Quickspin Slots -katsaus (2021) – Tässä ovat parhaat Quickspin-kolikkopelit!

Pikapeli on ruotsalainen pelikehitysstudio, jolla on toimistot myös Maltalla, Kiovassa, Ukrainassa ja Tukholmassa, Ruotsissa. Quickspinin perusti vuonna 2011 kolme (tuntematonta) kaveria Tukholmassa, jotka päättivät, että on aika alkaa luoda itse haluamiaan pelejä Quickspin-verkkosivuston mukaan.

Vuonna 2016 Quickspin osti teollisuuden jättiläinen Playtech, maailman suurin online-peliohjelmistotoimittaja. Quickspin työllistää noin 100 ihmistä 29 maasta, joten se on melko kunnollisen kokoinen kasinopelien tarjoaja näinä päivinä.

Quickspinillä on tällä hetkellä 62 kolikkopeliä kirjoittaessaan tätä artikkelia. Vuonna 2020 julkaistaan ​​12 paikkaa, joten Quickspin julkaisee melko aktiivisesti uusia nimikkeitä.

Neron Fortune-korttipaikka, Quickspin.

Tässä on Feroes of Nero -bonuspeli Nero’s Fortune -sarjasta, joka julkaistiin maaliskuussa 2020.

Quickspin-logo

Quickspin-kolikkopelien käyttäjäarvostelut:

Uudet Quickspin-kolikkopelit

Tässä on joitain uusimpia Quickspin-kolikkopelejä.

1. Panther’s Reign (Julkaistu helmikuussa 2020)

Pantherin hallituskausi on Amazonin sademetsäteemainen uusi kolikkopeli, joka julkaistiin helmikuussa 2020. Kolikkopeli on täynnä upeita viidakon tunnelmia ja viidakon eläimiä, kuten panttereita, apinoita, papukaijoja ja sammakoita. En ole biologi, enkä ole koskaan käynyt Amazonissa, mutta Panther’s Reign tuntuu tässä mielessä melko uskottavalta.

Quickspinin Panther's Reign -kolikkopeli.

Quickspinin Panther’s Reign -kolikkopeli.

Grafiikka, äänet ja musiikki toteutetaan mielestäni moitteettomasti ja viidakon tunne on loistava. Myös animaatiot ja erikoistehosteet toimivat todella hyvin, ja näen, että Quickspinillä on siellä lahjakkuutta.

Musiikki koostuu vain rauhallisista tunnelmallisista kielisoittimista tavallisessa pelissä. Ilmaiskierrosbonuspelin aikana ääniraita menee voimakkaammaksi viidakkorummun kanssa. Tämä toimii erittäin hyvin ja luo hyvän tunteen Panther’s Reign -kolikkopelille.

Käyttöliittymää on myös todella helppo käyttää ja painikkeet on merkitty selkeästi. Mukana on myös Quick Spin -ominaisuus, jos haluat nopeamman toiminnan.

Kiinteitä voittolinjoja on 50 ja kiekon rakenne on 5 x 4, yksittäisten rullien kanssa kunkin symbolin kohdalla.

Quickspinin Panther's Reign -kolikkopeli.

Täällä näet vihreät Scatter-symbolit. Jos saat vähintään 3 scatteria, se laukaisee ilmaiskierrosbonuspelin.

3 tai useampi Scatter-symboli (vihreä helmi) laukaisee ilmaiskierrokset. Jos saat 3 hajontasymbolia, sinut palkitaan 5 ilmaiskierrosta. Jokainen uusi Scatter-symboli antaa + 1 ilmaiskierrosta enintään 22 ilmaiskierrokselle.

Ilmaiskierrosten aikana mikä tahansa voittoyhdistelmä laukaisee Respin-ominaisuus. Kaikki voittavan rivin symbolit lukitaan ja loput pyörivät uudelleen. Ominaisuus loppuu, kun voittavia symboleja ei enää esiinny.

Quickspinin Panther's Reign -kolikkopeli.

