Red Tiger Gaming Slots Review (2021) – Vault of Anubis ja paljon muuta!

Red Tiger Gaming on online-kasinopelien tarjoaja, jonka vuonna 2014 perusti joukko alan veteraaneja yrityksen verkkosivustolla todetaan. Red Tigerillä on yli 120 kolikkopeliä.

Red Tiger Gaming työllistää yrityksen mukaan matemaatikoita, graafisia suunnittelijoita, ohjelmistokehittäjiä, ääniinsinöörejä, uhkapeli-asiantuntijoita, laadunvalvontaviranomaisia, tilinhoitajia ja salaisia ​​taikureita. Katsotaanpa, onko Red Tiger -paikoissa taikaa.

Red Tiger -kolikkopelit on lisensoinut UKGC (Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelitoimikunta), MGA (Maltan peliviranomainen), Alderney Gambling Control Commission ja HM Government of Gibraltar.

Red Stars Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Tämä on Red Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Red Tiger Gaming -logo

Red Tiger Gaming -paikkojen käyttäjäarvio:

Uudet Red Tiger Gaming -paikat

Tässä on joitain uusimpia Red Tiger Gaming -kolikkopelejä.

1. Vault of Anubis (Julkaistu helmikuussa 2020)

Anubiksen holvi on upouusi muinainen Egypti-aiheinen hedelmäpeli, joka julkaistiin helmikuussa 2020.

Red Tiger Gamingin holvi Anubis-kolikkopelistä.

Red Tiger Gamingin holvi Anubis-kolikkopelistä. Näin voittolinjajärjestelmä toimii – Hanki vain 5 tai enemmän vaakasuoraan tai pystysuunnassa yhdistettyjä symboleja klusteriin ja se on voitto! Lisää symboleja pudotetaan, kun nämä voittajat katoavat.

Perinteisiä voittolinjoja ei ole, mutta voitetaan sen sijaan, jos symbolit muodostavat klusterin. Viisi tai useampia symboleja ryhmässä (yhdistyvät vaaka- tai pystysuunnassa) antavat sinulle voiton. Symbolin suurin voitto tapahtuu, kun saat yli 30 symbolia samaan klusteriin.

Voittosymbolit katoavat myös ja lisää symboleja putoaa kiekon yläosasta. Tämä voi tuottaa enemmän voittoja.

Vault of Anubis -kolikkopelissä on paljon erikoisominaisuuksia. Kaikilla korkean palkan symboleilla on 2 x 2 ja 3 x 3 super-symbolia muunnelmat. Useita super-symboleja voi myös ilmestyä.

Red Tiger Gamingin holvi Anubis-kolikkopelistä.

Tässä on esimerkki 2 x 2 ja 3 x 3 supersymbolista, jotka vastaavat 4 ja 9 symboliryhmää.

Antelias jumalat on ominaisuus, jossa rullien kummallakin puolella olevat patsaat voivat aktivoida satunnaisesti useita Wild-symboleja rullilla.

Holvi pyörii voidaan laukaista 4 Vault Spins -symbolilla missä tahansa rullilla. Sinulle annetaan 10 ilmaiskierrosta.

Red Tiger Gamingin holvi Anubis-kolikkopelistä.

Näin voitat Holvin kierrokset. Jos saat 4 Vault Spins -symbolia, niin se on!

Aikana Holvi pyörii jokainen voittanäyttö lisää voittokerrointa 1: llä. Jos ensimmäisen voitosarjan jälkeen on symbolien pudotusvalikko, myös avattavan valinnan jälkeen saatu voitto tai voitot lisäävät kerrointa.

Joten jos saat 3 voittoa ensimmäisen kierroksen jälkeen, kerroimesi nousee vain yksi. Jos pudotusvalikosta syntyy esimerkiksi 2 voittoa, saat myös +1-kertoimen.

Kukin + SPIN-symboli voi myös myöntää jopa 8 ilmaista ilmaiskierrosta. Kerroimessa ei ole ylärajaa, mutta suurin voitto on 5469,1 x panos koko kolikkotasolla.

