Ripple (XRP) -ennuste vuodelle 2021: Voiko XRP palata aiempiin korkeuksiin?

Ripple (XRP) – Ennusteyhteenveto

XRP-ennuste: H1 2021

Hinta: 0,55 dollaria

Hintatekijät: Positiivinen salausvaluutta, XRP: t liikkeessä, SEC: n laillinen taistelu hinnoitellaan markkinoille

XRP-ennuste: 1 vuosi

Hinta: 0,30 dollaria

Hintatekijät: Nouseva nouseva salakirjoitus, viivästynyt USD-tulos, Ripple-kolikkomyynti, SEC-tuomio

XRP-ennuste: 3 vuotta

Hinta: 0,15 dollaria

Hintatekijät: Lisääntynyt kilpailu, sääntelyn lisääminen, mahdollinen oikeudellinen lasku vuodesta 2021 SEC-tuomiosta

Shain Vernier, yhdysvaltalainen analyytikko

Vuoden 2020 viimeinen vuosineljännes (Q4) muistetaan kriittisten valuuttojen keskeisenä ajankohtana. Vahva nouseva ilmapiiri hallitsi omaisuusluokkaa, kun koronavirus (COVID-19) ja poliittinen epävarmuus alkoivat elää. Osittainen maailmantalouden uudelleen avaaminen, päätös Yhdysvaltain yleisvaaleissa ja lopullinen päätelmä Brexit-saagasta ajoivat kaikki optimismia moniin omaisuusluokkiin. Kauan mennyt oli COVID-19-paniikkimyynti maaliskuussa 2020 – sen sijaan optimointi toipui elpymisestä.

Vuoden 2020 viimeinen vuosineljännes osoittautui nousevaksi ajanjaksoksi johtaville kryptoille. Suurimpien voittajien joukossa olivat Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH), jotka molemmat loivat uusia kaikkien aikojen ennätyskorkeuksia. Valitettavasti Ripple (XRP) ei esittänyt eeppistä tarjousta kuin monet muut kryptot. Neljännen vuosineljänneksen aikana XRP ylitti $ 0,78; vain noin 24% sen tammikuun 2018 huippuista, 3,30 dollaria. Loppuvuosi 2020 toi euforisen ostamisen suurimmalle osalle kryptovaluutta-omaisuusluokasta; XRP: lle salaus-talvi jatkui.

 

Nykyinen XRP / USD Hinta: $

 

Viimeaikaiset muutokset Ripple-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää +0,29 dollaria +104%
3 kuukautta +0,30 dollaria +1,11%
6 kuukautta +0,27 dollaria +90%
1 vuosi +0,26 dollaria +86,7%
3 vuotta -0,56 dollaria -47,5%

Ripple Live -kaavio

 

Muiden kryptovaluuttojen tapaan XRP-markkinoita ohjaa monipuolinen perusta. Huhut, hallituksen sääntely, valtavirtaistaminen ja yritysten terveys ovat neljä yhteistä markkinatekijää, jotka XRP jakaa muiden omaisuusluokkien kanssa. XRP on kuitenkin erittäin ainutlaatuinen tuote. Vuonna 2012 lanseeratulla Ripplellä on ollut pitkä historia yhtenä markkina-arvoltaan johtavista kolikoista. XRP: n, jonka mammuttipinta on 100 miljardia yksikköä ja jonka hinta on erittäin alhainen, monet ajattelevat olevan “kryptovaluutan hopea”. Jos sinulla ei ole varaa BTC: lle tai ETH: lle, XRP näyttää olevan sopiva vaihtoehto. 

Alusta lähtien XRP-hinnoittelu on ajoittain pudonnut askelta johtavien kryptovaluuttojen kanssa. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on se, että XRP on vain yksi monista emoyhtiö Ripplen mainostamista varoista. Lisäksi yleisö ei “kaivaa” XRP: tä, kuten BTC, ETH tai Litecoin (LTC). Vuonna 2012 Ripple lyö 100 miljardia XRP: tä, jonka Ripple oli määrä myydä säännöllisesti yleisölle. Vuodesta 2021 vain noin 45 miljardia on liikkeessä – loput 55 miljardia on Ripplen hallussa tulevaa levitystä varten. Tämä on erittäin kiistanalainen näkökohta XRP-hinnoittelussa; teoreettisesti Ripple voi “viedä” suuria XRP-lohkoja markkinoille tarpeen mukaan. Tämän toiminnallisuuden vuoksi on kysymys siitä, voiko emoyhtiö manipuloida XRP: n hintaa suoraan vai ei.