Tämä on Respin-ominaisuus toiminnassa ilmaiskierrosbonuspelissä. Voittosymbolit lukitaan ja voit maksaa palkinnon, kunnes et enää saa voittosymboleja.

Myös Ilmaiset kierrokset, aikeissa 7 villiä symbolia voidaan lisätä satunnaisesti kiekkoihin uuden pyöräytyksen alussa.

Quickspinin Panther's Reign -kolikkopeli.

Ilmaiskierrosbonuspeli meneillään.

Villit symbolit korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter-symbolit. Villit ovat myös yksi eniten maksaneista symboleista. Wild Spray -ominaisuus tapahtuu satunnaisesti. Enintään 10 satunnaista villiä asetetaan kiekoille ominaisuuden aikana.

Pantherin hallituskausi on erittäin korkealaatuinen kolikkopeli, jossa on vain tarpeeksi bonusominaisuuksia pelin pitämiseksi mielenkiintoisena. Suuri varianssi tarkoittaa, että voitat suuria voittoja tässä kolikkopelissä, jos olet onnekas. Tämä paikka on osoitus siitä, että Quickspin pystyy tuottamaan joitain korkean tason kolikkopelejä, hyvää työtä!

RTP (Return to player) -korko on keskitasolla 96,25%.

Peli julkaistu: Helmikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,25%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 4

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 50 (kiinteä)

Max voitto: 5202x veto

2. Wild Cauldron (Julkaistu tammikuussa 2020)

Villi pata on 6 x 4 kiekon rakenne, jossa on paljon mielenkiintoisia käänteitä pelattavuudessa. Peli muistuttaa minua vähän Play’n GO: n Reactoonz-kolikkopelistä.

Quickspinin Wild Cauldron -paikka.

Quickspinin Wild Cauldron -paikka.

Lukittavan symbolin rumpu on ominaisuus, jossa kaikki voittoyhdistelmät on lukittu ja kerääntyy rullien pohjalle. Sitten kaikki voittamattomat symbolit poistetaan ja korvataan uusilla symboleilla.

Jokainen rumpu, jossa on voittoyhdistelmä, lisää rummun tapojen määrää lisäämällä yhden ylimääräisen symbolirivin. Enimmäismäärä on 8 riviä.

Quickspinin Wild Cauldron -paikka.

Täällä näet Locking Symbol Tumble -ominaisuuden, jossa voittosymbolit lukitaan ja pudotetaan rullien alaosaan. Sitten lisää symboleja putoaa ylhäältä ja voit tuottaa enemmän voittoja.

Symbolimaksut vaihtelevat 3 – 6 samanlaisesta symbolista. Perinteisiä voittolinjoja ei ole, mutta symbolien on sen sijaan oltava vain vierekkäin vasemmasta reunasta alkaen.

Joten symbolin pystysuoralla sijainnilla ei ole merkitystä, mutta voiton myöntämisessä ei voi olla aukkoja.

Hajontasymboli on vihreä juoma-symboli. Jos saat Vähintään 4 Scatter-symbolia, joka laukaisee Ilmaiskierrosbonuspeli. Ilmaiskierrosten määrät ovat näin:

 • 4 hajontasymbolia – 8 ilmaiskierrosta
 • 5 hajontasymbolia – 10 ilmaiskierrosta
 • 6 hajontasymbolia – 12 ilmaiskierrosta

Ilmaiskierrosten aikana 2 hajontasymbolin lasku antaa sinulle +2 lisäkierrosta. Myös ilmaiskierrosten aikana lukitseva symboli Tumble ja Wild-kertoimet ovat pysyviä, joten ilmaiskierrosten lopussa sinulla on todennäköisesti 8 x 6 pelikortti ja jotkut kertoimet aktiivisia.

Quickspinin Wild Cauldron -paikka.

Tässä on ilmaiskierrosbonuspeli toiminnassa. Lukittavan symbolin rumpu ja kerroin ovat pysyviä ilmaiskierrosten aikana, mikä lisää voittojasi.

Quickspinin Wild Cauldron -paikka.

