominaisuus erikseen. Hinta on 70x kokonaispanos.

Relax Gamingin TNT Tumble -kolikkopeli.

Tämä on Ilmaiskierrokset-ominaisuus (kertoja). Violetit helmet piilottavat erilaisia ​​kertojia tässä tilassa. Kun kaikki porat on porattu, paljastuu enemmän kivikerroksia, joissa on enemmän bonuksia.

Relax Gamingin TNT Tumble -kolikkopeli.

Tässä on keskimmäinen Ilmaiskierrokset-ominaisuus (kerroin & Lisäkierrokset). Tummat kivet, joissa on violetteja helmiä, piilottavat kertojat ja syaanihelmet piilottavat ylimääräiset kierrokset.

Villit symbolit korvaa kaikki kelojen symbolit. Ne luodaan todennäköisesti pinotuissa segmenteissä jokaisessa sarakkeessa. Wildsissa on temppu, koska voitto ei tuhoa niitä. Sen sijaan ne tuhoutuvat, kun ne putoavat alariville ja sisältyvät voittoon.

Villit ovat myös eniten maksava symboli samaan aikaan. Pure Wild -voitot arvioidaan vain, jos vierekkäisiä maksavia symboleja ei ole annettuun suuntaan.

Kun TNT-lohko tuhoutuu, se myös tuhoaa kaikki muut tummat kivilohkot kyseisellä rivillä vaakasuoraan.

Relax Gamingin TNT Tumble -kolikkopeli.

Tässä ovat Wild-symbolit pelissä, jotka poraavat tiensä tummiin kiviin.

Tiivistettynä TNT-rumpu on erittäin viihdyttävä ja hyvin tehty kolikkopeli. Kolikkopeli on hyvin erikoinen, sillä siinä on 5 x 7 kolikkolevyä ja tummia kiviä, joihin voit porata tien.

Myös Ilmaiskierrokset-bonuspeli on erittäin siisti ja voit myös valita 3 eri tilasta.

TNT Tumble on hyvin harkittu rauhoittavan taustamusiikin kanssa, mutta tarpeeksi toimintaa räjähtävillä tiileillä pitämään sinut mukana myös pidempään.

Molemmat peukalot TNT Tumbleille, erinomainen työ!

Peli julkaistu: Huhtikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,11%

Varianssi: Keskitaso / korkea

Layout: 5 x 7

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät:

Max voitto: 2088x veto

2. Snake Arena (Julkaistu joulukuussa 2019)

Snake Arena on 5 x 5 kolikkopeli, jossa on säännöllisesti 30 voittolinjaa. Peli on fantasia-aiheinen kolikkopeli, jossa on joitain sarjakuvalehden elementtejä grafiikassa.

Relax Gamingin Snake Arena -paikka.

Relax Gamingin Snake Arena -paikka.

Ilmaiset kierrokset -ominaisuus laukaistaan ​​laskemalla Snakehead kiekolle 1 ja ritari-symboli mille tahansa rullalle.

Relax Gamingin Snake Arena -paikka.

Näin käynnistät ilmaiskierrokset-ominaisuuden. Sinun on vain laskeuduttava käärmeen pää kelalle1 ja ritari-symboli mille tahansa kiekolle kuten täällä.

Ilmaispyöräytystoiminnon aikana Knight-symboli laskeutuu jokaiseen pyöriin. Ennen uutta pyöritystä käärme siirtyy kohti ritari-symbolia.

 • Jos käärme saavuttaa ritarin, se syö sen ja käärme kasvaa pitemmäksi. Uusi kierros alkaa myös silloin.
 • Jos käärmeen runko on tiellä, käärme kaatuu ja ilmaiskierrokset -ominaisuus loppuu.
 • Jos Käärme täyttää kaikki kelojen 2-5 sijainnit, Ilmaiskierrokset-ominaisuus loppuu ja lisäpalkinto on 1000x veto palkitaan.

Relax Gamingin Snake Arena -paikka.