Red Tiger Gamingin holvi Anubis-kolikkopelistä.

Tässä ovat Holvin pyöräytykset toiminnassa. Jokainen voittokierros lisää kerrointa 1: llä. Myös peräkkäinen voitto tai voitot avattavalla symbolilla lisäävät kerrointa 1: llä. Kertojalle ei ole ylärajaa.

Red Tiger Gamingin holvi Anubis-kolikkopelistä.

Tässä ovat Vault Spins -kampanjani, jotka päättyivät mukavalla x11-kertoimella.

Tiivistettynä Anubiksen holvi on loistava ottelu klassiseen Ancient Egyptin kolikkopeliin. Kolikkorullan rakenne on ainutlaatuinen ja putoavat symbolit tekevät siistin käänteen peliin. Lisäksi on tarpeeksi bonusominaisuuksia, jotta pelaaminen olisi mielenkiintoista.

Yleinen tunne, animaatiot, äänet ja pelattavuus ovat virheettömiä, ei valitettavaa näillä alueilla, hyvä työ!

Anubiksen holvissa on kuitenkin vähän haittoja. Peli on ajoittain jonkin verran hidasta. Jopa Turbo-tilan ollessa päällä, symbolien pudotusvalikot ovat joskus tuskallisen hitaita. Viidennen mikrovoiton seuraaminen on turhauttavaa, ja lisää symboleja vain putoaa. Jos olisin Red Tiger, säätäisin nopeuden myös pudotusvalikoiden mukaan, jotka pelaajat voisivat valita, kuinka nopea peli kaikilla alueilla.

Varianssi on korkealla tasolla Red Tigerin mukaan. Tämä voi olla totta, mutta testeissä minulla oli paljon pienempiä voittoja usein muutaman tunnin jaksolla. Tietysti todennäköisyyksien vuoksi tämä voi johtua vain onnesta.

Ilmaiskierrosbonuspeliä (Vault Spins) oli myös todella vaikea laukaista, mutta itse Vault Spins oli varsin viileä nousevien kertoimien kanssa.

Kaiken kaikkiaan Vault of Anubis on loistava paikka, mutta ei täydellinen. Jos pidät näistä muinaisen Egyptin teemalla olevista kolikkopeleistä, katso ehdottomasti tätä! RTP (Return to player) -prosentti on keskimäärin tai matalalla tasolla, 95,74%.

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 95,74%

Varianssi: Korkea

Layout: 6 x 7

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät:

Max voitto: 5469,1x veto

2. Villi hattu (Julkaistu huhtikuussa 2020)

Villi hattu on 5 x 4 hedelmäpeli, jossa on joitain irlantilaisia ​​fantasiaelementtejä … ja hattuja. Ainakin sain tämän tunteen vihertävästä ja värillisestä grafiikasta. Grafiikka on erittäin värikäs, terävä ja animaatiot ovat erittäin korkealla tasolla. Varsinkin Bonuspeli (The Wild Hatter respins) näyttää todella siistiltä.

Bonusominaisuudet sisältävät “vain” Respinsin muutamalla variaatiolla. Ilmaiskierroksilla ei ole perinteisiä bonuspelejä, mutta on virkistävää löytää myös muita bonusominaisuuksia, kuten täällä.

Red Tiger Gamingin Wild Hatter -paikka.

Tämä on Red Tiger Gamingin The Wild Hatter -paikka.

Villit symbolit (villi hattu) laukaisee ainakin yhden Respinin ja lukitsee yhden symbolityypin. Respinin aikana vain lukitut symbolit ja villit voivat laskea. Jos uudet symbolit laskeutuvat, ne lukkiutuvat myös laukaisemaan toisen Respinin ja Respin-kerroin nousee yhdellä.

Red Tiger Gamingin Wild Hatter -paikka.

Tässä on pelin erityispiirre. Hatter-symboli laukaisi hengähdyksen ja kellosymboli valittiin tällä kertaa. Sain muutama kellosymboli lisää ja kertoja nousi kaksinkertaiseksi.