Ilmaiskierrosbonuspeli toiminnassa. Voittosymbolit ovat pudotettavissa.

Villit symbolit korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter-symbolit. Kaikki villit lisäävät Voita kerroin x1: llä. Suurin kerroin on x7.

Tiivistettynä Villi pata on erittäin viihdyttävä ja erittäin hyvin tehty paikka jatkuvalla toiminnalla. Saat pienempiä voittoja melko usein, mutta isompia voittoja näyttää tapahtuvan hyvin harvoin, kun korkea varianssi vihjaa. Ilmaiskierrosbonuspeliä oli myös vaikea laukaista, mutta bonuspelin voitot olivat testeissä todella korkeat.

Jos pidät Reactoonzista tai muista kolikkopeleistä, joissa on paljon pudottavia ja räjähtäviä symboleja, tämä voi olla paikka sinulle.

Peli julkaistu: Tammikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,09%

Varianssi: Korkea

Layout: 6 x 4

Vedonlyönti: 4096 peruspelissä, jopa 262144, kun pelissä on enemmän rivejä voittoputkien aikana

Max voitto: 21 120x veto

Mielenkiintoisimmat Quickspin-kolikkopelit

Tässä on joitain mielenkiintoisimpia Quickspin-kolikkopelejä, jotka löysin valinnasta. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia!

1. Divine Dreams (Julkaistu tammikuussa 2019)

Jumalalliset unet on kolikkopeli, jossa on mahdollisimman paljon rauhaa ja rentoutumista. Tunne on todella rauhallinen ja tasainen grafiikka sekä tunnelmallinen ja rentouttava musiikki. Tuntuu kuin olisit ylellisessä aasialaisessa kylpylässä ja haaveilet esimerkiksi Divine Dreamsista. Katsotaanpa paikkaa nyt!

Divine Dreamsilla on säännöllinen 5 x 3 kolikkorakenne, mutta 6. kiekko on erityinen. Tuo on Bonus kela joka pyörii jokaisella pelikierroksella ja se osoittaa kertojan, jos voitat voiton.

Quickspinin Divine Dreams -paikka.

Quickspinin Divine Dreams -paikka.

Bonuskela voi myös antaa sinulle ylimääräisiä bonuksia kertojan lisäksi. Tässä ovat kaikki luetellut bonukset:

 • Voita kertoimia voidaan voittaa välillä x1 – x10.
 • Yin Yang Wilds palkitsee 2 villiä satunnaisella kertoimella välillä x1 – x10. Se on saatavana peruspelin, ilmaiskierrosten ja Sacred Respinsin aikana.
 • Pyhä Respins (Super Respin -symboli) on valmistettu kahdesta osasta:
 • Super Respin voidaan lyödä peruspelissä ja ilmaiskierroksissa. Tämä mahdollistaa kertoimet välillä x4 – x10 ja x20.
 • Super Respinin aikana voit lyödä a Mega Respin. Näin pääset kiinni ylätason kertoimista, jotka ovat x7, x8, x9, x10, x20 ja x30.

Quickspinin Divine Dreams -paikka.

Tässä on esimerkki bonuskelan toiminnasta. Kerroimia on välillä x1 – x10 ja mahdollisuus voittaa Super Respin kuten täällä.

Siellä on myös Jumalalliset ilmaiskierrokset. Ne voidaan avata, jos nappaat 3, 4 tai 5 ilmaiskierrosta. He palkitsevat sinulle 8, 12 tai 20 ilmaiskierrosta.

Jumalallisten ilmaiskierrosten aikana voit laskea +3 kierrosta 6. rullalle avataksesi +3 kierrosta.

Quickspinin Divine Dreams -paikka.

Tässä ovat jumalalliset ilmaiskierrokset toiminnassa. Sieltä voit voittaa myös Super Respinin, ja Super Respinistä voit voittaa Mega Respinin kuten täällä. Tämä avaa kertojat jopa x30.

Quickspinin Divine Dreams -paikka.

Tämä on Mega Respin toiminnassa.

