Tom Horn Gaming Slots Review (2021) – Book of Ba, Dragon Egg ja paljon muuta!

Tom Horn Gaming on online-kasinopelien tarjoaja, jonka valikoimassa on video-, pöytä- ja raaputusarpapeli-, keno- ja bingopelejä.

Lähes kaikki pelit on valmistettu modernilla HTML5-tekniikalla, joten ne toimivat hyvin kaikilla laitteilla, mukaan lukien pöytätietokoneet, tabletit ja mobiililaitteet. Tom Hornin valitsemien HTML5-kolikkopelien kokonaismäärä on 33 ja loput tehdään Flashilla.

Jotkut vanhemmat pelit on valmistettu vanhentuneella Adobe Flash -tekniikalla, joka on täynnä tietoturva-aukkoja ja edellyttää ulkoisen laajennuksen lataamista. En voi suositella Flash-pelejä lainkaan, joten ohita ne, jos kohtaat joitain.

Tom Horn -pelit on täysin lokalisoitu ja niitä on saatavana 22 kielellä.

Tom Hornilla on toimistot Maltalla, Ukrainassa, Slovakiassa ja Tšekin tasavallassa. Yritys perustettiin vuonna 2005. Tom Horn Gamingilla on lisenssit UKGC: ltä (Yhdistyneen kuningaskunnan uhkapelitoimikunta) ja MGA: lta (Malta Gaming Authority)..

RTP (Return to player) -prosentit ovat keskimäärin noin 96%, mutta on yksi poikkeus. Kolikkopeli Persian valtaistuimet tarjoaa erittäin hyvän RTP 98,83%. En ole nähnyt niin hyvää RTP: tä tavallisissa pelipalveluissa, joten tämä on todennäköisesti jonkinlainen ennätys.

Tom Horn Gamingin Dragon Egg -kolikkopeli.

Tässä on Dragon Egg -kolikkopeli, jossa on ilmaiskierrosbonuspeli toiminnassa. Tämä on yksi parhaista kolikkopeleistä, jotka Tom Horn on tehnyt mielestäni.

Tom Horn Gaming -logo

Tom Horn Gaming -paikkojen käyttäjäarvio:

Uudet Tom Horn Gaming -paikat

Tässä on joitain uusimpia Tom Horn Gaming -kolikkopelejä.

1. Book of Ba – The Secret of the Netherworld (Julkaistu huhtikuussa 2020)

Ei, tällä kertaa se ei ole Book of Ra, vaan sen sijaan Book of Ba. Katsotaanpa tätä Tom Horn Gamingin uutta kolikkopeliä, joka julkaistiin huhtikuussa 2020.

Ba-kirja on muinainen Egypti-teemainen slottipeli, jonka tavoitteena on vastata kovaan kilpailuun tässä kolikkopelissä. Kilpailu on kovaa ja katsotaan, pystyykö Book of Ba toimittamaan sen.

Book of Ba -kolikkopeli, kirjoittanut Tom Horn Gaming.

Book of Ba -kolikkopeli, kirjoittanut Tom Horn Gaming.

Ra oli muinainen vain päivittääksesi muistisi historiatunneilta Egyptin auringon jumaluus. Ba oli kuitenkin jonkinlainen ihmispäinen lintu. Ba-lintu osoitettiin usein leijuvan vainajan muumion päällä tai jättävän haudan haluamallaan tavalla.

Slot Book of Ba koostuu 5 x 3 peruskorttipelistä ja siinä on 9 kiinteää maksulinjaa.

Erikoisuus on, että voittavat symbolit räjähtävät ja lisää pudotetaan ylhäältä alas. Voittokerrointa lisätään jokaisella särkymisellä yhdellä, jopa 4: een saakka. Shatter-tila päättyy, kun kerroin saavuttaa x4 tai rullille ei tule enää voittoyhdistelmiä.

Book of Ba -kolikkopeli, kirjoittanut Tom Horn Gaming.

Tässä on symboli, joka hajoaa prosessissa voiton jälkeen. Huomaa kerroinpalkki rullien oikeassa yläkulmassa. Kerroin nousee yhden tason ylöspäin jokaisen murtumisen jälkeen, kunnes x4.

Jos saat 3 kirjan symbolia se laukaisee 10 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksia ei kuitenkaan myönnetä, jos ne kerääntyvät Shatter-tilan aikana. Ilmaiskierrokset ovat käytettävissä uudelleen ilmaiskierrosbonuspelin aikana.

Book of Ba -kolikkopeli, kirjoittanut Tom Horn Gaming.

Kolme kirjan symbolia antaa sinulle 10 ilmaiskierrosta.