Red Tiger Gamingin Wild Hatter -paikka.

Kierrosten lopussa villi hattu -symboli muuttuu villimerkiksi ja saat voiton valituista symboleista.

vuonna Päivitä ominaisuus kaikki villit, jotka laskeutuvat Respinsin aikana, vaihtavat lukitut symbolit enemmän maksaviin symboleihin. Respin-ominaisuudessa voi näkyä jopa 3 uutta villiä hattua.

Kun uusia symboleja ei ole laskeutunut Respiniin, Villi hattu voi aktivoitua satunnaisesti myöntämään satunnaisen määrän lukittuja tyyppejä toiselle Respinille.

Red Tiger Gamingin Wild Hatter -paikka.

Jotkut pelattavuudet Wild Hatter -kolikkopelistä.

Tiivistettynä Villi hattu on varsin mukava kolikkopeli. Minulle henkilökohtaisesti teema jätti minut hieman kylmäksi. Minulla oli vaikeuksia selvittää, mistä peli ja Hat-teema todella liittyvät. Myös Wild Hatter -hahmo jätettiin melko salaperäiseksi.

Bonusominaisuuksissa pidän yleensä parempana perinteistä “Bonus game with 10 free spins” -lähestymistapaa, mutta tämä on luultavasti makukysymys. Yleinen pelattavuus, grafiikka ja äänielementit ovat erittäin korkealla tasolla, mikä on hienoa.

Mutta jos satut pitämään fantasia-aiheisista kolikkopeleistä, tämä voi olla hyvä tarkistaa. RTP (Return to player) -prosentti on keskimäärin tai matalalla tasolla, 95,79%.

Peli julkaistu: Huhtikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 95,79%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 4

Vedonlyönti: 30

Max voitto: 3600x

Mielenkiintoisimmat Red Tiger Gaming -kolikkopelit

Tässä on joitain mielenkiintoisimmista Red Tiger Gaming -kolikkopeleistä, jotka löysin valikoimasta. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia!

1. Golden Cryptex (Julkaistu maaliskuussa 2020)

Kultainen salakirjoitus näytti olevan erittäin mielenkiintoinen kolikkopeli kaikille siellä oleville kryptoheadeille. Se on renessanssin innoittama 5 x 3 slottipeli, jossa on erityinen Cryptex Code, joka voidaan murtaa! Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, joten katsotaanpa tarkemmin!

Slot koostuu melko tavallisista 5 x 3 rullista, mutta se toteutetaan todella viileällä tavalla realistisilla kääntyvillä pyörillä tai rullilla. Kelojen yläosassa on kultainen osoitin, joka auttaa sinua murtaamaan Cryptex-koodin.

Red Tigerin Golden Cryptex -paikka.

Red Tigerin Golden Cryptex -paikka.

vuonna Cryptex Cash -ominaisuus, jos laskeudut koodista yhden symbolin jokaiselle kiekolle, se antaa sinulle Cryptex Cash! Tämä voidaan palkita 5 x seitsemällä symbolilla.

Kelojen yläosissa on Kultainen osoitin. Jos saat Viisi ässää kultaiselle osoittimelle, se palkitsee sinut 10 kultaista pyöriä.

Red Tigerin Golden Cryptex -paikka.

Näin voit voittaa 10 kultaista kierrosta. Sinun on saatava 5 ässää kiekkoihin, ja ne näkyvät myös kultaisessa osoittimessa. Se siitä!

Kultaisten pyörien aikana, kun Cryptex-koodi on murtunut, jaetaan pikapalkinto ja 3 bonuspyöräytystä ja koodi päivitetään. Kun eniten maksava koodi saavutetaan, se pysyy kultaisten pyörien ajan.

Red Tigerin Golden Cryptex -paikka.

Kultaiset pyöräytykset toiminnassa.

vuonna Second Chance -ominaisuus saat mahdollisuuden saada Respin. Jos laskeudut 3 tai 4 symbolia koodista kultaiselle osoittimelle, on mahdollista, että Respin täyttää puuttuvat koodisymbolit.