Tiivistettynä Jumalalliset unet on erilainen kolikkopeli, jossa koko rento ja tyyni teema toteutetaan täydellisesti. Bonusominaisuudet sopivat myös hyvin, eivätkä ne ylpeile liikaa toimintaa tällaisessa kolikkopelissä. Silti sinulla on jännitystä, mutta kaikki on täynnä ja se toimii hyvin täällä.

Varianssi on asetettu suureksi, jotta voit voittaa suuria onnea (mutta harvemmin tietysti). RTP (Return to player) -prosentti on keskimäärin tai hyvällä tasolla 96,51%: lla, mikä on aina mukavaa.

Jos haluat jäähtyä ja pitää pienen rentouttavan kolikkotilaisuuden, Divine Dreams tuo sinulle sen varmasti. Pidin tästä kolikkopelistä paljon, hyvin tehty Quickspin!

Peli julkaistu: Tammikuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,51%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 243

Max voitto: 7414x veto

2. Nero’s Fortune (Julkaistu maaliskuussa 2020)

Neron omaisuus on kolikkopeli, joka kertoo Julio-Claudian-dynastian viimeisestä Rooman keisarista kuten Wikipedia toteaa. Kolikkopeli on täynnä jännitystä ja toimintaa. Jos pidät historiallisista elokuvista, joissa on eeppisiä taisteluita ja fantasiaa, pidät todennäköisesti myös tästä kolikkopelistä.

Kolikkopeli koostuu 5 x 5 pelikortista, jossa on vähän ylimääräisiä oivalluksia ja ominaisuuksia pelaamisessa.

Neron Fortune-korttipaikka, Quickspin.

Neron Fortune-korttipaikka Quickspiniltä.

Jos saalis 3 tai useampi Bonus Scatter -symboli (BNS-symboli) käynnistät Flames of Nero -bonuspeli.

Bonuspelissä, Kertoimet sijoitetaan satunnaisesti valittujen symbolien alle jokaista ilmaiskierrosta kohden. Voittajaklusterin alla paljastetut kertoimet kertyvät koko bonuspelin läpi. Symboliryhmien voitot kerrotaan kertyneellä kertoja-arvolla.

Neron Fortune-korttipaikka, Quickspin.

Tässä on Burning Arrows -ominaisuus pelissä. X: n merkkikertoimet tavallisten symbolien alla, ja jos saat voiton, saat yhden kertoimen jokaisesta X: stä.

Tässä ovat ilmaiskierrokset:

 • 3 Bonus Scatter -symbolia – Palkitsee 10 ilmaiskierrosta.
 • 4 Bonus Scatter -symbolia – Palkinnot 12 ilmaiskierrosta.
 • 5 Bonus Scatter -symbolia – Palkinnot 14 ilmaiskierrosta.

Bonuspelin aikana rullilla ei ole Bonus Scatter -symboleja.

Neron Fortune-korttipaikka, Quickspin.

Tässä on Flames of Nero -bonuspeli, joka on periaatteessa ilmaiskierrosbonuspeli.

Villi symboli korvaa kaikki symbolit paitsi Bonus Scatter -symbolit.

Tumbling Kelat ominaisuus tarkoittaa, että kaikki symbolit, jotka ovat osa voittavaa klusteria, poistetaan. Tyhjät paikat täytetään symboleilla, jotka putoavat yllä olevasta. Kaikki uudet voitot lisätään olemassa olevaan voittoon, ja tämä voi jatkua monta kertaa. Romahdus päättyy, kun uusia voittavia klustereita ei ole.

Nuolien polttaminen -ominaisuus tarkoittaa, että kun voittanut klusteri on poistettu rullilta, on mahdollista, että kerroin luodaan tyhjiin symbolipaikkoihin. Jos nuolen osumapisteissä esiintyy voittava klusteri, voit paljastaa kertoimen sieltä.

Jos paljastetaan monia kertoimia, niitä kerääntyy pyöräytyksen loppuun saakka.

Neron Fortune-korttipaikka, Quickspin.