Ripple-kolikkoon vaikuttavat tekijät

Salausvaluutan arvo kysyntään ja kysyntään nähden on mielenkiintoinen tutkimus. Itse asiassa asiantuntijat väittävät, että BTC: n tiukat toimitukset ovat ensisijainen syy sen jyrkälle 2020/21-rallille 3500 dollarista 50000 dollariin. Tammikuusta 2020 lähtien liikkeessä oli noin 18,5 miljoonaa BTC: tä, joiden enimmäistarjonta oli 21 miljoonaa. Pohjimmiltaan BTC: n luontainen niukkuus aiheutti merkittävän arvon nousun kysynnän kasvaessa. XRP: n kysynnän ja tarjonnan kahtiajako on melkein 180 ° BTC: stä – käytettävissä on tonni XRP: tä ja vielä enemmän sitä pidetään varassa. Ripple-, XRP- ja tarjonta / kysyntä-suhde on avaintekijä, joka vaikuttaa kolikon arvon tuleviin ennusteisiin.

Ripple (XRP): Viiden vuoden hintaennuste

Koko ensimmäisen vuosineljänneksen 2021 aikana olisi haastavaa väittää nousevaa tunnetta, joka hallitsi suurinta osaa kryptovaluutta-omaisuusluokasta. Hinnat nousivat tähtitieteellisiin korkeuksiin, kun kryptojen yleinen käyttöönotto näytti olevan aivan kulman takana. Silti Ripplen ja XRP: n tulevaisuus oli erittäin epävarma. Yhdysvaltain arvopaperipörssin komission (SEC) Ripplea vastaan ​​nostama oikeusjuttu uhkasi vaikuttaa vakavasti yritykseen. Lisäksi joukko ulkopuolisia oli valmiita tuomaan uutta kilpailua salauspankkisektorille. Viime kädessä XRP: n viiden vuoden arvo riippuu siitä, miten se maksaa SEC: n, teollisuuden kilpailun, liikkeessä olevan toimituksen ja salauksen kokonaissuorituskyvyn.

Kuinka tarjonta ja kysyntä vaikuttavat XRP-hintoihin?

Riippumatta siitä, käydäänkö kaupankäyntiä osakkeilla, hyödykkeillä, valuutoilla tai salauksella, kysyntä ja tarjonta ovat tärkein arviointien ajuri. Yleissääntö on seuraava: jos tarjonta on vähäistä ja kysyntä korkea, hinnat nousevat. Vuoden 2020 puolivälistä helmikuuhun 2021 alkaen julkinen ja institutionaalinen kysyntä salauksille nosti hinnat ennätyskorkealle. XRP oli poikkeava – miksi? Vastaus on tarjonnan suhteen XRP: n, sen emoyhtiön Ripplen ja kauppayhteisön välillä.

Ennen kuin ymmärrät XRP-tarjonta- ja kysyntäkäyrän, on tärkeää tarkastella Ripplen metodia kolikoiden hallintaan. Helmikuusta 2021 lähtien Ripple Inc. -yhtiöllä oli noin 6,3 miljardia XRP: tä, kun taas sijoittamalla vielä 48 miljardia kryptoturvallisella turvatalletustilitilillä. Tämä jätti noin 45,6 miljardia XRP: tä 100 miljardista julkiseen liikkeeseen. Itse asiassa Ripple hallitsi noin 55 miljardia XRP: tä, kun taas yleisöllä oli 45 miljardia XRP: tä; 55/45 enemmistöjako. Helmikuun puolivälissä 2021 XRP: n hinta oli 0,60 dollaria, mikä teki koko markkina-arvoksi noin 60 miljardia dollaria – Ripple omisti suoraan 33 miljardia dollaria. On järkevää, että kun Ripple päättää vapauttaa enemmän XRP: tä liikkeelle, hinta vaikuttaa merkittävästi.