Tämä on ilmaiskierrosbonuspeli. Käärme liikkuu kohti ritaria. Käärme kasvaa yksi kerrallaan jokaisen ritari-aterian yhteydessä. Käärme toimii samalla isona villinä symbolina.

Relax Gamingin Snake Arena -paikka.

Kun Käärme kaatuu itseensä, Ilmaiskierrokset-ominaisuus päättyy.

Voit myös ostaa Ilmaiskierrokset-ominaisuuden 70x vetohinnalla. RTP (Return to player) -korko on myös sama 96,25% ostetusta Ilmaiskierros-ominaisuudesta.

Ritarisymboli ja mikä tahansa käärmeen osa ovat Villit symbolit ja korvaa kaikki muut symbolit.

Wild Chase -ominaisuus laukaisee satunnaisesti. Käärme kurkistaa yhden satunnaisen kiekon yläpuolelle, ja ritari kurkistaa yhden rullan alapuolelle samanaikaisesti. Tämä toistetaan jopa kolme kertaa.

Jos he kurkistavat samoja rullia, siitä kelasta tulee villi ja prosessi toistuu.

Villissä jahdassa 1-5 rullasta tulee Wild Reels.

Relax Gamingin Snake Arena -paikka.

Tässä on Snake Arena -kolikkopelin pääpeli.

Tiivistettynä Snake Arena on varsin mukava kolikkopeli. Grafiikka, animaatiot ja pelattavuus toimivat hyvin. Toisaalta Snake Arenalta puuttuu mielestäni pieni persoonallisuus. On vain käärme ja ritari, ja ne näyttävät melko lempeiltä. En ole ammattimainen kolikkosuunnittelija, mutta jotain voitaisiin tehdä paremmin täällä.

Ilmaiset kierrokset -ominaisuus on kuitenkin varsin ainutlaatuinen ja käärmeen liike on mielenkiintoinen katsella.

Pienellä vaivalla Snake Arena voisi olla erinomainen kolikkohitti. Mutta sellaisenaan, se toimii kunnolla ja kannattaa testata, jos pidät fantasia-aiheisista kolikkopeleistä pienellä koomisella lähestymistavalla.

Peli julkaistu: Joulukuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,25%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 5

Vedonlyönti: 30

Max voitto: 2758x

Mielenkiintoisimmat Relax Gaming -paikat

Tässä on joitain mielenkiintoisimpia Relax Gaming -paikkoja, jotka löysin valikoimasta. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia!

1. Money Train (Julkaistu elokuussa 2019)

Rahajuna on länsimainen elokuvatyylinen 5 kiekon kolikkopeli, joka julkaistiin elokuussa 2019. Kerätään junarööviä, aseita ja velkoja. Voittolinjoja on 40 ja peliä pelataan aina kaikkien voittolinjojen ollessa aktiivisia.

Yleinen länsimainen tunne on erinomainen, varsinkin maalaismainen musiikki vain naulaa sen.

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Villi symboli korvaa kaikki muut symbolit. Siellä on myös pieniä symboleja (korttipakan puvut) ja suuria symboleja (pankkivarkaat).

Money Cart -kierros laukaisee laskeutumisen Bonussymboli keloilla 1, 3 ja 5. Kun bonuskierros alkaa, kolme Bonus-symbolia paljastavat arvon, joka pitää kertoimen ja antaa sinulle 3 ilmaiskierrosta.

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Kolmen bonussymbolin lasku antaa sinulle Money Cart -bonuskierroksen.

vuonna Money Cart -kierros jokainen uusi laskeutuva bonussymboli palauttaa pyörimislaskurin takaisin arvoon 3. Rahakorin bonuskierroksella voit avata myös muita rullia.

