Voivatko New Age -hajautetut pörssit lopettaa keskitettyjen pörssien ylivallan?

Kryptovaluuttoja ja lohkoketjuja pidetään välineinä, jotka voivat auttaa hajauttamaan maailmaa ja tekemään siitä luotettavan. Luotettava maailma on sellainen, jossa ei ole riippuvuutta keskuspankeista tai viranomaisista. Kun keskitetyt pörssit ja viranomaiset ovat alan suurin ja tärkein osatekijä, tämän luotettavan maailman täytyy tulla pian. Perinteiset kryptovaluutanvaihdot eivät ole tuottaneet luottamusta ja turvallisuuden tunnetta käyttäjien keskuudessa. Keskitetyn vaihdon tilanne on ollut sellainen, että Vitalik Buterin – Ethereumin perustaja – oli kritisoinut heitä “palamaan helvetissä”.

Keskitetyn vaihdon ongelmat 

Keskitetyt pörssit omistavat tällä hetkellä salausmaailman kärkipisteet. Vaikka nämä salausvaihdot käsittelevät hajautettua digitaalista omaisuutta, suurimmalla osalla näistä vaihdoista on samat ongelmat kuin muilla keskitetyillä pörsseillä, joilla käydään kauppaa rahoitusvälineillä. Itse asiassa jopa keskitetyllä vaihdolla on murrosiänsä vuoksi kohtuullinen osuus ongelmista. Lähes kaikki salaustilassa toimivat pörssit eivät ole tarjoaneet mukavuutta elinkeinonharjoittajalle tai sijoittajalle ja ovat epäonnistuneet seuraavien parametrien suhteen:

  • Henkilökohtaiset asiakirjat: Keskitetty vaihto vaatii usein henkilötietoja ja henkilöllisyystodistuksen (IE: passi, selfie) tallettamiseksi tai nostamiseksi alustalleen.
  • Turvallisuus: Useimmilla keskitetyillä keskuksilla on yksi palvelin tai yksi sisääntulopiste, mikä tekee hakkereista helppoa hyökätä ja ryöstää näiden keskusten kuumissa lompakoissa olevia digitaalisia resursseja. Mikä tahansa vakuus raukeaa ja pörssi menettää kaiken omaisuuden.
  • Korkeat kaupankäyntimaksut: Monet tunnetut salauksenvaihtopalvelut veloittavat 0,25% – 3% palkkioista, jotka ovat huomattavasti suurempia kuin DEX.
  • Luottamus: Aivan kuten muutkin keskitetyt yritykset, keskitettyä vaihtoa hoitavat myös henkilöt, joilla on helppo pääsy tietoihin ja jotka voivat manipuloida syötteitään milloin tahansa. Siksi keskitetyn vaihdon on vaikea kehittää luottamusta käyttäjien keskuudessa

Vaikka nämä ovat vain muutama asia, on annettu useita selityksiä siitä, miksi monien pörssien nykyiset liiketoimintamallit eivät näytä todellisilta pörsseiltä, ​​vaan enemmän kuin ForEx, kuten Travelex. Koska nämä vaihdot täyttävät vain aukkoja, toistaiseksi ne voidaan helposti korvata, kun on olemassa todellinen pörssi, joka menestyisi ylivoimaisesta tekniikasta, nopeudesta ja jakelusta.

Planeettojen välinen salausmerkkien vaihto (ICTE.io) – Pelinvaihtaja

ICTE: n perustajat ymmärsivät alan nykyiset ongelmat ja perustivat hajautetun ja hajautetun vaihtoverkon, joka antaa käyttäjille pääsyn maailmanlaajuiseen likviditeettiin. He loivat menettelyn tämän tekemiseen 10 minuutin automatisoidulla palvelulla, joka tarjoaa käyttäjille heidän vaihtotekniikkansa ja helposti muokattavan verkkosivuston ja mobiilisovelluksen.

ICTE on melko yksinkertainen malli: likviditeetin yhdistämiseksi ICTE on jakanut vaihdonsa erityyppisiin, kuten alfa- ja satelliittipörsseihin. Alfa on suurta, alueellista vaihtoa ja on ICTE: n suoria kumppaneita. Satelliittipörssit ovat pienempiä pörssejä, joita ICTE Alphas isännöi suurempien pörssien jäseninä. Tämän mallin mukaan Alphas on vastuussa satelliittivaihdon (niiden poolijäsenten) hallinnasta.

Alphas tiivistää jäsentensä tuotoksen ja saa alennuksia heidän panoksestaan, jonka he jakavat jäsenille suorituksen perusteella. Tämän ICTE: n avulla voidaan tiivistää jäsentensä tuotos ja saada alennuksia heidän panoksestaan, jonka he jakavat jäsenille suorituksen perusteella.

ICTE aikoo täyttää nykyisen vaihdon nykyisen aukon ja erottaa itsensä seuraavien seikkojen perusteella:

  • Työlavan nopeus: ICTE aikoo ottaa käyttöön globaalien tilausten matalan viiveen käsittelyn käyttämällä oman sisäisen viestintäjärjestelmän, pilvipalvelutekniikoiden ja lohkoketjuarkkitehtuurin yhdistelmää, joka mahdollistaa yhteensopivuuden ICTE-alustan globaalien vaihtosolmujen kanssa – alustan paljon nopeammin kuin tällä hetkellä olemassa olevat salausvaihdot.
  • Erinomainen turvallisuus: ICTE aikoo pitää vaihtotiedot erittäin luottamuksellisina – jopa poissa oman henkilökuntansa luota – joten vaihtotoimintoihin ja tietoihin ei puututa. Pörssi on ottanut käyttöön erittäin ammattimaisen tietoturvaryhmän, joka testaa jatkuvasti hakkerointiyrityksiä vastaan.
  • Korkea likviditeetti: ICTE on työskennellyt luomaan pörssien ekosysteemin, jolla on yksi ja maailmanlaajuinen likviditeettikirja. Useilla pörsseillä, jotka kommunikoivat ja jakavat likviditeettitarpeita, ICTE pystyy tuomaan parhaat hinnat ja yhdistämään parhaan likviditeetin jokaiselle osallistujalle.
  • Huoltajuus: ICTE on rakennettu käsittelemään monilohkoketjujen sovittamista, peer-to-peer-lompakkokauppaa ja kauppaa säilytysyhteisön tai päävälittäjien nimissä. ICTE tukee useita toimeksiantotyyppejä sekä algoritmista ja institutionaalista kauppaa.
  • Taloudellinen: ICTE perii pienen osan maksuista, joita useimmat keskitetyt pörssit perivät tänään.

ICTE on lyömässä markkinoita ylivoimaisella etenemissuunnitelmalla ja eräillä tärkeimmillä ominaisuuksilla, jotka erottavat ne kilpailusta. Jos ICTE pystyy toteuttamaan suunnitelmansa onnistuneesti, se voi tarttua merkittäviin markkinoihin johtavista keskitetyistä pörsseistä ja luoda todella luotettavan ekosysteemin, joka on nopea, turvallinen, likvideä ja erittäin taloudellinen.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me