XRP: n kiertävän tarjonnan lisäämiseksi Ripplen on myytävä kolikoita ostajille. Tässä on katsaus Ripplen viralliseen myyntikäytäntöön: “Vuodesta 2012 lähtien Ripple on myynyt järjestelmällisesti XRP: tä ja käyttänyt sitä kannustamaan markkinatakaajatoimintaa XRP: n likviditeetin lisäämiseksi ja XRP-markkinoiden yleisen terveyden vahvistamiseksi.” Toisin sanoen Ripple myy XRP: tä varmistaakseen toiminnan ja hinnoittelun tehokkuuden. Joten miten Ripple onnistuu hallitsemaan tätä eteenpäin? Se on hankala kysymys. Vuoden 2020 jälkipuoliskolla Ripple aktivoitui yhä enemmän XRP-markkinoilla. Vuoden 2020 kolmannella vuosineljänneksellä (1. heinäkuuta – 30. syyskuuta) Ripple myi 81,39 miljoonan dollarin arvosta XRP: tä ja osti 45,55 miljoonaa dollaria nettomääräisesti. 35,84 miljoonaa dollaria. Neljäs vuosineljännes (1.10. – 30.12.) Osoittautui vielä aggressiivisemmaksi. Neljännellä vuosineljänneksellä Ripple myi 111,12 miljoonan dollarin arvosta XRP: tä, osti 34,85 miljoonaa dollaria nettomääräisesti 76,27 miljoonaa dollaria. 

Johtopäätös: hintojen noustessa Ripple myi lisää XRP: tä. Vuoden 2020 kolmannella vuosineljänneksellä XRP oli sidottu alueelle 0,17–0,25 dollaria; Neljännen vuosineljänneksen aikana tämä alue ulottui pohjoiseen ja vakiintui välillä 0,25 – 0,75 dollaria. Neljännen vuosineljänneksen hintatoiminta on syytä tarkastella lähemmin. Lokakuun alussa XRP kävi kauppaa 0,23 dollarin läheisyydessä; Marraskuun puolivälissä piikki oli korkeimmillaan 0,76 dollaria; joulukuun päättyessä hinnat laskivat 0,21 dollariin. Pohjimmiltaan Ripple alkoi myydä XRP: tä, elinkeinonharjoittajat seurasivat esimerkkiä, ja hinnat nousivat nopeasti. 

Kun otetaan huomioon XRP: n valtava tarjonta, jota Ripple hallitsee suoraan, uusien kolikoiden myynti on erittäin laskeva markkinatekijä. Siinä tapauksessa, että Ripple tarvitsee pääomasijoitusta tai pakotetaan hajottamaan talletetut kolikot, XRP-hinnat kärsivät. Siihen asti kun XRP-varat ovat ehtyneet ja liikkeessä olevat kolikot tulevat suurimmaksi osaksi kokonaistarjontaa, Ripple XRP -myynti merkitsee valtavaa haittariskiä. Toisaalta, jos Ripple lopettaa XRP-myynnin pitkäksi aikaa, hinnat todennäköisesti vakiintuvat tai nousevat korkeammalle.

Voiko SEC Vs Ripple Spoil -arvioinnit?

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) ilmoitti 22. joulukuuta 2020 nostaneensa kanteen Ripple Labs Inc. -yritystä vastaan. SEC: n vaatimus perustui väitteisiin, joiden mukaan yli 1,3 miljardia dollaria kerättiin jatkuvan, rekisteröimättömän arvopaperitarjouksen kautta. SEC: n valituksen mukaan perustajat Christian Larsen ja toimitusjohtaja Bradley Garlinghouse auttoivat Ripplea vuodesta 2013 alkaen miljardien XRP: n rekisteröimättömässä myynnissä yritystoiminnan rahoittamiseksi. Lisäksi Garlinghouse ja Larsen myivät 600 miljoonan dollarin arvoisen XRP: n henkilökohtaiseksi hyödyksi. Pohjimmiltaan SEC väittää, että nämä XRP-myynnit olivat liittovaltion arvopaperilakien vastaisia. Täytäntöönpanoyksikön johtaja Stephanie Avakian tiivisti SEC: t sijainti: “Julkisen tarjoamisen etuja etsivien liikkeeseenlaskijoiden, mukaan lukien pääsy yksityissijoittajille, laaja jakelu ja jälkimarkkinamarkkinat, on noudatettava liittovaltion arvopaperilakeja, jotka edellyttävät tarjousten rekisteröintiä, ellei rekisteröinnistä vapaudeta. Väitämme, että Ripple, Larsen ja Garlinghouse eivät rekisteröineet jatkuvaa tarjoustaan ​​ja miljardien XRP-tuotteiden myyntiä vähittäissijoittajille. ” 