Bonuskierroksen aikana voit laskea nämä lisämerkit:

 • Bonussymboli: Paljastaa arvon panoksen kertoimena.
 • Money Safe -symboli: Paljastaa arvon panoksen kertoimena.
 • Maksajan symboli: Paljastaa arvon panoksen kertoimena ja lisää sen kaikkiin muihin rullissa näkyviin symboleihin.
 • Pysyvän maksajan symboli: Paljastaa arvon kertoimena vedon ja lisää sen kaikkiin muihin näkyviin symboleihin kyseiselle pyöräytykselle ja kaikille seuraaville pyörityksille.
 • Keräilijän symboli: Paljastaa arvon panoksen kertoimena ja kerää kaikki rullilla näkyvät arvot ja lisää ne omaan arvoonsa.
 • Pysyvä keräilijän symboli: Paljastaa arvon panoksen kertoimena ja kerää kaikki rullilla näkyvät arvot ja lisää ne omaan arvoonsa pyöräytyksen ja jokaisen seuraavan pyöräytyksen lopussa..
 • Leveämpi symboli: Paljastaa arvon vetojen ja avautumisten ja lisäkierrosten kertoimina.
 • Tumbleweed-symboli: Ei sisällä arvoa eikä nollaa linkouslaskuria.

Joten tavoitteesi bonuskierroksella on kerätä mahdollisimman paljon kertoimia voiton lisäämiseksi.

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Tämä on Money Cart -bonuskierros.

Relax Gamingin rahanjuna-paikka.

Tavoitteenasi on kerätä mahdollisimman paljon kerrointa. Voit myös avata kaksi lisäkelaa voittosi lisäämiseksi kuten täällä – jos olet onnekas.

Voit myös ostaa Money Cart -bonuskierroksen erikseen 80-kertaisen panoksen hintaan. Huomaa, että bonusvedon RTP (Return to player) on 98,00%, mikä on aivan erinomaista!

Maksimivoitto on 20 000 x panos Money Train -paikkaan, joten on mahdollista voittaa valtavia palkintoja, jos olet onnekas.

Lopuksi Money Train on melko yksinkertainen, mutta erittäin viihdyttävä kolikkopeli, jossa on paljon länsimaisia ​​elokuvahenkiä. RTP on pääpelin keskimääräisellä tasolla (96,2%), mutta Money Cart -bonuskierros pitää erinomaisen 98,0%: n RTP: n. Bonuspelin voi ostaa myös erikseen 80x panoksen hintaan.

Mielestäni Money Train on yksi parhaista länsimaisten kolikkopeleistä siellä. Minun suositukseni!

Peli julkaistu: Elokuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,2% (98,0% Money Cart -bonuskierroksesta ostettuna)

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 4

Vedonlyönti: 40

Max voitto: 20 000x veto

1. Let’s Get Ready to Rumble (Julkaistu elokuussa 2019)

Lähdetään valmistautumaan kolinaan on nyrkkeilyteemainen kolikkopeli legendaarisen rengasilmoittajan kanssa Michael Buffer. Hän on tunnetun tunnussanan ”Valmistaudumme Rumblein!” Ääni. Hänen velipuoli on UFC: n ilmoittaja Bruce Buffer.

Let’s Get Ready to Rumble -kolikkopelissä on 6 x 4 kiekon lauta, jossa on Sticky Respin, Wild Stacks ja Rumble Spin -ominaisuudet. Suurin voitto on 2389,4 x panos tässä paikassa.

Relax Gaming: Let's Get Ready to Rumble -kolikkopeli.

Tämä on Relax Gamingin Let’s Get Ready to Rumble slotti.

Säännöllisiä voittotapoja ei ole, mutta palkintojärjestelmää kutsutaan Yhdistetyt tavat. Saat voiton, jos saat vain kolme tai useampia symboleja vierekkäisiin kiekkoihin alkaen rullan 1 vasemmalta. Symbolien on oltava myös enintään yksi rivi yläpuolella, yksi rivi alapuolella tai samalla rivillä keskenään..

Yleinen tunne on jonkin verran jännittävä ja adrenaliinipumppaava. Erityisesti taustamusiikki muistuttaa minua Rocky 1: stä ja legendaarisen Survivor-yhtyeen kappaleesta Eye of the Tiger.

Tämä tekee yhteensä 466 yhdistettyä tietä ja jopa 1436 Rumble Spin -ominaisuuden aikana.