Kirjan symboli toimii myös a Villi symboli lisäksi on Hajontasymboli.

Ilmaiskierrosten aikana erityinen Laajentuva symboli valitaan ilmaiskierrosten alkaessa. Se laajenee ja peittää koko rullan, jos se on osa voittoyhdistelmää.

Book of Ba -kolikkopeli, kirjoittanut Tom Horn Gaming.

Ilmaiskierrosbonuspelin alkaessa valitaan erityinen Laajeneva-symboli. Kun tämä symboli on osa voittajayhdistelmää, se laajenee täysikokoisiksi ilmaiskierrosten aikana.

Book of Ba -kolikkopeli, kirjoittanut Tom Horn Gaming.

Tässä on ilmaiskierrosbonuspelissä laajeneva symboli.

Peliä testattaessa oli yksi virhe (tai virhe), asetusnäyttö oli tyhjä. En tiedä mitä siellä piti olla, mutta ainakaan en löytänyt nopeaa tai nopeaa pelitilaa.

Tiivistettynä Ba-kirja on varsin kunnollinen kolikkopeli. Siinä ei ole suuria puutteita ja kaikki toimii hyvin. On tarpeeksi erikoisominaisuuksia, jotta leikki olisi mielenkiintoinen.

Jos tarkastellaan tarkemmin, Book of Ba ei loista missään osiossa. Grafiikka, animaatiot, pelattavuus, äänet ovat kaikki keskitasolla. Aivan tarpeeksi, mutta ei mitään erikoista. Kilpailun kärki (lue esimerkiksi TOP 5 -pelien tarjoajat) on kaukana kaikilla näillä alueilla.

Mutta joka tapauksessa Book of Ba on yksi Tom Horn Gamingin uusimmista ja parhaimmista kolikkopeleistä, ja se on hyvä paikka parantaa pelejä ja tehdä niistä parempia ja sujuvampia tulevaisuudessa.

Mene katsomaan itse, jos haluat vielä yhden Muinaisen Egyptin -teemapaikan, Book of Ba on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Peli julkaistu: Huhtikuu 2020

RTP (Palaa pelaajaan): 96,0%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönnin linjat / yhdistelmät: 9 (kiinteä)

Max voitto: 500x veto

2. Spinball (Julkaistu joulukuussa 2019)

Spinball ei ole kolikkopeli, mutta se oli niin erilainen, että minun piti vain katsoa. Spinball on klassinen pelipeli Pinball, josta on tullut rahapeli. Jokainen “pyöritys” tarkoittaa yhtä palloa, joka on vapautettu kimpoamaan koneen ympäri.

Jokainen osuma tai reitti flipperikoneessa johtaa pieneen voittoon. Mitä enemmän pallo hyppää sisälle, sitä enemmän voitat.

Spinball-peli Tom Horn Gaming.

Spinball-peli Tom Horn Gaming.

Voit myös saada ilmaisia ​​”pyörii” Spinballista, jos osut oikean yläkulman vihreisiin koloihin. Sinulla voi olla jopa 5 ilmaiskierrosta.

Spinball-peli Tom Horn Gaming.

Tässä ovat ilmaiset “kierrokset” toiminnassa. Voit saada enintään 5 ilmaiskierrosta.

Seuraavassa kuvassa näet osuma-alueet ja kertoimet jokaisesta osumasta. Kuten näette, paras alue on vasemmalla puolella, jossa kolme pyöreää heijastinta antavat sinulle 0,3-kertaisen panoksen jokaisesta osumasta.

Spinball-peli Tom Horn Gaming.

Tässä näkyvät maksualueet. Jokainen osuma maksaa nämä summat vedonlyönnillä.

Lopuksi, Spinball on todella jotain erilaista ja innovatiivista. Spinball yhdistää hyvin flipperipelipelin kolikkomuotoon. Peli oli todella hauska pelata jonkin aikaa.

Grafiikka ja ääni ovat keskitasolla. Ei mitään erikoista, mutta se ei myöskään näytä tai kuulosta kauhealta. Pystypelipöytä ei kuitenkaan toimi kovin hyvin pöytätietokoneissa, koska pelialue on melko pieni.

Jos haluat jotain erilaista ja virkistävää kolikkopelien jälkeen, Spinball kannattaa todella kokeilla. Spinball tuo nopeatempoista toimintaa aidossa 80-luvun Pinball-pelihallityylissä.

Peli julkaistu: Joulukuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,0%

Varianssi: Matala

Layout:

Vedonlyönti:

Max voitto: 1440x

Mielenkiintoisimmat Tom Horn Gaming -paikat

Tässä on joitain mielenkiintoisimmista Tom Horn Gaming -paikoista, jotka löysin valikoimasta. Ne kaikki ovat tutustumisen arvoisia!