Ydin SEC vs Ripple on kysymys siitä, onko XRP arvopaperi vai ei. Alkuperäisessä vastauksessaan maksuihin Ripple toteaa, että XRP ei ole investointisopimus, vaan kryptovaluutta. Andrew Ceresney, Ripplen ulkopuolinen neuvonantaja, oli tämä sanottava vaatimuksista: “SEC: n tapaus on ennennäkemätön ja väärinkäsitelty. SEC ei ole ottanut huomioon XRP: n selkeää asemaa virtuaalivaluuttana, mikä on ristiriidassa muiden sääntelyvirastojen havaintojen lisäksi myös kansainvälisten sääntelyjärjestelmien kanssa. SEC on nyt laajentanut “investointisopimuksen” käsitettä sen rajan yli. “ Teoriassa Cerenskeyllä on asia. XRP: n tehtävänä on helpottaa rajat ylittäviä liiketoimia. Lisäksi sillä käydään kauppaa satoissa pörsseissä maailmanlaajuisesti, kaukana Yhdysvaltojen SEC: n ulottumattomissa. Vuonna 2019 CNBC: n haastattelussa SEC: n puheenjohtaja Jay Clayton sanoi tämän salauksen omaisuusluokituksesta: ”Kryptovaluutat; nämä ovat korvauksia suvereeneille valuutoille. Tällainen valuutta ei ole arvopaperi. “ Aiemmin Clayton toisti, että kaikki alkuperäiset kolikoiden tarjoamiset ovat arvopapereita ja “Jos se on arvopaperi, me [SEC] sääntelemme sitä.”

Vaikka on aina vaikea ennustaa, mitä tapahtuu tuomioistuimessa, näyttää siltä, ​​että Ripplellä on valtava puolustus. Tapauksen pääkohdat ovat, että Ripple ei koskaan pitänyt ICO: ta XRP: lle ja XRP: n haltijoilla ei ole oikeutta mihinkään osuuteen yritysten voitoista. Ainakin Claytonin kommenttien osalta nämä kaksi kohdetta näyttävät estävän XRP: n luokittelun arvopaperiksi. Ei kuitenkaan ole sattumaa, että tämä tapaus tuodaan krypto-rallina uusille korkeuksille. Ajatus kryptovaluuttojen pitämisestä sijoituksina – sen sijaan, että käytettäisiin niitä kaupankäyntiin – tarttuu institutionaalisiin sijoittajiin. Läpi SEC vs Ripple, näyttää siltä, ​​että Yhdysvaltain hallitus on kiinnostunut luomaan salakirjoille uuden tehokkaan ennakkotapauksen, merkitsemällä ne arvopapereiksi. Tämä on erittäin invasiivinen liike, koska jokainen salauksen osto, myynti tai siirto voi mahdollisesti kuulua SEC: n lainkäyttövaltaan.  

Joulukuun 2020 SEC-arkistointi toi valtavasti myyntiä XRP: lle. Jälkimainingeissa kauppiaat juoksivat kukkuloille aloittaen 50%: n kahden päivän upotuksen XRP: ssä 0,50 dollarista 0,25 dollariin. Vaikka hinnat nousivat tammikuussa 2021, oikeudenkäyntien vaikutus oli valtava. Yksi asia on varma – Ripple ja XRP ovat Yhdysvaltain hallituksen tutka. Ei väliä mitä tapahtuu SEC vs Ripple 2021, tämä tapaus on todennäköisesti vasta alkua. Jos SEC onnistuu määrittelemään XRP: n turvallisuudeksi, koko Ripplen johtama kryptosfääri korjataan massiivisesti.

Onko XRP: llä kestävä kilpailuetu??

Ytimessä XRP on työkalu virtaviivaistaa rajatylittäviä siirtoja rahoituslaitosten välillä. Vuonna 2012 sitä markkinoitiin halvemmaksi ja nopeammaksi vaihtoehdoksi Bitcoinille. Ripplen keskitettyä digitaalista infrastruktuuria käyttämällä XRP pystyi välttämään lohkoketjulokit poistamalla liiketoimien helpottamiseksi tarvittavan konsensusalgoritmin. Ripple voi käsitellä tapahtumia nopeasti, 3-5 sekunnin kuluessa, käyttämällä noin 35 XRP-validointilaitteen kokoelmaa. Tuolloin monet ajattelivat Ripplen ja XRP: n olevan pankkialan tulevaisuus. Yritykset, kuten American Express, MoneyGram ja PNC, ottivat ensimmäisten joukossa käyttöön orastavan tekniikan.