Jos saat Respinin 3 koodisymbolilla ja 4. symboli laskeutuu, saat taatun toisen hengityksen. Golden Spinsissä respinit taataan sekä 3 että 4 koodisymbolille.

Vaakasuoria voittolinjoja on vain 3, joten tässä mielessä Golden Cryptex -paikka on melko perinteinen paikka. Mutta tässä tapauksessa mielestäni se on vain hyvä asia. Tässä perinteinen oleminen on mielestäni vain virkistävää!

Tiivistettynä Kultainen salakirjoitus on erinomainen kolikkopeli, jossa on virkistävä otos klassiseen kolikkopeliin, jossa on vain vähän (vain 3) voittolinjaa. Kolikkopeli tarjoaa myös vain tarpeeksi bonusominaisuuksia pitääkseen pelaamisen mielenkiintoisena. Joillakin kolikkopeleillä on vain oikea tunne, missä kaikki toimii hyvin yhdessä – ja Golden Cryptexillä on se. On vaikea selittää miksi, mutta nämä olivat tunteitani testausjakson jälkeen.

Tässä paikassa vähemmän on enemmän ja suosittelen Golden Cryptexiä kaikille kryptoihin liittyville ongelmanratkaisijoille. No, sinun tarvitsee vain painaa spin-painiketta täällä – mutta teeskennämme hetken, että olet sankari, joka mursi legendaarisen Cryptex-koodin! Vai onko sinulla mitä tarvitsee?

Peli julkaistu: Maaliskuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 95,78%

Varianssi: Keskitaso / korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 3

Max voitto: 1525x veto

2. Rio Stars (Julkaistu helmikuussa 2020)

Rio Stars on brasilialainen samba-aiheinen kolikkopeli, jossa on 5 x 4 kokoista kiekkoa. Varianssi on asetettu korkeaksi, joten voitat isompia voittoja yli 2000x panoksesta tässä paikassa (mutta harvemmin tietysti). RTP (Return to player) -prosentti on keskimäärin / alhaisella tasolla, 95,73%.

Grafiikka näyttää hyvältä erittäin rikkaalla ja värikkäällä grafiikalla ja sujuvilla animaatioilla. Ääni ja musiikki koostuvat melko perus-Samba-äänistä, mutta niissä ei ole ongelmia.

Red Stars Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Red Stars Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Säännöllinen Villit symbolit voi ilmestyä rullille aina. Kaikki Wild-symbolit ovat eniten maksavia symboleja, ja ne korvaavat myös kaikki säännöllisesti maksavat symbolit.

Kun Karnevaalirummut ne saattavat laukaista ominaisuuden seuraavista:

  • Rion kerroin kertoo voittosi jopa 20x. Kertoja koskee seuraavaa voittoa. Peräkkäiset kertojaominaisuudet yhdistävät palkitut kertojat. Esimerkiksi x5-kerroin, jota seuraa x4-kerroin, kertoo seuraavan voiton x9: llä (x5 + x4).
  • Mega villi on valtava 3 x 3 villisymboli, joka voi antaa sinulle melko mukavia voittoja.
  • Tietysti Samba-aiheinen kolikkopeli, kuinka tämä paikka voisi olla olemassa ilman todellista Rio Dancers -ominaisuus. Tässä ominaisuudessa villit symbolit laskeutuvat rullille satunnaisesti.
  • Karnevaalikelat on ominaisuus, jossa kaikki matalapalkkaiset symbolit poistetaan nykyisestä pyöräytyksestä taatun voiton saamiseksi.

Red Stars Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Tämä on Carnival Drums -ominaisuus, joka voi näkyä satunnaisesti. Se antaa sinulle yhden neljästä bonusominaisuudesta.

Red Stars Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Tässä on yksi mahdollinen tulos Carnival Drumsista, x7-kerroin seuraavaan voittoon. Kerroin voi nousta x20: een.