Jotkut säännölliset pelit Nero’s Fortune -pelistä. BNS-symboli on Bonus Scatter -symboli, joka voi laukaista ilmaiskierrosten bonuspelin.

Kaiken kaikkiaan Neron omaisuus on todella laadukas kolikkopeli, jossa on paljon jännitystä ja toimintaa. Animaatioiden ja erikoistehosteiden laatu on vain toisella tasolla. Uskon myös, että vaikutuksilla itsessään ei ole väliä, mutta ne luovat erittäin hyvän tunnelman kolikkopeliin. Tunne, jonka sain, oli jotain “valmistautumista suurimpaan ja eeppisimpään taisteluun” tai jotain.

Myös musiikki sopii korttipaikkaan kuin hansikas (tai kuin nyrkki silmässä, kuten sanomme suomeksi). Se on tyyni ja rauhallinen, mutta silti uhkaava oikealla tavalla.

Myös bonusominaisuudet ovat erittäin runsaita ja ne ovat melko mielestäni melko ainutlaatuisia. Ne yhdistävät joitain tuttuja elementtejä, mutta uudella tavalla. Kuten esimerkiksi Burning Arrows Multiplier -ominaisuus.

Neron Fortune on kuin katsella hyvää eeppistä fantasiataisteluelokuvaa. Jos pidät tällaisista asioista, kokeile ehdottomasti tätä eeppistä kolikkopeliä!

Peli julkaistu: Maaliskuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,24%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 5

Vedonlyönti:

Max voitto: 8168x veto

Korkeimmat RTP Quickspin -paikat

Nämä ovat korkein RTP (Return to player) prosenttiosuus Löysin Quickspiniltä.

Luettelo on järjestetty korkeimmasta RTP: stä pienimpään RTP-prosenttiin. Varianssi sisältyy myös.

 1. Iso paha susi – Varianssi: korkea – RTP: 97,34%
 2. Aarre saari – Varianssi: Keskitaso – RTP: 97,07%
 3. Sinbad – Varianssi: Matala / Keskitaso – RTP: 97,06%
 4. Mahtava Arthur – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,94%
 5. Genies Touch – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,9%
 6. Polaariset tassut – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,84%
 7. Kultalukot – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,84%
 8. Tarinoita tohtori Dolittle – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,73%
 9. Villi takaa-ajo – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,73%
 10. Keiju portti – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,66%
 11. Kolme muskettisoturia – Varianssi: keskitaso – korkea – RTP: 96,64%
 12. Mayana – Varianssi: erittäin korkea – RTP: 96,63%
 13. Grand – Varianssi: korkea – RTP: 96,58%
 14. Sakura-onni – Varianssi: korkea – RTP: 96,58%
 15. Itäiset smaragdit – Varianssi: Erittäin korkea – RTP: 96,58%
 16. Tahmeat banditit – Varianssi: keskitaso-korkea – RTP: 96,58%
 17. Grand – Varianssi: korkea – RTP: 96,58%
 18. Kuningas Colossus – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,57%
 19. Firestorm – Varianssi: keskitaso-korkea – RTP: 96,57%
 20. Lohikäärme-pyhäkkö – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,55%
 21. Eeppinen matka – Varianssi: Matala / Keskitaso – RTP: 96,54%
 22. Seitsemän korkeaa – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,54%
 23. Valaiseva – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,54%
 24. Pohjoinen taivas – Varianssi: korkea – RTP: 96,53%
 25. Jewel Blast – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,53%
 26. Salaisuus arkkiin – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,53%
 27. Lippu Tähtiin – Varianssi: erittäin korkea – RTP: 96,52%
 28. Bigbot-miehistö – Varianssi: korkea – RTP: 96,51%
 29. Jumalalliset unet – Varianssi: korkea – RTP: 96,51%
 30. Sokerireitti – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,5%
 31. Titan Thunder – Varianssi: keskitaso-korkea – RTP: 96,5%
 32. Leprechaun Hills – Varianssi: erittäin korkea – RTP: 96,49%
 33. Merirosvojen viehätys – Varianssi: korkea – RTP: 96,49%
 34. Piilotettu laakso – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,47%
 35. Joker Strike – Varianssi: keskitaso – korkea – RTP: 96,64%
 36. Razortooth – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,6%
 37. Tulivuori rikkauksia – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,43%
 38. Dragon Chase – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,39%
 39. Kääpiöt ovat villinä – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,38%
 40. Pied Piper – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,32%
 41. Hot Sync – Varianssi: erittäin korkea – RTP: 96,29%
 42. Ivan ja kuolematon kuningas – Varianssi: erittäin korkea – RTP: 96,29%
 43. Vuorikuninkaan sali – Varianssi: erittäin korkea – RTP: 96,29%
 44. Päävyöhyke – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,28%
 45. Kuninkaallinen sammakko – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,26%
 46. KALLOT YLÖS – Varianssi: korkea – RTP: 96,26%
 47. Pantherin hallituskausi – Varianssi: korkea – RTP: 96,25%
 48. Rapunzelin torni – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,25%
 49. Tahmeat banditit – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,22%
 50. Toinen lakko – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,22%
 51. Durian-dynamiitti – Varianssi: Erittäin korkea – RTP: 96,22%
 52. Neron omaisuus – Varianssi: korkea – RTP: 96,21%
 53. Kultainen kuvio – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,19%
 54. Kristallikuningatar – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,16%
 55. Villi pata – Varianssi: korkea – RTP: 96,09%
 56. Gold Lab – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,09%
 57. Phoenix Sun – Varianssi: keskitaso / korkea – RTP: 96,08%
 58. Spinions Beach Party – Varianssi: korkea – RTP: 96,04%