Paljon on tietysti muuttunut vuodesta 2012. Kilpailijat, kuten Stellar, DrumG Technologies, IOTA ja Ethereum, ovat myös suuntautuneet pankkialalle. Lisäksi on mietittävä mahdollisuutta, että keskuspankit siirtyvät itsenäisesti salaukseen. Tällä hetkellä salaustuotetuotteiden beetatestejä tekevät Yhdysvaltain keskuspankki (Fed) ja Euroopan keskuspankki (EKP). EKP: n presidentin Christine Lagarden marraskuusta 2020 antamat ennusteet viittaavat “digitaalisen euron” käyttöönottoon 2–4 vuoden kuluessa. Jos FedCoinista tai digitaalisesta eurosta tulee todellisuutta, kriittisten valuuttojen rooli pankkisektorilla todennäköisesti joutuu tiukan valvonnan alaiseksi. Jos maailman johtavat keskuspankit perustavat oman digitaalisen kirjanpidonsa, tarvitaanko XRP: n toiminnallisuutta? 

Realistisesti on mahdotonta ennustaa kriittisten valuuttojen edistyneen omaisuusluokan kehitystä. Siitä huolimatta, jos digitaaliset valuutat tulevat keskuspankkien ja hallitusten hallitsemaan, XRP: llä voi olla vaikea löytää markkinarakoa uudessa ekosysteemissä.

Ripple (XRP) tekninen analyysi

Q4 2020 oli XRP: lle erittäin aktiivinen jakso. CORID-19-markkinoiden hajoamisen aikana maaliskuussa 2020 XRP ilmoitti matalia 0,12 dollarin alueella. Marraskuun loppuun asti suhteellisen tiukka kaupankäyntialue vaihteli 0,15–0,32 dollariin. Kun kryptovaluuttojen hinnat räjähtivät viimeisen vuosineljänneksen aikana, XRP nousi korkeimmalle tasolle 0,78 dollariin ennen kuin se syöksyi 0,17 dollariin SEC: n oikeusjutun ilmoituksen jälkeen. Tammi- ja helmikuu toivat elpymistä, ja hinnat testasivat marraskuun korkeimmat hinnat.

14. helmikuuta mennessä XRP kävi kauppaa selvästi yli 100 päivän (0,40 dollaria), 150 päivän (0,34 dollaria) ja 200 päivän (0,33 dollaria) yksinkertaisen liukuvan keskiarvon (SMA). Nämä alueet on asetettu keskeisiksi tukitasoksi vuoden 2021 alkupuoliskolle. On myös tärkeää huomata näiden pk-yritysten tasaiset liikeradat. Massiivisen maaliskuun 2020 syöksyn ja marraskuun lopun piikin lisäksi XRP tasoittui suurimman osan vuodesta. Siitä huolimatta XRP ralli yli 10% vuoden 2020 aikana (+0,02 dollaria); hinnoittelu edusti piikkejä ja kaatumisia – ei perinteisiä huipuja ja kaukaloita.      

Makrotalouden näkökulmasta vuoden 2020 viimeisen vuosineljänneksen ja vuoden 2021 alkupuolen nousutoiminta on ensimmäinen kerta, kun XRP on osoittanut elämää vuoden 2018 jälkeen. Ja vaikka marraskuun piikin keskellä oli 0,78 dollaria, hinnat olivat silti selvästi alle 3,00 dollarin kaikkien aikojen korkeimmat. Lisäksi marraskuun 2020 ralli jäi selvästi alle 38%: n Fibonacci-retracementin 2017-2018: n Breakout-alueelle ($ 1.33). Tämä on tärkeä pitkäaikainen vastustaso, jota ei ole vielä testattu.

Tämän kirjoituksen jälkeen XRP: n tekniset näkymät ovat monipuoliset. Päivittäisessä aikataulussa voidaan todeta nouseva poikkeama, koska hinnat ovat pitäneet linjaa toistuvasti 0,50 dollarissa ja sijoitettu keskipitkän aikavälin pk-yritysten yläpuolelle. Päinvastoin, suurikokoisissa teknisissä tiedoissa laskusuuntainen markkinat ovat selvästi XRP: n 38% Fibonacci-retracementin (1,33 dollaria) alapuolella. Keskeiset pitkäaikaiset tukitasot ovat suuret kierrokset – 0,20 dollaria, 0,15 dollaria ja 0,10 dollaria; Yläpuoliset vastustasot ovat psykologinen este $ 1.00, 38% ($ 1.33), 50% ($ 1.71) ja 62% ($ 2.08) Fibonacci retracements. 

Vuodelle 2021 on kohtuullisen nouseva ennakkoluulo oikeutettu niin kauan kuin XRP on yli 100, 150 ja 200 päivän liikkuvan keskiarvon. Jos nämä tasot vaarantuvat, pitkän aikavälin laskusuuntaisen ennakoinnin ja vakiintumismallin on oltava ennakkotapaus.   

Ripple ei ole käynnissä missään tällä hetkellä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me