1. Dragon Egg (Julkaistu huhtikuussa 2015)

Lohikäärme muna on fantasia-aiheinen kolikkopeli, jossa pääosassa… Dragon Eggs! Periaatteessa paikka on 5 x 3 paikka, jossa on 9 kiinteää voittolinjaa. Suurin voitto on melko iso 10000x: llä ja RTP (Return to player) -nopeus on myös keskimäärin / hyvällä tasolla 96,44%: lla.

Tom Horn Gamingin Dragon Egg -kolikkopeli.

Tom Horn Gamingin Dragon Egg -kolikkopeli. Täältä näet myös Dragon Egg- ja Wild-symbolit.

Katsotaanpa erityispiirteitä. Jos saat 3, 4 tai 5 hajontasymbolia laukaista Dragon Egg bonusominaisuus.

Jos keräät 3 munaa samalta lohikäärmeltä paljastamaan ilmaiskierrosten määrän ja saamasi kertoimen. Scatter-symboli maksaa myös säännöllisesti.

Tom Horn Gamingin Dragon Egg -kolikkopeli.

Tässä on Dragon Egg -bonusominaisuus. Munat on valittava satunnaisesti yksi kerrallaan. Jos saat 3 symbolia yhdestä lohikäärmätyypistä, se päättää, kuinka monta ilmaiskierrosta ja millaisella kertoimella saat. Täällä minulla oli mahdollisuus saada paras (The Red Dragons) 30 ilmaiskierrosta ja valtava x5-kerroin…

Tom Horn Gamingin Dragon Egg -kolikkopeli.

… mutta päädyin saamaan keskimmäisen Blue Dragonsin kanssa. Myös 20 ilmaiskierrosta ja x3-kerroin oli melko hyvä.

vuonna Ilmaiskierrosbonuspeli saat 10-30 ilmaiskierrosta ja kertoja vaihtelee 3x5x.

Tom Horn Gamingin Dragon Egg -kolikkopeli.

Ilmaiskierrosbonuspeli toiminnassa. Sain 20 ilmaiskierrosta ja x3-kertoimen kaikille ilmaiskierroksille.

Villi symboli on villi lohikäärme. Wilds korvaa kaikki symbolit paitsi Scatter. Kaikki villit voitot maksetaan kaksinkertaisena. Villi lohikäärme on myös eniten maksava symboli. Jos saat viisi villilohikäärmettä samalle voittolinjalle, se maksaa valtavan 10000x.

Dragon Egg -kolikkopelissä on myös Gamble / Collect-ominaisuus, jossa voit kaksinkertaistaa voittosi, jos haluat.

Tiivistettynä Lohikäärme muna paikka näyttää hyvin grafiikalla. Mutta pelin sujuvuus, animaatiot ja äänet & musiikki tämä paikka on paljon takana paras kilpailu. Mutta muuten se ei ollut liian häiritsevää, ja kokonaispeli muodosti sen paljon.

Bonusominaisuudet ovat yksinkertaisia ​​ja ilmaiskierrosbonuspelin jahtaaminen oli hauskaa. Erityisesti Dragon Egg -bonustoiminto on hieno valitsemalla Dragon Eggs yksi kerrallaan. Tietysti tulos on edelleen satunnainen, mutta pidän illuusiosta tehdä oma valintasi ja vaikuttaa kohtaloosi. Tai ainakin tunne siitä.

RTP on varsin hyvä ja varianssi on asetettu korkeaksi, joten Dragon Eggillä on mahdollisuus voittaa valtava, jos olet onnekas.

Kaiken kaikkiaan mielestäni tämä on yksi parhaista lähtöpaikoista, joita Tom Horn Gaming on tehnyt. No, sillä on omat puutteensa jollakin alueella, mutta ne eivät häirinneet minua koepelissä. Hyvin tehty Tom Horn!

Peli julkaistu: Huhtikuu 2015

RTP (Palaa pelaajaan): 96,44%

Varianssi: Korkea

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 9

Max voitto: 10000x

2. Diamond Hill (Julkaistu marraskuussa 2019)

Diamond Hill on helmikoru, joka julkaistiin joulukuussa 2019 ja jolla on todella mielenkiintoinen symbolirakenne. Symbolit on järjestetty kelausjärjestyksessä 1-3-4-3-1.

Tom Horn Gamingin Diamond Hill -paikka.

Tom Horn Gamingin Diamond Hill -paikka.

