Ethereum ‘stiger tilbage fra aske som afventende transaktioner falder fra 90k til 6k

reklame Phemex

Det har været et stykke tid, at verden har hørt, hvor overbelastet Ethereum er. Men det ser ud til, at tingene forbedrer sig for mønt nr. 2, da overbelastningen ser ud til at være faldende. Ifølge det nylige antal tilgængelige på EtherScan synes den afventende transaktion at være faldet til 6000 afventende transaktioner.

Stiger Ethereum fra sin aske?

Introduktion af Ethereum til kryptoindustrien var ikke mindre end et mirakel. Den næststørste mønt i form af markedsværdi udgjorde en platform og åbnede døre til uendelige muligheder ved at indføre smarte kontrakter. Hovedtrækket ved disse såkaldte smarte kontrakter var, at de fremmede decentralisering ved at eliminere tredjepartsbrugere fra forskellige brancher. Dette førte også til oprettelsen af ​​decentrale apps eller hvad vi kalder dem som Dapps.

Men da flere og flere mennesker begyndte at bruge disse smarte kontrakter og dapps, begyndte Ethereum-blockchain at blive overbelastet, og det hurtige og smidige netværk begyndte langsomt at blive overbelastet, hvilket skabte mange problemer for Dapps og netværket som helhed.

Den følgende tidslinje for Ethereum-ventende transaktioner fortæller historien. (ifølge de tilgængelige data)

Det var midt i 2018, at nyheden om, at Ethereum-netværket blev tilstoppet, blev set.

  • Det var i august 2018, da et Fomo 3D-lignende Dapp-spil, kaldet “Last Winner”, blev mistænkt for at have tilstoppet Ethereum-netværket. Den 8. august 2018 var den afventende transaktion på Ethereum 67124, som steg op til 78364 den 9. august takket være overbelastningen skabt af den sidste vinder. En uge senere den 15. januar skød overbelastningen op til 82011.
  • Da vanvidet fra den sidste vinder aftog, forbedredes de afventende transaktionstal, men var stadig betydeligt højere. Den 18. september 2018 blev den afventende transaktion stabiliseret omkring 60000 transaktioner, der flyttede et par tusinde transaktioner på begge sider.
  • Tilstopningen fik en vis lettelse i begyndelsen af ​​oktober for kun at blive overbelastet igen i november 2018. I begyndelsen af ​​november brød det afventende transaktionstal det 100.000 ventende transaktionsmærke, der registrerede 114829 transaktioner, der skulle gennemføres den 3. november.
  • December holdt også netværket stille travlt, da det afventende transaktionstal svævede omkring 90000 markerer kun lethed ud ved slutdagen af ​​2018.
  • 2019 siger noget nyt lys for Ethereum, da netværket siger, at afventende transaktion er reduceret til 37.000 transaktioner, der skal gennemføres, hvilket viser et meget stabilt og mindre overbelastet netværk. Mens overbelastningen ryddet ud, forbandt mange mennesker dette som et fald i Ethereum i betragtning af, at mange Dapps enten var kollapset eller flyttet væk fra netværket.

Snart kom februar, og Ethereum fik sit meget tiltrængte boosterskud af Konstantinopel / Skt. Petersborg opgradering, som var det første trin i en langsigtet plan, der forventes at gøre Ethereum overbelastningsfri og et mere smidigt og hurtigt netværk. Opgraderingen ser ud til at have fungeret, da antallet af ventende transaktioner har været på en nedadgående bane siden da.

  • Den 2. marts 2019 var det ventende transaktionstal omkring 22000 transaktioner.
  • Antallet forbedredes yderligere den 12. marts, da de verserende transaktioner kom ned til et niveau på 16136.
  • I weekenden den 23. marts faldt antallet af ventende transaktioner yderligere, hvilket bragte det til et niveau på 11000 transaktioner
  • Og i dag (mens man går på tryk) er tallet et mirakuløst niveau på 6889 afventende transaktioner, et tal, som Ethereum ikke har set siden over et år nu.

EthereumtransaktionKilde: Etherscan

Det følgende diagram viser, hvordan Ethereum genopstår fra de ventende transaktioner netto

ETH

** Diagram tegnet til præsentationsformål og er ikke i nøjagtig skala. Figuren taget er baseret på det tilgængelige interval i denne periode og ikke det nøjagtige antal

Konstantinopel ser ud til at have gjort vidundere for Ethereum, og dette er kun starten på en forbedring. Man kan forestille sig, hvor stærk Ethereum ville være, hvis de yderligere opgraderinger falder på plads for nummer 2-mønten. Dette er også en af ​​grundene til, at Ethereum findes på købslisten for hver langvarig investor.

Bliver Ethereum et mere kraftfuldt netværk i de kommende dage? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me