Relax Gaming: Let's Get Ready to Rumble -kolikkopeli.

Tässä on Rumble Spin toiminnassa. Kierroksen aikana mitä tahansa voi tapahtua, täällä Cross Wilds ja toinen nyrkkeilijä saavat osumia!

Rumble Spin ominaisuus voidaan laukaista satunnaisesti millä tahansa pyöräytyksellä. Pyöräytyksen aikana alla kuvattujen lisäominaisuuksien satunnaisluku parantaa pyöräytystä:

 • Cross Wilds on ominaisuus, jossa 3-5 Wild-symbolia sijoitetaan satunnaisesti rullille. Se voidaan laukaista jopa 8 kertaa yhdellä Rumble-pyöräytyksellä.
 • vuonna Yläleikkaus villi pino villisymboleja asetetaan viimeiselle rullalle.
 • Villi koukku on ominaisuus, joka siirtää villin pinon viimeiseltä rullalta rullille 2 tai 3. Jos aktiivisen kiekon alue on suurempi kuin villin pinon, se myös laajentaa pinoa täyttämään koko aktiivisen rullan.
 • Mestaruusottelu ominaisuus laajentaa pelialuetta lisäämällä vielä 2 riviä pelialueen alle. Se lisää yhdistettyjen tapojen määrää vuoteen 1436.

Relax Gaming: Let's Get Ready to Rumble -kolikkopeli.

Rumble Spin voi johtaa valtavaan määrään Wildeja kiekkoissa kuten täällä.

Tahmea linkous ominaisuus voidaan laukaista satunnaisesti voittaneen yhdistelmän kohdalla. Sticky Spin -ominaisuuden aikana kaikki voittavat symbolit kiinnittyvät ja sinulle annetaan uudelleenkierros. Saat lisäkierroksia, kunnes et laskeudu enää symboleihin, jotka lisäävät alkuperäistä voittoa.

Relax Gaming: Let's Get Ready to Rumble -kolikkopeli.

Tämä on Sticky Spin -ominaisuus, jossa voittavat symbolit tarttuvat ja voit kerätä paljon enemmän kuin täällä mikrofonisymbolit.

Villit pinot ominaisuus tarkoittaa, että 2-5 villipinoa sijoitetaan satunnaisesti, joista kukin peittää koko rullan.

Relax Gaming: Let's Get Ready to Rumble -kolikkopeli.

Wild Stacks voi palkita sinulle paljon nyrkkeilysäkkejä, jotka ovat täynnä Wildeja.

Tiivistettynä Lähdetään valmistautumaan kolinaan hedelmäpeli on erittäin hieno kolikkopeli, jolla on ainutlaatuinen nyrkkeilyteema. Myös legendaarinen nyrkkeilyn ilmoittaja Michael Buffer tuo todella paljon uskottavuutta tähän kolikkopeliin.

Erilaisia ​​erikoisominaisuuksia on valtava määrä, ja kolikkopeli toimii hyvin.

Harvat miinukset tässä paikassa ovat melko alhaiset RTP: llä 96,14%: lla ja matalalla varianssilla. Tämä tarkoittaa, että saat enemmän pienempiä voittoja, mutta et voi voittaa valtavia summia tästä kolikkopelistä (noin 2400x) verrattuna esimerkiksi Relax Gamingin rahajunaan, jossa voit voittaa valtavan 20 000x-kertoimen.

Myös ilmaiskierrosbonuspelissä voi olla enemmän pyöriä, esimerkiksi 10 ilmaiskierrosta. Mutta bonusominaisuudet toimivat mielestäni hyvin.

Let’s Get Ready to Rumble on pakollinen paikka kaikille siellä oleville nyrkkeily- tai MMA-faneille. Tämä on hitti!

Peli julkaistu: Elokuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,14%

Varianssi: Matala

Layout: 6 x 4

Vedonlyönti: 466

Max voitto: 2389,4 x veto

Lisää mielenkiintoisia kolikkopelejä – Quick Picks

Tässä on joitain nopeita valintoja Relax Gaming -paikan valinnasta, jossa on lyhyempi esittely.