Vedonlyöntiä on 36. Voittavien symbolien on oltava vierekkäin alkaen vasemmasta vasemmalta kelalta oikealle menevälle rullalle, voittolinjalla ei saa olla aukkoja. Suurin voitto on 200x panos.

Villit symbolit näkyvät vain kiekoilla 1 ja 5 ja ne korvaavat kaikki muut symbolit. Villit muuttuvat satunnaisesti kertoimet välillä x1 – x9.

Tom Horn Gamingin Diamond Hill -paikka.

Wild-symbolit (täällä vasemmalla) muuttuvat myös kertojiksi, jotka vaihtelevat välillä x1 – x9. Tällä kertaa kaikki voitot kerrottiin x7: llä.

Jokainen villistä symbolista koostuva voitto laukaisee a Respin-ominaisuus. Kaikki voittavat symbolit pysyvät paikoillaan ja kaikki voittamattomat symbolit hengittävät. Uudet symbolit, jotka ovat osa voittoyhdistelmää, lukittuvat paikalleen ja rullat pyörivät uudelleen. Respin jatkuu, kunnes voittoyhdistelmiä ei enää näy.

Tom Horn Gamingin Diamond Hill -paikka.

Tässä Respin-ominaisuus toiminnassa. Kaikilla Wild-symboliin kuuluvilla voitoilla on Respin.

Tiivistettynä Diamond Hill on aika siisti paikka. Symbolien asettelu on mielenkiintoinen ja villikertoimet voivat tuoda suuria voittoja. Yleensä voit tuntea, että varianssi on asetettu suureksi, koska voitot tapahtuivat melko harvoin, mutta ne olivat tavallista suurempia.

Grafiikka ja äänet eivät tuo peliin mitään erityistä, mutta ne ovat kunnollisella tasolla. Asetusnäytössä oli Turbo-tila (nopea toisto), mutta mitään ei tapahtunut, kun napsautin sitä. Kaiken kaikkiaan Diamond Hill on perushelmi, jossa on vähän ominaisuuksia ja melko erilainen symboliasettelu.

Peli julkaistu: Joulukuu 2019

RTP (Palaa pelaajaan): 96,0%

Varianssi: Korkea

Layout: Kelat 1-3-4-3-1

Vedonlyönti: 36

Max voitto: 200x

3. Triple Joker (Julkaistu tammikuussa 2017)

Kolmois Jokeri on luultavasti kaikkien aikojen rumin kolikkopelejä, joten minun piti katsoa tätä huippuosaamista!

Tom Horn Gamingin Triple Joker -paikka.

Tom Horn Gamingin Triple Joker -paikka.

Triple Joker on 5 x 3 kiekon rakenteellinen kolikkopeli, jolla on melko hyvä RTP (Return to player) -nopeus 97,0%. Peli julkaistiin vuonna 2017, mutta näyttää siltä, ​​että se tehtiin vuonna 1995 Netscape- ja Altavista-aikoina. Online-lähtöpaikkoja ei todennäköisesti ollut silloin, mutta näkymät ovat totta 1990-luvulla. Se on ehdottomasti iso plus. Triple Joker on niin ruma, se näyttää todella hyvältä!

Kolikkopelissä on a Villi symboli joka on Jester (pelle jätkä). Wild-symboli on myös parhaiten maksava symboli.

Tom Horn Gamingin Triple Joker -paikka.

Triple Jokerin grafiikka ja äänet ovat suoraan itäisen Euroopan tiili- ja laastikasinolta 1990-luvulta.

Triple Jokerilla on myös a Gamble-ominaisuus. Jokaisen voiton jälkeen, jos et ole saavuttanut uhkapelirajaasi, sinulle näytetään Gamble-painike. Voit valita Kerää voittosi tai Gamble kaksinkertaistaa ne.

Tom Horn Gamingin Triple Joker -paikka.

Erittäin mielenkiintoinen uhkapeliominaisuus näyttää tältä. Onko sinulla rohkeutta osallistua tähän?

Kaiken kaikkiaan Kolmois Jokeri ovat todella yksinkertaisia. Pelissä on vain Wilds ja Gamble-ominaisuus. Mutta se on myös jonkin verran virkistävää. Triple Joker on vain vanhan koulun kolikkopeli, joka näyttää ja kuulostaa töykeältä, mutta jolla on silti melko hyvä RTP 97,0%.

Triple Joker on todellinen legenda. Jos rakastat kolikkopelejä, sinun on vain kokeiltava Triple Jokeria. Tämä on haaste – kuinka kauan voit kestää sen?