Jos saat 3 Rio pyörii symbolia keloilla 1, 3 ja 5, sinulle myönnetään satunnainen määrä Rio pyörii. Rio-kierrosten aikana karnevaalirummut saattavat näyttää satunnaisesti lisäävän myönnettyä ilmaiskierrosten määrää.

Red Stars Tiger Gamingin Rio Stars -paikka.

Täällä sain melkein Rio Spinsin kahdella Rio Spins -symbolilla. Mutta se ei riitä, sinun on hankittava myös kolmas.

Kaiken kaikkiaan Rio Stars on hyvin tehty paikka, jossa on upea ja värikäs grafiikka. Kolikkopelissä on paljon bonusominaisuuksia, jotka voivat näkyä satunnaisesti, jotta pelaaminen olisi mielenkiintoista. Jos pidät nopeatempoisista kolikkopeleistä, joissa on paljon toimintaa, Rio Stars voi tarjota sinulle sen.

Varianssi on suuri, joten sinulla on mahdollisuus voittaa isompia voittoja (jopa 2500x panos), jos olet onnekas. RTP (Return to player) -prosentti on keskimääräinen tai matala, 95,73%.

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 95,73%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 4

Vedonlyönti: 30

Max voitto: 2500x veto

Lisää mielenkiintoisia kolikkopelejä – Quick Picks

Tässä on joitain nopeita valintoja Red Tiger Gaming -kolikkopelivalikoimasta, jossa on lyhyempi esittely.

Red Tiger Gamingin Diamond Blitz -paikka.

Tämä on klassinen hedelmäpaikka Diamond Blitz. Matala varianssi, RTP: 95,75%, Max voittaa yli 500x.

Red Tiger Gamingin Treasure Mine -kolikkopeli.

Tämä on Treasure Mine -korttipaikka joillekin kultakaivostoiminnoille. Varianssi: Matala, RTP: 95,2%, Max voittaa yli 1320x.

Red Tiger Gamingin Lucky Oktoberfest -paikka.

Lucky Oktoberfest -paikka tuo sinulle parempaa aikaa. Ja, bitte! Varianssi: Korkea, RTP: 95,76%, Max voittaa yli 5000x.

Red Tiger Gamingin Phoenix Fire -paikka.

Phoenix Fire -paikka todella mielenkiintoisella 8 x 6 -paikalla. Varianssi: Keskitaso / korkea, RTP: 96,22%, Max voittaa yli 1500x.

Red Tiger Gamingin rakettien miesten kolikkopeli.

Tämä on Rocket Men -paikka, luultavasti kaikkien aikojen poliittisesti virheellisin paikka. Varianssi: Keskitaso, RTP: 96,12%, Max voittaa yli 624x.

Red Tiger Gamingin rakettien miesten kolikkopeli.

En vain voinut olla vastustamatta muutaman lisää kuvia tästä kolikkopelistä.

Red Tiger Gamingin rakettien miesten kolikkopeli.

Kuinka boomiaikaa?

Red Tiger Gamingin rakettien miesten kolikkopeli.

Tai juhliaikaa?

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Red Tiger Gaming -paikat

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat Red Tiger Gaming -kolikkopelejä valinnassaan.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. mBit-kasino

mBit Casinon logo

2 BTC + 100 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 150% aikeissa 2 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Bonus on 6 BTC + 100 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 50 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Red Tiger Gaming -paikat tuettu

Nopea ja sujuva verkkosivusto

2528 kasinopeliä

96 jättipottipeliä

mBit Casino arvostelu

Liity nyt

2. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Red Tiger Gaming -paikat tuettu

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

3. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% enintään 1 BTC. Bonuksen kokonaismäärä on 2 BTC. Panostaminen: 35x.

Red Tiger Gaming -paikat tuettu

Salamannopea kasinon aula

Matala bonuspanostus (35x)

2270 kasinopeliä

Bitcasino.io arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on yhteenveto Red Tiger Gaming -kolikkopeleistä:

Mitä mieltä ole pelistä Red Tiger Gaming? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Red Tiger Gaming -kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me