Relax Gamingin Zombie Circus -paikka.

Zombie Circus on pelottava 5 x 3 kolikkopeli, jossa yhdistyvät hullujen tappajaklovnien ja zombien legendat. Mielenkiintoinen sekoitus, mutta miksi ei? RTP: 96,92%.

Relax Gamingin King of Kings -paikka.

Yksi muinainen Egypti-teemainen paikka Relax Gamingilta: kuninkaiden kuningas! RTP: 96,0%, suuri varianssi ja suurin voitto on 5000x.

Relax Gamingin Powerspin-paikka.

Powerspin on klassinen 3 x 3 kolikkopeli, jossa on moderni kierre. RTP on kuitenkin melko alhainen, 94,86%.

Relax Gaming tarjoaa Wildchemy-kolikkopelin.

Villikemia opettaa sinulle kemiaa kolikkopelin muodossa. RTP: 96,02%, keskimääräinen varianssi ja suurin voitto 500x.

Erik Red Relax by Relax Gaming.

Erik the Red on viikinkiteemainen kolikkopeli, jolla on melko hyvä RTP, 96,95%. Varianssi on matala / keskitaso tässä kolikkopelissä.

Korkeimmat RTP Relax Gaming -paikat

Nämä ovat korkein RTP (Return to player) prosenttiosuus Löysin Relax Gamingista. Luettelo on järjestetty korkeimmasta RTP: stä pienimpään RTP-prosenttiin.

 1. Eeppinen Jokeri – Julkaistu marraskuussa 2018 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 97,0%
 2. Erik Punainen – Julkaistu lokakuussa 2018 – Varianssi: Matala / Keskitaso – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,96%
 3. Zombie Circus – Julkaistu lokakuussa 2018 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,92%
 4. Lohikäärmeet heräämässä – Julkaistu maaliskuussa 2019 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,96%
 5. On aika! – Julkaistu lokakuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,74%
 6. Mega-naamiot – Julkaistu maaliskuussa 2020 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,61%
 7. Suuri Pigsby – Julkaistu tammikuu 2019 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,55%
 8. Luolamies Bob – Julkaistu toukokuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: 500x panos – RTP: 96,49%
 9. Sankarit kokoontuvat – Julkaistu helmikuussa 2020 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 400x panos – RTP: 96,45%
 10. Sytytä yö – Julkaistu kesäkuu 2019 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,39%
 11. Temple Tumble Megaways – Julkaistu helmikuussa 2019 – Varianssi: Korkea – Max voitto: 7767,7x veto – RTP: 96,25%
 12. Snake Arena – Julkaistu joulukuussa 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 2758x panos – RTP: 96,25%
 13. Rahajuna – Julkaistu elokuussa 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 96,2%
 14. Lähdetään valmistautumaan kolinaan – Julkaistu syyskuu 2019 – Varianssi: Matala – Suurin voitto: 466x panos – RTP: 96,14%
 15. TNT-rumpu – Julkaistu huhtikuussa 2020 – Varianssi: Keskitaso / Korkea – Suurin voitto: 2088x panos – RTP: 96,11%
 16. Tornin rumpu – Julkaistu maaliskuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: 5150x panos – RTP: 96,11%
 17. Villikemia – Julkaistu maaliskuussa 2019 – Varianssi: Keskitaso – Suurin voitto: 500x panos – RTP: 96,02%
 18. kuninkaiden kuningas – Julkaistu huhtikuussa 2019 – Varianssi: Korkea – Suurin voitto: 5000x veto – RTP: 96,0%
 19. Powerspin – Julkaistu elokuussa 2019 – Varianssi: Tuntematon – Suurin voitto: Tuntematon – RTP: 94,86%

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Relax Gaming -paikat

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat valikoimassaan Relax Gaming -paikkoja.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Relax Gaming -paikat tuetaan

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on yhteenveto Relax Gaming -kolikkopeleistä:

Mitä mieltä ole pelistä Relax Gaming? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Relax Gaming -kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me