Triple Jokerissa on myös yksi erittäin positiivinen puoli. Sen pelaamisen jälkeen jokainen toinen paikka kuulostaa ja tuntuu upealta. Ehkä se on merkki todella hyvästä kolikkopelistä, koska se saa kaikki muut kolikkopelit loistamaan sen ympärille?

10/10 tähän kolikkopeliin, hienoa työtä Tom Horn Gaming, joka toi meille tämän mestariteoksen!

Peli julkaistu: Tammikuu 2017

RTP (Palaa pelaajaan): 97,0%

Varianssi: Keskitaso

Layout: 5 x 3

Vedonlyönti: 5

Max voitto: 1000x veto

Korkeimmat RTP Tom Horn -pelipelit

Nämä ovat korkein RTP (Return to player) prosenttiosuus Löysin Tom Horn Gamingilta. Luettelo on järjestetty korkeimmasta RTP: stä pienimpään RTP-prosenttiin. Varianssi sisältyy myös.

Tässä ovat vain HTML5-pohjaiset pelit, vanhentuneita Flash-pohjaisia ​​pelejä ei sisällytetty, koska en voi suositella niitä turvallisuusongelmien takia.

 1. Persian valtaistuimet – Varianssi: korkea – RTP 98,83%
 2. Suuri voitto – Varianssi: Keskitaso – RTP: 97,36%
 3. Apina 27 – Varianssi: Keskitaso – RTP: 97,0%
 4. Palavat hedelmät – Varianssi: Matala – RTP: 97,0%
 5. Kolmois Jokeri – Varianssi: Keskitaso – RTP: 97,0%
 6. 243 kristallihedelmää – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,55%
 7. Lohikäärme muna – Varianssi: korkea – RTP: 96,44%
 8. Shaolinin tiikeri – Varianssi: Matala – RTP: 96,44%
 9. Savannah King – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,41%
 10. Blackbeard’s Quest – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,31%
 11. Kuppi – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,31%
 12. Geishan tuuletin – Varianssi: korkea – RTP: 96,13%
 13. Loitsukirja – Varianssi: korkea – RTP: 96,13%
 14. Don Juanin paprikat – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,08%
 15. Kongo Bongo – Varianssi: korkea – RTP: 96,07%
 16. Joker Reelz – Varianssi: Matala – RTP: 96,0%
 17. Ba-kirja – Varianssi: korkea – RTP: 96,0%
 18. Spinball – Varianssi: Matala – RTP: 96,0%
 19. Diamond Hill – Varianssi: korkea – RTP: 96,0%
 20. Kuuma ‘n’ hedelmäinen – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,0%
 21. Incan aarre – Varianssi: Matala – RTP: 96,0%
 22. Sherlock: Skandaali Böömissä – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,0%
 23. Punaiset valot – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,0%
 24. Dragon Riches – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,0%
 25. Hirviö hulluus – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,0%
 26. Musta äiti – Varianssi: Keskitaso – RTP: 96,0%
 27. Kuuma lumimyrsky – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,8%
 28. Panda’s Run – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,74%
 29. Tuli ‘n’ kuuma – Varianssi: Keskitaso – RTP: 95,74%
 30. Feng Fu – Varianssi: korkea – RTP: 95,2%
 31. Sky Barons – Varianssi: korkea – RTP: 95,01%
 32. Jäädytetty kuningatar – Varianssi: Keskitaso – RTP: 94,0% / 96,0%
 33. Villi sää – Varianssi: Keskitaso – RTP: 94,0% / 96,0%

Suositeltavat Bitcoin-kasinot, joissa on Tom Horn Gaming -paikat

Nämä Bitcoin-kasinot tarjoavat Tom Horn Gaming -kolikkopelejä valinnassaan.

CasinoBonusFeaturesMene sivustolle

1. Bitcasino.io

Bitcasino.io-logo

1 BTC-bonus

Ensimmäisen talletuksen bonus on 100% enintään 1 BTC. Bonuksen kokonaismäärä on 2 BTC. Panostaminen: 35x.

Tom Horn Gaming -paikat tuettu

Salamannopea kasinon aula

Matala bonuspanostus (35x)

2270 kasinopeliä

Bitcasino.io arvostelu

Liity nyt

Käyttäjien arviot

Tässä on Tom Horn Gaming -kolikkopelien käyttäjäarvioinnit:

Mitä mieltä ole pelistä Tom Horn Gaming? Jaa ajatuksesi alla kommenttilomakkeessa!

Lopulliset ajatukset

Tämä oli artikkelimme Tom Horn Gaming -kolikkopeleistä. Voit lähettää sähköpostia, kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeen kautta tai kirjoittaa kommenttisi tai ehdotuksesi tähän!

Kiitos, että luit!

Tämän artikkelin lähteet:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me