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Quickspin-lähtö

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat valikoimassaan Quickspin-kolikkopelejä.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. King Billy Casino

King Billy Casinon logo

1,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 155% aikeissa 1.5 BTC + 200 ilmaiskierrosta Wolf Moon Rising -peliin. Bonus on yhteensä 5,5 BTC + 200 ilmaiskierrosta. Panostus: 30x bonus.

Tuetut Quickspin-paikat

Eksklusiivinen bonus: 155%

Pieni bonuspanostus: 30x

3500+ kasinopeliä

King Billy -katsaus

Liity nyt

2. FortuneJack Casino

FortuneJack-kasinon logo

1,5 BTC + 250 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 110% jopa 1,5 BTC + 250 ilmaiskierrosta. Bonus yhteensä on 5 BTC + 250 ilmaiskierrosta. Ei talletusbonusta: 25 ilmaiskierrosta. Panostus: 40x bonus.

Tuetut Quickspin-paikat

Erinomainen kasino

1492 kasinopeliä

4 omaa todistettavasti reilua peliä

FortuneJack-arvostelu

Liity nyt

3. Betcoin.ag kasino

Betcoin.ag kasinon logo

1 BTC + 10 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1 BTC + 10 ilmaiskierrosta. Bonus on 3 BTC + 12 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 50x.

Tuetut Quickspin-paikat

Nopeat talletukset ja nostot

Paljon pöytäpelejä

Myös live-pokeri

Betcoin.ag arvostelu

Liity nyt

4. Oshi-kasino

Oshi Casinon logo

1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% jopa 1,25 BTC + 180 ilmaiskierrosta. Bonus on yhteensä 5 BTC + 225 ilmaiskierrosta. Panostaminen: 40x.

Tuetut Quickspin-paikat

Valtava määrä pelejä

2528 kasinopeliä

57 jättipottipaikkaa

Oshi Casino arvostelu

Liity nyt

5. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% enintään 1 BTC. Bonuksen kokonaismäärä on 2 BTC. Panostaminen: 35x.

Tuetut Quickspin-paikat

Salamannopea kasinon aula

Matala bonuspanostus (35x)

2270 kasinopeliä

Bitcasino.io arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on yhteenveto Quickspin-kolikkopeleistä:

Mitä mieltä ole pelistä Quickspin? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Quickspin-kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me